15995
11074353081353622639.jpg
  • gyuszifls
    $$$ A Legjobb $$$

NEZZD MEG

https://sites.google.com/site/penzkeresesinternetenptc/

http://penzkeresesinternetenptcfizetsurfbarr.blogspot.com/

csak ugy gyul a penz !!!
  • zsiga66
    UJJ INGYEN POKER PENZ!! 250$

-NINCS KVIZ!
    -NINCS SZEMELYI KERELEM!
    -CSAK REGISZTRALSZ ES TIED A PENZ!

250$ KEZDOPENZ A FULLTILLT POKER ES A TITAN POKER TERMEKBE!!!

Ingyen póker pénz, lehetséges!? Igen, az online póker termek pénzt adnak Neked, hogy kockázat nélkül kipróbáld a termüket, és ebben nincs semmi trükk. Így anélkül, hogy a saját pénzedet kockáztatnád, szert tehetsz tapasztalatra és befektetés nélkül felépítheted póker bankrollodat.

Soha ne felejtsd, hogy az ingyen kapott kezdőtőkéből kitartó munkával befektetés nélkül építhetsz akár több ezer dolláros bankrollt és tehetsz szert ezáltal jelentős bevételre, így ennek tudatában használd ki lehetőséged.
    ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel

Olvasd el részletes leírásainkat minden regisztrációd elött, hiszen csak így lehetsz biztos, hogy megkapod a bónuszt.

REGISZTRACIOS SEGITSEG MAGYARUL EZEN AZ OLDALON :

http://pokeringyen.blogspot.com
  • Foldvari88
    Sziasztok!
    Ha valakit érdekelne internetes tőzsdézés (FOREX)
    szóljon!
    Nagyon jó pénzkereseti lehetőség!
    Bővebben privátban tudok információt adni.
    [email protected]

• doxadmin
    Nem épp legális vagy nem épp fizet ki?! Ha valami normális lenne leírnád ide, és nem titkolóznál össze vissza.

Bár lehet hogy csak e-mail címünk kell, és így kerülünk be egy spamlistába.
  • tibcsi27
    ja ok most már értem.hát nem csalás csak nem épp...
  • shark11
    csalás
  • shark11
    kamu
  • tibcsi27
    mi az hogy fake?
  • doxadmin
    miért nem írod le te ide miről is van szó?? Ja mert talán fake az egész.
  • tibcsi27
    Ha valaki komolyan gondolja és szeretne pénzt keresni valós dologgal az írjon nekem privit!
  • AbFriend97
    Ezek mindegyike nagyon jól fizet:

NeobuxFillbuxbux

Ezek mindegyike fizet méghozzá nem keveset.
    Bármilyen fórumba nézed meg ezek mindig ott vannak és bizonylatokkal.

Emailom ha valami kérdésed lenne:
    [email protected]
  • LSSAHlavina
    Hehe, ez kicsit olyan, mint amikor Nagy Feró a Garázsban bemondta, hogy küldjön már neki mindnki egy százast, mert ferrarit akar venni, mert volt egy olyan olvasói levél, hogy a srác kért mindenkitől egy százast c64-re. :D Bár Feró jó fej volt... ;-)

• DRFlame
    "és mikor irnál h vegyek inkáább kenyeret akkor te miért jösz ide.."
    3 olvasás után feladtam, de nagyjából azért sejtem, hogy mit akartál írni.

Hogy miért jövök ide? Tudtam, hogy ez a kérdés előjönne, és ezért le is írtam az előző kommentemben. Csak neked, hogy ne kelljen visszaolvasni:
    "Azért látogattam a topicot, mert kerestem hátha lesz ezerből egy normális lehetőség a sok baromság között."

Én hajlandó lennék pénzt és időt is befektetni ha látnék nekem megfelelő lehetőséget. Komoly dolgokra gondolok, nem ilyen baromságokra, mint a PTC és társai.

Írtad, hogy vannak ötleteid. Megosztanád velünk?

Egyébként az "öcsikém" az... szóval az ütött.

Az utolsó mondatoddal 99%-ig egyetértek (1% levonás az elírások miatt)
    Csak annyi, hogy szerintem rossz dolgokkal próbálkozol.
  • fergusonpapa
    hja az,mert paypalre nem lehet oylan könyen pénzt felnyomni...elég jol élek csak szeretnék egy hoby weboldaldt és mikor irnál h vegyek inkáább kenyeret akkor te miért jösz ide..én nekm vannak ötleteim de unom az oldomaint szertnék 1 domaint ennyia célja sé ah rajtam beregelnek már 2-3 ember megvan ami kel és ténlyeg jol fizet csak nekm mincs kedvem 1 hétig várni mig meglesza többi talán ennyi öcsikém!
    nem baj aki porbálkozik aból lezs valami!%
  • DRFlame
    Úristen aranybánya!!

2 dollár 366 Ft, ami nincs meg 1 nap (5 perc) alatt.
    Nem kell saját domain egy weblaphoz, viszont ha akarsz egy domaint és nincs rá pár száz vagy ezer forintod, az gáz. (inkább kenyeret vegyél)
    Egyébként "még jó hogy megtaláltad"... Előtted csak 63-szor írták ezt az oldalt.

Előző kommentedben 1 dollár kellene, és "nagyon fontos lenne". Ha annyira fontos lenne, akkor lenne rá 200 Ft-od.

Azért látogattam a topicot, mert kerestem hátha lesz ezerből egy normális lehetőség a sok baromság között. Be kell ismernem, hogy tévedtem. A józan ész hiánya ez a topic, ami néha kicsit vicces, de leginkább szánalmas.
  • fergusonpapa
    ehh mit találtam!min kifizetés 2 !!DOLLÁR AMI 1 nap alatt megvan!:)
    amiböl lezán vehetsz egy domaint és lehet saját weblapod mégjó h megtaláltam ha érdekel!(am napi 5perc az egész)

http://www.neobux.com/?r=melodyboy

ha rajtam keresztül regelsz kapok 1 kis pluszt de te is ezt csinálnád :)
    Szal hajrá legyne nekd is weblapod!:)
  • fergusonpapa
    hale mindenki látom elég jol megy a bolt mindenkinek,aki küldene nekm egy privát üzit h küldene nekm 1 dollárt paypalre kérem az jelezze!nagyon fontos lenne!nekm elég 1 embertöl! h valaki irt és küldöt már nme kérem el mástol!

ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

Szal irjatok privátot!
  • 150tomi150
    Manapság nagyon ritkák a becsületes, ténylegesen fizető, megbízható PTC oldalak, de azért VAN, vannak amelyek tényleg fizetnek és megbízhatunk bennük. Én ezeket az oldalakat szeretném bemutatni az alábbi oldalon:

http://penzkereses-ptc.atw.hu/ajanlottptcoldalak.html

Ezen az oldalon a lehető legrészletesebb leírást találod a jelenleg legjobb, legmegbízhatóbb ptc oldalakról, regisztrációs segítség, internetes bankszámlanyitás a lehető legrészletesebben leírva, képekkel bemutatva, a legfrissebb csaló oldalak listája, kifizetési bizonylatok!
    Az oldal folyamatosan bővül, úgyhogy megéri folyamatosan látogatni.
    Az ajánlott oldalak menüpontban lévő oldalakat mindenkinek ajánlom!

Minden PTC oldalt használó és az is aki PTC oldalakkal szeretne foglalkozni hasznos információkat találhat itt!
  • passatgt
    ja
  • Danus16
    helló

aztatat szeretném gyorsba megkérdezni, hogy az, hogy a paypal ID az az email címem?
  • repvez
    közben bejutottam csak most azt nem tudom hogyan tudok folyoszámlára küldeni pénzt a bet at home.com oldalra akarok befizetni belöle
  • repvez
    tud valaki segiteni hogyan tudom az egold számlámnál hogy mi volt a jelszabvam ?Megvan a számlaszámom , de nem tudom hogy hogyan lehet kérni elfelejtett jelszot mint más oldalaknál , jol jönne ha hozzáférnék a pénzhez rola .
  • 150tomi150
    Manapság nagyon ritkák a becsületes, ténylegesen fizető, megbízható PTC oldalak, de azért VAN, vannak amelyek tényleg fizetnek és megbízhatunk bennük. Én ezeket az oldalakat szeretném bemutatni az alábbi oldalon:

http://penzkereses-ptc.atw.hu/ajanlottptcoldalak.html

Ezen az oldalon a lehető legrészletesebb leírást találod a jelenleg legjobb, legmegbízhatóbb ptc oldalakról, regisztrációs segítség, internetes bankszámlanyitás a lehető legrészletesebben leírva, képekkel bemutatva, a legfrissebb csaló oldalak listája, kifizetési bizonylatok!
    Az oldal folyamatosan bővül, úgyhogy megéri folyamatosan látogatni.
    Az ajánlott oldalak menüpontban lévő oldalakat mindenkinek ajánlom!

Minden PTC oldalt használó és az is aki PTC oldalakkal szeretne foglalkozni hasznos információkat találhat itt!
  • doxadmin
    Ctrl+C & Ctrl+V
  • zsiga66
    50$+100$ kezdőpénz teljesen ingyen

Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
    kockáztatni? Esetleg nincs fölösleges pénzed? Vagy
    csak szeretnéd felturbózni bankrollodat?

Jó helyen jársz!
    Megmutatjuk neked, milyen lehetőségek vannak az interneten, hogy saját pénz kockáztatása nélkül felépítsd online póker karriered.

Egyre több lehetőség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tőkénket.

Pokerstrategy,ahol 150$ kezdőpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz erről a linkről és kitöltöd a megfelelő adatokat, megoldasz egy egyszerű kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplők közül és már meg is kapod a pénzt.(partypoker,pokerstars, fulltiltpoker,titan poker stb..) Ez az oldal teljesen magyar nyelvű, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.

NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!

KATT IDE!!!!! KATT IDE!!! KATT IDE!!! REGISZTRACIO ITT: http://www.pokerstrategy.com/uDUG5I

Pokerstrategy quiz valaszok megtalalhatoak ezen az oldalon magyarul!!
    Figyelem! A valaszok nem abban a sorrendben vannak mint a pokerstrategyn! A valaszok csak a no limit strategiara jok ezert valaszd azt a kviz inditasa elott!
    x-el van jelolve a helyes valasz!
    HELYES VALASZOK A KVIZHEZ MEGTALAHATOAK EZEN AZ OLDALON:
    http://pokerbonuszok.blogspot.com/

csak 18 even felulieknek!
  • LSSAHlavina
    Tresoron nekem a Rhodos első pályája lesz most meg.

Amúgy már én is végigvittem az összes játékot. A kristályost mindig végigviszem, csak a 8. pályától használok segítséget, így mindig gyűlik, és van elég befejezi a szinteket.

A bombás trükkös, épp akkor kell felrobbantani a kristályokat, amikor az aranyszínűre vált. ;-)

Sajnos a golyós-kígyósnál a VOLPAO bónuszt levették 500-ról 100-ra. :-/

Questpack és pénz szerzés 20 láthatatlan szörfbárral
  • Christiansen
    hahó akit érdekel, tényleg naponta 40mp-et vesz csak igénybe!
    ...
    közben az új tresor eredményeim:P
    - conquest: rhodos utoljó pályája
    - kígyós: normal-on full
    - memo: experten is full
    - kristályos: full
    - bombás: full
    - vonatos: full (na vééégre:D)
    ha érdekel még valakit, a 13 pálya screenshotja linkelhetem (nem mindig azok,
    de általában hasonló)
  • Trente
    Létszámbővítés - Premarketing munka

A közelmúltban egy évtizedes tapasztalatokkal rendelkező team úgy
    döntött, hogy internetmarketinges támogatást ad néhány, Magyarországon
    robbanás előtt álló üzlethez, hozzásegítve így a kampány résztvevőit
    ahhoz, hogy ők lehessenek a kiépülő üzletrendszer csúcsán.

Minden munkát, pénzt keresni akaró embert arra biztatnak, regisztráljon
    a honlapon, és építse fel saját jövőjét. Továbbá ugyanezt ismertesse
    meg másokkal is. Jövedelmed nagysága attól függ majd, hogy most
    az előregisztrációs időszakban milyen nagy csoportot építesz fel.

Akik ide előregisztrálnak, rövid időn belül nagy csapattal
    rendelkeznek majd, hiszen az ingyenes előregisztráció bizonyítottan
    a leggyorsabb módja annak, hogy egy üzlet üzenetét a lehető
    legszélesebb körnek eljuttassuk.

Ez az előregisztráció neked is és az ismerőseidnek is teljesen
    ingyenes, és máris kapsz egy ugyanilyen személyes honlapot:

http://legyelacsucson.hu/?lang=hu&p=E9335

TUDOD, JÓ IDŐBEN, JÓ HELYEN !
  • Palinko
    subvert and profit kifizetett
  • shark11
    miért ne regisztrálsz inkább a www.000webhost.com-ra
    sokkaljobb mint a magyar ingyenes webtárhely oldalak és reklámmentes is
  • SaubyBoy
    na a cjb.hu-t néztem ki magamnak

néztem 1 ilyen oldalt és betettem az egyik Traffic Exchange-be

a felső keret nem volt neki gond, gond nélkül megjelent az oldal
    nem írt ki semmi hibaüzenetet

csak az a baj, h most éppen rossz az oldal és regelni nem lehet
  • doxadmin
    Sablon szöveg megvan. Amúgy pontosítsuk, nem vehető ki csak bizonyos mennyiségű pontok kijátszása után.

#8019 ebbe ne menjünk bele. Neki biztos csak a jutalék után kell, de vannak kik ebből élnek.
  • fergusonpapa
    a tözsde ténleg jó :) de a poker...ha anyira jo akkor minek a reklám,hja tom..alád regeljenek ugy jobb ,kapsz jutalékot hizs igy éri meg nekd.köszönöm nem kérek :)
  • zsiga66
    ingyen poker penz kiveheto ime a kattinthato link!ingyn poker penz
  • zsiga66
    50$+100$ kezdőpénz teljesen ingyen

Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
    kockáztatni? Esetleg nincs fölösleges pénzed? Vagy
    csak szeretnéd felturbózni bankrollodat?

Jó helyen jársz!
    Megmutatjuk neked, milyen lehetőségek vannak az interneten, hogy saját pénz kockáztatása nélkül felépítsd online póker karriered.

Egyre több lehetőség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tőkénket.

Pokerstrategy,ahol 150$ kezdőpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz erről a linkről és kitöltöd a megfelelő adatokat, megoldasz egy egyszerű kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplők közül és már meg is kapod a pénzt.(partypoker,pokerstars, fulltiltpoker,titan poker stb..) Ez az oldal teljesen magyar nyelvű, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.

NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!

KATT IDE!!!!! http://www.pokerstrategy.com/uDUG5I

a kerdesekre a helyes valaszok megtalahatoak ezen az oldalon angolul. ----valaszd a no limit strategiat a kviz elott mert arra jok a valaszok----FIGYELEM amikor a kviz kitoltesehez errsz allitsd at az oldal nyelvet angolra majd keresd meg ezen az oldalon a megfelelo valszt. A KERDESEK NEM ABBAN A SORRENDBEN VANNAK AZ OLADLON MINT AHOGY A POKERSTRATEGYN EZERT KI KELL KERESNED EZ KB 5 PERCEDBE KERUL ES BIZTOS A SIKER!!! helyes valaszok link: http://pokerstrategy-quiz-answers.blogspot.com/
  • Palinko
    próbálj írni adminnak hogy mi a problémád, hátha tud segíteni, nekem régen segített mindig.
  • SaubyBoy
    sziasztok

webguruktól kérnék tanácsot

van 1 oldalam az extra.hu-n és 1 Traffic Exchange-be beraktam, de kívülről úgy látszik nem engedi megjelenni az oldalt, vmi hibaüzenet kapok

forgalom generáló oldalaknál mindig vmilyen keretben jelennek meg az oldalak

de a frame miatt úgy néz ki extra nem engedi

Vélemény? Ötlet?
  • Christiansen
    Mostanában nyomok egy tök jó játékot, jobb mint a tresor meg a prizee.
    röviden:
    - az oldal teljesen magyar
    - napi 20 kredit van, te döntöd el melyik játékkal játszol
    kaparósok, kő-papír-olló, amőba stb. ilyesmik vannak
    (én amőbát szoktam, 3x3-as tábla mindig nyerek:)
    - ebből következően napi 40-50 másodperc alatt megvagy..
    - pontok lassan gyűlnek, napi 20 pont ami reális, a legolcsóbb
    ajándék 2000 pont, azaz 100 nap után van meg, viszont ez mind refek nélkül
    értendő
    - nem kell sorban állni vagy ilyesmi, egyből postázzák a cuccost
    - eszerint néhány apróbb ajándék, refek nélkül:
    gömb iránytű 100 nap
    (füles)kábeltartó halacskák 5db 100 nap
    prizee maxpack 125 nap
    univerzális távirányító 175 nap
    mini bluetooth 200 nap
    skype telefon 365 nap
    napelemes ventillátor 490 nap
    stb, van fényképező, laptop, paypalra dolcsi meg minden de ezek nagyon drágák.

akit érdekel klikk ide
  • HUmanHunter
    én e toroval tudtam növelni a jc lyonsnál kapott gyakorlópénzt, de nincs elég pénzem hogy saját magam szálljak be.
  • Palinko
    megnéztem egy videót tényleg szimpatikus az etoro is, de sztem minden kereskedési felületet egyszerű használni ha pár órát gyakorlod.