15995
11074353081353622639.jpg
  • mcdrusza
    csatlakozom
  • fergusonpapa
    thx :)
  • Wright111
    Sziasztok aki ért angolul elmagyarázná ez miről szól? :)

http://www.data-web-typing-online.co.cc/
  • acsati
    boldog születésnapot!
  • Palinko
    boldog szülinapot! :)
  • fergusonpapa
    majd kiderül midenki h dönt :)

de lehet mostantól énis meghülyülök mert Vas gabikával vagyok egyidös :D bár még csak 13perce.

• Palinko
    nekem tetszik hogy minden szart megtalál aztán fej nélkül megy neki és jó témák lehetnek ezek a buktatók. tanulságosak de tényleg nem online pénzkeresés (még akkor sem ha mlm et is lehet csak online csinálni) de szerintem a többieknek meg jól belefájdult a feje gabiba, szal én is jobb ha befogom :D
  • Palinko
    nem kell ám mindentől futni ami MLM, de nem azzal van a baj hanem hogy valamit olvasol az MLM ről aztán gondolod igen ez az fizetek kicsit aztán majd dől a lé, azért egy MLM nél te vagy az értékesítő és ez egy szakma ehhez érteni kell, mert különben nem leszel benne sikeres. figyelembe veszem eddigi írásaidat és tudom mennyire vagy alapos ugrálsz dolgok között de egyet sem gondolsz végig.

konkrétan írok erre az esetre. látom honlapjukon nagy büszkén a PSZÁF bejegyzés, nah legalább első körön átmentek, de olyannyira fiatal a cég gondolom még nem volt idejük lebukni, az a PSZÁF is nem azt jelenti hogy ez egy ajánlott valami hanem hogy megkapták a működési engedélyt, de neked nem kell benyújtanod a céged működési "titkait" egy ilyen engedély megszerzéséhez.

kicsit netezek tovább:
    axa 1
    ok most te OTP vel írtad lehet váltottak, de hogyan is értékesített axát az international brokers? ha tiszteséges lenne a dolog jogviszony szerintem fenn állna.

axa 2
    általános warning.

nos kell még googleznom ettől a 2 perctől többet és megengeded hogy megspórolsz magadnak egy kis pénzt, vagy beleugrasz fejest a kiszáradt kútba?
  • fergusonpapa
    egyezünk meg.

lesz 1 kérdés,ha többség dönt milegyen.

Ki szeretné h Klub vagyis Vas Gábor itt irogasson?és ne töröljem az üzeneteit??van akit érdekel a MLM(piramis) pénzkeesési módszere??

Igen vagy Nem ?

szavazataikat a 1790es nem emelt dijjas számra kérem.

de megfelel ide is :D

ha nem lesz többségben(remélem) akkor ahogy láttom törlöm hozzászólását és ne is válaszoljunk neki,legyen Ghost.

Ha igen..uram bocsáson meg büneinkért..
  • Klub
    Na látod nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni attól hogy hasonlít rá az meg egy dolog.
    Ezt nem beszélni kell róla hanem kipróbálni és utána mondani véleményt róla.
  • Palinko
    pontosan tudom mi az MLM, nem klasszikus piramisjáték ebben igazat adok, de az alapelv ugyanaz. csak itt nem pénzt adsz be hanem terméket veszel, aztán nem pénzt kérsz hanem terméket adsz el és ebből képződik a pénzed de az elv ugyanaz. kicsit gondolkozz el, ha akarod másolhatod a könyvet de sejtem egy ilyen MLM népszerűsítő dolog és szépen körülírják a dolgokat hogy páran akik nem gondolkodnak el rajta bevegyék.

de azt sem mondom hogy MLM a született gonosz vannak cégek akikkel megéri foglalkozni, persze nagyja itt is csaló, de kurva jó értékesítőnek kell lenned és nem haveroknak meg stb.
  • papi08
    Hát, de a saját érdekében kellene elrejteni a hozzászólásait, mert így ismét bannolják:)
  • Klub
    Jó az teljesen így van ahogy leírtad a második bekezdésben, de ez akkor sem piramis, hanem MLM-es Hálózatépítés.
    De ha nem érted meg, hogy mi az MLM akkor hiába is mondom neked, kaptam egy ilyen könyvet abban le van írva a magyarázat, hogy mért nem piramis,ha gondolod lemásolom neked, csakis neked.
  • fergusonpapa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • doxadmin
    még pár év kitartó munkája, és eljut a ptc-hez :)
  • Palinko
    van az egéren középső görgő is :D
  • papi08
    Van egy remek kis script, egyszerűen elrejti a HSZ.-eit. Jó dolog, én is használom:)
  • Palinko
    hátha a szájbarágós verziót megérti, bár az a baj hogy bele se gondol a dolgokba, vélemények után szaladgál és persze azt akarja amivel legtöbbet lehet keresni, csak soha nem gondolkozik ennyi a hiba. talán ha kicsit levezetjük így szájbarágósan megért dolgokat. persze szerintem is régen rossz ha valaki ilyen talán fejlődhet egy átlagos hülye szintre erről az űber ről, persze ha kitartóak vagyunk :D
  • fergusonpapa
    Klub azt akarod h megitn bannoljanak??h lehet valaki ilyen érthetetlen.most más irta le mi a lényeg és 2nap megint jösz egy hasonlóval.felesleges rád idöt pazarolni.
  • papi08
    Köszönöm. :)
  • Palinko
    leírom neked kurva részletesen másoknak felesleges olvasni mert veled ellentétben tudják értelmezni azt hogy mi az-az illegális.

szóval van egy játék a piramisjáték, ha nem érted hogyan működik simán googlezz utánna mi az elv akkor majd megérted. magyarországon ez tiltott mivel sok indult és sok emberrel ki lett tolva. a piramis rendszer nem rossz, de játékban valaki pórul fog járni. miért? ha megérted a működést rájössz hogy pár piramis szint után annyi ember fog kelleni a következő szint felépítéséhez ahány nincs Magyarországon, persze világ viszonylatban is így működik csak ott kicsit nagyobb lenne a piramis mert több az elméleti beszálló. de ott is drasztikusan fog nőni az emberigény hogy folytatódjon de hamar végetér. persze akik nem tudnak maguk alá szintet rakni befuccsolt, aki indította jól járt, és akik még közel vannak hozzá. ha nem hiszed járj utánna érdekes része a matematikának és foglalkoznak szerencsére vele hobbi szinten is tehát érdekességként kiszámolják még képletekkel sem kell bajlódnod.

visszatérve az INB Brokerre, ha a kis leírás alapján vannak tippjeim hogy működik az OTP dolog, hogy nekik hol éri meg, de ismerve a banki kamatokat elég sok ember kéne alád hogy rendszert tudjak vele alkotni, persze lehet az Inb nél többet gondolkodtak rajta és nem az a nagy ötletük hogy van fix betétszámla amit kötelező fizetni havonta és kapod a kamatot és ugye az alattad lévők kamataiból adnak neked és fedezik a betéted tehát egy bizonyos szám alattad lévő után nem kéne fizetned semmit mégis kapnál kamatot meg végén lenne egy szép betéted, de ez olyan magas kamatoknál valósítható meg szépen amilyet bankban tutira nem látsz, ez egy olyan rendszer ahol végülis senki sem jár rosszul úgy igazán, mert ha valaki nem tud maga alá szervezni annak is lesz kis megtakarítása és max vásárlóértéke csökken de hát még ezzel is jobban jár ha utánna jól használja mint ha elköltötte volna minden hülyeségre. de nem azon van a lényeg most hogy működik-e vagy nem a rendszerük, vagy bármi másról, hanem arról hogy törvénybe ütköző ez a mód ahogyan lépsz be a rendszerükbe. nem tudom ha nem érted vagy nem hiszel nekünk mit csinálj, írj levelet a PSZÁF nak :DDDD
  • Klub
    Ezt még az INB Broker ZRT-nél mondtam annak az oldalát.
    Aki nincs regelve az oldalon azok csak a főoldalát látjátok.
  • mcdrusza
    papi08 szerintem ahol az van írva hogy "$1000 signup bonus" nincs miről beszélni.:)
  • Palinko
    de hol említed elősször ezt az OTP-s lehetőséget? linkeld már mert lehet pár részlet után tudnék valami szerintem hasznosat írni most találgatni nem fogok.

emígy annyit már most mondhatok hogy ez a téma nem online pénzkeresés és offtopic, szal

itt tessék hülyíteni tovább a népet ha nem szeretnél bant kapni.
  • Palinko
    jah értem, a visszafejtésre gondoltam, de látom ott a file maga titkos, itt meg ilyen "beléptető kapu" megoldás van, eléggé kevertem a dolgokat.

és valószínűleg a winrar nem biztonságos dolog onnan jöhetett hogy hallottam valami biztonsági cég véleményét, persze azt nem vettem figyelembe hogy ők komoly hackerek ellen értik akik pl egy zombi gép hálózatot is ráállíthatnak a dologra :D
  • papi08
    Valaki?!?! Köszönöm.:)
  • DRFlame
    A titkosításnak az a lényege, hogy védve legyen az adat. Nem a programok szarok, hanem a kódolás jó. Ha fel lehetne törni gyorsan, az azt jelentené, hogy szar a titkosítás.
    Mivel visszafejteni nem lehet, csak próbálgatni, ezért minél hosszabb a jelszó, annál tovább tart a törés. Akár 100év is lehet csúcsgépekkel. Igazából a felső határt csak a jelszó hossza adhat.

Van gyorsabb megoldás, de csak akkor, ha a tömörített fileokból megvan egy kicsomagolva. Tehát mondjuk van 10 file a rarban, de valahonnan az egyik megvan simán is kikódolva. Ebben az esetben az egy alapján visszafejthető a rar jelszava, és ezután a maradék 9 file is megvan.
  • Palinko
    de azért ha tippelhetnék sztem a rar kódja nem olyan veszélyes. persze mint látható aki csak hallott még a kódolásról az simán elvérzik ebben is mert úgy néz ki nincs általánosan jó program, csak lassúak.
  • fergusonpapa
    lentébb beraktam 1 linket,azokata fileokat.

hát nem tudom,olvasstam itt h valaki feltöltöte cucot-ami rarpasos votl kitudta bontani stb :D vagy cask hülye vagyok és állmodtam.
  • DRFlame
    hetekbe??? Inkább évekbe.
  • plu604
    nem feltétlen, egy jelszót feltörni (ha ügyesen megválasztott az a jelszó) akár hetekbe is telhet egy igen erős gépen is. Mindazonáltal próbálkozni szabad.
  • Wright111
    Sziasztok!

Mit kell törni? esetleg tudok nektek segíteni, itthon berakom éjszakára 13 óra alatt biztos megtudja csinálni ;-)
  • fergusonpapa
    akkor beszerzem máshonan

amtuti téged is kifizetnek,én hamarabb kértem ki,lehet haarosann nekd is.

bár hozzá teszem nagyon legalja amatörizmus megy az oldalon.
  • Palinko
    akkor úgy néz ki ez nem lesz törve általunk :(
  • papi08
    Az én gépem szimplán befagyott :D Nem ennek a gépnek való ez:D
  • mcdrusza
    biztosan kifizet majd lazy akkor, hisz fergusonpapa-nak is megjött.
  • doxadmin
    mcdrusza: 2-3 hét. Ha mindet elszámolta volna előbb megvan, de még mindig nem fizetett ki ~1,5 hónapja várom + már e-mail is ment nekik arra se válaszoltak.

fujicu: Ha ennyire jól keresel vele, nem tudom miért hirdeted? 1 mégse keresel annyira és kellene pár reff alád kikből befolyna 1 kis pénz. 2, semennyit se keresel és abban bízol a reffek között lesz valaki a ki keres. Vagy csupán a jóindulatból - segítesz, áttolsz minden programot fórumlistát - vágod magad alatt a fát?!?!
  • Palinko
    ez nem úgy műxik mint a filmekben hogy pörögnek a betűk és ha valami helyes akkor "rögzül" sajna úgy van hogy megmondod hogy minden karaktert nézzen betűt, számot, speciálist, aztán megmondod hogy 1 és 30 karakter között van a kód szted. akkor elkezdi próbálgatni A1,A2,A3. nah ez látod 2 karakternél még halad viszonylag gyorsan, de már 3 nál jó sokáig tart. most képzeld el ha weboldal cím a kód mint szokott lenni az sgnél is már 9 karakter és borzasztó idő végigpróbálgatni, főleg így hogy ki sem használja rendesen a procim, a videókártyát meg persze hogy nem :D sajna én ettől jobb dolgot nem tudok papi08 érdekel mire megy.
  • fergusonpapa
    mi az elsö két betü?? :D jolenne am megtudni mert ezeka scriptetek 50-50dolcsiba kerülnek.
  • fergusonpapa
    törölve mert reflink-es.