15995
-
#10580 elégvolt.minden klub.és vassgábor féle üzenet törölve amint észreveszem. -
#10579 sciennet meg a másik sz@r ami autóreklámokat adott el, utána meg nem fizetett + még a reklámokat is a tulajdonosoknak kellett leszeni... -
#10578 klub mindig ilyenekt talál meg.
de nem törlöm h okuljannak belöle.
hasonló már volt nem tudom sajna nevét,és még tvben is reklámozták.kihazsálták kiskapukat,utána bebukták.több milió ft-ot lopva.ez megint egy.előzöket se tudták lecsukni,pénzt visszadni végkép nem,marad a szokásos magyar eljárás..
ahogy mondtam ezis ugyanaz,több agyassal átrágják a kiskapukat mielöt belekezdenek.van eszük. -
#10577 Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor ez "piramis játék", mely Magyarországon TILTOTT! -
Klub #10576 Na most egy őszinte választ szeretnék kérni abban kapcsolatba, hogy a most elindult alig két hetes inb broker zrt rendszere tényleg igaz?,vagy nem, mert Budapesten és Debrecenben is van irodájuk is.
Ebben a rendszerben az a feladat, hogy saját magunknak kell beregeltetni az embereket összesen 4 darabot, de többet is lehet. -
#10575 úgyérzem kár volt elmondani mivel keresek jelen pillanatban.:D de nagyon ötletes grat hozzá, ez egy felszólítás számomra hogy ne mondjak efféle dolgokat el. sajnos igen ez a vége, ígyis kihalóban a dolog, nemhiszem hogy nekem méginkább megkéne ölnöm. -
#10574 alakulunk =) -
#10573 Pénzkeresés File Feltöltéssel
+ /Pénzbefektetés nem kell/
+ Vannak olyan file megosztó oldalak, melyek fizetnek, ha letöltik az előzőleg feltöltött file-jainkat. Ezek az oldalak általában ingyenes letöltést reklámoznak, DE ilyenkor korlátozott szolgáltatásokkal (pl. méretbeli, időbeni, napi letöltésszámbeli, stb. megszorításokkal). Vannak akik fizetnek, ha korlátozások nélkül tölthetnek fel és le. Nem is gondolnánk, de sokan használják ezen oldalak fizetett szolgáltatásait.
Ami pénzkeresés miatt fontos, hogy bizonyos letöltő/feltöltő oldalak nekünk fizetnek azért, ha valaki letölti az általunk feltöltött file-jainkat. Ezzel jelentősen meggyorsítják saját oldaluk reklámozását és persze a fizetős ügyfeleknek köszönhetően jelentős bevételre is szert tesznek.
Az oldalakkal egész jól lehet keresni, ha ügyesek vagyunk. Persze vannak szabályok, melyeket érdemes betartani! Mielőtt belekezdenénk a regisztrációkba gondoljuk át milyen taktikát választunk: ha mindkét (vagy több) file-megosztó oldalba is regisztrálunk és úgy kezdjük el a pénzkeresést, akkor a kereset ennek megfelelően megoszlik és külön-külön kell elérni a pénz kikérési limiteket. Tehát ajánlatos inkább csak 1, jól bevált oldalhoz regisztrálni
+ Regisztrációhoz szükség van egy Paypal accountra ahol a kifizetést bonyolíthatjuk le.(ide utalják a megkeresett pénzt ha elértük a limitet)
Paypalröl olvashatsz az "alapvető hasznos Információk"menüben.
+ Számos ilyen oldal van,amelyek mostanában felkapottak és fizetnek itt a fórumban is jó pár guru van e témában.az
Filesonic,Fileserve,Hotfile.
+ kifizetést nem nagyon linkelnék mert google kép találataiban számos képet találunk erről.(ezek az oldalak megbízhatóak 99%h kifizetnek)
+ Fontos megjegyeznem h számít az internet sebességünk is,ha nem használunk remote uploadot(remote upload az az a funkció mikor a file feltöltős oldalunknál beviszünk egy másik feltöltött file linkjét ami nem feltétlen a miénk és átölti a szervere a te accountodba.)
természetesen ez akkor ajánlott ha lassú az internet sebességünk.
Tanácsos Warez weboldalkra - fórumokra feltölteni,észre fogjuk venni h legtöbbje már telített és sokan használják ezt a módszert ezért érdemes szétnézni kevésbé népszerűbbeken,és ott kitenni a megosztani kívánt tartalmat,vagy nem megszokott file-okat feltölteni
Ha ugy gondoljuk saját oldal népszerüsitésébe kezdünk az se rossz ötlet,de oda kel szokatnunk egy társaságot ami vagy googlében talál ránk vagy más oldalaknál népszerüsitjük weboldalunk - fórumunk ami lehet akár ingyen is üzemeltetni.
+ Mennyi pénzt lehet vele keresni..ez realtív.befektetett időn és leleményességen múlik,van aki havonta összehozza kifizetéshez szükséges limitet,de van aki ezt naponta-hetente összehozza.
1000 letöltésért oldalanként változó mennyit kapunk ,ahogy függ a file méretétől is.
Filesonic táblázata ilyen.
1-50 MB $7.00 $5.00 $2.00 $1.00
51-100 MB $10.00 $7.00 $4.00 $2.00
101-250 MB $16.00 $14.00 $8.00 $3.00
251-400 MB $25.00 $19.00 $14.00 $4.00
401+ MB $30.00 $23.00 $18.00 $6.00
fontos megjegyezni h sokan félre értik hogy csak 1000.letöltés után fizet,ez nem igaz,minden letöltés után kapjuk a vég összeg töredékét,és függ attól is milyen nemzetiségű a letöltő.Természetesen USA-Angliánál stb jobban fizet. -
shark11 #10572 Plusz pénzkeresés feltöltéssel
- Befektetés nem szükséges.
- A dolog nagyon egyszerű. Arra kérlek, hogy regisztrálj alám FileServe.com-on. Ezáltal mint referál belépsz alám. Ez után én elvileg a te keresetednek a 25%-át megkapom (te 100%-ot kapsz ne aggódj), de ebből a 25%-ból én vissza is adok 20%-ot amint elérted a kifizetési minimumot az oldalon (20$-t) azaz kapsz tőlem 4 dollárt pluszba (én ezen az üzleten 1$ nyerek).
- Szóval nincs más dolgod minthogy alám regisztrálj, majd itt (az sg.hu-n) küldj nekem egy privát üzenetet ami tartalmazza PayPal e-mail címedet és a regisztrációkor használt Felhasználó nevedet (FileServen).
(az esetleges helyesírási hibák miatt bocsi) -
shark11 #10571 Surf (EasyHits4U)
- Befektetés nem szükséges.
- Ezzel a módszerrel (methoddal) nem fogsz tudni sokat keresni. Viszont tökéletes egy oldal felfuttatásához.
- Az oldalon többmillió regisztrált van akik annyit csinálnak egésznap, hogy néznek egy oldalt 15/20 másodpercig majd rákattintanak egy ellenörző kódra. A folyamat ennyire egyszerű neked is ezt kell tenned ha használod.
- Minden oldal megtekintése után pontot kapsz. Azt, hogy mennyit a főoldalon választhatod ki, ha 15 másodprcenként haladsz akkor fél pontot kapsz, ha 20 másodpercenként akkor 1 pontot. A pontok száma az oldaladra irányított emberek számát adja meg.
- Sajnos rövidített linket nem adhatsz meg, azok tiltva vannak.
- 1000 oldal megtekintése után (mindegy hány másodprcenkéntire mész) kapsz 30 cenet. Ez tulajdon képpen lófing mivel legjobb esetben is 4,2 órán keresztül kell kattingatnod azért a 30 centért. Viszont mint mondtam itt nem is az a cél.
- Az oldalad a látogatotsá növekedésével fentebb kerülhet Google-ben. Ha meg elérted az 1. helyet egy adott szóra nincs más dolgod mint CPA hirdetéseket kirakni az oldaladra (Twitter oldalt is felfuttathatsz így).
( - Valójában a módszerek kombinálásával kereshetsz sokat)
CPA oldalakról és azok használatáról is olvashatsz (majd) (valószínűleg fergusonpapától/Gregory Stone-tól).
shark11 #10570 Pénz keresés linkrövidítéssel.
- Pénzbefektetés nem szükséges
- A dolog nagyon egyszerű, nem kell mást tenned mint, hogy az általad megosztott linkeket nem simán megadod barátaidnak vagy kiteszed twitterre hanem elötte beteszed valamelyik linkrövidítőbe (regisztráció szükséges). A linkrövidítő ad egy linket amire ha rákattint egy csomó ember pénzt kapsz.
- Minnél többen látogatnak meg egy linket annál értékesebb lesz és annál többet kapsz látogatónként. (Emellet a látogatóért kapott összeg függ a látogató tartózkodási helyétől (ország))
- Rengeteg fórumon találkoztam már ezzel. Leginkább warez fórumokon találkozni ilyenekel. Dupla haszon mivel a Pénzkeresés File Feltöltéssel módszert is alkalmazzák és ezt is. Akik sokat twittereznek és van vagy 300 követőjük (Follower) azok is használják amikor kitesznek egy linket.
- Több ilyen oldal is van, íme a legismertebbek/legjobban fizetők: Adf.ly, Linkbucks.com és LinkShare.com -
#10569 Nos,akkor most akkor javitom az elsö technikát,szabályazt peddig marad,letárgyaltunk bannerban nincs semiféleképpen reflink.
shark jöhetneka módszerek :) lehetöleg szépen megfoglamazva h ne legyen sok idétlen kérdés majd az idetévedőnek =)
az alapvető hazsnos infokhoz kerülnek a fogalmak-paypalel kapcsolatos dolgok.ugyhogy nyugodtan jöhetnek azok is,ha nem érkeznek be a héten azt én felis töltöm. -
#10568 igaz, akkor "pénzkeresési technikák". valaki így nevezte gondoltam faq-t használok hogy érthető legyen. te is azt használtad.:) -
shark11 #10567 Ugye tudod, hogy az FAQ (Frequently Asked Questions) Gyakran Ismételt Kérdéseket jelent. -
#10566 az a szabályzat rendben van, azt beszéltük faqban ne legyen.
tudom hogy amit itt leírnak az végülis kikerül faqba, de egyértelmű hogy nem fog minden. -
shark11 #10565 2 dolog. 1 van egy ilyen pont a szabályzatban "kötelező a REFLINK NÉLKÜLI link és a REFLINKED megosztása is egymás mellé" ezt kitárgyaltuk és érdemeslenne javítani.
A második pedig annyi, hogy még tudok 3 másik pénzkeresési módszerről leírást készíteni, azok akkor jöhetnek?
Amúgy az "Alapvető hasznos infomációk"-hoz milyen dolgokra gondoltál? -
#10564 egyszerűen becopyzod ide az előző leírást. nem akarom én mivel te írtad gondolom így helyes. -
#10563 jó akor majd én.
hát ne keverd a rendszert,amig nem aktiválnak nem kapsz vissza semmit,uttána elvileg mident visszakapsz,ez csak ovintézkedés a sok hülyére aki ezzel szorkozot régen. -
#10562 igen de cancel-oztam 2x gondoltam akkor visszajár.:D
ja de egyébként miért kell újraírni?:D megvan már írva nem?:) csak kikell törölni reflinket -
#10561 ird meg akkor te.és linkelem is:)csak részletes legyen.
hát igen ez tény akkor kapod vissza eza lényege :) -
#10560 visszatérve paypal hitelesítéshez, úgynézki csak akkor kapom vissza levont összeget ha végleg hitelesítettem ugyanis még mai napig nemérkezett vissza a pénz ami 800ft, azaz most újra hitelesíthetem, ami megint minusz 400 ami nemjön össze mert ma vettem ki pénzt és 20ft van a számlán.:D -
#10559 ez pedig egy nagyonjó leírás köszönjük. -
#10558 ahogy gondolod, te döntesz.:) -
#10557 köszi ez nagyon jó.holnap felis kerül :) -
shark11 #10556 Pénzkeresés YouTube-al
YouTube-al 2 féle képpen is kereshetsz pénzt. Az egyik teljesen legális (angol tudás jól jön hozzá) a másik, nos attol függ, hogy hogyan használod.
A legális lehetőséggel kezdem. Először is regisztrálnod kell YouTube-ra. Ha ez meg van, kapsz egy saját csatornát (channelt). Ide feltöltesz pár videót amiben ökörgödhetsz, megmutathatod hogyan tartod nedvesen az ajkaidat és hogyan csinálod tökéletesre a sminkedet azaz szinte akármit, ha magad nem vagy elég kreatív kezgy el egy csatornát barátaiddal. Az angol tudást azért említettem, mert ha ezeket a videókat angolul csinálod több feliratkozót szerezhetsz (nem csak magyarokat). Hetente 1 videó bőven megteszi. Ha már felnyomtál 5-6 videót keresd fel ezt a weboldalt: http://www.youtube.com/t/advertising. Ezen keresztül hirdetéseket pakolhatsz fel a videóid mellé. A módszer nem egy embernél működött, csak néhány példa: ShaneDawson, DannysStudio, nigahiga, Fred (még nikelodeonos sorozata is lett), Bubzvlogz.
A másik módszer pedig annyi, hogy felteszel pár zene videót (akár a YouTube zene alátevő programját is használhatod) és a leírásba pedig beteszel egy linket, hogy "Download the music from here" a link egy adf.ly-os link legyen amivel 1000 kattintó után kapsz kb 2 dolcsit (ha maerikai) és a link irányítson egy Hotfile-os (2-7), FileServe-es (0.5-3) vagy FileSonic-os (1-7) linkre amivel 1000 letöltés után szintén pénzt kapsz (arány a fájlmegosztók után zárójelben - ez függ a rangodtól vagy attól, hogy melyik országból való a letöltő). Nem kell feltétlenül zene számnak lennie, lehet akár egy sorozat Promo (reklám) videója mellé betett letöltési link is vagy egy film trailere mellé. Ahogy nő a letöltésre szánt fájl mérete úgy nő az adott fájl 1000 letöltéséért járó pénz is.
A fájlmegosztókról többet megtudhatsz a Pénzkeresés File Feltöltéssel menüpont alatt.
#10555 tudom,akkor ujra irod?vagy irjam én be még1x? -
#10554 "A refet el kell rejteni, és el is van." ez gyönyörű:D mindig megnevettettél...:D te melyik bolygón élsz?
fergusonpapa jó lett, csak elfelejtetted a reflinket kivenni. -
#10553 én vagyok a házigazda és szabályok vannak.eza forum szétvolt cseszve éveken át,akkor jöttek bejegyzések ha valaki reflinket akart gyüjteni.szeretném elérni h bármikor ide téved valaki akár az oldalról akár a nagy google miat hasznos infót találjon,valóságott tükrözö értékekkel hogy ne fogadja azt minden 2.mondtat h kereshettsz 1 perc alat 100dolcsit és egyébb marhaság amiket az emberek irnak h aláuk regeljen,ahogy te is tetted-teszed pár perce is,emelett kialakulhat 1 közösség is aki hasonlóan látja és van 5-10perce megosztani 1 jó módszert önzöség és saját cél nélkül,és tudjuk egymást segiteni,az internet nagy..mondhatni végtelen mert amig ezt leirtam több száz uj oldal keletkezet..ezért mondtam hogy van hely mindenkinek.
kimeritő válasz volt? -
Klub #10552 A refet el kell rejteni, és el is van. -
Klub #10551 És akkor mivan? -
#10550 lehet örülni =) jöhetnek a bejegyzések ;) -
#10549 mert fejlesztés alatt áll,és van 1 kis bibi-
Klub: persze..1.minek ajánlod ha nincs kifizetve,nagyobb baj h van 1 szabály hogyan ird meg.reflink vadász.. -
drevil666 #10548 Bannerben miért nincs semmi amire kattinthatok? -
Klub #10547 Mutatnék, csak szétosztottam az összeget, és 100 dollár a kifizetési min. -
#10546 mutass légyszives kedves vass úr 1 paypal kifizetést,vagy törlöm minden egyes hozzászólásodat akármit mit is irsz 1évig. -
Klub #10545 Igen és?
Ez kamatozós dolog. -
zotja22 #10544 itt van újra :D -
Klub #10543 Ezt nézzétek meg.
Itt nekem most gyűlt össze 60 dollárom, és ma osztottam szét az egészet. -
#10542 hátmost nem fogok hazudni. -
#10541 nem is írhattam volna másképp.:D nyers de őszinte és igaz :D