15995
-
Savmacska #9131 nem scam ugyanis régi a kép és ez mit bizonyit ? semmit, igen fizet, 75$-tól fizet de kezelésnek v minek elvesz 25-öt, tehát minden rendben van, az oldal fizet. -
#9130 -
#9129 szertintem nem a tiéd az a bizonyíték kép.
már ott nem ok a dolog h 75 dollárnál fizet, paypalon meg 50 van.
aztán meg már több mint 1éves az a kép.
egy pöpetnyi gugli után is kiderül h scam. -
#9128 és fogadjunk nem okultál.egybölmuj ablak és googlébe kerested h keres 1perc alat 1000dolárt.igazam van? -
Savmacska #9127 elolvastam -
#9126 elötemlévö oldal tuti fizet :DD frászt ilyen oldalt bárki összedob 5perc alat.de azért fizet.erösen godnolkozok egy magyar hirdetö oldalon... -
Savmacska #9125 -
#9124 hogy keres pénzt??látom felslges jártatam apofámat mert hiába irtam le.már nem vilog a link a szövegben vagy a 4 jegyü dollár összeg else olvassa...
ezerszer elmondtam vagy elmész dolgozni vagy ülsz és dolgozol.
értesz Photoshophoz video vágáshoz (nem movie maker :D )vagy designer bármi..van sok közvetitö oldal real cash.közvetitö oldalak vannak erre a célra h kifizetnek normálisan ugy küldöd a cucot.ha tetszik neki.stb..bár ebbe bene van h ingyen dolgoztál mert nem tetszik..
másik melozás gép elöt hogy othon végezhetö munkálmegint forditások.cik gyüjtés stb.kiseb oldlakarbantartása.
és amit én csinálok az online makrketing ez a 3.választás.olvasni olvasni kel egy egy methodok fél év után elavultak bár kinek mi elavult mert ezekel "elavultakal" is simán összehozol havi 50-100.ezret.csak utána kéne nézni most is milyen oldalok voltak linkelve??MILYENEK?már felbasz.
low desing egyszerü php.1 lap.reg ürlap és kész.tudom h jol megy az iylen oldlaaknak azért van.de elég hietelen h van elég marha (sajna van aki ilyenekre rákatan)számok hatalma ugye...
visszatérve online marketingre.reklám piac 40% már internetetn van.vajon miért??5 éve még 10% volt.mert egyre jobban megéri a cégeknek ez a felület.ezt h használod ki te célod.most néz szét mik vannak..
ugye vannaka látogatásakbol eredö hirdetések pl baner stb.(itt is van sgn)ezek bérelt reklám felületek fizet más cég h itt hirdetsen konkért áron megadot idöre.pl 5000ft/hét..de ugye ehez kel weboldal.
vanak közevtitö cégek..ezekel sokan találkoztak már például clickelés..
a hirdetö megteszi hirdetést pl 2 dollár 1000 click. abol kiszámolja szépen a wweboldal h oda ad 1dollárt.és az is bene van h sok klikel de nem jut kifizetésig vagy nem fizeti ki =) és hirdetönek megéri.oldalnak is.MIÉRT ??oldlanak pénze van hirdetönek látogatoi és reménykedik valakinek megmarad a szeme oldalán és jöna cash..:)
van link röviditö pl linkel.bitf.ly oldal ahol beteszellinket megsztod az álltaluk genreáltat és h eljuson az oldlahoz ltá1hirdetést még..ezis ugyanaz de megsoztod..
ezekel elehet szorakozni vannak jo methodok.de jön a nagyobb pénz az Affaeilte programok ezek regisztárciokért fizetnek vagy eladásért.ezekért szép sumát lehet kapni.h osztod meg.bárhogy.csak ne haveroknak msnen...és ennyi.nem riszázok olvasatok utána ezer forum van.ANGOL.magyarok fele televan ref linkekel.külfödi oldalakon ezeket banolják =)
sztem ezt se fogja senki se elolvasni..nem tudom miért porbálkozom.. -
Savmacska #9123 de fizet ;) nézd meg a fizetéseknél -
#9122 nem fizet :) -
Savmacska #9121 20perc alatt 27$ ? IGEN ! -
#9120 Jaja épp azért kéne azon próbálkozni, egyszer már sikerült zsinorban megnyerni 5 meccset. -
HUmanHunter #9119 valóban, nem szerencsés ha egy épp csődöt jelenteni készülő cégnél dolgozol akkor majdnem szerencsejáték :D vagy kapsz fizetést vagy nem :D -
#9118 ja, hát igen, de nem mindenki, ehhez szerencse is kell néha, nem csak tudás -
#9117 Az hogy aki fogad ilyen sportfogadásos oldalon mint a betclic meg a bet.home ők már tisztességes jövedelemre tettek már szert az van. -
#9116 azért ezzel nem értenék egyet, csak ott a fő kockázat nem benned, hanem a munkaadóban van :D -
#9115 mi van? lol -
#9114 És aki fogad az már milliomos. -
HUmanHunter #9113 a biztos pénzkeresés a munkában van :) -
#9112 menj dolgozni -
#9111 Aha akkor hogy az istenbe keressek pénzt?, fogadással lenne jó de ki ad rá kezdőtőkét? -
#9110 felejtsd el az ilyeneket -
#9109 És ez? -
#9108 Nem 260-at kaptam hanem tíz óra hossza alatt lett ennyi. -
#9107 melyik az a játéktípus, ha szabad kérdeznem? :) -
#9106 Látom az ide irogatok között csak 2-3 ember van, ki használja a golyót a fején, és belegondol hogy azt az "cég" miből is fog engem kifizetni, meg mennyit is ad. A többség meg a számokat nézi, húúú 250$ defaszaaa.
pókerben több fajta játékvariáns van, valamelyiknél igen csak kell tudás, játékismeret, valahol elég csak egy alap szint. Valamelyiknél ott kell ülni 8-10-19 órát, mert mondjuk egy verseny addig tart míg nincs 1 nyertes (ill osztozkodás top 3-4 között) Viszont cash game-et bármikor ott lehet hagyni. Én havi 60-80 órát játszom, és simán összejön +250-400$ (50e-80e Ft) És nem vagyok 1 pro, csak azt a játéktípust tolom, amelyiknél a legkisebb a kockázat.
-
#9105 és ez így is van. Tucatszámra kapom a spamleveleket a különböző random emberektől, hogy nyertem/örökség/stb.
egyvalamit jól jegyezzetek meg: banki adatot részletesen SOHA de SOHA nem adunk ki senkinek. Ha a CVC kódot (a kártya hátoldalán lévő háromszámjegyű kód) kérdezik, akkor az már gyanús, felejtsétek el. Ugyanis az adataid és a CVC kód ismeretében bárki bármit meg tud tenni az interneten. -
#9104 Új Bux!1centes linkek | Min kifizetés 3$ AP,PP Twitbux -
#9103 végre 1 értelmes ember -
#9102 Gábor sok lesz a hülyeségből nem?
Fingod sincs h fizet-e, de azér ajánlgatod.
250dolcsit kapsz és egy nap 260at szerzel?
Haggyuk már a hülyeséget, nem kell félrevezetni az embereket, SOHA nemfogsz tanálni neten hasonlót ami fizetni fog neked. Törődj bele.
Ajánlom figyelmedbe: http://halasztelekma.hu/2010/07/vigyazz-szivatnak-%E2%80%93-%E2%80%9Ewebsitetester-biz%E2%80%9D-a-nagy-atveres/ -
#9101 most ha énis csinálok 1 iylen oldalt és fizetne persze...regeltek??:D
legtöbb ilyen oldal tulajdonosa 20év alattvan. -
eva9413 #9100 Illetve van egy másik oldal is, szerintem ez is jó oldal, regeljetek, megéri...
3$ a minimum, PayPal és AlertPay-ra is gizet szintén.
Sok sikert mindenkinek.
-
eva9413 #9099 meg google-be is beírtam, és a vizsgáló azt dobta, hogy fizetbi fog valószínű -
eva9413 #9098 még új oldal, és szerintem fog fizetni -
#9097 honnan tudod hogy fizet?
Paid : $ 0 -
eva9413 #9096 Sziasztok!
Most találtam egy viszonylag új, fizető PTC oldalt.
A Neobux-hoz hasonló, napi 0,1-et össze lehet szedni legalább... 2$ a minimum. AlertPay és PayPal-ra is fizet.
Naponta többször adnak hozzá új linkeket.
Próbáljátok ki, megéri ;)
-
#9095 Omg..és elmondja miért fizet??gondolkozatok már a weboldal szemsögéböl már ennek kinézete ocsmány.de most agyaljatok már.miért éri meg neki??
legtöbb pénzkeresös cég -weboldal reklámokon alapul.klikelj-látogas-cselekdj.utobbiak fizetek legjobban.itt mivan??semmi.
elárulom az igazságot.emaileket gyüjtenek.miért??mert spamben nagy pénz van.de ugye ilegális DE ha önszántadbol adtad a mail cimed már nem spam.onantol kezdve bármit reklámozhatnak a maileden.hid el van aki rájuk katint;)
Sok oldal miér tcsak mail cimet kér.iratkoz fel ere ara..egyszerü.marketing része.
ilyen a legtobb ismerös pont hu oldal is.ami néha napján fizet is.de olvastam róla hogy rrokonok közt elsorják a pénzt..szal családban marad;)
még1x mondom nézétek a weboldal
1.design.ocsmány.aki ennyi pénzt fizetne jobbra telne =) még ha sablont is hazsnálna
2.nézétek weboldlanak miért jó.nem tudjátok olvasatok FAQot és forumokat.
ezeket csak azér tmondom h ne legyen nagy copanás. -
#9094 amúgy milyen feltöltési sebességed van? -
#9093 Hát ha csak elsejével indul be, akkor még közel nem biztos, hogy fizetni fog. Meg nem is értem teljesen. Lapokat kell majd nézegetni és megírni róla a véleményt?! :) És egy ilyenért mennyit kapunk?! :) -
#9092 Kezdőtőke 250 dolcsi, és van már 260-am.