15995
-
#9091 Igen tényleg fizet 1-jétől indul be az egész, most erre regisztráltok aztán vártok ott minden percben regelnek rá és azért kapjátok a pénzt. -
#9090 És tényleg fizet?!?! :)
Most keresek valami "melót a neten", amivel tudnék pénzt keresni. De olyat nem nagyon szeretnék, ahol a "beszervezésről" szól az egész, mert én nem akarom most a haverokat stb beszervezni! :) -
#9089 Ezt nézzétek meg babáim ez fizet 10 óra alatt 8 dollárt. -
DRFlame #9088 Már hogy lenne minden bűncselekmény? -
#9087 uhh rege..bocsi. -
#9086 én is fent voltam hotfile stb.semmi értelme MÁR leriták elötem h torrentezik midenki meg miden forumot (külfödit)szétvertek a feltöltök..naponta vagy 100uj téma és egyiket se nézik meg 4-5nél többen.miért??mert szétvertka feltöltök az egészet.midenhova betetéka linket.énis pl..és midenki megakart gadagodni..sajna ez 1éve voltmég jo..mostmár nem.volt warez oldalam.1évig.most ot csücsül pedig elég jol ment.napi 10.000körüli látogatoság.wordpress motoron.most meg napi 100 =D
mindig keresni kel az uj modszereket.poker??megéri de sokat kel ülni és tanulni mert ugye nem szerencse játék hanem strratégia amit ilenne tanulni.sok ismerösöm ülegésznap elöte.nem tudom megéri e..1-2nek bejön.szép sumát összeszed.de igyis hajnalokat ül elöte.
clickelös oldlak meg...:DDDDDDvic..scriptjeit ingyen lehuzod és csinálsz egyet...ezért soka scam..meg megse éri..na mindegy.:)
ajánlom vannak angol forumok..pénzkeresös persze.nagyon sok noob method van.sok modszerben.szivesen segitek énis bárkinek de már annyiszor meglptek hülyeségükkel.pedig miden után csak olvasni kel.
lássatok engemfull hülye vagyok .alig tudok irni.esküszöm angolul jobban megy:) 1éve kezdtem el.kaptam pár pofont egykét nagy okostojástol h ámitotak stb...nagy volt az arc h jolkeresnek.sztem ismerös..sokan blogot is vzetnek -.-'
na és utána file feltöltés - linkrövidités.
utána van 1 vices téávla fogalkozo honlapom és egy casjokat linkelö blog...:D kiadot hirdetésekér tkapok havi 30-60 ezer ft közt és napi 15per dolgom van a beküldöt bejegyzéseket elfogadni.
utána olvasgatam cpa (cost per action) vagyos offerek(reklámok)teljesitése után járo pénz dolog után..h nem én tlejesitem hanem közvetitek..de ezt leirtam am pár napja..nem tom hol van..
elötem 1 régi .infos-domainom tezstnek.sorozatokat lehet nézni ingyen.persze reklámom telejsitése után..és ezzel jol megvok.
probálok segiteni ismerösöknek (bár azon tul vok akit érdekelt megtanitoam)szivesen segitek másnak is azért vok a forumon is.de kapok napi 10mailt kb..leregézek mident szájba rágom de 10böl 8 nem érti =)
mindegy megint sokat irtam...lényeg és tanulság ..OLVASNI kel utána és ne várjuk midnig h szánka rágják mert ritka aki ezt megtesi föleg INGYEN.ennek forumnak is lényege??telenyomjálk ref linkel.én akárkinek segitetem sose tetem ki ref linket.
keresni kel pénzkeresös forumokat és OLVASNI OLVASNI!!!!:) -
shark11 #9085 Bereggelnék alád, de sajnos már fent vagyok HF-en, FS-en, ES-en, MU-n, RS-en, DF-en, ZS-en és UG-n is. :(
HF-en már 1 éve reggelve vagyok, de még csak 13 dollár jött össze, ezért érdekel, hogy mit töltesz fel sorozatot, filmet, xxx-et vagy mit. Az, hogy hova rakod ki a linkeket az annyira nem fontos mivel tudok egy csomó jó magyar és külföldi warez oldalt. -
#9084 Minden azon múlik hogy töltesz fel.
az h fizetés édeskevés hát ez van, jobb mint ptczni, nekem jobban megéri, és ennél jobb melót neten én még nem találtam. persze van olyan hogy vki oldalán hírdet ahol nagy a forgalom stb, de itt a mezei userekről van szó.
ptc is lehet jövedelmező de szintén belekell fektetni.
itt adott minden. rajtad múlik mennyit töltesz fel/postolsz.
a jogi dolgokat meg szerintem hagyjuk, mert felesleges róla beszélni.
minden neten szerzett pénz alapjában bűncselekmény. -
#9083 http://netprofit.uw.hu/index.php?op=wlogin&afpid=root
ezt nézzétek meg. -
DRFlame #9082 IP címed logolva van feltöltésnél, és a pénz útja is követhető.
Az hogy több éve ilyen szinten van a warez az nem jelenti azt hogy 0 a kockázat. A kockázat valóban csekély, de létező. És ha esetleg valami miatt megszívod (mondjuk egy konkurens oldal vagy feltöltő "jóindulata" miatt), akkor nagyon megszívod.
Kicsit olyan ez mint mondjuk a Barcelona - Sánta FC meccsen megtenni a Barcelonát. Szinte tuti hogy nyersz, de minimálisat. Viszont ha szopsz, akkor nagyot. Csak itt nem úgy nyersz, hanem dolgozni kell.
Az hogy lesznek új hotfileos/stb.. warezosok az egyértelmű, csak épp arányaiban jelentéktelen, és az is egyértelmű, hogy az idő a feltöltők ellen dolgozik. Nyilván ezt nem úgy fogod látni, hogy egyik nap 100 a másik nap meg csak 40 letöltésed volt.
Mindezt figyelembe véve a fizettség szerintem édeskevés. -
#9081 Nem érted. Warezről hiába látják jelszót feltöltött cuccot nemszámít semmit. tárhelyet büntetik, és nem tudják hogy te töltötted fel még ha megmondják melyik acctól származik a cucc is. Egyébként meg nem foglalkoznak ilyennel, nyugodtan lehet tölteni.
A másik meg több éve ilyen szinten áll a warezolás mint ma.
Hiába mennek át torrentre, megjegyzem énsem töltök warezről, akkor is lesznek új warezosok, vagy épp a régiek. tapasztalat.
reflinkesek meg mind ráunnak vagy nincs kitartásuk ehhez, nekem hotfileon is volt vagy 50 refem, nemis kell mondanom nem töltöttek fel még elmagyarázás, tanácsadás után sem.
Nagyon kis mennyiség aki ezt csinálja folyamatosan.
Én sem csinálom mindig. -
Savmacska #9080 Nem unod még h ezeket állandóan belinkelgeted h beszedd magad alá az embereket? Már elégggé unalmasnak tűnnek a sablonszövegeid. -
DRFlame #9079 Az oldalak ahol a linkeket kiteszed reklámozva vannak, mivel látogató nélkül nem megy. Ott pedig ott van feketén fehéren a tartalom és a jelszó, minden ami kell. Onnan pedig már nem kell messzire menni.
Plusz probléma:
- reflinkes, azaz a feltöltők száma folyamatosan növekszik
- a sávszélesség egyre nő a háztartásokban, többen térnek át a torrentre, azaz még kevesebb letöltő, és még több feltöltő
Tehát a feltöltők száma növekszik, a letöltőké pedig csökken. Ez egy feltöltőnek annyit jelent, hogy sokkal többet kell dolgoznia ugyanannyi pénzért, és ez csak egyre rosszabb lesz. A forgalmasabb helyek így is tele vannak már hányva. Egy egy feltöltést az újabbak percek alatt lenyomnak a főoldalról.
Egyébként vannak sokkal jobb lehetőségek neten, csak nem ilyen szájbarágós reflinkes. -
#9078 Ennél jobbat nem nagyon találsz neten sőt egyátalán nem találni.
illegális tartalomra pedig rar, átnevez, jelszó.;) -
DRFlame #9077 Az a baj, hogy illegális tartalmat kell feltölteni. Az anyagi haszonszerzés pedig nem keveset ront a helyzeteden (büntetőjogilag). Persze nem sok esély van rá hogy megkeresnek, de szerintem annyira nem jó lehetőség, hogy még a plusz kockázatot is megérje. Még ha a kockázattól el is tekintünk, akkor sem egy nagy lehetőség. (Mondjuk a PTC-ket messze veri, de hát az amúgy is a no comment kategória) -
#9076 Ez nem rossz oldal hmmmm. -
#9075 Igen elég melós, de van pl egy ismerősöm aki ebből él, szerverrel dolgozik és havi 100k megvan neki. -
#9074 ha regelsz alám mindent elmondok.:) -
zotja #9073 ilyesmiket senki nem fog neked elárulni...magadtól rájössz vagy nem :) de tény hogy legjobban a feltöltős melóval elhet keresni..ha elég motivált vagy :) csak sok idő kirakni a linkeket több fórumra...én beleuntam a gép előtt ülni.. -
shark11 #9072 Elárulod, hogy miket töltesz fel és, hogy hova teszed ki a linkeket? -
#9071 Kifizetett a FileServe, 1 hetes munkám, bizonyíték a blogomon: http://cypdru.blog.hu/ -
#9070 Vagy ott van a macadu.hu. -
Peti011 #9069 Én inkább maradok a pókernél, mert az biztos fizet. :) -
#9068 http://balage.doctor.hu/
Ezt nézzétek meg. -
eva9413 #9067 Sziasztok!
Találtam egy érdekes oldalt... 10 percenként sorsolnak 5 centet amit azonnal ki is fizetnek. Érdemes kipróbálni, emellett vannak más lehetőségek is pénzt szerezni az oldalon.
deepBet -
#9066 Aha persze. -
shark11 #9065 Hidd már el.
A multkor is igazunk volt, és most is igazunk van. -
#9064 nevetséges hogy egy ekkora kamu cég egyáltalán vita tárgya lehet :D sztem azért nem tették feketelistára mert nem volt olyan aki ennek bedőlne gondolták aki meg bedől meg is érdemli :D -
#9063 pf:D -
#9062 Hát kezd el és meglátjuk, amúgy utánanéztem és nincs a feketelistán. -
Savmacska #9061 tuti kamu. -
Peti011 #9060 Gábor szerintem is hagyd a francba. -
#9059 ember. szerinted ha ezek valósak lennének, nem futkároznak multicsilliárdosok szerte a világban? Sőt, minek dolgozunk, amikor napi öt klikkből megkeresem a havi keresetemet? Gondolkozzál már, nincs az a cég, ami egy kibaszott klikkelésért 5, 50 vagy akár 500 dollárt fizetne.
De tudod mit? Csináld csak, és ha megkaptad a kifizetést, és belinkeltél ide mondjuk egy 2500-5000 dolláros kifizetési bizonylatot, térden állva kérek bocsánatot tőled. Addig viszont KAMU. -
#9058 miért, te ebből akarsz megélni? ebből nem lehet, vagy ha igen, az nagyon extrém eset és kockának kell lenni hozzá... ez max keresetkiegészítésnek jó -
#9057 mert annyit ér egy klikk manapság, fel kéne fogni. -
#9056 Az egy dolog, mert hülyék azért inkább adják a centeket, hogy ne lehessen megélni semmiből se. -
#9055 nem is tudom, ki fizet 100 dollárokat 1 honlaplátogatásért? senki... -
HUmanHunter #9054 50k dollár kifizetés? LOL :DD előbb leszek én miniszterelnök minthogy ez fizessen pedig nem készülök politikai pályára :D -
#9053 Aztán honnan veszed? -
#9052 ja, megvan... genuinemails...
# All Emails Worth $100
# 25% of referrals' earnings
# $500 Signup Bonus
# Payout via: Moneybookers, Liberty Reserve, Alertpay, WesterUnion, check.
# $50000 payout - real money to your account
no comment, ez sose fog fizetni, de hajrá Gabikám :D