15995
11074353081353622639.jpg
  • zotja22
    nekem müködik
  • fergusonpapa
    eza filesonic elégbugos.
  • fergusonpapa
    délután óta van 40 letöltésem és 0.12 cent :D:D lol ezt beindiani..
  • fergusonpapa
    90% humbug.amis nekd ott föleg eladni kelne vásárolj onan.warriorforumban vannak müködö leirások.és igen annyit kereshetsz sok methoddal.és olcson adják meg ö eladja kb 500x és máris megérte neki.és forumban föleg itt a rewievek sokat elárulnak.

na most akkor fileserve vagy filesonic???:D mielöt nagyon belekezdenék..
  • Palinko
    drop shippingel próbálkozott valaki?
  • doxadmin
    Nézegetem a clickbankon pár terméket, az ilyen "vásárold meg ezt a sz@art, mert milliomos szeretnék lenni" Kitesz egy képet hogy program használata előtt a bevétele napi 70-200$ és program használata után a bevétele napi 1k$++ és 4k$++ között mozgott. Persze ezt a csodamódszert 37$-ért odaadja...

Arra lennék kíváncsi hogy van e rajta használható termék vagy mindegyik csak pénzt akar kicsikarni a másiktól, és ingyenesen is megtalálható információt közli?! Igazából nem tudom hogy hogy tudnak egyesek ilyen termékekkel 1-2k$-t összeszedni havonta...
  • mcdrusza
    hehe most nézem googleba beírom fileserve és képeket megnézem, az első kép az én egyik kifizetésem. sőt mégegy kifizetésem is ott van első sorban.
  • mcdrusza
    amúgy én filesonicról váltottam át, mert ott is voltak gondok ftpvel stb elég sokáig, amit mára már javítottak. szóval mindig kitalálnak valamit ezek az oldalak egy kis kifizetésszünetre.
  • mcdrusza
    jah, egyébként mikor filesonic lett a neve oldalnak az első kifizetés senkinek nemérkezett meg azóta.:S
  • mcdrusza
    csak velem ge*izik az oldal, másnál eddig akárkit kérdeztem rendesen megy rendszer.:P
  • zotja22
    az lehet,de nem is pendingel 20napig a pénz :) meg nincs elmaradt kifizetésem.. :)
  • mcdrusza
    jól fizet, de fileservet azér szeretem jobban mert kisebb fájloknál jobban fizet. sőt összeségét ha nézed úgy is többet fizet fileserve.:)
  • zotja22
    milyen néven leszel a reffek közt?
  • fergusonpapa
    na felment elsö file,este megy többi =) megfogsz gazdagodni rajtam :P
  • zotja22
    hehe :D
  • fergusonpapa
    meg gyöztél bettybogyó :P
  • zotja22
    http://adf.ly/127213/kifizets

tessék..pár nap alatt hoztam össze,mert én is most kezdtem újra :)

eddig nekem mindig kifizettek..sose késtek..péntek este már meg volt a dollárom :)
  • fergusonpapa
    anno mikor csináltam hotfile-al nem volt ilyen jó arány a letöltésekre és összehoztam kis zsebpénzt.most van pénzem de online jólenne párebookra.mert most utalgatni paypalre jáj.inkább leszeretem venni a pénzt.:) am is jönnnek az ünnepek pénzem jelentös réssze elfog tünni mint a sic..
  • fergusonpapa
    egy kifizetést képen tudnál mutatni ?? :) mertolvasgatam digitalpointon h kissé bugos a rendszer kifizetést iletöen =) és mennyit kaptál??
  • zotja22

http://www.filesonic.com/referral/238517

engem tegnap fizetett ki :) ott refi,ha kell vmi szólj :)
  • Palinko
    hát valami offline ha árulnád még talán. de aki tud vateráról venni ne hallott volna ebayról?
  • fergusonpapa
    Filesonic elégjól fizet ugy láttom :O kifizetet már valakit legalább??
  • fergusonpapa
    hát..ha van rá konrét vevöd skifizeti elöre akkor (Y) de igy én nem merném.sokan inkább órákat vezsnek rendlenek sok helyröl és eladják jóáron.én nem merném az ilyesmit beválalni.
  • Danny1987
    pénzkereseti mód.
    Ebayen veszel autohifit pl pioneer 8200bt-t 250$+60-70$ szállítás ami durván 62000 Ft. Itthon újonnan 100e felett kezdődnek ezek a cuccok.
    Eladod 85-90-ért veteran máris van rajta hasznod.

Vélemények?
  • fergusonpapa
    lazyt bánom h annyira istenitettem.leközelbb utánajáárok jobban.mert ugynézki kise fizetnek.
  • Palinko
    ott még nem fogadták el, elfelejtettem leírni hogy lazyről beszéltem.
  • fergusonpapa
    hát nem tudom,cpatankon és afailtecashpile-nél átláthatóbb.ugy midegyik am egy motoron megy csak jobban leirnak mident.meg cpalead párti vagyok mindig.csak ott könnyen bant kapok :S

am unalmamban elkezdek filet feltölteni,kiváncsi vagyok mennyi csuran cseppen.ebookoat,scripteket töltök fel =)

akor nagy szaki mondja meik a jobb,fileserve vagy filesonic???és egy reflinket is nyomhat,alá regelek =)
  • Palinko
    szerintem nem a microsital van a baj, hanem a cpas oldallal, hogy nem várják el az offert kitevőtöl, hogy egyértelműen leírja mi kell az offerje teljesítéséhez.

gondolom így jobb az offert kitevőnek mert kevesebbet kell fizetni látogatót meg kap :D de hát velünk van így kiszúrva.
  • fergusonpapa
    Ugyanezt fogom csinálni csak ebookot torrentre,miden forumba benyomom magam.youtube.twitter,facebook stb.micrositon elkelérnem legalábbnapi 5000 látogatott h jól éljek. :)

meg vannak új ötleteim csak bamba vok még php programozásban.

pl csinálni ilyen nyerj utalvány vagy cucot oldalt.de tök egyszerüt de szép tiszta designel.(nem ilyen vas gábor által linketekre gondolok)regelni lehet igy sokmailt is gyüjtök.kiválasztja mit akar nyerni és pontot gyüjthet h öt sorsolják ki.namost hogy lehet??hát megcsinál pár mobile offert. amik jól fizetnek =) vagy lekel tölteni cucokat..stb..vagy látogatókat hoz.mindketö megéri.mert többen kerülnek játékban,és ugyis lezs valaki aki megcsinálja.és legalább futózüzként terjed.ha meg megcsinálja offert.jöna pénz :) ha csak pár megcsinálja visszajöt a pénzem. =)

ilyen terveim vannak =)
  • fergusonpapa
    öö igen,majdén microsietom jobblesz.am ja aza gond h sok ürlap van,50 cent körüliek sima emailcim.de azse jó haszon.fb spammelésbe fogok majd kezdeni vagy sztem warrior forumon veszek 1 jó methodot.iylen 15 dolcsiért árulnak nagyon jó leiársokat nap mint nap.félap alat 100+ visszajelzés h kurvajó..szal.az lesz.csak én hülye tárhely fizetésre hagytam pénzt paypalen azt meg nem költöm el.lehet visszatöltök valamennyit...de még várok szaros lazyre h kifizesen.

Doxadmin : van egy oldal a livingelecro nem tudom ismered e.na ö jókora népszerüségre tett szert.ökcsinálták ezt kb : a legujabb zenéket egyböl felteszed és van egy p3körüli oldalad(kitarto vagy-napi 1-2 óra backlink épités és megvan 1 hónap alatt)szóval ugy ha valaki keres konkrét zenéreaz oldaladra lyukad ki,és ha innen tudsz szerezni reveláns látógatokat.visszatéröket.emelett torrent methodot kezdhetsz vagyis feltöltöd uj zenéket torrentre melé rar fileba az oldalad linkjét valami jo szöveggel igy sok látogatótszerzel..nagyon sokat!akkor másik h feltötlöt fileok nevében is ott lesz weboldalad neve.vagy tehetsz fel ilyen havi tp 10 albumokat azt szeretik.akkor másik ötletem FB-on csinálni 1 weboldal fan clubot vagyis a tied.ez engedélyezet.pár helyre belinkeled egynap hasonló témában oldalad jönnek likeok.te meg uj zene kerül fel kiirod h midenki lássa.napi 5000látogatót simán elfogod érni.ha igy nézük van esélyed.ahoyg twitteren is.(marha sok backlink)

de ha sima music download szóra akarsz optimizálni halott ügy.de ha erös Pr oldalad van konkrét számokra annál elönyösebben szerepelhetsz.emelet torrentes cuc ésfb is megdobja.igy optimizálálssal se kel fogalkozni csak linket épiteni.meg sok web2.0oldal van azok is jo backlink és ha foglakozol velük (nem mindegyikkel mert 1000-1 van:D)hannem top 10-20 akkor onnan is jönnek látogatók.

ami probléma lehet az h ne töröljét a fileaidat mert ha jelentik,törlik.és jolenne a nevét megadni h jobban megtalálják.szóval érted...másik ha elégnagy lesz az oldalad ha kitartó vagy eléred és napi 10dolcsináltuti több lesz.és csak napi 10-20zenét kel feltened.az meg asszem 1óra.akkor elkel gondolkoznod a tárhely kérdéssen.van ismerösöm ö neki tök mindegy a warez elégolcson ad tárhelyet.vagy nézni kel többi hasonló oldal holtanyázik (meglehetnézni) és oda mész teis. :)

jah és google hirdetés helyet kitenni offereket banerba.nyerj iphoent stb.igazából ez az affailte marketing lényege.csak sokan szeretik a direct marketinget.(nemkel weboldal stb)
  • doxadmin
    Most ebben az előre megírt "plr articles" témában olvasgatok. Egyesek ezzel napi 25$+ szereznek csak a googléval, mellé betesznek amazon + clickbank hirdetéseket. 6500 különböző téma, témánként 25-30 post. 2 naponta automanán postol 1et. Neki meg csak a forgalom generálással kell foglalkoznia. Igazából csak annyi a dolga hogy beállítja az automatát, keres 1-2 cikkhez tartozó terméket meg pingeli a blogját.
  • Palinko
    nekem cpa nál már az is gond hogy találjak egy olyan offert ami jó a mikrositra :D
    persze amivel elősször próbálkoztam nem fogadták el na sebaj majd keresek másikat, de hogy lássam hogy mit kell a workernek csinálni majd csinálom én is. most egy 5 öt kipróbáltam abból 2 fizetett, de mind annyira átláthatatlan hogy már fogalmam nincs melyik lépésnél kaptam a pénzt, totál millió űrlap lépés jön egymás után, nem is csoda hogy sokat nem fogadnak el a mikrositon ha mi is utánnanézünk látjuk hogy amilyen lerást adtunk az nem kielégítő :D
  • doxadmin
    Konkrétan én mp3-ra gondoltam, de látom rengeteg a konkurens oldal. Szóval mp3as site mellé adsens reklám, az mp3ak meg fs-re mennek, így letöltés után is jön pénz, meg látogató átkattinása után is ha átkattint. Emellett kicsi a méretük, és napi több 100at tudok feltölteni fs-re és az adatbázisba egyaránt. Filmekből még nagyobb a konkurencia, warez oldalak tömkelege, + feltöltés itt max napi 2 film , 3 ha 24/7ben menne a gép, ami nem megoldható. És akkor a torrent oldalakat még számításba se vettem.

Egyelőre nincs nagy vágyam, elsődleges cél napi 10$, már az is +300$/hó ~60k ft. Bár mostanában annyi lehetőséget összeolvastam, hogy azt se tudom már melyikkel lenne érdemes foglalkozni.

Cpa-tól is lement a kedvem, látva a sok idiótát kiket nap mint nap elutasítok. Sima e-mailes singupot nem tudnak megcsinálni. Jó lehet hogy egy elhanyagolt networkban vagyok, de ha regel US ip-ről akkor számolnia kellene.

Clickbanknál is erős a verseny a normális termékeket nézve, a sz@rokat meg úgyse veszi meg senki.
  • fergusonpapa
    akkor komoly backlinkek kelennek.de am warez témában már elég nehéz érvényesülni,max ha nagyon speciális dolgokat adsz.mert pl kijön1 film kiteszed.közpes eröségü oldal is 20.oldalon van.érvényesülni mondhatni nem lehet.irtó keményen kéne dolgozni fél akár 1 évig h elsö 3 oldalra kerülj.vannak ennél egyszerübb témák is vagy szüklisd a kört.de ha ezt akrod csinálni akkor ne SEO van vid a látogtókat.mert sztem lehetelen.

de azért privátban megy a cuc.
  • doxadmin
    És mi van ha az oldalon nincs szöveg, csak letölthető egyértelmű tartalom?! Download ez meg az, lista szerűen felsorolva.

Ping oldalakat ismerem, de eddig a többség csak blogra lenne jó.

Jöhet amúgy a lista pm-ben, megnézném..
  • fergusonpapa
    pedig nem nehéz.seozni angol oldalt végkép.kel adok egy töb százas listát amiben nagyon magas értékü oldalakvannak.dolgod annyi h regelsz és linkedetelhelyezed.napi 50et megcsinálsz kb másfélóra.és ha nem olyan témábban avgy ahol nagy a harc simán 1-2hét és elsö oldalon vagy.gyors indexelésre meg ott vannak pinger siteok.lenyomod 1perc és másnap indexelt google.amit mégkelaz oldalt optimizálva beálitani szóval amien kuclsszora akarsz hivatkozni azzalkel dolgozni.pl egy oldalasoldalt akarsz témája kutya..akkor 1.kiemelésben bene kellenie a kutya szónak.ahoyg 2-3.ban is(betü nagyság)tök mindegy hogy csak benne legyen.pl a kutya az autoban rekedt...aztán másik opcio a szöveg..100szóban 2x szereplhet a kucslszó vagyis a kutya vagy tul sok lesz az arány(jó tartani a 2-%3os arányt)a szöveg hossza már 200-300szó jol állunk.akkor képet ilesztünk hivatkozásnévben és kucslszoban kutya név szerepeljen,legyen hivatkozásunk kutya szóra.más oldalra.plwikipedia..éstöbbésgébe ennyi.ami fontosabb igy seo szempontájábol 70-80%ot biztos kapunk(oldalak átlaga mert ezt nem ismerik 20-30% igy jelntös elönyt kapunk.és csak linket kel épitenni =)

ezt megcsinálni félora,linképités napi 1óra kb.de ha könnyü szóra épitünk 1-2 hétután elég hetente 1-2 óra h maradjkona a pozicio.

h erös vagy könnyü e a verseny könnyükideriteni.google keyword toolban. :)

nyersen ennyi.

minuteworker tulajdonos is egy suhanc.biztos hanyagolja az oldalt ez a baj.
  • doxadmin
    Nekem most napok óta bent van 4 offer, napi 5 reg, és 0 pénz. Nem tudomh ogy ilyen töketlenek, vagy csak nem számol valamiért. Igazából míg nem fizeti ki az 50$-t addig nem nagyon érdekel, feleslegesen nem ölöm bele az időm..

Most azon gondolkodom hogy hogyan vigyek sok látogatót az oldalamra. Ez a seo, meg regelj googléba azt várj mikor indexeli az oldalad elég időigényes... Egyszerűbb és gyorsabb + hatékonyabb módszer kellene.. :D Ha más nincs aprohirdetem expressben
  • Palinko
    minuteworkers milyen gyorsan fogadja el, nekem tegnap óta bent áll. emlegettek valami max 1 hetet, de gondoltam megkérdezem, ez a 7 nap gondolom csak olyan nagyon nagyon maximum és átlagban előbb megvan.
  • fergusonpapa
    hát igen ezért törölték.saját készitésü videokkal sosincs gond.max hang anyaggal de be kijelölöd hol van az eredeti nem piszkálnak. :)

ammegint elkeztem micrositos cucot.remélem elofgadják munkáim.
  • doxadmin
    Fiókbeállításoknál nézz körül. Engedélyezni kell mint blogger.com-on. Jobban nem tudok leírni, mivel volt régebben 1 videó ami copywritednek minősítettek, ezért nálam ez a lehetőség eltűnt.

Amúgy annyi volt a videó, hogy egy sorozatból kivágtam 30mp-t, alá meg odatettem hogy download full episode www.xyz.c0m

Igazából csak egy próba volt, hogy milyen movie makerel egy egyszerű videó, és milyen minőségű lesz ha feltöltöm.