15995
-
#10837 azabaj h már 10x leirtam.
a 10forintért és más oldalak nem csalás,midenki jol jár..a weboldal végkép de ha jol taktikázunk mi is.szépen hangzik h oclson szerzed a cucokat,de érdemes elsönek pontokat gyüjteni h bezsáljunk 1 csatába,jobban megéri mint sok péntz beleölni,olvastam rola valaki több hetet készül rá.pár ezerböl,de utána a nyereménye egy lcd tv meg hasonlok..nem csalás am külfödi koopintás ezis.sztem ötletes a gazdája bemegy midenap media makrtba megvesz 2-3 dolog és felteszi.és 2x annyit nyer rajta. -
#10836 vassgabikát meghagytam. nem gondoltam volna h szegény tényleg ennyire nem normális
nem az oldalt ismerjük hanem magát atipust söt éna scriptet is,elküdjem??és teis keresheted a sok barmot.zek nem fognak nekd csak ugy fizetni,régen jol lehetet keresni vele de csak a MEGALAPITONAK,mert midenki várta a csodát.bezárták??csinált ujat..most meg bármien mezei gyerek megtudja csinálni,még te is.csak kevésbé kajálják be,de mint tudjuk kicsi isten állatkertje.
PÉnz kel?? menj el dolgozni.diák szövetkezet és kész.
HA van eszed (kétlem) legyél leleményes és használd a netet.
Original példája egy weboldal felfutatása,népszerüsitése és reklám felületek kihasználása öszttönzö példa h 1napra az iwiwen 1.4milio hirdetni...de még egy nemzetisporton is 80.e.egykis reklám csik.minél több a látogató annál többet ér a felület.
akkor vannak affailte amrketingesek,van szépen sok angy cé lásd amazon.com ami világ 3. legnagyobb oldala (max4.) és %ban kapsz eladásokért ha rajtad kerezstül vásárolnak.bejön?? igen kis googlézés még magyarirul is van leirás,ugyanezt megcsinálhatod virtális termékekkel pl "clickbank" elhiteted müködö rendszer.
Emelet vannak Cpa-sok ahhol offereket reklámokat kel emebrekhez jutatnod BÁRMIEN áron.weboldalba bigyeztsve a legagreszivabb modszerekig,lényeg h regeljenek és te pénzt kapsz ezért,legszarabb és egyben legegyszerübb offerek 20centet fizetnek 1 regért,legjobbak akár 200dolcsit is..
Akkor van utube és link rövidités is..azok levannak irva szépen,emelet vanna klikelösök..de azok szarak.
Emelet számos oldal van ahol online termékeket forumon lehet árulni,milehet az?? hm, backlinkek,weboldlaak stb.sokan csináljk h összegyüjtenek friss backlink listát és árulják forumokon.
stb stb stb.csak leleményesnek kel lenni.
Én sokáig file feltötést csináltam nem voltam tul pro de elvoltam.utánna affilate marketing,az jol ment fb smappelésel,
most nem lövöm le apoént ha azt mondom kis szünet után (barátnö gondok stb :/ ) elkeztem csinálni már.fb alkalmazásokat...rajta reklám hirdetések,etarget google,meg 1 all world offer :) nehezen de beidnult egykét alkalmazásom és napi 20-30 dolcsim megvan,ha csapan a dolog kitalálok vaalmi eszetlen lájkolási vackot.ennyi...a fb scripteket aszem megis osztottam, nem nehézkes am se megirni.
a másik a weboldlak készitése van 1 értékes keresés pl most cityville /tipp/ játék kijöt zyngátol és imádják (zynga manapság 2.legnagyobb játék készitö bevételeket nézve és csak fb játékokkal foglakozik..)
ráoptimizálni oldalt h csalások,rá offer unlocker és kész,csak backlinket épiteni..ugyanezt sorozatoknál is..amerikában 100+ sorozat van mindre napi több ezres keresés versengés pici.
nem tudom mit mondhatnék még.a lehetöségek nyitottak. -
#10835 uristen mivan itt. -
#10834 fergusonpapát megkérjük hogy mostmár takarítson Klub és mikeyy1212 hozzászólásokat indoklás nélkül. ez kicsit sok. szerintem többiek is bólogatnak csak ehhez :D -
#10830 nem vaterára nem, nézd meg pontosan hogyan működik az ilyen oldal teljesen más, itt nem annyit licitálsz amennyit akarsz, nyeremény van nem eladni való, kreditér cserébe licitálhatsz 1licit=1kredit ami kb 20ft licitemelést ér, de te 10kreditet vehetsz kurvadrágán. de nem magyarázok inkább nézd meg oldal működését és rájössz. -
traubi99 #10829 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és a tanácsotokat szeretném kérni file feltöltés témában. Elolvastam az erről írt tájékoztatót, de az aktuális, gyakorlati tapasztalatotokra lennék kíváncsi. Melyik ilyen tematikájú oldal (Filesonic,Fileserve,Hotfile, stb.) az amelyiket leginkább ajánlnátok abból a szempontból, hogy a legjobban fizető, és megbízható (ténylegesen fizet is)?
Olvasgatva ezen siteok fizetési paramétereit egyelőre a Fileserve paraméterei tűnnek nekem a legjobbnak, de érdekelne a témában már gyakorlati tapasztalattal bírók véleményei. A válaszokat, segítségeket előre is köszönöm! -
shark11 #10828 Youtube-nál úgy van, hogy amint sikerült egy olyan videót feldobnod ami pár nap alatt eléri az 1,000 letöltést kapsz egy üzenetet, miszerint ha szeretnéd tehetsz rá hirdetést. -
DRPCDoki #10827 Harmadszor? Ő harmadszor? Keress rá, facebookon Vass Gábor (alias Klub), ugyan az a profilképe ott is. Ezek után érthető, hogy akármibe akárhanyadszor belemegy és bele is fog menni, mert nem tanul... És mivel nincs igaza, ezért ideges és indulatosan vissza is reagál, nem véletlen kapta azt az elakadásjelzőt se... -
#10826 Youtubos hirdetéses cuccot hogy kell?
mert nem tudom h a megadott oldalon hogy kell hirdetést pakolni?illetve hogy van a kifizetés?
-
Klub #10825 De azért benne van a cég is. -
DRFlame #10824 Nem a konkrét céget kell ismerni, hanem a módszert, vagy a jeleket az átbaszásra.
Ha te harmadszor is belemész ugyanabba az átbaszásba csak azért mert az egy teljesen más cég (ami egyébként ugyanazt csinálja), akkor a probléma veled van.
És egy ideillő idézet egy okos embertől, talán ismered:
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." (Albert Einstein) -
drevil666 #10823 Most nekem magyarázol? -
Klub #10822 Itt van egy vatera féle lehet licitálni. -
Klub #10821 Hát ha kinyitnád a szemed akkor találsz elérhetőséget is, de az már csak saját probléma ha nem látod. -
drevil666 #10820 most ez a Vaterára stb... is vonatkozik? -
#10819 Először is hangnem.
Másodszor ha olyan nagy "cég" amilyennek mondod, akkor miért nincs az oldalukon se telefonszám, se székhely, se egyéb elérhetőség. Csak a sablon Privacy Policy. Harmadszor, elég egyszerű scriptes kinézete van, sokadsorban .me ami kb 9$ egy évre. Ha csak úgy adnak 25 $-t akkor nem futja .com -ra?? Ami szerintem egy netes vállalkozásnak ad egy kisebb tiszteletformát.
Neked sincs róla sokkal több fogalmad és információd mint nekünk.
-
Klub #10818 Na idefigyelj barátom, azt meséld már el nekem, hogyha ilyen baromira okosnak érzed magad, hogy tök ismeretlen a cég számotokra meg még gyakorlatilag csak most indult el alig 2 hónapja, és most lesz még csak kifizetés januárban, hogy honnan tudod azzal a marha eszeddel, hogy milyen is, mert gőzöd sincsen az egészről, csak benyögsz minden dumát ide mint aki már 15 éve ismerné őket. -
#10817 Olyan mint a bidking volt, aztán egyik nap ilyen üzenettel bezárta kapuit:
"Az APEH SZJ megítélése szerint ez a fajta játék szerencsejátéknak minősül. Más országokban erről nem így vélekednek, de mivel Magyarországon élünk, így nincs mit tenni, engedelmeskedni kell a hatóságoknak, ezért hétfőn az utolsó aukció lezárulta után nem indítunk több árverést."
Amúgyis lehetetlen volt nyerni, max beleölsz egy 50ezres akármibe 150et és talán a tiéd de akkor sem. Arról nembeszélve ez nem pénzkeresés. -
Odacsap77 #10816
OFF:
Érdekel egy olyan oldal ahol akár 500 ft ér vehetsz plazma tv-t? Írj rám pm et és leírom pontosan hogy kell! 10 forintonként kell licitálni és mivel még nem olyan híres az oldal ezért olcsón lehet beszerezni cuccokat de nekik ez még ígyis megéri!
Itt a link :
http://www.10forintert.hu/start/323077946/index.html -
DRPCDoki #10815 Srác nem ki lett innen szavazva már egyébként? (mármint a vass alreg :D) Van róla képem amúgy, asszem még mikor anno gumiszoba részlegbe volt saját topicja, mert DNF topicban felfedezték őt, akkor oda tették be. Igény esetén megmutatom, szerintem a kép láttán egyértelmű lesz, hogy mért megy bele ilyen baromságokba. -
Klub #10814 Marhaság vagy te. -
#10813 mást átvágva belevitél egy marhaságba.nem jön be?sebaj nem te pénzed. -.- -
Klub #10812 Mért? -
#10811 Az 1ik amit tesztelek annál most fog letelni a 2 hónap, eddig 50$om van vagyis 10 regisztrációt fogadtak el. Van még 18, abból is lesz még 10 remélem. És akkor kiderül fizet e vagy sem.
Ebből a 100$ból jó lenne beindítani a weboldalt végre, bár vannak még sötét területek. Kellene találni pár jól fizető egyszerű offert is.
+ mellette megy a póker, de mivel feléltem az összekapart pénzemet így most kénytelen voltam elölről kezdeni...
-
#10810 nem értem egy időben állítólag fizetett, persze ilyen módszerek működnek pár hétig max. szerintem nem érdemes foglalkozni vele. -
#10809 hm ezt sajnálattal olvasom. na akkor mindegy. ki mit csinál mostanában? -
#10808 ne reménykedj már több hónapja "várom" -
#10807 jólvan, akkor én is folytatom :D amugy azt irták a kifizetés elhuzhodhat 1 hónapig is. -
#10806 ha kifizetnek, szólj, akkor újra elkezdem nyomni :D -
#10805 milyen csend lett ebben a topikban.
kikértem readbudtol 50$-t egyszer olvastam itt hogy vkit kifizettek. hát majd kiderül :D -
#10804 Gratulálok ismételten. -
Klub #10803 Szerencsére nem saját pénzből kellett befizetni. -
#10802 Hát... józan paraszti gyopár eszemmel gondolkodva, ha befizettél és nem írták le hogy mit merre tovább hogy megkapd a többit akkor ez egyirányú utca, csak oda... -
Klub #10801 Most beraktam én egy 100.99 dolláros összeget, de utána nem tudom mit kell és hogyan kell kivenni a pénzt. -
#10800 van már rajta vagy 2000$-om, de sok fantáziát nem látok benne. napi egy belogolást megér. -
Klub #10799 A Payboxról mi a véleményetek?,már elindult 1.-jével. -
#10797 Nyugi nekem sincs facebookom, south parkosan szólva nem "szopódtam" be.:)
Pókert tét nélkül szoktam én is játszani, max aki ezzel akarna próbálkozni annak vannak ilyen ingyen póker kezdő pénzek, azt ki lehet használni. -
#10796 rendben sok sikert a dolgaidhoz, csak ha használsz facebookot és veszik az értékes infó a spammerek között, és barátlistával kell szűrnöd meg ilyen helyzetbe vagy akkor mondom rádszólok :)
de segíteni pontosan nem tudok facebookon nincs chanelem :( adsense be is csak belenéztem. kicsit vádaskodó votlam ezért elnézésed!
póker meg neten pénzben a rengeteg automatikus számolás meg csalás miatt én is kihagynám, de szórakozásnak tét nélkül jó játék nem? :D -
#10795 Azért ne értsük félre dolgokat, teljesen máson ügyködök amihez kihasználom youtubeot is, de gondoltam hírdetést is belövöm hátha abból is jön vmi, ezért kérdeztem. Szerencsejátékot meg én elfelejtem, még a végén függő leszek ahogy ismerem magam.:D -
#10794 olvass sok google adsense meg youtube helpet :DDD
emígy én nem tudom kicsit hülyeségnek tartom hogy ha nem vagy sexi tinipicsa vagy valami szakember hogy most spammer kategóriába kifacsarj havi 5$ mint facebookon a sok spammer a .ly címekkel és reklám nézésért kap 2 centet. nah most ha neked ennyit megér hogy sok hülyéhez spammels meg esetleg veszes scriptet és alkalmazásként még adatokat is lopsz és ellopod. hát gratulálok. ha jól tudom pókerezni is szeretsz inkább azt a tudásod fejleszd és vedd el hobbi játékosok pénzét :)