15995
-
#9051 de mi a szar az a geunemails? nincs is ilyen, google nem találja -
#9050 Aztán mért?,mert az ilyen fosokkal foglalkoztok kár ezért pocsékolni az időt, ilyen szarokkal.
A geunemails legalább mindennap szaporodik a pénz lehet látni milliókkal. -
Peti011 #9049 Én azt mondom, hogy senki nem fog olyan munkát találni amihez nem kell ész és meg is lehet belőle élni. A PTC-t én is próbáltam. 1 év alatt összegyűjtöttem 500$ és mire kiakartam kérni már nem fizetett. -
#9048 hogy te mennyire hülye vagy... -
#9047 Csak ilyen fosokat tudtok ajánlani ami centeket fizet?, ott van a geunemails azt nézzétek meg ne ilyen picsanyaló szarokat. -
zotja #9046 http://netreklam.weboldala.net
ezt ismeri vki?? kamu e? -
#9045 bocs, 4, nem pedig 40 -
#9044 persze, napi 40 dolláros keresettel... az ilyen hülyeségeket elhiszi még valaki? :) -
Savmacska #9043 nem olyan mint a neobux hanem ugyan az.... 100%-ba levan koppintva, most ez komoly ?:D -
#9042 Azt hogy megtanítja azt nem mondanám. Le van írva és vagy megtanulod vagy nem. -
Peti011 #9041 Szia!
A mai világban a póker nagyon elterjedt és az egyik legjobb pénzkereseti lehetőség. Sokak szerint a póker teljesen egy szerencsejáték, ami elég nagy tévhit. A póker egy stratégiai játék ami megvan fűszerezve egy kis szerencsével. Megfelelő stratégiával bárki lehet sikeres játékos. A siker kulcsa a kitartás és a tanulás. Tanulásban segít a világ legnagyobb póker iskolája a http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/ , ami megtanítja minden póker stílushoz a megfelelő stratégiát, amivel nyereségesen tudsz játszani. Ezen belül kitölthetsz egy kvízt, amivel kapsz teljesen ingyenes 50$ kezdőtőkét, az általad kiválasztott pókerterembe.
Tanulj meg pókerezni, beszélgess más játékosokkal és a barátaiddal, vágj bele kockázatmentesen a pókeres karriered építésébe az 50$ ingyenes kezdőtőkével.
Sok sikert! -
eva9413 #9040 Hali!
Most találtam ezt az oldalt... vadiúj ptc-s oldal, olyan, mint a neobux.
NeoDollar
Megéri... még új oldal, regisztrálj most.
Most még könnyű referáltakat szerezni.
Katt ;) -
#9039 ennyi... 4 cent megvan, ha naponta többször ránézel, akkor ha szerencséd van, van klikk, de az is elvétve és gyorsan lejár -
HUmanHunter #9038
Today you have earnt
$0.31
By reading & rating
6 articles
31 centet PTC ben hetek összeszedni. -
HUmanHunter #9037 refek nélkül szerencsésebb esetben napi 5 centet keresel [tapasztalat, és van neobuxos kifizetésem] -
Savmacska #9036 csak h mik ezek a napi 4 0,010-es cuccok :D ez igy ennyi marad ?! -
Savmacska #9035 azt tudom h fizet láttam róla kivonatot.... -
#9034 fizet :D -
Savmacska #9033 erről a neobux-ról van valakinek valami véleménye tapasztalata ? -
Savmacska #9032 ez a readbud am elég szar... alig jön rá cikk napi 4..... -
#9031 LOL nyertem ma 1 dolcsit a wheelsurf-el a 20dollars2surfön. :D
Eddig csak 10 centeket nyeregettem, ritkán játszom le a napi ingyen meneteket...
www.penzgyar.info -
#9030 Na jah hogy lehet kivenni a pénzt és mikor? -
HUmanHunter #9029 majd szólj ha 1milla $ nál jársz és kifizetnek -
zotja #9028 hihető :) -
zsandi89 #9027 Ha érdekel az online jövedelemszerzés...
Weboldalak tesztelése. Ez a feladat, és ezért kaphatsz jövedelmet.
Amint regisztrálsz 250 USD, és azt követően még több! Érdekel?
Nem rég kaptam egy infót, melyet annyira érdekesnek találtam, hogyazonnal regisztráltam!
Tesztelj weboldalakat, WEBSITE TESTER
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=805e77fea009adebb399d51707f7f631
Ez most a legújabb lehetőség i n g y e n !
Érdekel egy ingyenes lehetőség? Első körben az indulás után
szeptemberben kapsz 250 USD-t!
Csak kedvcsinálónak:
* 250 USD-t kapsz a regisztrációd után,
* 5 USD-t minden saját linkedről történő regisztráció után,
* 0,005 USD-t kapsz minden utánad csatlakozó után, bárki, bárhol iscsatlakozik. (Ez nem
túl sok de figyeld meg, hogy percenként hányancsatlakoznak.)
Én regisztráltam és megdöbbentő gyorsan növekszik alattam a regisztrálók száma.
Érvek:
* Szeptemberben indul, most még az elő regisztrációs fázisban jár.
* Szinte másodpercenként csatlakozik valaki a világ minden tájáról.
* Magyarországon még alig ismerik.
* Regisztráció előtt nézd meg bal oldalon a legfrissebb 20
csatlakozó neve látható.
* Figyeld néhány percig és láthatod milyen ütemben csatlakoznak mások.
* Persze ezzel értékes időt veszítesz, inkább csatlakozz Te is és azután
* nézd a csatlakozás iramát, elképesztő...
Belépés ingyenes, nem kell eladni és vásárolni semmit!
Ingyenesregisztráció:
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=805e77fea009adebb399d51707f7f631
Minél hamarabb regisztrálsz, annál nagyobb a potenciális jövedelem,akkor is, ha nem
teszel semmi mást, mint az ingyenes regisztráció ...Hogyan? - Ez egyszerű!
A piackutató cégnek weblapokat kell tesztelni, értékelni (közvéleménykutatás). Ezzel
lehet keresni ajánlatuk szerint: heti 10-20 óra munkávalakár 800 EURO-tAmerikában szépen
keresnek teszteléssel, más cégek is szakosodtak erre.
De ha nem érdekel a munka, mint weboldal tesztelő, akkor építs
magadnak havi passzív jövedelmet:
1. A csapat tagjai után, közvetlenül vagy közvetve!
2. A csoport minden tagja, aki regisztrált a Te ajánlásodra a
rendszerben!Tehát a sebesség a legfontosabb, mert amíg ezt az ajánlót olvasod,addig
nagyon sok új tag regisztrál a világ minden tájáról!
Regisztrációs segítség:
Kattints a REGISTER NOW feliratra.. és a megjelenő űrlapot töltsd ki
Keresztnév
Vezetéknév
Email cím
Jelszó
Jelszó még egyszer
Utca
Város
Állam/megye/
Ország
Kód/itt lesz egy kód amit rákattintással lehet nagyítani/
Ide kell írni a kódot:
Submit (elküld)
Nincs visszaigazoló email!
Regisztráció után azonnal be tudsz lépni az irodába, az e-mail címmelés a jelszóval.
Itt találod pirossal a te személyes linkedet, ezt küldd tovább
barátaidnak,bárhol legyenek is a világon.Láthatod azt is hogy mennyivel gyarapodik a
jövedelmed a csatlakozók száma után.
Csak kedvcsinálónak:
* Az alap pénzed a regisztráció után 250$.
* Minden saját linkeden keresztül regisztráló után 5$-t kapsz.
* Az utánad csatlakozók után , bárhonnan a világból csatlakoznak,
nem rajtad keresztül de utánad kerülnek a rendszerbe 0,005$ kapsz. Eznem túl sok de
figyeld meg, hogy percenként hányan csatlakoznak
Ha tetszik a lehetőség regisztrálj most! Sok sikert!!
-
Savmacska #9026 látom az enyémre nem irsz semmit. de nem is baj -
eva9413 #9025 ???
Egyszer tettem be, az egyik az rossz link... -
#9024 hirdet hirdet hirdet. De ne ide tedd be még 15x, vagy épp naponta 1x mert azzal nem érsz el sokat.
Linkcsere, bannercsere, toplisták stb. Bár ha egyre több van, akkor eléggé be tudják lassítani az oldal letöltődését. -
Savmacska #9023 HALI MOST TALÁLTAD ?! ETTŐL SZÁNALMASABB DUMÁT KI SEM BIRTÁL VOLNA TALÁLNI ??? FŐLEG EZEK UTÁN ???!!! A POFÁM LESZAKAD...
© eva9413
ma 00:56 | privát | válasz erre | #9008
Sziasztok!
Csináltam egy gportalos oldalt, de akárhogy reklámozom, nincs látogató... nem tudjátok, hogy lehetne megcsinálni, hogy sok látogató legyen? -
#9022 Nekem adott kezdőtőkét meg a gamekapocson is akik belementek. -
desert85 #9021 http://www.balaton-today.info/main/info/legyel_te_is_ertekesito_partnerunk_id_127
-
#9020 egyetértek, és a 80% az nagyon pozitív, forexnél ez 95 felett van valahol :D
de még mindég nem értem miért lenne csalás, bár most ezt mondani a menő meg összeesküvést látni mindenhol.
de a plus 500 nem ad kezdőtőkét tudtommal és brókercégnek is ratyi.
akkor már inkább alpari 3000 eurót felteszel aztán azzal már tudsz mihez kezdeni. -
#9019 köszönhetően pl. az ilyen plus500 jellegű online brókeroldalaknak... Remélem jó érzéked van a tőzsdézéshez, mert ez nem egy naponta hármat klikkelek dolog, elviszi a napod nagy részét, ráadásul ki kell ismerned a mai napok labilis piacát is. Azt sem árt, ha tudod, hogy világviszonylatban a felmérések alapján az emberek 80%-a bukik a tőzsdén, relatíve kicsi összegektől a brutálisan nagyokig.
Nem ismerem ezt a céget, de ha nincs érzéked/gyakorlatod a tőzsdézésben, akkor inkább felejtsd el szvsz. -
#9018 Én tagja vagyok neki, de ott fizetni kell 10 dollárt? -
Peti011 #9017 Szia!
Tanulj meg pókerezni, beszélgess más játékosokkal és a barátaiddal, vágj bele kockázatmentesen a pókeres karriered építésébe az 50$ ingyenes kezdőtőkével.
Nézz be a Pokerstrategy.com , a világ legnagyobb pókeriskolájának oldalára.
-
#9016 Aztán mért lenne a tőzsde csalás muhahahahaha -
eva9413 #9015 Bocsi, rossz a link
de jó oldal nagyon
-
eva9413 #9014 hali! most találtam...
-
#9013 mhuhuhahhahah
jó ha egyvalamit tudsz: immáron 15 éve a forex egyenlő a csalással. -
#9012 Inkább ezt a plus 500-at probálja ki mindenki jobban jártok, ügyes taktikával kijön napi 7000-12000 is.