15995
11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    köszi a Click azt hittem a reklám része még nem kattoltam rá :D akkor azért van annyi amennyi... a többit nem néztem vasárnap estére gondoltam egy összesítőt, amit majd beírnék.

yadacós igen, elírtam. köszi a választ, holnap tesztelem. a progit így gondoltam hogy működik csak lehet az a gáz, hogy nem full nagybetűkkel írtam és hibát dobott.
  • gyuszifls
    http://www.donkeybucks.com/register.php/gyuszifls.html
    egy jo ptc oldal naponta 5+ 0.01 $ hirdetes es meg 5+ 0.001 $ hirdetes
    refek utan 50%
  • gyuszifls
    a legjobb Ptc oldalak :
    Kilck ide

• Danus16
    ez az egyetlen visszahúzóerő.. ha a saját kis hülyeségeiket nézed azért nem fizet senki, mert a ptc-t meg lehet érteni fizetnek nekik ha valaki megnézi az oldalukat... de itt semmi bevételi forrásuk nincs...
  • LSSAHlavina
    vigyázz a bubbule barre-nál ha a jobb oldalon megjelenik a zöld körben a felirat, hogy klikk, akkor bizony rá kell klikkelni a bannerra. Ez van a kód helyett... Amúgy meg csak a januárban szerzett pontjaidat konvertálta át, ami ha nem kattoltál, akkor még kevesebb. Nőnek a pontjaid? Néha nem árt ellenőrizni.

Melyik tadacosra gondolsz?? Nem YACADO-s fuji-ra gondolsz?? Amikor elkezdődik a game, akkor ad betűket. Ezeket beírod, majd rányomsz a gombra, ad egy szót. Ezt a YACADO Fujiban a betűkből kirakod és PROPOSE -ra nyomsz a játékban. Majd a segédproggiban kéred a következő szót, ezt írod be a játékba a betűkből, stb...
  • Palinko
    akik használták is a surfbaret azok is várták a kifizu minimumot, úgy meg halál a cucc. tegnap épp néztem a bubullet alig jött össze 0.008 dollár, pedig most 3. napja hogy 0-24 megy a gép és futott az is. és nem beszélve arról hogy a bubulle nem kér kódot, amik kérnek kódot sztem alig futottak mert felfüggesztették magukat a kód kérés miatt...

ha így számolom nem jön ki, de nagyon várom a hónap elejét hátha összejön 2-3$.

emígy a tadacos progihoz mit kell beírni? gondoltam azt amit elősször kidob a rendszer hogy szavakat rakjak ki belőlük. ha azt beírom nem dob ki semmit :(
  • LSSAHlavina
    én komolyan veszem a pénzkeresést, még akkor is, ha játékkal megy.
    :)
    Amúgy tényleg nem értem, ezt a kis rendszert amit létrehoztam, előttem itthon nem használta senki, mindenki a ptcvel próbál görcsölni.
  • Palinko
    durva cuccaid vannak, köszi :D
  • LSSAHlavina
    Codes-Discounton mindenkinek resetelték a jelszavát, a belépésnél a bal menüben a mot de passe perdu (jelszó elveszett) - nél kell újat kérni... :) Kicsit meglepődtem, azt hittem bannoltak, pedig jó voltam. :)
  • LSSAHlavina
    Ment privben Yacadohoz help a fujihoz és a mászkálóshoz annak, akit érint. :)
  • shark11
    tőlem csinálhatod ameddig akarod, de most szólok, hogy ha jobban megnézed a vidiket mindenki ugyan abban a szobában ül, és simán lehet, hogy az oldal tulajdonosai kommentelgetnek a fórumokon
    most gondolj bele, hogy érné ez meg nekik, még reklámok sincsenek az oldalukon (valószínűleg eladják más cégeknek az e-mail cím adatbázisukat)
  • Danus16
    nem értem amúgy, fórumokon nézem a kommenteket nagyon hisznek benne. havi egy ilyen kirakodóvásár van, kiraknak vagy 60terméket azokat lehet elvinni... többtízezer felhasználóból kb 0.00001% hogy te csapsz le először a ps3-ra... áh ez amúgyis lehetetlen dolog...
    Viszont az hogy mindenki úgybeszél róla mint becsületes szájt, meghozta a kedvem hogy folytassam, aztán max jó beleöltem napi félpercet 4hónapon át a semmibe... nemfogok megszakadni.
  • Palinko
    köszi. most nyomom a Royal Cactust, meg a Yacadot, kaparósakból az Aldocado, meg a mine2kado. aldocado nem tűnik a legjobbnak adok neki 1 hónap próbát, ha valami olcsó cucc sem jön ki cserélem :) a mine2 őn ahogy észrevettem elég első kaparósra rámenni majd a re gombot nyomogatni :D mert lehet választani mire költöd a dinamitot.
  • Danus16
    késő, pont most küldtem el.
    na mind1, látom már hogy mi a gond.
    na jó akkor ennek is annyi...
    rosseb a szájukba ezeknek a köcsögöknek miért kell az emberrel mindig kibszni..
  • shark11
    Mégse küld azt a meghívót
    lockerz-scam.com
    egy teljes oldalt csináltak arra, hogy scam XD
  • shark11
    nem találtam semmi olyat ami arra utalna, hogy scam
    (csak a szokásos oldalakon meg a googleben néztem meg)
    küldöm priviben a mailcímem
  • Danus16
    Lockerz.com-ról hallottatok?

http://www.lockerz.com/

Valami VIP oldal, meghívásos, naponta lehet 2x2 pontot kapni(bejelentkezés+napi hírhez komment) plusz ha meghívsz valakit 2pont. Ha 20 ember elfogadta a meghívásod, duplázza a pontokat, tehát minden 4-et ér. Ez napi 8pont minimum.
    És a pontokat be lehet váltani ajándékokra.

Én nem nagyon hiszek benne mert így elvileg 3-4hónap alatt összegyűlik egy PS3-ra való, ami meg lehetetlen, PTC-vel is csak havi 2-3dollárt lehet keresni... De azért a remény hal meg utoljára, és sok videó kering az interneten hogy bontják ki a ps3-akat xboxokat amiket onnan rendeltek...

Szóval akit érdekel, de ha nem érdekel és szeretnél segíteni(állatira megköszönném, mégcsak 7 meghívottam van) akkor kérlek küld el privátban az emailcímed vagy valami hogy küldhessek meghívót, és ha regisztrálsz nagyon megköszönném.
    Utána nem fog spameket küldözgetni, ez biztos. Ha csak otthagyod utána békénhagy.. És a regisztráció is csak fél perc kb.
  • shark11
    Szvakat kell kirakni, aztán rányomni a harmadik (propose vagy valami ilyesmi) gombra
    Én sem tudom miket kell, de mindenféle kombinációbol szokott sikerülni (a három betűsekkel kell kezdeni)
    Jah és nem kell az összes szót megtalálni
  • acsati
    vki erre?
  • Palinko
    yacadónál a fuji játékban mit kell csinálni?
  • nasgull
    kifizetett az egombux!!!
    regisztráció:
    http://egombux.info/?r=nasgull
  • integra
    Igaz régen frissítettem az oldalamat, de még mindig aktuálisak az infók. Csak segítség nektek lelkes netes pénzkeresőknek, hogy hogyan lehet kicsit több pénzt keresni az internettel: www.internetmoney.hu Sok sikert! Integra
  • LSSAHlavina
    Nos igen, ezeknek az a lényege, hogy lassú víz partot mos. Egy kevéske mindegyikkel, de szigorúan csak az ingyenjátékokkal. Ott van benne a csapda, hogy sokan siettetni akarják a dolgot, vesznek és beváltanak a játékoldalakon kódot plusz játékért. De én meg pont ebből élek. :) Vagyis nem ebből élek, csak ebből van plusz zsé. :)
  • Palinko
    jah csak yacadón kevés a játék nem tudom mikor jönne ki a kifizu :( legtöbb játékból csak 1 et ad. a kaparósak tényleg gyorsan mennek, regelek, hogy jöjjönek azok a pontok, március elejére 2$ csak összejön :)
  • LSSAHlavina
    a bal menüben a mes scores (pontjaim) almenüben találod, hogy melyik játékban mit értél el max pontot, és hogy ez milyen helyezés épp. Dinamikusan változik.

A Yacado jó még, amiről a 10 eurós kifizut belinkeltem, ami a főoldalamon a royalcactus bannere alatti bannerről regelhető. Az összes többi game ami az al-oldalamon van, főleg kaparós, nagyon gyorsan megy, egy óra alatt megvan az összes. :) Filmnézés közben ideális időkitöltő. (az egész alatt meg mennek a surfbarok. :D
  • Palinko
    ja és még melyik más játék oldalakat ajánlod? mert ez a Cactusos jó, de amit linkeltél pár napja ott annyi oldal van hogy egész nap csak játszanék :D
  • Palinko
    na ezeket nem találtam még meg. nekem ma 706 ot sikerült gyűjtenem. pontot még nem találtam ki hogy hol írja, kár hogy nem tud angolul az oldal :(
  • LSSAHlavina
    Egy nap kb. 200 CACTUZ-t lehet összeszedni az ingyen játékokkal. A helyezésekért pedig én pl. kaptam ma 1750 CACTUZ-t, ebből 1000 a klán helyezését, 750 az egyéni helyezésért, mert kicsúsztam a 200-ból, 220-adik lettem... Első 200-ban 1000-et kaptam volna... Van egy táblázat.
  • LSSAHlavina
    Ja, nem úgy műxik. Minden game előtt van egy célkitűzés, hogy hány pontot kell elérned az adott játékban, és mennyi CACTUZ-t kapsz érte, ha eléred. A pontok alapján érsz el helyezést a versenyben, tehát minél nagyobb a high score-od az egyes játékokban, annál jobb.

A CACTUZ pedig a RoyalCactus valutája, azt lehet beváltani ajándékokra.
  • Palinko
    köszi megkaptam, igyekszek felnőni hozzátok :)
    első 7 végére kicsit durva az a 77 ezer az mint napi 11 000 pont :D
  • nasgull
    Vadonat uj magyar ptc oldal.
    Igényes külső.3dollar a kikérési minimum.
    http://interbux.info/?r=nasgull
  • acsati
    erről tud vki bövebb infot? hogy van kifizetés?
  • LSSAHlavina
    Max 30 fő lehet egy klánban, de a leggyengébbeket mindig kidobáljuk, úgyhogy mindig van üresedés. Kemény szabályok vannak, jó sok pont kell, hogy beléphess/bennmaradhass... Első hét végére 77.000 pontodnak kell lennie, a periódus végére (2 hét) 88.000 pont. Nekem legutóbb 99.000 volt. :) Majd küldök leírást a játékokról, hogy mik a trükkök.
  • Palinko
    köszi. esetleg nyilt az a klán, be birnék én is lépni? gondolom úgy több pont gyűlne mindannyiunknak.
  • LSSAHlavina
    Ma megint kivettem 10 eurót a Codes-Discounton mert reggel megint elkelt pár kódom... :) Néha érdemes kitartani a kódokat, nem elkótyavetyélni.

A RoyalCactusnál verseny folyik, ami a felső játékok pontjaiból jön össze 2 hetes periódusban, ezért plusz pont jár egyéni és klán kategóriában, elég sok. Én a 200-adik legjobb körül szoktam lenni, és a klánom az 5. volt most. :D

A pour le fun is ugyanolyan pontokat ad, mint a felső gémek, csak nem vesz részt a versenyben a pontja. Nem fizetős. Fondos, hogy minden egyes lejátszott játék előre viszi a VIP piramison a helyed, plusz bónuszokért, extrákért.

Az összes surfbarnál és játékoldalon a kódok vétele a CADEAUX vagy BOUTIQE menüpontban vehető, könnyű megtalálni mindenhol.
  • Palinko
    a royal cactusnál a pur le fun alatti játékokért is kapunk pénzt, vagy az csak szórakozásnak van ott? esetleg fizetős?
  • Palinko
    jók ezek a barrok, bár sűrűn rá kell nézni mert kéregetik a kódot :) ami aggasztóbb hogy hajlamosak nem kapni reklámot, magától bezáródni :D rá kell nézni és megy ez. regeltem a 2 játék oldalra is hogy előbb tudjak kódot szerezni.
    ha van időd kiegészíthetnéd a weblapod azzal pl hol kell kódokat venni a surfbaroknál, meg a játék oldalaknál, hogy könnyebben belejöjjünk, furcsa ez a francia, dolgozik a fordító :D
  • LSSAHlavina
    Zanimo's Barre ma reggeli konverziója:

JANVIER 2010 points:37616.746 Cash: 2.27562791733 euros
  • shark11
    Engem érdekelne, hogy a zanimo's milyen arányban válta
  • gyuszifls
    A legjobb surfbarreok :
    KLICK IDE

a legjobb PTC klikelos oldalak :
    KLICK IDE