15995
11074353081353622639.jpg
  • doxadmin
    Az lesz, ha nem csipkedi magát, de csak holnap.

Amúgy be lehet állítani, hogy az offer teljesítése nélkül ne tudjon továbblépni? Pl.: ne legyen alul felül egy X amivel bezárhatja az offert, és hozzáférhet az oldalhoz? Vagy ez alapból benne van?
  • mcdrusza
    nekem reg után pár napba telt mire aktiválta accom ez a jeremy gyerek és ennyi volt. lehet nem túl meggyőzően töltötted ki a reg lapot, vagy nemtudom miért szórakozik. de mérnem regelsz akkor már inkább leadbolt-ra?
  • doxadmin
    Elküldtem, erre jött hogy milyen offert akarok, utána meg hogy küldjek neki weboldalcímet.. Mit akadékoskodik ennyit?! A gáz hogy csak 3-4 naponta válaszol, így év végére se aktiválja az accom.

#9649 Jól van ember, ezek után még te akarsz pénzt keresni a neten?! Komolyan gondolod ezt?
  • fergusonpapa
    figyi elmondtam megmondod h seo- és facebookot hazsnálssz promociora és mien hirdetéseket akarsz megmondod h még nem tudod de talán email submit offers stb...ennyi enki elég.gondolom regnélnmevoltálmeg gyözö azért fagat..
  • mcdrusza
    egyébként egyik cpas oldalam most googlebe 3. oldalon van, pontosabban nem az oldalam hanem egy oldalon a linkje.:) viszont még mais 0kattintás.:/
  • mcdrusza
    bazmeg :DDDDD anyááám gigaslap
  • Klub
    szarúl adtad meg a linket be se jön.
  • mcdrusza
    jó esetben 2 dollárt
  • adjust28
    Ha valaki újonnan regisztrál egy PTC oldalhoz, 1 hónap alatt mennyi pénzt lehet összegyűjteni vele?
  • mcdrusza
    aki fileservezik, náluk is eltűnt az a rész ahol mutatja hol tart a pénz kikérés? meg az előtte lévő kikérések is eltűntek.
    És van egy új almenü is Redeem címmel.
    amúgy kedden kértem ki.
  • doxadmin
    Törni töröm, de megérti amitt akarok. Állandóan visszakérdez hogy hogyan akarom hirdetni, milyen offereket szeretnék az oldalamra, adjak neki weboldalcímeket amiket megnézhet...

Szóval nem tudom mit akar, de leszállhatna végre rólam.
  • fergusonpapa
    lehetetlen jeremy nem iylen fifikáns.töröd az angotl vagy mibaj???napokban több ismerösöm gond nélkül regelt. :)
  • plu604
    Kár érte :(
  • doxadmin
    2 hete levelezek Jeermyvel, hogy aktiválja végre az accom, de még mindig van kérdése. Komolyan hihetetlen ez már...
  • frango
    Abban a teamben én is benne voltam. Adsense nem jutalmazta, mert rá pár hónapra ki is vágtak. 120 dollárt tudtam kihúzni belőlük. A sedo pont a napokban küldött egy mailt, hogy a régi (már 5 éve lejárt) domainemet újítsam meg.
    Jó program volt. Kár hogy megszűnt.
  • fergusonpapa
    na mi a szitu??

nálam helyzet jelentés..napi kerestemm 23 dolcsi :S eltünt az oldalam a f....ba.. érthetelen miért.ugyhoyg ujralink épités -.-' pénzemet hétfön kérem ki ,earlyn.közzel 2000dollárt.kiváncsi vagyok paypal h fogja benyelni.ha engem is szivat szivrohamot kapok.
  • névtelen
    Sziasztok
    Egyszerű otthonvégezhető munkát ajánlok, amivel szorgalmadtól függően hetente kereshetsz.
    Mindössze egy számítógép és internet kell hozzá. Szakképzettséget nem igényel.

Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan és küldök egy tájékoztatót.

email: [email protected]

Tóth Roland
  • doxadmin
    Én ismertem 1et, de az már sajnos nem működik tudtommal. Sedo domainparkolásos domainokra kattoltunk, meg volt pár adsens hirdetés is.
  • plu604
    Hali
    pár éve rákattantam a témára, és találtam valakit (valakiket) akik összedolgozva elég jó pénzeket kerestek.
    Kifejtem.
    Írtam egy srácnak egy fórumon (talán ez volt az) pár kérdést feltéve, és ahogy magyarázta, annyira emlékszem hogy egymás linkjeit végigkattintgatták naponta (talán többször is?) és ezzel olyan havi 30.000-et kerestek.
    Bármennyire töröm magam nem találom azt a fórumot. Ezért ha valaki itt tud ilyesmiről, vagy hasonlóról, jelezze legyen oly' kedves :)
    Köszönöm!
  • Fabio Capello
    egy házigazda kell ide, és onnantól remekül lehet szűrni mindent, ebben tudok segíteni. Meglátom, mit tehetek az ügy előresegítésének érdekében.
  • mcdrusza
    nem lesz teli mert szűröm az ilyeket mint mondtam.
    több okból jó lenne egy külön fórum, témákra bontani lehetne a dolgokat, és sokkal átláthatóbb lenne mint itt ahol vissza kell lapozgatni és megkeresni melyik témát is kereste az user. már ezért is megéri, és még sorolhatnám.
  • Danny1987
    Teljesen felesleges szerintem.
    ferguson adott már forum linkeket.
    Ha te létrehozol egy forumot akkor 1 hónapon belül teli lesz ilyenekkel:
    www.1click400dollarert.com/ref=valaki

Ha pedig itt lesz házigazda akkor itt is lehet szűrni.

• fergusonpapa
    nyugivan. :)
  • mcdrusza
    kösz de nem:)
    ha tényleg komoly, akkor veszek egy domaint, ezen ne múljon.
  • passatgt
    ha gondoljátok a penz.ingyen.org címre felduok rakni egy fórumot és mindenki heppy
  • FZoleee
    egyetértek
  • acsati
    én benne vagyok. nem vagyok itt vmi aktiv hozzászoló a témához, de mindig olvasom amiket irtok, és gondolkodom már vmin, de nekem is elegem van az ilyen klikkelgetésekböl
  • Savmacska
    jogos, én támogatom
  • mcdrusza
    nemígy értettem. egyébként elég bunkóság volt hogy megemlítettem és te létrehoztad.
    egy külön oldalon gondoltam egy fórumra. szóval mit szólnátok hozzá?
  • Fabio Capello
    butaság volt, zárni fogják, mivel van ilyen topik... :|
  • Savmacska
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1284574848&SID]csináltam egy másik fórumot "az értelmesebbeknek" mostantól lehet ide járni[/URL]
  • mcdrusza
    Srácok milenne ha csinálnánk egy fórumot ahol fórumoznánk?
    És akkor lehetne szűrni a folyamatos reflinket meg a gábor féléket.
  • frango
    Néha felnézek, hátha találok itt valami okosságot, újdonságot. Én a teljesen befektetés nélküli pénzkeresési módszereket csinálom...
  • mcdrusza
    én első oldalam fél napig se tartott talán, megadhatsz sztem akármilyet.
  • doxadmin
    akadékoskodnak mint egy rossz kúrva...

"Could you provide me with some URLs to review so that I know what kind of content may be promoted with our offers?"

Perpill nincs weboldalam, gondolom 1 oldal nem elég amit fél nap alatt összedobok.

Keressek valami hobbi oldalakat azt írjam meg azokat neki???
  • zotja
    És te azonkívül,hogy helyesen irkálsz,okoskodsz minek vagy itt? :)
  • frango
    Nem is ba..ogatás volt, hanem csak egészséges kritika(csak valaki nem bírja a kritikát).
    Pénzkeresési lehetőség? Pl: munka, öröklés, lopás, pénz nyomtatás, kéregetés, segély stb... Lehet válogatni:)
  • zotja
    mi a fa**nak kell egymást baszogatni,nem abból keresi a pénzt,hogy helyesen ír..a téma még mindig adott..Várjuk a pénzkeresési lehetőséget..
  • frango
    Azért fórumon illik a helyesírásra figyelni(legalább próbálkozni).

"aki szerint meg szörnyü irásom ne olvassa.leszarom."
    Azokból a csillió dollárokból pár ezer HUF-ot fordíthatnál nyelvtan leckékre is. :)
  • fergusonpapa
    -.-'

Az beszél aki nem tudja értelmezni azt h jelenleg az oldal szünettel...és nicsn rajta reklám.igen cpalead felugros cuc.persze lehet banerr ként is hazsnálni de iggy jobb.ennyi.aki szerint meg szörnyü irásom ne olvassa.leszarom.tudom h nem tökéletes föleg ha sietek.de legalább nem vagyok értehetlen mint forumozók 90%-a..