Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Jimi Hendrix
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Jimi Hendrix
Az oldal 09.11.-én hajnalban indult... 😉
Gyors vagyok... 😉
Mit érdemes tudni az oldalról:
- $0.01 / click
- Az oldal Paypalra fizet, a kikérési minimum 10.75 dollár
- 100 % referral earnings van!
Az alábbi linken keresztül tudtok alám regisztrálni:
http://www.DevClix.com/register.php?r=munkaijblo
Üdv. Mindenkinkek és köszönöm a regeket!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Jimi Hendrix
Paypal forumot nem biztos hogy nezik.Ezt irja ki a paypal accom:
Your account access is limited. infok:
Resolution center:Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Dec. 17, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.
Jimi Hendrix
Origin ID: sole2k9
Én is! 😊
Én már megkaptam a pénzt 😄 Jupiiiiiii 😊
Viszont a lista körül egyértelmûen gáz van. 3 napja csak nézésen vagyok a kattok csak a programból jönnek. Alig csökkentek a kattjaim, tehát a listáról eddig is alig számoltak el valamit.
Tudnák ajánlani kérdõíves munkát akit érdekel itt nem kell katintgatni csak kikkel tölteni ilyen kérdõíveket!100/lap
MSN-em:[email protected]
"The click earnings from your parked domains are stated below:
Revenue August 2007: 90.04 Euro
Earnings from previous months: 15.71 Euro
Total amount: 105.75 Euro
The total amount will be transferred to you via PayPal by the 15th of this month."
Ennél jobb ma már nem is történhet, kívéve ha bejön a 6os lotto 😊
Legalábbis oyaln szintû, és stílusú.
Ez gépi fordítás az biztos.
A hacker elég tudatlan volt, mivel tud6ná h a web fordító oldalak pl babelfish, jol mûködnek elõljáros-elõljárós nyelvek közt pl angol-francia.
De elöljáros-toldalékos közt...
Háát itt a példa...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
"nem képesnek lenni megtenni belépés"
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
ErsteBank?! Email
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Sedora nyomtam néhány USA és UK IP-rõl, el is számolták. Csak lejárt a triál progi és nincs crack, patch, serial, mivel online kell regisztrálni. (naná) Egyet találtam a WarezQuality-n, az + vírus volt. <#mf1>#mf1>
Kísérletezek, csak tetû lassú mind. Sztem a proginak nagyobb jövõje van és nem ártana külföldi topikok, fórumok felé terjeszkedni, minél több ember = IP legyen.
A 2 katt + 4 nézés nagy baromság, meg hogy a dinamikusoknak kötelezõ a minimum 1 + 2...ebbõl az lesz, hoyg mindenkit kib.nak, de ne legyen igazam!
Én is arra szavazok hogy ne legyen limit, minél többen vagyunk annál jobb, mert más ipk vannak..akkor nem kéne 3-4..kattolni, hanem elég lenne napi 1 max 2 mindenkitõl!
Már 69 PTC-t csinálok, ennek a felét naponta, a "kicsiket" csak 2 naponta. Így már megéri, még ha alig van refem, akkor is. Ahol megéri, ott érdemes upgrédelni. Amit keresek, megy a Marketívára, vagy domaint veszek belõle, így lesz 2 dollárból pár nap alatt 5 😊
Most próbálom 15-20%ra szorítani a ctr-t, mind a Sedon, mint a Revenue-n, hátha lesz kifizu, csak így meg nehéz elérni a minimumot. Hacsak nem bevetem az Anonymizert, Stegantost, NetConcealt, és mindent, amim van 😊
Azt lehet tudni, mennyi volt az arányotok? Nem ez volt a gond?
Apropó, kaptaam egy levelet, hogy megvennék egy domainomat, tudja valaki, mi a menete, hogy kell átírni, stb? Ha jól tudom, Sedo kapásból 69$ közvetítõi díjat számol...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
És akkor még itt van két oldal, csak hogy ne külön írjam!
BUXXEURO
- 0.1dollár bónusz regeléskor;
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 1-1 centet ír jóvá;
- A kattolni való a Paid To Click menüben van;
- Mikor letelik a 30másodperc klikkel a szám helyén lévõ szövegre, mely így néz ki:It click to this link in order to include task . És ekkor jóváírja a kereseted;
- A Minimum kifizetés : 7.99$;
- E-Goldra és Paypalra is fizet;
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annyit még pluszban megkapsz te is);
- 30 másodperces számláló van;
FISHPTC - 1$ kifizu
Itt még nem állt be teljesen az oldal így elõfordulhat, hogy néha nem tölt be!
- Hirdetési linkeket kell lekattolni,és mindegyikért 0.5-2 centet ír jóvá;
- A kattolni való az Earning Area-->Click Links menüben van;
- Mikor megnyitsz egy odlalt és lejár az idõ egy szín fog megjelenni arra kell kattintani (pl:ezt látsz kék,piros,zöld,sárga halakat, és mikor kész megjelenik felette: egy irás és pl: yellow. Akkor kattints a sárga halra! , így fogja elszámolni)(aki nem tudja a szineket: kék-blue,sárga-yellow,piros-red,zöld-green);
- Jó sok van ezekbõl, tehát gyorsan összelehet gyûjteni a minimum kifizetést.
- Napi 15link minimum;
- A Minimum kifizetés : 1$ és Paypalra fizet.
- Fontos még az is,hogy a referral-ok után 25%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyûjt,annak a negyedét még pluszban megkapod te is);
- 10-25 másodperces számláló van;