Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziaszok segitséget szetenék kérni!
Ha regisztráltam a Paypal-nál akkor hol tudnom megnézni a Paypal ID-emet?
Mert egy csomó helyen ezt kérik a kifizetéshez!
És most meg pláne mert küldött a donkeymails egy levelet amiben az volt hogy nyertem 400$-árt mert én voltam az 1.000.000 látogató/regisztált szóval légyszives mondjátok meg hogy hol találom a paypal ID-emet!<#smile>
Symbian
Ja, jó kis oldal. Engem szó nélkül indoklás nélkül kivágott egy hónapja. Levelekre nem válaszolnak.

doxadmin
Na végre, adsens elfogadta a jelenetkezésem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Szevasztok. Van egy tök jó oldal olyan mint az Adbux meg a Bux.to, akit érdekel lehet regelni a neve: Advercash http://www.advercash.net/signup.php?ref=balint2112
Symbian
Ááá, ma már 1,4086 volt és emelkedik. Nem látni a tetejét. Ha meg a plafonon raksz longot...

vegicsek
Akkor gyorsan egy short😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ezt nézzétek!! Ugyanaz mint az AdBux és a Bux.to... ez lehet az új utód!!

Regelj ITT

- Egy az egyben, mint az AdBux!!!
- Minden tulajdonsága ugyanaz, mint az Adbuxé és ugyanugy néz ki!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá
- Jó sok van ezekbõl,tehát gyorsan összelehet gyûjteni a minimum kifizetést.
- A Minimum kifizetés : 10$ és Paypalra fizet.
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annyit még pluszban megkapsz te is)
- 30 másodperces számláló van
- Nagyon sokszor mikor lemegy a 30 másodperc ezt írja DONE X(ilyenkor nem számolja el). Ekkor frissitsük és várjuk meg újra az idõt. Ha ekkor sem jó várjunk pár percet és próbáljuk késõbb! Sokat szokott így szórakozni az oldal, de egy idõ után leengedi kattolni és kipipálja
- Figyelni kell az oldalt, mert idõnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
- Érdemes ránézni minél többször.

Ez lehet a 3. nagy ADBUX a Bux.to és AdBux után!!!

Origin ID: sole2k9

Symbian
Láttátok? Ma este az EUR/UDS keresztárfolyama súrolta az 1,400 lélektani határt...nagyon durva...

AleXXXXX
6001:

Jaja így van😄
6003
http://www.moneycashbar.com/ A weboldal él😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

vegicsek
De most jön az a lehurrogós rész, hogy itt már mindenki ismeri az EuroBarret, sõt jobbat is tud nála😊
Mmúgy tudja valaki, hogy Moneycashbar megvan-e még?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Igazad van. 😊
Csak nem volt hirtelen túl sok idõm, de te leírtad helyettem is.:-)
AleXXXXX
Egy kicsit kúlturáltabb, bõszavúbb is lehetnél.
pl: Itt az oldalam légyszi nézzétek meg. vagy aki nem ismeri az eurobarr-t katt ide.
De ez így h katt..
Hát...

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

doxadmin
most nézem, én meg a paypaltõl kaptam 1 hasonlót

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
még be sem töltõdött az oldal, de a firefox már írta is ki hogy webhelyhamisítás xD

1-800-mail feketelistán van már régóta...

Palinko
ja bár kicsit azért rossz ez a dolog mert például:
mesélsz nekem megtetszik nekem a dolog és regelek alád.egy pár napig húdejó és használom meg minden aztán elkezdek én is számolni és megkapom azt amit max. akkor elgondolkodom komolyan hogy megér nekem ennyit? a válasz nem és már törlöm is. akkor már látod hogy neked sem pörög úgy ahogy kéne és te is belegondolsz a dolgokba és te is abbahagyod. hát kb ennyi a baja ezzel a csak reffel lehet sokat keresni dolognak
AleXXXXX
Én nem akarok becsapni senkit..
Nem ígértek milliókat, nem mondok olat ami nem igaz...

Max7
ugyanmá én kinõttem abból a korból hogy becsapjak mindekit azért hogy kicsit keressek :S

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Palinko
ja ezért nem fogok felraktni 1 bart se nem éri meg hogy tekerje a kilátást refjeim meg ritkán vannak...
AleXXXXX
Ez mind csúny, és de igaz😞
DE
ottvannak refek😛
Jó én könnyen beszélek😛

Max7
és abba is hagytam! 😄 számoljunk egy kicsit az úgyis az erõsségünk!

tehát tudjuk hogy 1 percben 60 másodperc van tudjuk hogy 1 órában 60 perc van és azt is tudjuk hogy 1 napban 24 óra!

tehát 1 napban 60*60*24=86400 másodperc van

azt is tudjuk mert lemértem stopperel hogy 40 másodpercenként frissül a reklám tehát 86400/40 = 2160 (kereken) minden rekláért kapunk 1 pontot vagyis napi 2160 potnot lehet összeszedni ha nonstop megy!

1000 pontért jár 9cent tehát 1 nap kemény 18c szedsz össze ha nonstop megy! arról nem is beszélve hogy a betöltõdésnek is van ideje!

tehát ha 1 hónapig megy akkor 18x30= 540c ami azt jelenti hogy 5,5$ 1 hónapban! ( azt ne felejtsük el hogy van benne ellenörzõ be kell írni a számokat tehát valamikor aludni enni inni neadj isten iskolába kell járni!

tehát ez idõhúzás szerintem!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
40 másodpercenként adja a reklámot! egész jó én pl eddig nsm csináltam ilyesmit pláne nem mostanában de tetszik 😊

doxadmin
Az adse4ns az hogy fizet? Csekken küldi ki a pénzt, vagy van lehetõség paypalre vagy magyar számlára utaltatni is?

doxadmin
nem kötekedem, de már más is hirdette elõtted. És ott embereket kellett keresni kik kitöltötték a kérdõívet. Mindegy, nem mintha nagyon is érdekelne.

AleXXXXX
Ez egy õsrégi scam cég.

Gondolom új vagy a "szakmában", ezért elmondom:
Amelyik cég 5 cent/katt- nál többet fizet az nagyon valószínû nem fizet.
Mielõtt regelsz valahova, nézz utánna, vagy kérdezz a fórumokon, pl itt.

ÜdV:
Alex

Sziasztok!
Én is tudok egy pénzkeresõs oldalt.. 😊 szokásos e-mailre kattingatás.. Csak míg a töbség 0,1cent/mail.. ez az oldal min. 10centet/mail vagy akár 20centet is fizet mailenként. Ráadásúl most +25$ (DOLLAR!!) jelentkezési bónuszt kapsz! 125$ után van fizetés.. PayPal/E-Gold számlára utalnak!
http://www.1-800-mail.com/pages/index.php?refid=flexy
Szia Doxadmin!
1.Rosszul számoltál!
2.Nem kell személyes kapcsolat!
3.Nem kell kötegedni!
Én nem akarok kötegedni csak most válaszolok a válaszodra!
Ha te már csináltál ilyet akkor mondd hogy nem netes munka!
AleXXXXX
És neked is köszi kedves 5189 ID-jú valaki😄

AleXXXXX
Ok😊

Köszi h regeltél.

Jó nem szupergyors, de az eurobarrrhoz képest ...
Alex😊

vegicsek
Nos, regisztráltam alád tetszik ez a bár, fõleg azért, mert aranyosan elfér az Eurobarre mögött.😊Ha jól mértem, olyan 40-45 másodpercenként ad pontot, ami én nem neveznék szupergyorsnak, de azért ezt ellensúlyozza a 9 centes exchange rate.
Közben kipróbáltam, sajna nem lehet többfelhasználós módszerrel többször elindítani.

doxadmin
Gondolom ez is olyan hogy embereket kell találni akik hajlandóak válaszolni. Egy kis számolás:

10db kérdõív 3000Ft
1000darab kérdõív 30ezer forint

33 kérdõívet kellene naponta kitöltetni hogy havonta legyen 30ezer ft bevételed.
(1000/30=33.33333)
A kitöltéshez gondolom személyes kapcsolat kell, és napi 33 ember ki hajlandó kitölteni.

Ezt nem mondanám netes munkának.

AleXXXXX
Szia!

Felvettelek msn-re....

És hogy ne kelljen több hozászólást írnom, a következõ soraim mindenkihez szolnak:

Smart Barre

Francia surfbar.
15 euro-paypal.
A bar kicsi, akárhova tehetõ.
A pontokat naygon-nagyon ygorsan számolja, pl eurobarrhoz képest.
9cent/1000pont.
Refrendszer:
25
15
5

Regisztráció

doxadmin
Aki szeretne pénzt keresni a Sedoval és nincs rajta a penzkeresoforumPONTextraPONThu oldalon ( egyenlõre le van zárva a tagok fölvétele) Az írjon privátban.

Aki rajta van az ne írjon.

FZoleee
ööö... Semmi 😄 Most már semmi... Megtaláltam, amit kerestem 😊
Max7
https://www.e-gold.com/unsecure/pgpkey.htm#about%20passphrase

elfelejtettem az e-gold account ID számomat (számlaszámomat) van valami lehetõség visszakapni, visszaszerezni?

Domaint egy evre😄.

Jimi Hendrix

Milyen éves dijat fizettél be? Ezt nem értem...

Origin ID: sole2k9

Hi,regeltem a sedo-nal,befizettem az eves dijat(www.nintendoone.com)..
Lenne par kérdésem:Meg nem mukodik az oldalam,varni kell,vagy valmit nem jol csinaltam?Sedo-nal betudok lepni,miket erdmes,kell beálitani?
A fontos adatokat hol tudom figyelni?Ha mas oldalan levö linkere katingatok,azzal más keres pénzt,ezt egymasnak is csinaljátok,vagy hogy müködik ez?,mert akkor en is beszalok..

Jimi Hendrix

Max7
vegyes nagyon sok oldalon kint van és ha nagyon ügyesen csinálod nagyon szépen lehet vele keresni csakakarni kell 😊

Max7
mire gondolsz? domain regisztrátod vayok és mégsem értem mi a problémád 😄

FZoleee
Jogos... Egyébként valaki nem tud olyan honlapot, ahol meg lehet nézni egy domain értékét? Lehet hülyén fogalmaztam, remélem értettétek 😊 😄
doxadmin
100$-ért nem adom el, mikor annyit majdnem megkeresek vele. Így nicns rajta nyereség. Ja és ennek a tetejére levonna belõle a sedo 10$-t. Még mit nem. Õ fizessen nekem, ne én neki

FZoleee
Ügyes vagy 😉 😄
doxadmin
Áh dehogy. 500dolcsit kértem érte, erre lenyomta. . . . .

FZoleee
Remélem nem adod el xD
doxadmin
lollol

Kaptam most egy levelet hogy 60dolcsiért meg akarja venni az egyik tag a parkoltatott sedo címemet xD

doxadmin
Gondoltam hogy csinálok valami személyes jellegû weboldalt, autók, vagy állatok vagy valami hasonló témáról, és megpróbálok újból regisztrálni. A money-webes oldalamat nem fogadták el, mivel pénzkeresésrõl szól.

doxadmin
Csak úgy érdekelt hogy csinálod e még. Amúgy milye stílusú weboldalakon van kinnt a hirdetésed? Kft-s, vagy személyes jellegû oldal