Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
Szerintem törölnek, úgyhogy ne próbáld ki... Igen, 113 dolcsim van. 50 dolcsit már kifizetett. Amúgy ez a 163 dolcsi bõ fél év alatt jött össze <#smile>
Peetboy
Ez király! Csak 16 Reffel már 113 Dolcsid van? Az igen jó.
Arról mit tudsz ha magad alá regelsz? Azt észreveszik? Pénz törlés jár vagy ez scak duma?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

köszke

Alienware m14x

FZoleee
A paypal regelésnél megadott e-mail címet kell beírni <#smile>
Regeltem paypalra, meg advertcashre is és amikor be kéne állítani a paypal címem, annak hogy kéne kinéznie? ^^ ebben nem vagyok otthon...

Alienware m14x

FZoleee
Megéri csinálni az oldalt 😄

Ez a statom... Abból a 113 dolcsiból mondjuk 60 dolcsit kértem ki kb. 1 hónapja. Ja, és sima felh. vagyok 😊
Peetboy
Oké. Köszi.

akkor valszeg az lesz (mivel azt irtad 1-2 napon belül küldök a zsét) hogy regelek paypalra és erre az Advercash oldalra is.

Max7
Figyelem! Aki sedozik vagy késöbbiekben tervezi a sedozást tekintse meg a következõ linket: link
Figyelem: A link a beküldéstõl számított 1 hétig él csak! Utánna nem látogatható csak azok számára akik már megnézték és elmentették az átiránított linket!

Az átirányított link nem publikus tehát nem terjeszthetõ!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Peetboy
Igen a bux-nál kevesebb link van rajta, de azért jó ez is.

Palinko
meg alig van rajta click (advercash)
Peetboy
Nekem nem kell már olyan sokat várni az 1 dolcsikra, mint az elején.
Már naponta megvan az 1 Dollár,pedig még csak 5-en vannak alattam. Azért ez egész jó. Már kikértem az elsõ 10 dolláromat,csak kár,hogy 30 nap mire kifizetik. Azóta újabb 10$-nál járok. Mert 21 dolcsim van.
Amire kifizetik az elsõ 10 dollárt, arra már újabb 20 is lesz ,amit kikérhetek. <#vigyor0>
Ha csak ennyi emberrel haladok, akkor is meg van havonta a 30$ = 5100 Ft.
Csak fizessék is ki.

Peetboy
Szia! De igen kell regelned a Paypalra is,hiszen oda küldik a pénzt. Regelsz a www.paypal.com-ra. Utána a Bux oldalra belépsz, az Advertise menüpont alatt megadod a Paypal felhasználó nevedet és a Paypal jelszódat.
Choose Plan-nál nem kell kiválasztani semmit,ha mégis kérné, akkor a legkisebb értéket. A Site Categorynál bármit kiválaszthatsz.Ezután beírod a biztonsági kódot.Ennyi.
Én elõre a Paypal-ra regeltem ,ezért ezt nem kellett megcsinálnom.

Ajánlom még az Advercash nevü klikkelõ oldalt, ez is 10 dollár utána fizet ki Paypalra, ebben az a legjobb,hogy nagyon gyorsan fizet ki, akár már aznap kifizet és hétvégén is.

Hi all!Én csak most kezdtem a 'szakmát' és naon n00b vagyok benne.azon a Bux.to oldalon vagyok regelve és fél dolcsinál tartok,éppen gyûjöm a csávókákat mellém hogy több pénzt kapjak.De ahhoz hogy el tudják küldeni a pénzt nem kell regelnem PayPalra? vagy mittomén hogy van ez.Szal részletesen magyarázzatok el mindent plz
<#worship><#email>

Feleslegesen nem szoktam hírdetni cégeket,amik nem fizenek...

Max7
6 emebr van de már tudni lehet hogy fizet mert elérték már a 10$ te aztán tényleg tudsz valamit

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Boccs nem 50%-os a refszint hanem 75%-os!!!<#eljen><#nyes>

Találtam egy uj bux-ot még csak 6 tag van!!!!
Most kell regelni!
buxLand.net
-0.01$/klikk napi 10db
-50%-os reff.
-10$ amin.kifizu
-Fizet!!!!

FZoleee
Erre most csak véletlenül találtam rá: Enuf Traffic <#smile>
10.000 creditet ad, de asszem csak akkor, hogyha lesurfölsz 75 oldalt... Azt nem tudom, hogy ellenõrzi-e az admin az oldalt 😊
Max7
és normális autosurfot ami naponta mondjuk 70 oldalt enged lesurfolni és korektnek tõnik... olyasmira gondolok mint a 12dailypro volt régen...

FZoleee
Nem tudok ilyet :S
Max7
senki? :S

Gerbill
Ha valaki kap tõled pontot, akkor õ is felajánlja valaki másnak, hogy regisztráljon alá a saját kattintgatós oldalára

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Te is tudsz mások User programjaiba regisztrálni, ilyenkor te kapod a kreditet, ha sikeres a regisztráció és aktívnak talál a személy aki alá regisztráltál. Ajánlom, hogy ebben az esetben elõbb nézd meg az oldalt amit felajánlanak, mert nekem már két mínusz pontom is van, az elsõ a saját bénaságom miatt, a második meg azért, mert az oldal amire regisztráltam nem mûködik Magyarországról, persze ez már csak azután derült ki, hogy arra mentem, hogy regisztrálok. A regisztrációm nem lett aktív nem kaptam meg a kreditet és kaptam még egy mínuszt.<#falbav>

Palinko
Nincs mit. Így már érthetõ csak az nem miért jó valakinek ha kap tõlem pontot? mit kezd õ azzal?
Gerbill
Ez egy olyan oldal, ahol a reklámok nézegetéséért kreditet kapsz, és a kapott kreditekért vehetsz magadnak referalokat más pénzes klikkelgetõs oldalakra. A támogatott siteok listája le van írva valamelyik menüpont alatt. Az oldalon az earn-re klikkelve van 3 lehetõség az egyik ugye a reklámokra klikkelés a másik referalok a harmadik pedig a felhasználói programokhoz való csatlakozás. Ha összegyûjtöttél mondjuk 4 creditet azt felajánlhatod, ide a User Programs menüpont alá és valaki biztos hogy regisztrálni fog, és ha azt akarja, hogy kifizesd neki az ígért 4 kreditet akkor egy ideig biztos aktív lesz, mert neked nem muszály fizetni, csak akkor ha úgy látod hogy aktív, rendesen nézi a reklámokat.
Remélem érthetõen írtam le, és kösz az alám regisztrálást😊

Palinko
mi is ez a getref meg mit kell ponosan csinálni írhatnál részletesebbet, regeltem alád, de nincs kedvem átböngészni
Gerbill
Hát most eléggé lerontottam magam a getrefen, csatlakozni akartam egy user programhoz 9 creditért beléptem regisztrátam beírtam a felh nevemet viszont az update-ra nem lehetett rákattintani és ki kellett lépnem és most mínusz egyes az user ratingem<#szomoru1> Szerintem valki gyorsabb lehetett, vagy nemtudom miért csinálta ezt.

Max7
nem tud valaki egy olyan autosurf programot ahol a következõk érvényesülnek:

-ajándék 500 megjeleníté (kredit) regkor
-nem ellenörzik a te lapodat hanem egybõl bekerül a korforgalomba
-van rajta forgalom szal legalább az az 500 kredit kipörög pár óra alatt :S

thx elõre is!

Gerbill
Most kezdtem nemrég én is, írtam az elõbb, hogy még csak 1 dollárnál járok, és csak 10-nél lehet kikérni.

Palinko
lol már lassan éveket kell várni arra a pár szaros dolcsira 😄
Jana93
Belekezdek a Bux.to-ba.
Gerbill, neked fizettek már?

Gerbill
Most jöttem rá, hogy itt akár többet is meg lehet nyitni, így már érdemes foglalkozni az alacsonyabbcredit értékûekkel is. Egyszerre megnyitok 15-20-at aztán csak kattingatni kell a "credit"-re, majd bezárás.

FZoleee
Bux.to-ról van szó? 😄 Ha igen, akkor már free membereknek 60 business day után fizet...
Gerbill
Néhány nap alatt majdnem összegyûlt 1 dollár😊 Elõtte a donkymailsel próbálkoztam, ott 0,01 centet kaptam egy kattintásért, és kevesebb hirdetés is volt mint itt. Én még nem tudtam kikérni pénzt, mert a minimum 10 dollár, de más fórumokon olvastam, hogy fizetnek 1 hónapon belül(néha késik pár napot)

Jana93
Megnézem az elsõt. Tapasztalatok?

Gerbill
Én a Bux.to-t ajánlom, napi 15-20 hirdetést kapsz amiknek a megnézéséért 1-1 centet kapsz. Eddigi tapasztalatom alapján a jobb oldalak közé tartozik. Link
A lejebb már beírt getref.com-mal pedig un-refered usereket tudsz magadnak szerezni, amivel még több pénzt tudsz termelni.

Jana93
Sziasztok!
Én még soha nem csináltam ilyet, segítenétek? 15 éves vagyok, van bankszámlám, valami oyat keresek, ahol nem kell semmit vásárolni, rendesen fizetnek, nem muszáj sokat...
Mit ajánlotok? Valami olyan kéne, amibe nincs turpisság!

Aki ingyen szeretne pókerezni az most megteheti !
Ingyenes kezdõtõke - Ingyen PókerPénz
Gerbill
Találtam egy igen hasznos oldalt, pont az ilyen pénzgyûjtõ siteokhoz való. Az oldal neve getref, és a lényeg, hogy crediteket kell gyûjteni amiért alád regisztráltakat lehet vásárolni szinte az összes oldalhoz. Ha valaki ismeri az mondhatna róla valamit, hogy tényleg mûködik e. A bux.to fórumán találtam, ott azt írták nem átverés, de kíváncsi lennék itteniek véleményére is.
getref.com

Max7
aki a moneybookers számlában járatos kérem kullogjon el ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200087920 köszönöm!

Palinko
0
ha alád regisztrálnak, az mennyi pontot hoz?

Palinko
egy héttel regeltem elseje elõtt elsején váltotta a pontokat, ettõl kevesebb volt:
Ihr Guthaben: 9745 Punkte
egy hét alatt 2,5 euró? azt hogy?

#6374 ?

AleXXXXX
hehe.. itt meg rólam van szó😄
De amit írtál igaz:tényleg nem tudom megírni😄

*
Péntektöl lesz radio szerver tesztelésre, 5 napra

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Peetboy
Mit jelent az,hogy Uppolni? Irok nekik figyelmeztetést,hogy fizessenek?

Palinko
nincs mit tenni én nem tudom megírni, alex nem tudja, te nem érsz rá, a goldpoll meg nem akarta ideadni 😞
Max7
és akkor a bfektetett pénz elszált?

HÉJ emberek aki tud monitor scriptet az keressen meg engem privátban akár pénzért akár ingyé.... minden infót szívesen veszek!