15995
-
#15138 Ja az könnyű a divatos meg gondolom mindenkin kifogott -
Spare5hun #15137 A traffic lightsosat azért nem raktam fel, mert ha érted az angol leírást, akkor elég egyértelmű az egész. Minden egyes ilyen jelölgetősnél az van, hogy a kijelölésnek pontosan kell követnie a széleket. Más: számít, hogy előlről vagy hátulról látszik, reklám vagy útjelző tábla... -
hafika #15136 Jó neked Palinko nekem egy feladatot se ad . 5 darab 24órán belülit ír nekem abból 3 már legalább 3 napja úgy van:( -
#15135 Megemelték az útrajzolgatást 11 centre, a héten is 20$ felett lesz a kifizetés, ez az elmúlt 2 hét mesés volt azért. -
hafika #15134 Azért kértem mert nekem mást adott bele . -
hafika #15133 Sziasztok
Miért van az hogy több napja azt írja már hogy 24 órán belül jön a feladat . Lassan azzal lesz tele a képernyő hogy upcoming.
Egyébként nagyon megköszönném ha valaki felrakná a megoldásokat ennek a feladatnak mert csak 6/4 sikerült
Project Nemo: Review Outlining Traffic Lights and Road Signs
Review traffic lights and road signs segmentation and see if it was properly done -
Spare5hun #15132 Érdemes a fórumot (community) olvasgatni, mert ott sokkal előbb panaszkodnak ugyanazekre és általában már van megoldás. Olyan is van, hogy változtatnak a feladaton és azért nem jó... -
hafika #15131 Értem. Nekem most több olyan is van hogy következik 21 órán belül de ennek már több napja.
Lehet akkor 1-2 dolgot rosszul értettem és azért nem ad feladatot . -
Spare5hun #15130 Üresjáratok vannak. Ők csak azt a melót tudják kiadni, amit kapnak. A nevéből is látható spare5-tehát ne arra számítsatok, hogy ebből rendesen meg lehet élni.
A másik, hogy a minőséget folyamatosan figyelik, egymást is ellenőrizzük, így ha egy feladatnál nem elég jó a megoldás, akkor egy ideig nem ad olyan feladatot.
Nekem az útjelölgetés továbbra is van és most már van pl logo felismerés és jelölés is mint új. -
hafika #15129 Egy hete szinte nekem se ad semmit -
hafika #15128 Sziasztok
Üdvözlök mindenkit
Pár hete regisztráltam . Jó látni hogy itt segítenek egymásnak az emberek
örülök hogy itt lehetek -
Spare5hun #15127 Project Nemo: Outlining traffic lights and road signs - qualifier 100%-os megoldása:
http://adf.ly/1ghYoM -
Atsika #15125 75% - 6/8 -
mtibee #15124 Nem tud valaki egy 100%-os megoldást erre: Quiz: Identifying Vehicles on the Road? Akármit jelölök, 75%-nál több nem jön ki... -
#15123 Biztos nem kerül többe, főleg, hogy egyébként is megy a gép meg lehet hangoskönyvet hallgatni mellette pl -
#15121 Nálam is ilyen az útjelölgetés egyébként.
Mi hány feladatból szokott állni? Hogy újra elérjem a kifizetési limitet? Hát feladattól függ, de útjelölgetéssel már megvan 15-ből is az 1$ szóval akkor már fizetnek. Már van is 7,22, meg utaltak 27-et, na így már megéri csinálni nem úgy ahogy nyáron volt. -
Spare5hun #15118 Most már tényleg beindult valami végre, a referralok után is jött pénz... Érdemes egyébként a linket használni, mert az első 100 dollárig 10 dolláronként +1 dollárt kaptok (és én +2-t :) ) -
#15117 Küldtek is mailt, hogy útjelölgetés challange lesz éjjel :D
Csak megvárom az utalást és nekikezdek, hogy már az új körbe számítson bele a mostani pénz. -
Spare5hun #15116 Akinek esetleg kevesebb feladata lenne: érdemes este 11 után ránézni, mostanában akkor kezdi adogatni a legtöbbet. -
mtibee #15115 Az egy szép eredmény! Nekem 3 választ sikerült eltalálnom, igaz, az összeset tippeltem... :D -
Spare5hun #15114 Ha minden igaz, akkor 5 vagy 600 dollárnál kéri is a rendszer az adatokat, nem enged addig további pénzt keresni (adott naptári évben). -
#15113 úgy látszik szar vagyok divatból 6/13 :D -
Atsika #15112 Én rendszeresen utalok Paypalról Bankszámlámra...ingyenes, másnapra megérkezett eddig mindig...
A Nav-os történet engem is érdekel, mert ha bevallom sajnos 100.000 fölötti az adóterhem... -
#15111 Köszi a választ! De lenne még további pár kérdésem. Ha válaszolsz (válaszolnátok) azt megköszönném.
- PayPal regisztrációnál kell-e valós nevet megadni? (Később lehet-e nevet változtatni?)
- Hogy utalhassak a PayPal számlámról a valódi bankkártyámra, muszáj-e összekötni a kártyámat a PayPal-lal?
- Mennyire vagyok biztonságban a Navtól, ha utalgatok a PayPal-ról a valódi bankszámlámra. Volt már valaki, akit felkerestek? -
Spare5hun #15110 http://adf.ly/1gVJ8y -
Spare5hun #15109 Project nemo qualifier 100%-os megoldása:
-
Atsika #15108 Az jó, nekem ilyen még nem volt :) Remélem bedobja még valamikor :) -
Spare5hun #15107 @Atsika: Szerintem ez úgy fair, ha annak a referralját használjuk, aki megosztotta a többiekkel, azaz ebben az esetben az enyémet:
http://app.spare5.com/referral/mikls
(Továbbra is szívesen regisztrálok máshol bárki más alá, ha értelmes dolog.) -
m0ski #15106 Fotó feltöltéses meló volt. Előzetesen volt egy kérdőív, majd az azt kitöltőkből választottak usereket akiket felkértek a feladat végrehajtására.
Az egyiknél 10 évből kellett évenként 4-4 képet magadról feltenni, ezért 20$ járt. A másiknál 2500 teljesen mindegy milyen képet kellett feltölteni, ezért 50+10$ járt. -
Atsika #15105 Mi az a 2 dropbox feladat? :D -
m0ski #15104 Nekem a hétvégén dobott az út jelölgetésekre review feladatot...2000 db 1 centjével...szóval 20 dollár ha végére érek :D A fele már megvan, és már így is 22 dollárnál járok. November közepe óta 120$ azért nem rossz, bár ebben benne van a 2 Dropbox feladat 80 dollárja is. -
Atsika #15103 Asszem ennyi volt ez a hullám, ahogy nézem, nekem már csak egyesével adja be a feladatokat ha ráfrissítek...
2016 Júniusában kezdtem el és eddig Lifetime Earnings: $432.12...
Nem is rossz, ahhoz képest hogy milyen kevés időt fektet bele az ember...
-
Atsika #15102 Küldtem privátot és a referral kódomat.. -
#15101 ez melyik oldal? -
Spare5hun #15100 Olyan is van. Egy képet több ember megcsinál és ha nagyon hasonlóak a válaszok, akkor tudják, hogy jó a válasz. Más feladatoknál is előfordul. Az is, hogy az egyiknél megcsinálom, aztán van külön értékelő feladat és ott feldobja a sajátomat. -
#15099 Nem tudom, nekem már valamelyik kép volt 5-6 szor legalább :D Mert megcsináltam tényleg elég sokat most 20.16$-nál állok és megállok, nehogy tényleg az legyen, hogy valami hiba volt és nem fizetik ki stb, ennyit még talán elnéznek nekem :D Pont jókor jött karácsonyra :) -
Spare5hun #15098 Fizetnek persze, ezzel sohasem volt gond, inkább a feladatok mennyiségével :) -
#15097 Nálam is akkor ez volt sztem, mert már hajnalban csináltam az utas képeket is és pár óra után hajnal 6 felé próbáltam kvalifikálni :D Gondolod akkor mennyire olvastam, meg értettem :D Viszont az utasokból még mindig van pedig valamelyiket mintha 3 szor is megcsináltam volna, már 16,5$-nál járok, remélem kifizetik majd pénteken. -
mtibee #15096 Azt a kvalifikációt én is többször csináltam meg, mert nem voltam figyelmes, először az összeset kijelöltem, akkor azt elfogadta, aztán második körben csak a kéket és a sárgát, akkor nálam is hibát jelzett. Mint utóbb kiderült, első körben csak a kéket kellett, aztán a második menetben a kéken kívül az összeset. De érthetően le volt írva, csak el kellett volna olvasnom... :D -
#15095 hát nem is értettem mi van este, be is klikkelgettem 7$-t pedig most pénteken volt kifizetésem mert múlt héten is volt már 40 cent, de most komoly mennyiség van tényleg. meg is lepődtem, meg új feladatok.
nekem ez az út jelölés is pörgeti, az a legrosszabb mikor ki kell válogatni mi van a képen és van vagy 100 opció és végig kell nézni 5 centért :D de most mindent megcsinálok, meg még a kvalikat is, bár volt, hogy azokból elbuktam :D pedig követtem a videóban elmondottakat, a kék hengert szépen ki is jelöltem aztán a sárga téglatest már valamiért nem lett jó neki pedig pont úgy csináltam ahogy a videóban :D és 58% lett, lehet valamit másképp jelölt be és nem vettem észre.