Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
több infóért, segítségért keress privátban!
nem kamu. nem hasonlít a lyonesshez, meg hasonlók. az egész egy nagy hálózat lesz. áruázláncokkal, kapcsolatokkal. akik benne vannak, azoknak igen kedvezményes vásárlási, telefonálási lehetõségekkel. 10 ft/perc mobilhívás, meg ilyesmik. minimális éves díja van. ha nem építesz hálózatot, akkor is ki lehet használni az elõnyeit, ha sok ismerõsödnek továbbadod, akkor fix fizetést kínálnak és szerzõdött munkatárs lehetsz fix fizetéssel.
ha több infó kell, keress privátban...
http://gregoryblogja.blogspot.com/
"de vannak gyönygyszemek is.amelyeket szintén megfogok osztani.mostanában pontosabban 3-4 hónapja az affiliate marketing megszálotja vagyok.és ezzel kis idö befektetéssel megvan a havi 500-1000dollárom."
😊
Live for nothing or die for something.
Ha ismernéd... mondjuk én se ismerem,de SG-n nyitottak neki topikot is,szal,hogy öö finoman fogalmazzak,nem 100as<#zavart1>#zavart1>
Glory, Glory Man. United!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
www.icewebhu
midenki probálj ki mident max idöt vesztesz.
ha érdekel mi scam mi nem nézd az általam linkelt forumokat.legjobbakat leirják stb.
www.icewebhu
piramisjátékokban ki van otthon?
egyik ismerõsöm bemutatta ezt:
www.pointclub.hu (hirslanden ag)
4 embert kell magad mellé beszervezni (plusz nekik 4-4embert), kapsz pénzt de nem kötelezõ költeni, éves díj van...
sztetek kamu? ki mit tud errõl a izérõl?
ajánloma forum.digitalpoint.com vagy www.moneymakerdiscussion.com angol de elég szájba ágosan leirják dolgokat vannak ebookok viták trükök profik - bénák..csak átkel nézni amit leirok a blogomba 80% innen van.
www.icewebhu
Am igen oylan nicns h öledbe hula pénz.megkel dolgozni érte.amit én magyarázok már miota ugyanaz mint elötem szolonál a poker.néz utána használd az eszed.mindketöben aza közös h agyad ha nem használod szart se érsz.
én nem szakadok meg a munkában..söt de igyis melozom naponta 1 orát és legalább 4et olvassásal töltök.mert semi se tart öröké.utána kel nézni a dolgoknak.de már érzem ah blogom 99% noobok lepik el.
Am igen jó szakma kravititás = sok pénz.én most tanulok webporgramozonak.
jelenleg ami havonta bejön 4. honapja nem hazudok 300-500dolcsi között inog.nem mondom h ölembe potyant mert rengeteget szorkoztam vele mig bejötek a dolgok.
ezt pofázom h elétek rakom a dolgokat de saját hibákból igyis ugyis tanulni kel.uhhh most ezt rontotam el most azt.száni rá idöt.mai társasdalom elvan lustulva,semiért nem tesznek suliban ülnek hülyülnek amikor kikerülnek meg csodálkoznak nincs meló..mennek képzésre..hogy letudják melete vedelnek...csodálkoznak h 10böl 1nek lesz meloja..eböla 10böl még 1 szerencsétporbál külfödön másik 8 megy minimál bérét dolgozni..csinál pár gyereket és veri magát h midenhez ért csak kicsesztek vele =) én igy láttom.
www.icewebhu
Illetve én megint csak a pókerrel jövök. Alap szint 5,4$os Dupla vagy Semmi. Ezen a prok 9-10%os +-t hoznak, havonta lejátszol 1500 darabot, ez kb 50db/nap, vagyis max 4 óra naponta, hozz gyenge játékkal +5%os eredményt, az máris (1500*5,4)*0,05=405$ ; 405$*200=81000Ft, úgy hogy belefektettél 120 órát havonta. És ehhez nem kell olyan óriási póker tudás. Szabadidõd meg úgy látom elég sok van.
"szerintem te az élettel sem vagy tisztában, rendes összegér egy életen át kell tanulni és dolgozni."
+10
#9214 Ha a megjelenítésért kapja a pénzt akkor többet és 10 silány oldallal és azok napi 100 új látogatójával, mint 1 rendesen kidolgozott oldallal és annak 250-300 visszatérõ látogatójával.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ha elhiszed akkor te bajod csináld, de innen kímélj meg mindenkit a hülyeséggel.
nem akarlak megbántani, de ez már ijesztõ milyen hülye vagy.
Hát de csak létezik olyan munka interneten is ha a való életbe is van akkor ugyan úgy interneten is kellene lennie, olyan nincs hogy egy sincsen belõle ami rendesen kifizet normális összeget.
A Neobux egy egyedülálló stabil rendszer
http://www.neobux.com/?r=zsandi89
http://twitbux.com/?r=905926640
http://www.onbux.com/?r=zsandi89
http://www.buxna.com/register.php/zsandi89.html
http://buxit.org/signup.php?ref=zsandi89
Ha regisztráltál valahová, kattintsd le rögtön a hirdetéseket, mert csak akkor fogsz
elkezdeni keresni. Legalább egy hét folyamatos munka mutatja meg, hogy mennyire érdemes
foglalkozni az adott oldallal.
.......................................................................................
WEBOLDALAK TESZTELÉSE:
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=805e77fea009adebb399d51707f7f631
• 250 USD-t kapsz a regisztrációd után,
• 5 USD-t minden saját linkedrõl történõ regisztráció után,
• 0,005 USD-t kapsz minden utánad csatlakozó után, bárki, bárhol is a világon
csatlakozik. (Ez nem túl sok de figyeld meg, hogy percenként hányan csatlakoznak.)
Szeptemberben indul. Regisztrálj gyorsan!
.......................................................................................
infók, leírás, regisztráció segédletek :
http://keresspenzt.hupont.hu
Témában leirom szépen idegeség nélkül 😄 mert nincs aki felhuzon...az affailte marketing lényegét weboldalakat
Utána köv bejegyzésben meg pár methodot amit kipobálhatok h meglegyen elsö sikeretek.😊
www.icewebhu
Ird be google keyword tool...keres rá témákra de kicsit pontosabb szal ne azt h foci...mert hiába milióan irják be googlébe nagy a harc..még hazánkban is..hanem ird be pl watch pretty little liars (uj projectem)
havi 100.000 keresés...az napi 3000 és még ugyanez csak watch helyet free - online ezek is havi 30-50ezer havi keresés..konkurencia?? 1..azon sincs semi..ezt kel kifigyelni..de nem csak tv showkal bármivel lehet.csak utána kel nézni söt vannak oldalak pl google is segit hot keyword..beirdod..kiirja a napi-heti legnépszerbb uj kereséseket..ennyi.a nagyon nagyon jó témák meg maradnaka Pro-k titkai..sajna énse tudom.de bevált 5 weboldalam van midegyik 1000+ napi látogatot produkál van amin 1orát dolgoztam mig feltetem a tartalat...
nem humbogrol beszélek szted minek hazudnék??nem adok se ref linket se semmit.csak felhuzol mert kipobáltál pár szutyok oldalt és azt hiszed értesz hozá meg a nagy elit oldalakhoz hasonlitod..hozzá teszem oda is belehet ékelödni de azok honapok-évek kérdése..kemény meló.ez meg sniper marketing-igyis hivják.
másik dolog..
Mégegyszer mondom CPA= cost per action magyarul cselekvésért -regisztárcioért fizet.reklámtol füg mennyit ad..átlag 1-2 dolcsi.per reg.
ugyanaz mint PPV =Pay per view ami látogatonként fizet vagy a PPC ami klikért csak ha megnézed..1000emberért - klikért kapsz jóesetben 2 dollárt..itt 1000emberböl ha csak 10megcsinálja és kb ennyi az arány az legaláb 10 dolcsi.
agresziv marketing???..nem értitek.
van ugye ami felugrik és csináld meg vagy huz el..kb.na ez talán.de az oldal tulajdonosának nem aza célja hogy egy weboldalt felfejeszen hanem ad valamit valamiért.sztem jobb mint a fizetös formula.manapság aki neten játszik.domaint vesz stb egyre gyakoribb a survey(rekám)teljesités bizonyos bonuszokért..miért éri meg??nekünk nem kel fizetni 5percünkbe telik ,a weboldal pedig pénzt kap érte mideki jol jár.de nem csak felugró ablak van,ugyanugy lehet banner hirdetés.... segitek elképzelni..de elözö method h gyorsna flehuzni 1 weboldalt benyomni widgetet tartalomért gyors egyszerü..de lássuka másikat
van 1 weboldalad mondjuk felépited szépen optimizálod mondjuk irj Iphone játékokrol mi éppen legjobb - tesztek hirek stb.banerba kiteszel egy olyan reklámot ha van(álltalába pl ez mindig van) h regelj Iphonért..vagy uj csengöhang...itt látogato dönti el érdekli e csak mondom ez célzot reklám..szal nem ovszer reklámot kel teni odaahol iphone hirek vannak..na és legtöbb reklámnál csak telszám vagy emailkel.utobi gyakoribb..és megcsinálja te pénzt kapsz.ennyi...
most számoljunk ha 1000napi látogatod van és ugyanezt a rkeámot kiteszed de katintésért fizet akkor mondjuk 0.02 kapsz átlagba egy klikért akkor 10dolár jönne de ugye nem fog midenki clikelni reklámra sötemberek 10% szokot..kiszámolod napi 1 dolárod van..egy honapra az 30..= 6000ft kb.
ost ugyanez ha regelni kel...ugyancsak ezekel számokkal h 1000látogato..100 katint rá..de amint látja reg kel és telszám elmegy...de ha mail meggondolja..(minél egyszerübb egy offer - minél kevsebbet kér annál kvesebet add de jobban megcsinálják jobb a conv..)
és ha csak fele csinálja meg azis 1dolláros offernél 50 dolcsi 1 nap...
50dolcsi x 30 = 150dolcsi 30.000 ft..
Érdekes mi??ez az affailte..most ugynezt agreszivan kisebb pénzt hoz lásd 10-50 dolcsi szal ingadozobb emrt mikor h csinálják meg mint ahogy mondttátok sokan egyböl kilépnek.de ha valaki jo tartlamat kinál ami nagyon kel és megéri neki..lásd mondjuk .com os domain 1 -2 reklámért(5percért cserébe)megcsinálja és tehetsz be drágább reklámokat is.stb..mindegy a kreavititáson mulik.én sok sorozat oldalt cisnáltam.jelenleg 7 van ebböl 5 1000föllti látogatott produkál...
mennyi dolgom van??hétvégénként frisitek tartalmat ha szüksges.(van uj rész)
Am nem ujdonságrólbeszélek ezt már sok weboldal csinálja mert kifizetendöbb facebookon pl csak ilyet látsz már.1x énis hirdetemott nem rossz azse de ahoz pénz kel.pénz pénzböl..
na lényeg h ne oktas ki légyszives tudom miröl beszélek.nem mondtam h midenki google 1. helyezet lesz ennyitöl mert ez FALSE csak azt h figyleni kel az uj témákat vagy ötleteinkt elenörizük h konkurencia megkora mert minél nagyobb anál többet kel güriznünk..de napoonta..mig megirtam ezta bejegyzést uj témák kerülnek ki..csak figyelni kel.
Rengeteg emberke igy szedet össze töb ezer dollárt naponta és teszi is még..akkor még nem volt ekora versengés de most se nehéz dolog.ezek a dolgok pár éves trükök mindig leleszünk maradva az elitöl hacsak nem magunk jövünk rá.Netben lévõ pénzkeresé nem katintásokrol szól ez a létra legalsó foka.akiknek katintotok azok is óriási pénzt szakitanak és csak 10% adnak az usereknek..Miden a reklámról szól ebben vana pénz.nem 1 suhanc (tizenévesek)már saját reklám cégük van neten több ezer dollárt bonyolitva naponta stb..mit csinált??tanulta olvasta fejlezstete magát nem suliban.OTHON.semmi se lehetetlen.
www.icewebhu
Gondolj bele! Mi éri meg jobban?
1. Megcsinálsz egy jó oldalt. 2 naponta frissíted minõségi tartalommal. Lesz napi 500 egyedi látogatód. Ez stabilan meg is marad mert vannak visszatérõ látogatók stbstb.
2. Csinálsz 10 gyenge(ugyan annyi idõt fektetsz bele mint az 1 oldalba) oldalt. Hetente feldobsz valami tartalmat(csak hogy legyen valami frissítés). Mondjuk lesz napi 100 látogató oldalanként. Összesen 1000/nap. Igen ez több mint az 1 oldalnál.Ez a szám csökkenni is fog mert nem lesz visszatérõ látogató. Arról nem is beszélve, hogy ez az ezer látogató kb felér 50el mert a legtöbb csak 10mpig tartózkodik az oldalon.
Olyan oldalt csinálj amin te is szívesen nézelõdnél, töltenéd el az idõt. Inkább minõség mint mennyiség!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
egyébként én sem szeretem az erõszakos reklámot, ha ilyennel találkozok 99%-ban otthagyom. ilyen oldalt én személy szerint nem is fogok csinálni.
az pedig szerintem jó ötlet hogy 5-10oldal mint egy, mert egy oldal lehet olyan témájú amin nem lesz annyi látogató soha az életbe mint a többin.
Az egy dolog, hogy elsõ lapos vagy egy szóra, de ha senki nem keres rá akkor nem ér semmit. Nekem is van olyan oldalam ami 5. egy szókapcsolatra és max 20látogató/nap keresõbõl. Nem minden a helyezésen meg a PRon múlik.
Én azt mondom inkább 1 jó összeszedett oldalt csináljon valaki(és oda koncentrálja az energiáit) mint 20 összecsapott szemetet.Amugy is elég sok ilyen "csak akkor tudsz továbbmenni, ha kitöltesz valami ûrlapot meg feliratkozol és napi 30 spam szemetet küldünk a mailedre" oldal van stb...Naponta futok bele ilyenekbe én is és undorító agresszív reklámnak tartom. Arról nem is beszélve, hogy a weboldal látogatottságát rendesen csökkenti. Aki minõségi oldalt akar csinálni az ilyenbe ne is gondolkodjon szerintem.
vagy csak nem nagyon érted mit beszélsz.akit komolyabban érdkel (már irtak) irtam neki segitek.nem nagy ördöngöség jo keywordot-témát találni és kis optimizálás.mindegy..
www.icewebhu
ha nagy konkurencia közé akarsz beékelödni akkor naponta ezeket csinálni kel olyan 1orát száni rá.de 1xerü klik gépel meló.meg web 2es oldalak van 100000 csak nagyob 10-20at hazsnálod azal sok látogatot szerzel és ezek is backlinkek...de ezt blogomba leirom..nem azt h keresni ezt azt.hanem konkrét linket hogy mit mere hogy.sztem nem nagy kunszt elsö nap beálitod tartalmat SEO elönyeit használva.másnap optimizálod még.harmadnap pár link rá és kész.ez összeszámolva 1-1-1 óra én most csináltam egy uj oldalt...ma ültem rajta vagyis még ülök 1orája keztem el.de mindjárt kész.(bár nehéz szavakra kurva neéz bekerülni én ezt állitom,de az is abban nehéz h naponta kel vele foglakozni..) pl fasznövelés angolul stb enyhén esélytelen.de mondjuk watch xy movie nem nehéz..söt..és ezekre sokan keresnek rá..lásd google keyword tool (nézd meg)
másik ha jó domained van alabolelöl leszel.long tail keywordra(hosszu)ra végkép. pl mariska büdös = mariskabüdös.hu ...és tuti elöl vagy ere keresve.nem kel semien seozás..sokan ezt csinálják ez végkép csak 5perc mig domaint regelsz.
de mondom szükitet tartalomra nem nehéz bejutni most senki se legnépszerübbekre gondoljon.az esélyetelen.
lényeg h én nem hazudok 1-2 ora tartalomtol fügöen amit akarunk adni kicsit több.és kis seo.egyszerübb témáknál nem nehéz.és utána sztem visszatérül.
vagyis edigi tapazstalataim ezt hozák h rosszabb esetbe 1 projectre 2napot szántam és 250dolcsit hozot már..és heti félora amit fogalkozok vele..
mindegy azért okoskodok mi??😊
www.icewebhu