Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Hadd tudjam már jobban hogy hány éves vagyok faszikám.

fergusonpapa
Ismeri a Duke Nukemet szal nem lehet 12éves =D

Amténleg nevetséges.

MEg milyen rengetegben nem találod sztem midenki megtaláltaés hozászolásaim felét hozád irányitottam de ne zavarjon =)

www.icewebhu

szerintem nincs 21 éves csak azt állította be magának!, legalábbis én 18 éves fejjel nem hiszem hogy õ 21 éves lenne, még ha valami nagyon szellemi fogyatékos ember volna, akkor nem tudna ennyire gondolkodni..., szerintem tipikus 12-16 éves kölyök...
MINDENNAP AZT POFÁZOD H NEKED NEM KELLENEK ILYEN CENTES BAROMSÁGOK HANEM NEKED CSAK OLYAN KELL AHOL DOLLÁR MILLIÓKAT KERESEL... MOSTMÁR EZ IS JÓ ? HALLOD ANNYIRA NEVETSÉGES A FELFOGÁSOD 21ÉVESEN H AZ VALAMI HIHETETLEN.... CAPS

Get a life!

Vass Gábor
Hát 6000 pontot kell összegyûjteni benne.
Videók képek fájlok feltöltésével meg játékokkal lehet keresni pontokat.

a 10cent is pénz?, te most kajak ebbõl akarsz megélni?...
Vass Gábor
Aztán ez mért lenne kamu ez a facebookos cucc?

bocsi nem használtam a "válasz erre" funkciót.
szia, én új vagyok ebbe a topikba, de olvasom már régóta nem vetted észre h mindenki unja már a fejedet? és minden egyes link vagy bármi amit beírsz az kamu?, am mit tanulsz ha szabad megkérdeznem?,mert úgy látszik túl sok szabadidõd van...
Vass Gábor
Na sikerült beregelnem a facebook féle rendszerbe de nem ad pénzt, csak 10 centet, hogy szaporodik ez?

Vass Gábor
Ebben a rengetegben.

Vass Gábor
Hát nem láttam melyik hozzászólás?

hallod menj már innen....

Get a life!

fergusonpapa
olvas vissza -.-'

www.icewebhu

Vass Gábor
Na akkor linkeld az oldaladat oké?

Vass Gábor
Ja az meg kell.

fergusonpapa
pro van köztünk...

www.icewebhu

fergusonpapa
hidd el ö azt is tudja 😉

www.icewebhu

doxadmin
Én úgy tudom, hogy azt meg kell forgatni mielõtt kiveheted, szóval cumi.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
Sok fogadóriodánál van referal program de szted majd pont rajtad fognak regelni mikor bet365 anglia legnagyobb fogado irodája stb.magyaroknál meg bwin elterjedt..de azért ne zavarjon.

am mien centesek hülyegyerek?! -.-'többet keressek mint anyád apád összevéve.elis olvasnád mit irtam és kcisi utána néztél volna forumon rájönél ez nem csoda vigan amatör vok ebben kategoriában.már kezdesz idegesiteni.megse nézed mit irtam...se forumokat amik ebben témában legjobbak stb.több fajta pénzkeresési rendszer van és clickeserölmi ott vélemény??az ami nekm is....RÖHEJESEK.legtöbb itt lévönek saját iylne oldala van nem hogy clickel -.-'

Am igen blogom már megy csak más cimen de mig nincs kelö információ rajta addig nem osztom meg.

www.icewebhu

Vass Gábor
Ja akkor azt hagyhatom a fenébe.

LSSAHlavina
LOL prizee már nagyon rég nem fizet itthonra. Játékoldal amit érdemes még tolni az a Royalcactus és a Yacado (most kaptam postán egy kulcstartót és egy hûtõmágnest a Royal-tól) LOL! 😊 De kb. még 1 hónap és 15 euró jön PayPalre onnan... A Yacadóból már 3*10 eurót szedtem ki. Anno a Prizee-tól kaptam postán egy USB-s ventillátort. 😄 Nagy kaland. Ezen kívül van vagy 100 ilyen-olyan játékoldal, amit ha minden nap végigtolsz, az kitölti a délelõttöd, és keresel velük eladható játékkódokat, szép summa de túl nagy meló annyit tolni, nem éri meg....

The future is now

Vass Gábor
Van egy partnerem és az befizet nekem is szóval, és az ad még plusz 15.000.-ret.

Palinko
szerintem mindenki happy lenne ha az idõd nem ilyenekre pazarolnád mint gábor, inkább írj valamit a blogra 😊 egyébként a többieknek sem fontos gáborra reagálni a továbbiakban látszik hogy reménytelen.
Vass Gábor
Na megvan az elsõ pénzkeresési lehetõségem egy segítséggel a bet365.-on.
Jeeeeeeeeeeeeee.

Vass Gábor
Mért te milyeneket adtál nekik gondolom ilyen centeseket amik nem kellenek.

fergusonpapa
tudod gáborkám engem megkeres az akit érdekel mit csacsogok és örömmel segittek akor is ha kicsit fárasztó és ingyen teszem.ref lenkek nélkül.néha nyers vok és sok helyesirási hibávval de sztem szavaim értékesek mint itt az összes bejegyzés jórésze.föleg a tieidnél.sose kerestél még 1 vasat se és naiv vagy mint 1 tök de azért nyomod a reflinkjeidet orba szájba hátha bejön...de mégse és okoskodsz.most ismételhetném magam....hogy...megnéztél is 1 forumot mit kinálok??!!sztem nem.Mégcsak reagálni se akartál,megse kérdzted h figyi mesélj róla...ehelyet idétlen oldalak után vadászol -.-'

Ténleg jobb lenne ha eltünél.vagy legalább halgass.tudod egység dönt.

www.icewebhu

doxadmin
+500ad azt hiszem, de csak 2500ft-t, az meg nem sok mindenre elég, mert a legkisebb valuta 2499...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Vass Gábor
Aha

keress már magadnak uj forumot plz, olyat ahol egymás agyiszintjén vagytok a többi use-el.... amugy meg <#banplz> csak ezzel <#boxer> a fejjel

Get a life!

Vass Gábor
A Forex ménem adott bónuszt?

Vass Gábor
Ja aztamindenit.

doxadmin
Neki a privát üzenetei.

Vass Gábor
Mi új üzenet.

fergusonpapa
szórakoztk velem???!!! 19 uj üzenet...

vas gabi.többet nempapolok nekd.süket fülre találtam.erigy reflinkjeiddel a....**** -ba !!!!!!!

Priziee tulaját imserem,ezis az övé rewards1.com fizet?!..hát ööö 😄 nem tudom <#idiota>

www.icewebhu

Már vártam, hogy mikor találod meg a Prizee-t. Na ott eleve nem pénzt keresel hanem pontokat (szal nincs 7 dollárod) amiket beválthatsz (elvileg) értékes nyereményekre, a 7.72 pontod ezekre válthatod be: http://www.prizee.com//cadeaux/catalogue?list_offset=4

Vass Gábor
De ez igaz hogy megváltozott a websitetester és a prezee oldalán már van 7.72 dolcsim és nem tudom kivenni.

Hallod mikor fejezed már be ?!

Get a life!

Vass Gábor
Ja meg még itt van ez a prizee onnan hogy lehet kivenni a pénzt?

Vass Gábor
Most változott a website tester és mit kell csinálni mert egy két videón meg magyarázaton kívûl semmit nem találtam, egy adatizét ki lehet tölteni, azt meg kell csinálni?

De persze megint ugy kezdte, errõl mi a véleményetek ? 😄DDDDD Jah meg a ref linket se hagyjuk ki 😄DD

Get a life!

fergusonpapa
.org midenhol jól szerepel??? 😮

www.icewebhu

fergusonpapa
vannak..itt jártatom a számat hetek óta nem vetted volna észre.belinkeltem párnapja 1 packot lekel szedni forum lista meg ebookok.nem tetszik ebook tartalma forumon ezerféllét megosztanak.a jobb fajták persze.ennyi.

www.icewebhu

fergusonpapa
figyi jobb ha megszokod ha nem sia felugro ablakot akkor más megodlást h fizetés helyet ezt hazsnálod.egyre tübb warez oldalon látod a widgetet,1x megcsinálod egésznapra teljes hozáférés és nekik is jópénz.ez a jövö.jobb ha tudod.engem is idegesitett elején de rájötem 1 percbe nem halok bele ha egy fontos cucot szeretnék beszerezni.Elkéne már felejteni h internet = ingyen.

Weboldal tulajdonsok 1% csinál hibiból oldalt.azért add ki reklám felületeket.azért tesz szövegbe linkeket stb h pénzt keresen.ha most valaki premium cucokat ad sokszor sztem 1perc nem világvége és mident lehuzol amit találsz.és ö jól jár.hidd el.

Egyre több domain-webhostinges oldal is igy müködik már 1 offer 1 honap.neki ez 1-5 dolcsi mindig simán megéri.és barátibb nekd-neki.

és nem mindig felugro abalkokrol kel beszélni ez csak alfaj.legötbje reflinken müködik.

Nem akarom ecsetelni de ez a jövö.van oldal amit piratebay tulaji alapitotak ott pénzt kel feltölteni reiztrácionál h értékeld az infokat amiket ott találsz és tis megoszthatsz.te dtöntöd el mennyiért h mere..dijazol de minium 10 cent.igy jobban ösztönzni blogereket jo tartalomét stb.ne felejtsétek el az internet egyre jobban kerölt minket,egyre több amunka lehetöség ahogy mi is ök is pénzt szeretnének keresni h megélhesenek.

www.icewebhu

FZoleee
már megbeszéltem vele 😄
honna ntudok egyszerûen és gyorsan pénzhez jutni?? a kocsi hitelem nemsokára fizetni kell... :S
persze már vannak összeköttetéseim meg mnden csak nemártana mg 1 plusz pénzforrás.

FZoleee: Én szívesen megosztom veled, mert egyszer elküldte nekem, de õ is elküldi neked ha valamelyik oldalon alá regisztráltál.
fergusonpapa: legjobban a .org szerepel 😄 csak az a legdrágább.
Amúgy engem csak felbasz az a kurva Cpalead mert beleteszik az oldal sablonjában és mindenholy felugrik, de szerencsére egyszerû letiltani, elég ha nem engedélyezed a javascriptet és már nem cseszeget az a szar.

Vass Gábor
Jó lehet hogy túlzok egy kicsit de az se igaz hogy semmi se jön be mert tuti van olyan oldal ami bejön csak rohadt nehéz megtalálni.
Az egyik érdekelne már abbahagytam egyébként, hogy a cashmailson mik azok a tizenezrek amiket lehet venni?

fergusonpapa
Hát igen annyit h nem sokmident kel csinálni néha beirnia kodot és ennyi.csak nem tudom.én rengeteget tudnék keresni azzal h ugyhagyom éjszakára a gépet és torrentet töltök fel(majd részletezem) de 1.zavar a gép 2. megez nekm nem tul humánus.szeretema tiszta letisztult dolgokat.
ahogy surfbar is idegesitett =)

öö Domain godaddynál 1. év 1dolcsi ami valojában 1.17 dollár mert kezelési kötség.köv év 10dollár már.Nehogy már ne legyen 2000ftot egy jó .com os domainra ami nagyon is jol szerepel a .com os googléba.

Am is ha veni akarsz csak megerösitet paypalel teheted.magyarul bankártya hozácsatolással.egykét helyen lehet enélkül.(elvileg)

Adok jobb tipett. co.cc vagy dot.tk cz.cc

nézd meg ezeket ingyenesek. .tk domain elég drága de elsö fél év aszem igyen van.bohockodni jó.cz.cc elég egyszerü ingyenes.co.cc meg elég régi már sztem midenki ismeri 1 évig ingyenes utána fizetni kel.de most variáltak CPALEADes surveyt megcsinálva 3 honapot kapsz pluszba stb.ök jól járnak és te is h nem kel fizetni (TE JÓ IStENMENNYIT KASZÁLHAT EZEN 😮OOOOOOOO) amint látjátok midenki survey világába megy.humánusabb h sokan nme szeretnek fizetni és igy az oldal is megszerzi a kivánt összeget.

www.icewebhu