Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
nincs script, felfüggesztve
Max7
nevetséges! amúgy mi van a monitorral?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Palinko
a google is nemhogy menne forexezni, inkább így csal, hogy lemegy a dollár fizet felmegy visszakéri? 😄D
FZoleee
Már 60 business day free felhasználóknak... 😞 Premiumoknak maradt 30 nap...
Max7
csak nehogy 3 hónap múlva vissza keljen fizetned a csekked elenértékét 😊
(velem emgtörtént szal a pénzt fél év mulva költsd el csak és még valami ahogy javul a dollár többet kell madjd visszafizetni ha viszakérik mert "csaltál" szal tegyél hozzá nyugodtan néha pár ezr forintot)

utolsó csekkemen nem volt fedezet sem és 10$ levont az otp tõlem kamu csekk miatt!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

jacky87
Nekem is megérkezett a pinkód. Utána meg szépen zárolták a számlát!!! És nagyon sok embertõl hallottam, hogy ok nélkül zárolták a számlájukat! Nem csaltak, teljesen szabályosan csinálták a dolgot, de a google sok mindent csalásnak észlel, így jól megszivat! De neked hátha sikerül! Sok sikert! 😉

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

legutóbb hány pont ért 1 eurót a multipaid on?

doxadmin
Na végre megjött a Google pinkódom 😊 Már csak a csekk kellene tõlük, meg hogy beváltsák azt. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Elvileg 30 napon belûl fizet...de van amikor 40 nap is eltellik és csak utánna fizet..
Ja és állítolag ha Uppolsz akkor is 30-40 nap múlva fizet...

Peetboy
Valaki megtudja mondani a Bux.to oldal mostanában mennyi idõ alatt fizet ki?
Mert lassan 1 hete kértem ki a 10 dollárt és még azt irja, feldolgozás folyamatban van.
Elvileg nem 72 órán belül kéne kifizetni?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

OUGO helyett használjátok az Operát.
Én régebben azzal csináltam a multipaidot és semmi baj nem volt vele.
Megnyitod az összes linket->minden eggyes lapra beállítasz egy Reload every-t->és hagyod pörögni az Operát.
Ha kilépsz az operából és ujra megnyitod akkor ugyanugy megy tovább,mintha semmi nem történt volna.<#taps>

hát jah, ha kifagy, jó nagy lebaszást kapok a rendszergazdától 😄 😄 amúgy a rendszergazda jó arc, de biztos nem örülne neki ha szétfagyasztanám a rendszert 😄

127 pont😛

Palinko
na ez király, az jó lesz, elsején meglesz az eredménye meglásd 😊 csak vigyázz a zougo tényleg hajlamos a fagyásra kár hogy nincs valami normálisabb böngészõ erre a feladatra
na megy, fasza, jövõhét szerdán infó óra után, elindítmo a servergépen akárcska az independence cuccot 😄 az éjjel nappal megy 😄

Palinko
van leírás egy kurvára szétbaszottul egyszerû, én is csak követtem azt és láttam az eredményt egy hét alatt 2,5 Eurót, és csak a leírást követtem, figyeltem hogy ne faggyon sézt ha kifagyott újraindítottam nem okoskodtam mégis gyûlt a pont amit simán követhetsz ha bejelentkezel és nemkell minden percben már bazz
Aufruf wurde nicht gezählt. (Reclick-Sperre aktiv)
ez gondolom azt jelentené hogy újra aktiválódtak a linkek, de már fél órája semmit nem csinál a progi hiába indítottam újra

Nekem az ougo cpu használata sokszor 100%.
Bux.to és az adbux fizet????
Palinko
jelentkezz be
és hol és mikor írja ki hogy hány pontot szereztem?

Palinko
webböngészõ, http://ougo.com/
mi ez az ougo és honnan lehet beszerezni?

Az Adbux, és a bux.to fizet?
Palinko
#6355 változó, csak sokat csináld
#6356 számold meg
Bocs rosszul tettem fel a kérdés! 15 perc után hány pontot kapok?
Kössz a segítséget sikerült. Mennyi pont után kapok 1 euro-t?
Most ennyi van:
Verdient durch Aufrufe und Referals: 10 Punkte
Verdient durch Cashlinks: 0 Punkte
Verdient durch CashTextlinks: 75 Punkte
Verdient durch Aktionmails: 0 Punkte
Verdient durch Cashmails: 0 Punkte
Verdient durch CashPopUps: 0 Punkte
Verdient durch Cash4Surf: 0 Punkte
Ihr Guthaben: 85 Punkte
Bereits umgerechnet: 0 EUR
Ausgezahlt an Sie: 0 EUR
Palinko
bebírsz lépni! de követsd már az a részletes leírást amit küldtem privátban és itt is írtam
NA bereggeltem a német oldalra de nem küldik a levelet. Ezt írja: "Vielen dank, für die Anmeldung bei multipaid.de: Das Paid-Programm!

Sie können sich jetzt unter Login Ihren Code für Ihre Startseite holen.
Hier finden Sie Sie auch den Link zum werben neuer Mitglieder.
WICHITG BEIM LOGIN DEN ACCOUNT NAMEN
IMMER KLEIN SCHREIBEN

Als Dankeschön für die Anmeldung, haben wir Ihrem
Konto 10 Aufrufe gutgeschrieben."
Palinko
a te email címed nekem ugyanaz mint a paypalnak meg a többi pénzkeresõs oldalnak is ugyanazt a mailt adom meg. a paypalnek a limiteket minek fizetnéd ki? az csak korlát, azt soha nem kell kifizetned. és soha nem kér tõled pénzt, õ azzal keres,hogy ha utalsz át a haverodnak levesz pár centet. és aki nagyobb üzletet bonyolít és rengeteg pénz közlekedik így elég jól keres õ nem kell félned, hogy a te pénzedre van szükségük 😊
Kontonummer: ide azt az emailt írjam amivel bereggeltem paypalra vagy vmi más kell?
Na bereggeltem PayPalra. Minnyá befogok arra a német oldalra is ;D
Azt még hadd kérdezzem meg hogy kell e valaha is fizetnem vmit a paypaylnak a limiteken kívül? Hogy ott lehessen a pénzem?
Palinko
na errõl beszéltem. természetesen a késõbbiekben bármikor megadhatsz annyi lesz a változás hogy megnõnek ezek a limitek (korlátozások) és bírsz ide oda utalgatni bankszámládról, paypal ra és fordítva, mondjuk azok díjairól nem tudok semmit
Aha értem. Tehát PayPal-ra ugyis bereggelhetek ha nemadok meg bankszámlát.
Palinko
nem hanem egyszerre ennyit küldhetsz vagy ennyit fogadhatsz, ennél többet em.szóval ha valami 100 euró akkor már nem bírod kifizetni, ha pedig hozzákötöd a bankszámlád akkor sokkal többet bírsz fizetni és a számlára kapni is, de kezdéshez ismétlem elég ez. szóval az egyszeri küldés vagy fogadás limitje amit egy átutalás alkalmával bírsz bonyolítani a számládon
Jaa..énmeg azt hittem hogy ennyit vonnak le.. XDXD
Bocs nemvagyok vmi jó a bankok meg a csámlák világában.
Tehát ez az alsóhatár, hogy átutalják?
Palinko
még mindég nem regeltél? hát persze hogy ezer mondom egyenlõre úgysem lesz annyi bevételed inkább azért kezd el,hogy annyi bevételed legyen,hogy szükséges legyen számlát nyitni 😄
A link nemnagyon jó mert bekéne jelentkeznem 😄
20,000HUF- 20ft? vagy 20ezerft? 😄😄
Palinko
az nálatok nem nagy probléma, és paypalet is bírod addig használni és elkezdheted már ma a pénzkeresést csak lesznek limitek
Küldés Limit 20,000 HUF 20,000 HUF
Kifizetés kapás Limit 21,000 HUF 21,000 HUF
Kifizetés kapás Limit (Cumulative) 63,000 HUF 63,000 HUF
Ezt megudod nézni: https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_show-limits
szóval elkezdheted ne aggódj egyenlõre 😊
az a baj hogy bankszálmám nincs... de majd megdumálom apámat hogy leggyen😄
Palinko
igen ahhoz kell paypal vagy moneybookers számla ha rámhallgatsz paypal jobb és nemgond regelni szerintem, vagy abban is kell segíteni?
segédlet a regisztrációhoz
amit belinkeltél. Az a német oldal.
Palinko
Melyik oldalra gondolsz?
Palinkó! Ehhez az oldalhoz kell paypal?
Szarvas! Én úgy hallottam hogy az ilyenek amiken már a regisztrációhoz kapsz pénzt kamu! De egy próát megér...
UvME - Az internetes világ, az internetes pénzkeresés jövõje.
Január 20-ig ingyenes a regisztráció, utána 200$, ne hagyjátok ki, mert nem tudjátok mit hoz a jövõ😉
üdv.

http://www.uvme.biz/431140IK
frango
15 link van naponta.Csak pár napja indult.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

SzarvasA
Ismeri ezt valaki?

wmpartner

Mûködik, vgay tud róla valaki valamit?

Palinko
elküldtem privátban is de jólvan. hát ha egész hónapban futtatod a programot akkor refek nélkül 10euró meglesz számításaim szerint, mert én egy hétért kaptam 2.4 et és nem ment éjjel nappal, néha lefagy a progi ha terhelt gép. szóval a ptcktõl jobb refek nélkül az már tuti. na itt mégegyszer a leírás:
Egy német, régóta fizetõ oldalt szeretnék bemutatni, amivel lényegében semmi dolgunk a módszeremmel. A lényege hasonló a PTR-hez, bannereket és linkeket kell lekattintanunk. Azonban amiben más, az az, hogy minden link 15 percenként újraaktiválódik, tehát elég 15 percenként frissíteni minden banner/link oldalát. Minden klikkért pontokat kapunk, amit hó végén vált át euróra. Mindig más a váltási arány, de én úgy szoktam számolni, hogy durván 10 ezer pont 1 EUR.

A dolgunk tehát csak annyi, hogy az összes linket és bannert 15 percenként újra megnyitjuk. Erre én egy régi módszert használok, az Ougo-zást. Aki nem ismerné, ez egy program, amibe sorban egymás alá bemásolhatjuk az url-eket, és egy kattintásra megnyithatjuk õket. Ez után a böngészõ automatán bezárja egy idõ után az összes megnyitott oldalt, majd újra megnyitja õket. Próbáltam Firefox kiegészítõvel is a frissítgetést, de nálam valahogy nem vált be, túl macerás is volt, és sokszor nem töltõdtek be az oldalak. Az ougo folyamatosan frissíti az oldalakat, így a 15 perc alatt minden oldal többször is betöltõdik, tehát ami elsõre nem jött be, bejön késõbb, a többi pedig írja, hogy már la van kattolva, 15 perc múlva már újra számol azokért is. Nekem éjjel nappal fut az ougo, és napi 3-3500 pont is összejön. Simán el lehet érni a 7.5 Eurós kifizetési minimumot, még akkor is, ha csak napközben futtatjuk a progit. Az oldal automatikusan fizet Moneybookers-re vagy PayPal-ra ha hónap 1-éig elértük a 7.5 Eurót. Elsõ kifizetésemet Moneybookers-re kaptam meg, de már nem használom azt a számlát, úgyhogy a következõt már PayPal-ra kérem ki. Lássuk lépésrõl lépésre a teendõket:

Regisztráció a Multipaid-re:

Mivel az oldal német, adok egy kis segítséget a regisztrációhoz:

http://www.multipaid.de/cgi-bin/start/ref.pl?slythug
Account Name: kívánt felhasználónév

Ez után klikk az anmelden-re

Email Adresse: e-mail cím
Vor- und Zuname: Név
Straße: Utca
Postleitzahl: irányítószám
Stadt: város
Kontoinhaber: hagyd üresen
Ihre Bank: Moneybookers, vagy paypal
Kontonummer: moneybookers-es, vagy paypalos e-mail cím
Bankleitzahl: hagyd üresen
Passwort: jelszó
Passwort wiederholen: jelszó még1X
Bezahlte Mails empfangen: ha akrsz fizetett maileket akkor pipáld ki a ja-t (érdemes, mert párezer pont ezekbõl is bejön havonta)
Bezahlte PopUps anzeigen: pipáld ki a ja-t

Ha kitöltötted, klikk az anmelden-re. Ezután kapsz egy e-mail és abban lesz a kezdõoldal címe.

Bejelentkezés után, megnyílik új ablakban az accountod. Itt egybõl láthatod a statisztikádat. Másold ki a kezdõlapod url-jét, és nyisd meg egy böngészõben. ("Ihr Startseiten Code:" alatt találod, ilyen formában: http://www.multipaid.de/cgi-bin/start.pl?xyz)

Görgesd le addig az oldalt, amíg a Cashlinks részhez érsz, sok linkkel. Ezek alatt lesznek a cashbannerek. Kattintsd le az összes linket és bannert, közben egyesével másold ki a linkeket egy jegyzettömbbe, vagy amibe akarod, csak legyenek egymás alatt sorban a linkek. Ezeken a linkeken levõ oldalakat kell 15 percenként frissítgetni. Érdemes hetente, de legalább havonta újra kimásolgatni a linkeket, mert van ami közben már lejárt, vagy jött újabb hirdetés, tehát legyünk mindig naprakészek. Ha ezzel megvagy, jöhet az ougo.

Töltsd le a böngészõt innen . Fel fog tenni egy browsert, és egy messengert, utóbbi a programmal együtt települ, de nem kell használni. Indítsd el a browsert. Menj a Tools/Developers/Analyst/Act/Setup menüpontba. Kattints az Append-re, majd írj be valami nevet, pl multipaid. Ezután jobbra a szövegdobozba illeszd be egymás alá a multipaides linkeket, amiket kimásoltál. A browser 40 linket tud kezelni, de eddig nekem nem volt több 40 linknél, persze lehet bármikor több hirdetés. Ilyenkor érdemes a Cashbannereket betenni mind, és a Cashlinks-ekbõl elhagyni annyit, hogy csak 40 link legyen összesen. Ezután OK. Érdemes kikapcsolni a felesleges dolgokat, pl. képek megjelenítése, ActiveX, hangok, videók stb. Viszont ha Internet Explolert használsz, akkor abban is ezek a beállítások lesznek érvényben, tehát ne lepõdj meg ha majd netezés közben a honlapok nem töltõdnek be teljesen. Ilyenkor ne állítsd át az ougót, vagy ha böngészel, kapcsold vissza a képeket stb-t. Ha nem IE-t használsz, akkor beállíthatod nyugodtan, mivel az Ougo az IE motorját használja. Ha beállítottad ahogy neked tetszik, akkor kezdhetjük:

Tools/Developers/Analyst/Six menüpontra hirtelen megnyílik az összes oldal egymás után, és innentõl a böngészõ magától csinálja a dolgát.

A Tools/Ougo Browser options-nál a Tray Options menüben az elsõ kettõt bepipálva ha letesszük a tálcára a browsert, lemegy system tray-be.

A browser néha hajlamos meghalni, össze vissza ugrálni stb. Ilyenkor bezárod és újraindítod. Természetesen hozzáadni a linkeket nem kell újra, viszont a böngészést el kell indítani ismét, minden indításkor. (Tools/Developers/Analyst/Six)

Érdemes feltenni egy 7-es IE-t, állítólag attól kicsit stabilabb lesz az ougo.

A multipaid accountodat frissítve, azonnal láthatod a statisztikád változását. Elég reggel elindítani a programot, néha újraindítani ha lehal, és elvan a tálcán 😊

Sok sikert, jó ougózást! 😊
Kössz! Tudnál vmi leírást is mellékelni? Mennyi a lóvé, mit kell csinálni...kössz!
Palinko
http://www.multipaid.de/cgi-bin/start/ref.pl?slythug
ezzel
Melyik modszerrel lehet legtöbbet keresni? E-mailessel, kattintóssal vagy bar-ossal?