Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.penzgyar.info
The future is now
UI: -ez fizet??? véleményt
-tuti fizet regeljetek (reflink)
tényleg mindennap ilyeneket ir...
Get a life!
lényeg h otteldumálnak emeberkék és meglehet osztani ki menyit kereset aznap aban honapban tegnap mult honap stb..egy parancsal elöjön mint 1 statisztika.párat megosztanék,mert az agyam dobom el h énse tudom h csinálják.jó vágom csak forgalomkérdése de ennyit hogy..!
Hey_I_Tried has earned $231.60 so far today with 89 leads and 1,054 clicks.
Ivan has earned $30.47 so far today with 19 leads and 278 clicks.
Josh E has earned $9,118.86 this month with 3,283 leads and 60,977 clicks.
Nayirpro has earned $1730.47 so far today with 1300 leads and 27800 clicks.
értelmezni nem nehéz.mennyit kereset.hány regsiztrácio és hányan clikeltek.álltalában miden 10 cliker megcsinája.
Durva h napi 100dollár+ átlagos -.-'
www.icewebhu
3. How do I make money?
You place our advertisement on your web-page. If your visitors click it or became our affiliate or buy a product - you make money.
gondolom érthetõ.de ha nincs weboldalod mit csinálsz??semmit.max twiteren nyomod..
az h fizet e szerény véleményem ha érdekel ,nem.rengeteg oldal alapul eladásra.amiböl%ot kapsz. amazon.ebay.clickbank.utobinak széles választéka van nagy pénzkeresök netovábja.ott árulnak ebookot stb képet,softwaret stb.és elég jo részedesét kapsz.fizet??világ 3.legnagyobb affailte cége már 10éve létezik 😉
Szóval..
de am még énis lámma vok ehez.mert eladni nehezebb mint cselekvésre kényszeriteni valakit(regisztráicora) induljunk ki magunkbol.ha valami nagyon nagyon nagyon kéne ha fizetnénk érte akor is ha tudnánk nem fake...de ha csak 1 reklámotkéne megcsinálni közelebb áll a szivünkhöz.ezért megy jobban sok midenkinek a a CPA.
ugyhogy azt mondom teszteled le de sztem nem fizet.
www.icewebhu
Vass GÁbor figyi van oka h midenki hülyére néz és nem a cinikuság miat h valahol sok pénzt lehet keresni hanem konkrétan azzok amiket mutatsz ezeknek a.... körülményei elég..öö hogy is mondjam...gázok.ha meggazdagodsz elöre gratulálok és megalázkodom..szobrotkészitek nekd.de ilyen nem lesz.de ha bebukod majd ird le légyszives.
De várhatoan az lesz amit eddig láttam töled..nemjöttbe??mész következöre.Ilyen hülyéknek tudják könnyen eladni a cucokat ebookokat jopénzért,vagy softwaret h halálrakeresheted magad stb.pedig kis sütni valóvalmidenhez ingyen hozzájutsz és nincs nagyobb fegyvered mint a saját fejed..csak megkeltölteni tartalommal.Még1x mondom azt a nézetet nézd h nekik miért jó ha reg után 250dollárt kapsz meg csak ugy adják a pénzt..te is igy szornád a pénzt??hagyuk már.mindegy majd egyszer anyád agyon üt h eloptákmég a házat is a fejed felöl akkor majd megnézlek..(mert voltak-vannak ilyenek)
A másik h minket szidsz hidegen hagy.hiszen te nyomod be miden 2. hozászolásodba hogy
-ez fizet??? véleményt
-tuti fizet regeljetek (reflink)
Aztán ha mi utána nézünk és látjuk SZAR meg nekdáll fejebb.azért 21éves fejjel ez elég gáz és gyerekes sztem.
www.icewebhu
egyéb szavakra is elsõ oldalon kidobja blogot.😊
Get a life!
Get a life!
"Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának vizsgálata miatt a ScienNet hivatalos honlapja és a webirodák 2009. november 25-tõl átmenetileg nem elérhetõek. Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a ScienNet a weboldalát és tevékenységét a hatósági eljárás lezárultáig vagy a hatóság ez irányú írásos engedélyéig semmiképpen és semmilyen formában nem kívánja elindítani!
"
2009 nov 25, azaz cirka 3 hónap, és 1 éve hatósági eljárás folyik ellenük.
2, Átvertek és megrövidítettek x ezer embert. Biztos mindegyik örömmel tolja bele a pénzét ha újraindul
Jó várakozást.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Get a life!
2 ott termékeket adhattál el és azért kaptál jutalékot, nem pedig befizettél x összeget és a beszervezettek után kaptál pénzt, de ebbe most nem akarok belemenni.
Szal nem tudom ki mennyen a francba, ki idióta és, hogy ki basszódjon meg mert nem mi az fix. Eddig figyelmeztettünk, de ha tényleg ekkor f*sz vagy akkor csak csináld de velünk ne oszd meg a hülyeségeidet.
Biztos fizet.. Ez már kezd kurva nagy lol lenni.
te egyre balfaszabb vagy neis haragudj.😄
hiába írjuk le 6ezerszer a választ a te újra felhozod azt a nevetséges érveidet.
én többet nem foglalkozok ezzel így is túl sokat foglalkoztunk veled, ha valóban elhiszed ezeket akkor csinálj egy blogot és oda írkálj, de itt kíméld már meg az embereket kérlek.
Itt van basszátok meg a tv.-be is volt szó róla idióták na hoppá balfaszocskáim.
Az illetõt úgy kibasznák a munkahelyérõl mint a ház ha nem fizet.
Ilyen barmok legyetek hihetetlen.
Get a life!
katt
Ha ez nem gyõzi meg az elvakult embereket, akkor azokat hivatalosan is elkönyvelem idiótának.
Ennyire hiszékyen vagy??pármásodperc alat adok nekd oylan listát h hány oldal van online siker stb.h legyél elsö googlébe,hogy keres sok pénzt hogy legyél marketing profi stb.mi értelme??szted??gondolkoz csak való életben ha van 1jó müködö vállalkozásod és ismersz fortéyokat amiktöl kiemelkedsz a többitöl te megosztanád??föleg olyan kis zsetonért miközbe nagyot kaszál..?!!biztos nem.ezek 80%ban semmi kézen fogható tartalmat adnak.bevalom vannak hasznos infok deinkább lewarezolom és ritka mikor uj dolgot mutat be és azse a teljes igazság h elolvasod és potyognak a pénz kötegek az égböl..
Az meg h nemárul hanem elmagyaráz nekd dolgokat azis hülyeség facebookon meg midenki fent van lassan.nekm 9 accountom van ugye 8 fake -.-'
MÉG1X MONDOM ,álltalam linkelt forumok.amilyen buzgó vagy és nézel utána.1 estét ott töltesz márnem fogsz ilyen hülye lenni...már felbaszol komolyan.
www.icewebhu
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Ami igy kezdödik h "héé találtam egy jó oldalt AMI TUTI fizet.." na innentöl kezdve megnézem szöveg alját h ref link..aha.mártuti szar 😄
régen igy voltam vele ,emlékszek surfbarokkal kezdtem ment vagy 10 meg ilyne oylan trükök,a clickelés is 2hét alat volt 20 dolcsim vagy 10 oldalon összegyüt 2 dollár minimum.aztán kiszámoltamemnyit fogalkoztam vele és kijöt h 4000ftért kb 30orát.és persze az idegsitö surfbarok elviselése 😄 megérte?? nem.tanuló pénz.
www.icewebhu
pár napja linkeltem 1 rar-filet bene egy csomo forummal ahol miden faszán levan irva.semmi scam meg hasonlok és ahh.agyam eldobom.
www.icewebhu
NE MARADJ LE NAGY PÉNZ VAN BENNE
WEBOLDALAK TESZTELÉSE:
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=805e77fea009adebb399d51707f7f631
• 250 USD-t kapsz a regisztrációd után,
• 5 USD-t minden saját linkedrõl történõ regisztráció után,
• 0,005 USD-t kapsz minden utánad csatlakozó után, bárki, bárhol is a világon csatlakozik. (Ez nem túl sok de figyeld meg, hogy percenként hányan csatlakoznak.)
Szeptemberben indul. Regisztrálj gyorsan!
http://keresspenzt.hupont.hu
Get a life!