Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
igen nagyon nagy mértékben! mondjukl úg hogy ebbõl élek jelen pillanatban és több ágon támaszkodok az adseensere! miért?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Oké,koszi,megnezem...

Jimi Hendrix

doxadmin
Max7 foglalkozol még az Adsens hirdetésekkel?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
ok, csak azt hittem hogy most kezded teljesen. Én azt mondom Sedo val ésrdemes 400-600Ft domain 1 évre és 1 év alatt lehet vele keresni szépen.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Oké értelek,regebben csinaltam hasonlo dolgokat,kereskedes..,meg par penkeresos modszert kiprobaltam mar..De most jobban erdekel,akar penzt is fektetek be.

Jimi Hendrix

Sziasztok!

Az oldal 09.11.-én hajnalban indult... 😉
Gyors vagyok... 😉

Mit érdemes tudni az oldalról:

- $0.01 / click
- Az oldal Paypalra fizet, a kikérési minimum 10.75 dollár
- 100 % referral earnings van!

Az alábbi linken keresztül tudtok alám regisztrálni:

http://www.DevClix.com/register.php?r=munkaijblo

Üdv. Mindenkinkek és köszönöm a regeket!
doxadmin
Elõször szándd el magad. Most ha hasadra ütsz és be a karsz szállni valamibe ne csodálkozz ha mégsem sikerül. Kell hozzá szerintem egyfajta elszántság és megszállotság is normális határokon belül persze.

CaviaR
Mert nem fogadtad el a User Agreement-et.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Belekezdenék valami pénzkeresös modszerbe(paypal-om van),refeket nem tudok szerezni,melyiket érdemes most elkezdeni?köszi

Jimi Hendrix

Off:Hi,ha valaki tudna segiteni az nagyon jo lenne,koszi.:
Paypal forumot nem biztos hogy nezik.Ezt irja ki a paypal accom:
Your account access is limited. infok:
Resolution center:Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity

Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Dec. 17, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.

Jimi Hendrix

doxadmin
Úgy néz ki ma van a fizetésnap a sedonál xD

Én is megkaptam a 100euromat😊)

Origin ID: sole2k9

doxadmin
Payment From Sedo GmbH €105.75 Sep. 11, 2007 Completed Details

Én is! 😊

FZoleee
Payment From Sedo GmbH €73.84 EUR Sep. 11, 2007 Completed Details

Én már megkaptam a pénzt 😄 Jupiiiiiii 😊
doxadmin
Nekem jól meg a lista. Magas ctr miatt nézésen vagyok 1 hete 40% ról lemet 11% ra szóval katton leszek ma vagy holnaptól. Napi 50 nézésem volt átlagba. És ennek a 90%a a listáról jött.

Symbian
ellenõrzik? 😄

Symbian
Én is kaptam 😊 Elõször leakadtam, mondom kirúgtak. 26 euro, ami tört hónapra + mire beálltak a keywordsök, nem is rossz. Szept. elsõ 2 napjára már 16 eurot hozott...
Viszont a lista körül egyértelmûen gáz van. 3 napja csak nézésen vagyok a kattok csak a programból jönnek. Alig csökkentek a kattjaim, tehát a listáról eddig is alig számoltak el valamit.

doxadmin
www.sedo.com

lécci ird már le a Sedo cimét mert én ezt nem ismerem és hátha bejön!
doxadmin
ok, akkor nem érdekel. Maradok a Sedonál. . . 😊

találni kell embereket akik adják a válaszokat!
doxadmin
nekem kell kitölteni, vagy találni kell embereket kik adják a válaszokat?

Hellosztok! bemutatnék egy PTC oldalt. Az oldalon nincs sok klikk, de viszont naponta többször is rájuk lehet kattintani. Vannak micro és normál klikkek, Ha vakakit érdekel: http://www.myrealcash.net/register.php?XID=24
Sziasztok!
Tudnák ajánlani kérdõíves munkát akit érdekel itt nem kell katintgatni csak kikkel tölteni ilyen kérdõíveket!100/lap
MSN-em:[email protected]
doxadmin
A legjobb hír fogadott ma amikor lekérdeztem az e-mailjeimet. Méghozzá a Sedo küldte 😊

"The click earnings from your parked domains are stated below:

Revenue August 2007: 90.04 Euro
Earnings from previous months: 15.71 Euro

Total amount: 105.75 Euro

The total amount will be transferred to you via PayPal by the 15th of this month."

Ennél jobb ma már nem is történhet, kívéve ha bejön a 6os lotto 😊

Azzal teljesen hogy nem kell lezárni a listát és legyen több ember, ami több ipt jelent..

doxadmin
mi az ma mindenki megõrül. Kezdték bennt a suliban fölnyomni az agyam, utána hazafele az úton a buzi robogos köcsög folytatta, majd msn en jött egy löket, és mikor megláttam a lista frissítést, akkor lebénultam fél percre. Te egyetértesz ennyi hülyeséggel amiket ott leírt a modi.

AleXXXXX
Sztem ez webforditas.hu-s szöveg.
Legalábbis oyaln szintû, és stílusú.
Ez gépi fordítás az biztos.
A hacker elég tudatlan volt, mivel tud6ná h a web fordító oldalak pl babelfish, jol mûködnek elõljáros-elõljárós nyelvek közt pl angol-francia.
De elöljáros-toldalékos közt...

Háát itt a példa...

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

doxadmin
WOW tudnak magyarul.

"nem képesnek lenni megtenni belépés"

AleXXXXX
Fakitermelésre -hoz a számla. Meg vfatörzs.. Hát ennek ki döl be?😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

frango
"Értjük egymást" <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

frango
Erste bank? email😊)))))))<#taps>
ErsteBank?! Email

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Symbian
Szerintem repülök én is, bár most 20% körüli ctr-t céloztam meg. A titok az lenne, ha nem a kattok 95%-a származna Európából. (Sedo domain managementben ebbõl 93% HU) Na ez a baj sztem.
Sedora nyomtam néhány USA és UK IP-rõl, el is számolták. Csak lejárt a triál progi és nincs crack, patch, serial, mivel online kell regisztrálni. (naná) Egyet találtam a WarezQuality-n, az + vírus volt. <#mf1>
Kísérletezek, csak tetû lassú mind. Sztem a proginak nagyobb jövõje van és nem ártana külföldi topikok, fórumok felé terjeszkedni, minél több ember = IP legyen.
A 2 katt + 4 nézés nagy baromság, meg hogy a dinamikusoknak kötelezõ a minimum 1 + 2...ebbõl az lesz, hoyg mindenkit kib.nak, de ne legyen igazam!

volt akinek magas volt az aránya, de nekem minden nap 40% körül mozgott, volt mikor 30 alatt.. összességében 37% volt...Az egyik srácnak volt sok keresõn keresztüli nézése is és neki is jo volt az aránya..ugyhogy szerintem ez olyan mint a namedrive..mindenkit ki fog vágni.. még van egy accom😊, mivel 2 volt, azon is meglesz a min kifizu és ott még jobb az arányom, de onnan is ki fog vágni...de ha téged nem vág ki akkor elmondod a titkot.

Én is arra szavazok hogy ne legyen limit, minél többen vagyunk annál jobb, mert más ipk vannak..akkor nem kéne 3-4..kattolni, hanem elég lenne napi 1 max 2 mindenkitõl!

Symbian
Sokat fanyalognak, hogy mi az a 10 dollár..
Már 69 PTC-t csinálok, ennek a felét naponta, a "kicsiket" csak 2 naponta. Így már megéri, még ha alig van refem, akkor is. Ahol megéri, ott érdemes upgrédelni. Amit keresek, megy a Marketívára, vagy domaint veszek belõle, így lesz 2 dollárból pár nap alatt 5 😊

Symbian
Erre próbáltam célozni a fórumon, a bõvítés lehet a megoldás, nem pedig x fõnél lezárni a regit, mert így túl belterjes az egész. Ugyanazok az IP-k forognak. Viszont 500 ember esetén nincs annyi operátor, aki kézben tartja a frissítést, baromi nagy meló. Ezért egyre jobban a progira szavazok.

Most próbálom 15-20%ra szorítani a ctr-t, mind a Sedon, mint a Revenue-n, hátha lesz kifizu, csak így meg nehéz elérni a minimumot. Hacsak nem bevetem az Anonymizert, Stegantost, NetConcealt, és mindent, amim van 😊
Azt lehet tudni, mennyi volt az arányotok? Nem ez volt a gond?

doxadmin
MNagas a ctr-em múlt hónapban, de csak 90eurót kerestem. Mostani hó ctr je ebben a percben 19% és van megint 45 euróm. Meglesz a havi benzinpénz<#nyes> ja és még marad is valamennyi <#vigyor>

Revenue kivágott.. velem együtt - 2 órán belül - már 4 embert akirõl tudok... mert a többieknek még nem volt meg a minimum....

Symbian
Veszel egy domain nevet, mondjuk megálmodod, mi legyen. Mivel tárhelyed nincs, megkéred a Sedot, ugyan parkoltassa már... Parkolásra tenni annyi csak, hogy a domain eredeti name serverét átírod a Sedo által megadott name serverre. Általában 12-24 óra az átállás, de van, hogy csak tíz perc. A tárhely pénzbe kerülne, de hogy ne fusson az oldalad üresen, Sedo telerakja különféle hirdetésekkel, aminek a bevételébõl Te, mint a domain tulajdonosa, részesülsz. Ha egy látogató csak megnézi az oldaladat, nem keresel semmit, de ha rákattint egy fizetõs linkre, máris kerestél 0.02 vagy akár 1.21 eurót. Hogy egy katt mennyit ér, az folyamatosan változik: honnan érkezett a katt, keresõbõl, milyen országból, milyen témájú az oldalad, stb. Reklámoznod nem szabad (ptc, autosurf kizárva) mert azonnal kivágnak. Vannak értékes kulcsszavak, amit a domain beállításakor Neked kell megadnod. Ki kell kísérletezni. Lényeges még a CTR nevû arányszám, amit %-ban szoktak megadni. Ha mondjuk 10 látogatódból 2-3 kattintott fizetõs linkre, akkor 20-30% lesz a CTR-ed. Ez egy egészséges arány. Sedonál lezárás hó végén, kifizetés havi egyszer, 15.e körül, 20 euro a minimum. Új cég a RevenueDirect, lezárás 15.én és hó végén, kifizu 20.a és 5.e körül, 50 $ minimum payout. Sedo fizet, de állítólag 100 euro fölött elég random, Revenue pedig még nagyon új cég, tesztelés alatt. Dióhéjban ennyit. (bocs, ha hosszan írtam)

Symbian
Ha van idõd, turkáld a netet. Indulj a kályhától, torrent.lap.hu, oldalak százait találod. töltsd le a uTorrent vagy Azureus klienset és hadd szóljon. Havi egyszer így csinálok vérfrissítést programilag. Torrenteken (szinte) minden fenn van, pl hogy csaljunk online casinókban, stb. mondom minden 😊

Symbian
Igen, egyetértek, ugyanígy vagyok evvel én is. Inkább tartsunk össze és osszuk meg egymással az infókat, ne egymást b.szogassuk. Elég drága élni ebben az országban, minden kis pénz jól jön. Ehhez viszont össze kell fogni, talán messzebbre jutunk. (ja és mindenki volt néha láma, kezdetben, sõt, velem is elõfordul, amikor új dolgokba kezdek...senki sem Einstenként született)

Apropó, kaptaam egy levelet, hogy megvennék egy domainomat, tudja valaki, mi a menete, hogy kell átírni, stb? Ha jól tudom, Sedo kapásból 69$ közvetítõi díjat számol...

Symbian
Hú, jó magas az arányod. Lehet, jól tetted volna, ha proxival, innen-onnan csinálsz csak nézést magadnak! Sedot úgy kellett visszafognom, 2 napra hozott 16 eurot 35-40% ctr mellett. Kivettem a legerõsebb domaineket és átraktam a Revenue-ra. Sedonál úgyis most volt zárás, a Rev-nél meg 15.ig szeretném elérni az 50-et. Sedonál most leszorítottam 18,6% 20% 25% (mai adatok) és szeretném 30 alatt tartani, hogy legyen tartalék ctr a hó vége felé. (legyen mibõl keresni)

vegicsek
Üdv, valaki leírná ennek a sedo-nak a mûködését?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Max7
ja de 😊 mostanában egy nagy fontosságú dulogra figyelek és minden másban olyan az agyam mint a szita 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Ezt már felraktam, ha jol tudom, amit már valaki felrakott azt nem lehet mégegyszer!!!

AleXXXXX
Meg a 2 óra se nagyon telt le...

doxadmin
jóhogy 😊 De mondjuk azelõtt sem foglalkoztam nagyon sokáig pár centes cégekkel. Paidstart meg multipaid. Az egyik 5 a másik 7.50tõl fizet ki. .

Palinko
max nem azt emlegetted hogy ezentúl CSAK FIZETÉSI BIZONYLATTAL reklámozunk.#5907 és #5909 sántít ez ügyben
Sajnos ez van..de alacsony a kifizu, ami hamar összejön és ha nem fizet nem telik nagy munkába! Ha megvan a minimumom szólok fizet-e!

És akkor még itt van két oldal, csak hogy ne külön írjam!
BUXXEURO
- 0.1dollár bónusz regeléskor;
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá;
- A kattolni való a Paid To Click menüben van;
- Mikor letelik a 30másodperc klikkel a szám helyén lévõ szövegre, mely így néz ki:It click to this link in order to include task . És ekkor jóváírja a kereseted;
- A Minimum kifizetés : 7.99$;
- E-Goldra és Paypalra is fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annyit még pluszban megkapsz te is);
- 30 másodperces számláló van;

FISHPTC - 1$ kifizu
Itt még nem állt be teljesen az oldal így elõfordulhat, hogy néha nem tölt be!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 0.5-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való az Earning Area-->Click Links menüben van;
- Mikor megnyitsz egy odlalt és lejár az idõ egy szín fog megjelenni arra kell kattintani (pl:ezt látsz kék,piros,zöld,sárga halakat, és mikor kész megjelenik felette: egy irás és pl: yellow. Akkor kattints a sárga halra! , így fogja elszámolni)(aki nem tudja a szineket: kék-blue,sárga-yellow,piros-red,zöld-green);
- Jó sok van ezekbõl, tehát gyorsan összelehet gyûjteni a minimum kifizetést.
- Napi 15link minimum;
- A Minimum kifizetés : 1$ és Paypalra fizet.
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 25%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak a negyedét még pluszban megkapod te is);
- 10-25 másodperces számláló van;

Max7
0.13$ regisztráláskor és 20 fizetõs link csak 😞 nagyon gyenge 😞