15995
11074353081353622639.jpg
  • passatgt
    köszi, csak a kérdésre nem válaszoltál:D

szóval van adsensem, van youtubeom pár videóval 100e fölötti nézetséggel, és az adsense kódot hogyan tudom kirakni?:)
  • fergusonpapa
    jaja :) máig van jópár fake adatlapom facen is:)sok midenre jó.twitter gyors siker.facebook lassabb de hatásos tán hatásossabb is.ezta két módszert használtam lényeg h gyorsan clikeket szerezünk lehetöleg usa azok jol fizetnek és ennyi =)
  • fergusonpapa
    ahj..mindig utolag jutnak eszembe dolgog..szóvalrobot munka ha twitteren replyzel midenkire.deha midenap csinálod 1-2 órát.(több acountal.)kb 3-5elég. akkor kb 500-1000cliket kapsz biztosra,jól csinálod többet az meg napi 500-1000ft.kb olyan mint ha meloznál.de ezvan.
  • FZoleee
    hogy? fb és twitter fake accok? :D
  • fergusonpapa
    hozzá tesszem félnap alatt hoztam össze.annyi h kicsit robot munka.
  • fergusonpapa
    igen hasonló,de adf.ly legjobb,jolm fzet és mindig fizet,keres rá netem h adf.ly payout.meglátod.nagyon sok twiteressezt használja. nekm is kifizetek 10 dolcsi körül még féléve.
  • zotja22
    http://www.foxlinx.com/index.php

akkor ez is hasonló? Ezt nem rég találtam,de nem nagyon értem mit is kéne itt csinálni
  • fergusonpapa
    linkbucks.com adf.ly ezek jóoldalak,utobi nagyon jólfizet lényege h röviditesz egy linket bármi lehet..és akár 4 dolcsit kapsz 1000clickért.oylan mint letöltésnél nemkel 1000elérnie ahoz h te pénzt megkapd.

hozzá való method egyszerü. youtube videok feltöltése valami témátkiválasztasz amire kajálnak.melé link kész.vagy facebookon csinálsz fake accountot..sok kis amcsi bejelöl kb 1000ismerös2-3 nap megvan.ezt megcsinálhatod több acountal párhuzamban és üzenö falraérdkes dolgot postolsz.vagy egyszerübb.csinálsz 1 twitter accountot és rákeresel kulcsszavakra.adok példát justin bieber...beirodsok tini flépercenként ir bejegyzést róla..replyzed öket h J.Bieber new girlfriend??érdkli rámegy ha fake ha nem pénzt megkapod.

link látogatásakkor felhazsnálok 1 reklámot látnak és ugy tudnak átmeni a következö linkre amit átconveráltál.sokan csinálják filefeltöés melet.mert duplahaszon.

twitteren nagyon sok cliket tudsz szerezni pár óra alatt megvan 5 dolcsi.fbos meg hosszabb idöt igényes h simeröst szerez stb de ha megvan monjduk 5 acocuntod 1000ismerössel.midenap csak annyi a doglod h irzs valamit.kb 2-3x.h ne lássák h csak spammelsz.és ennyi.aztán fokozhatod több acountal.

remélem segitettem. :)
  • zotja22
    nem
  • fergusonpapa
    régi dolgaim vannak..nem tudom ismered a linkröviditésből eredő pénzt??:D
  • zotja22
    vki talált vmi új hasznos dolgot amivel $ lehet keresni? :)
  • fergusonpapa
    asszem profilod beálitásánál kel h legyen youtubon belül.ahogy blogspotnál is azoon belül lehet enegdélyezni doglokat.ez tuti.
  • mcdrusza
    tehát saját google hírdetésed belehet illeszteni? csak mert ilyet nemtalálok jútubon hol lehet.
  • fergusonpapa
    Énis flash cucokat fogok felteni majd.valami jópofa animációt,poénokkal stb.csak még nem tudom hogy milesz.mertrábeszélni nem akarok.ugyis mostanában csinálom,megis akarom osztani,hát legyen haszna is :)
  • fergusonpapa
    ja :D sok kis csili vili make up videosok simán megtermelik zsebpénzöket :D
  • Palinko
    meg a sok csaj :D
  • fergusonpapa
    google-é az egész youtube gondolom tudod,és h nyereségeslegyen (még mindig nem az)hirdetést egybe vonták.az adword ésegyébb szolgátatások.mikor video alatt megjenika reklám vagy video melett jobra aza kis felület stb.és ezt a felhasználok hazsnálhatják.googlenek meg jó pénz :) sokan youtoubon élnek meg mint pl mysteryguitarman 1éve videokat tesz fel.midegyiket kb 1-2milioan nézik.sebésznek készült de kirugták..bár hülye fejét nem tudtam volna elképzelni h engem boncolgat.szal jobb is.és videokatvág megosztja és keresete többségét youtubon csinálja. ugyanez az The Annoying Orange.
  • passatgt
    hogy lehet youtube-ra egyáltalán adsenset rakni?
    adsense-ben sehol nem ltom a llehetőségét
  • fergusonpapa
    mit hirdettél ?? :D
  • doxadmin
    júúúj jutyub :P hozott nekem 3centet :D ,végül is 1 ócska 1 perc alatt összevágott felirat nélküli videó = 3 cent :D
  • fergusonpapa
    kifogáss....:D
  • mcdrusza
    holnap kelni kell nemlehet.:D
  • fergusonpapa
    ehj :D és mit keressel itt?húzzál szórakozni.
  • mcdrusza
    bocsi, havernak szülinapja van és ittam kicsi.:D
  • fergusonpapa
    jah az lehet =D am valahogy mennie kel =D
  • Palinko
    mcdrusza szerintem jól félreértett ő most várja a flash fejlécet :D

a flashes logo kicsit elképzelhetetlen nekem hogy 8 KByte legyen a .gif :D
  • fergusonpapa
    párnapja unatkoztam suliban és elkeztemn gépen nyomni,szal semmi komoly.betü vilogni fog :D meg kiscsávó mozogni,csak van 1 kis problémám a kimentéssel..:D
  • mcdrusza
    flash verzsön lesz? kiváncsi vagyok.:) gondoltam gyorsan öszecsapok vmit, de akkor várom flasht.:)
  • fergusonpapa
    jaja nem nehéz.
  • mcdrusza
    jogos, egyébként régóta rendesen megy ez az oldal.
    azt szeretem ebben h még a leges leghülyébb ember is megérti pl paypalt, mert videók is vannak.(még gabika is értené)
  • fergusonpapa
    Nekm bérelt tárhelyem van majd miden megy oda. :) am jaja sikerült logo de nem tetszik most csinálom a flash verziót.. :D
  • Palinko
    igen kábé elég lenne erre egy link, de ha átmásoljuk és saját rendezésbe vesszük az sokszor jobb megoldás mert az ilyen oldalak amit más rendez pillanatok alatt megszűnhetnek és az ott tárolt infók is elérhetetlenek lesznek.
  • mcdrusza
    nemkell azt csorni, itt tényleg minden kérdésre választ lehet találni paypalal meg egykét bankal kapcsolatban: http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/
  • Palinko
    látom sikerült a logo

nekem semmi bajom a zöldhasúkkal fenn :D ami még eszembe jutott az online bankokra valahonnan majd csórunk regisztrációs leírást és az is mehet ki.
  • mcdrusza
    hátteret se loptam legyen ez az egyetlen jó benne.:P
  • fergusonpapa
    jobb mint az enyém :D majd kialakul az =)
  • mcdrusza
    hú így elég gagyi lett a fejléc, de majd csinálok vmelyik nap egy kicsit dolgozottabbat.:D
  • zotja22
    Upgrade to Premium

The following e-mail account will be upgraded to Premium. ($5) will be deducted from your total

Filesonicnál ezt írja ki...akkor 5 dollárt levonnak ha premiumra váltok ? :) meddig tart ez prémium? ha átváltok akkor tudok ugyebár Fsonicos linkeket is remote uploadolni ? :)
  • zotja22
    na már megauploadról se tudok remoteuploadolni..
  • mcdrusza
    általában csak törlik a fájlt. nekem még nem töröltek fs-ről semmit, régen hotfileról igen, de kb akkor mikor a szerzője ír egy levelet h töröljék. de neked nemlesz semmi gondod belőle.