Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
hát igen.még nem gond azlesz frászt kapok.adig nme is kérem az utalást.pedig joljönne.na figylejétek ez haláli

www.icewebhu

mcdrusza
hát de nekedis gondot jelent ekkora összegnél, arra gondoltam.
fergusonpapa
Haveré a gond és még sehogy elküdlte mailben személyiét stb...várja milesz :/ pedig neki nagyon kéne a pénz.na mindegy.am meg igen miden engedett kivéve fake tartalom és a xxx. 😊

www.icewebhu

FZoleee
olyanom meg nincs is 😊 alertpay meg paypal van csak, de az most nem eladó 😄
passatgt
perfectmoney esetleg?😊

FZoleee
van rajta 2 cent 😄
passatgt
senki nem tud nekem adni libertyreservet?<#rinya>

mcdrusza
fergusonpapa paypal gondot hogy oldottad meg?
mcdrusza
ki nem?😄 amúgy hírdetés sztem minden engedett, csak ne legyen fake a tartalom.
doxadmin
ötletem van a hirdetésre, csak nem tudom nekik mi a megfelelõ, ill mi a megengedett. Én is a nagy pénz keresõk közé akarok majd tartozni 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Fabio Capello
mennyi idõ alatt?

mcdrusza
noh mondtam. grt.
Nekem meg megjött a pénzem a FileServtõl 😄

Ez az elsõ és hamarosan jön majd még pénz, mivel már a kikérés óta megint kerestem 12 USD-ot 😄.
Csak mostanában nem igen van idõm feltölteni mivel elkezdtem WordPress témákat csinálni (eddig kettõ van 😛) és megpróbálom majd azokat eladni themeforest-en vagy valami hasonló oldalon. Szellemi termékbõl remélem majd jobban jön a pénz.

fergusonpapa
hogyan szerzel látogatókat..hogyan reklámzod az ö offereiket..nagyon nehéz...Search engine.SEO,Facebook.viral marketing.

ne felejsd h öka angy pénz keresöket értékelik és megvan nekik nem az uj kocokat akik lehuzák öket.hidd el h iylen odlak 90% bese eenged ha nem tetszik referenciád..mert ronthatod üzletüket azzal hogy offereiket rosszul használod.oda minöség.és terheled serverüket..de cpalead nem olyan fifikáns.bárki bekerülhet csak válaszolni kel pár kérdésre és 99.99%h bent vagy.ha ujonc vagy akor is.máshol nem.ennyi.van ahol felhivnak és elbeszélgetnek veled.mondom komoly dolog ez.cpalead ésleadbolt legbartáságosabb.

Am today earning :317.40 dollcsi =)

www.icewebhu

fergusonpapa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.icewebhu

doxadmin
Erre mi a fszt válászoljak ami megfelel nekik. Az hogy a weboldalammal, úgy látom nem elég...

"How do you plan on promoting our offers, and what are your main forms of traffic generation? I just need to know a little bit more about how you plan on promoting our offers."

Ötletek? CPAlead-tõl jött...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

passatgt
valaki tud nekem liberty reservet adni paypalért?😊

doxadmin
áááá, potyognak a könnyeim <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Ingyenes poker versenyek és ingyen kezdö töke többféle póker terembe. Gyere és pokerezz ingyen. Naponta ingyenes poker versenyek csak magyar játékosoknak.

http://ingyenonlinepoker.blogspot.com/
/C:/Documents and Settings/Vass Gábor/Dokumentumok/Képek/Új kép.bmp helyen.

Get a life!

Csak úgy érdekesség képpen, Vass Gábor igy akart nekem képet linkelni 😄 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vass%20G%C3%A1bor/Dokumentumok/K%C3%A9pek/%C3%9Aj%20k%C3%A9p.bmp 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#banplz>

Get a life!

doxadmin
Én meg inkább felteszek egy AA páromra 20$-t és nézem ahogy behúzom a 80%os nyerési esélyem. Itt még rá se kell venni senkit, sõt még eladni se kell semmit. Önként és dalolva tolják át nekem a pénzt 😄

Sziasztok!

Nagyon gyorsan fizetõ PTC oldal, minimum kifizetés 0.01$ paypalra! 24 órán belül fizet! Napi kb 150 link!

http://www.PaidToClick.in/index.php?ref=Renncy

Itt szintén 0.01$ a kifizetési limit:
http://www.MAGBux.com/index.php?ref=Renncy

Jó munkát mindenkinek!
fergusonpapa
Am meglehet élni lásd vaterán..sokan beszerznek cucokat és akinek kialakulegy vásárolo körve jol megél mert ott eladja 😊 ebayan is van ilyen.cask hát ugyanaz mint ha piacon lennél 😄 Amazon affailte programja jobban tetszik.itt konkrét termékeket amiket cégek tezsnek fel adhatsz el.ha rjatad keresztül vásárolnak kapsz %ot..olyna mitn clickbank csak itt 90%nem virtuális termék 😊 bevál???hátsokan ere esküsznek.bevalom én sik hülyevok ehez.vagyis...ugygondolom egyszerübb 1 reklámra kényszerit egy emebrt amiért pénzt kapok.mint hogy eladni valamit 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
LÁJK 😄

www.icewebhu

doxadmin
Avatatlan szem ebbõl nem hiszem hogy meg tudna élni, 1-2x kifoghat 1 jót de nagyobbat bukhat vele mint bármi mással.

MaxPayne
Keresek vállalkozó szellemû embereket, magas kereseti lehetõséggel... bõvebb infó PM-ben

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Ha elfogy akkor veszel ebayen és eladod máshol, ha nem ott...érted a logikát!😊
Kereskedésbõl is meglehet élni! Bár ne mtudom hogy ti megélni akartok belõle vagy csak egy kis zsetont...
doxadmin
Mihez kezdesz ha elfogy a felesleges kacat? Faragsz párat... omg

mcdrusza
1. nem kattingatós oldal
2. nincs felesleges kacatom.😊
fergusonpapa
😄D az jó...Nem tudom an benne fantázia.és ötletem h lehetne kihozni belölejobbat.Fiatalokat kéne megcélozni mer tugye van iwiw-Facebook. de csak magyar fiatalok hm...na mindegy.ugyis ezt tanulom majd ha megy jobban csinálok sajátot vagy akor megveszem.mert sztem nem fog hamar elkelni. 😊 am jó ez a feltöltös cuc.réggen bevált nekm.csak kevesseltem hozamot. =) Porbáljatok meg uj témákat.én tudok 1-2 témát.pl wordpress joomla sablonok,srciptek-ebookok 😊

www.icewebhu

doxadmin
lolz, ez egyre jobb lesz komolyan.

acsati
mert nincs? 😊
Sziasztok, mért nem adtok el valami felesleges kacatot az ebay-en?
Azzal több pénzt lehet keresni mint ezekkel a kattintgatós oldalakkal.
Palinko
ez a file serve kezd engem is érdekelni ha valaki már megírta dobhatná nekem is.
Fabio Capello
no akkor valaki priviben egy reflinket dobjon, és hogy mit hogyan kell csinálni a sok pízér :]

Druszának/sharknak szólt.

mcdrusza
a FileServe természetesen fizet, és nem von le semmit, korrektül ugyanannyi megy paypalra amennyit kikértél.
Shark már írtam multkor egyébként h most megint nem csak szerdán fizet, volt aki szombat kérte ki és kedden megjött neki.
mindig vannak ilyen változások rendszerükbe, volt mikor hétfõn küldték csak stb. de most sztem amikor kikéred onnantól 2-3nap, gondolom hétvégét kivéve.
mcdrusza
fúú az IWFW tulaját ismerem egy vadbarom.😄
nemjársz vele jól ha megveszed szerintem.
még az iwiw korszak idején csinálta oldalt, nemfutott be, övé volt az independence torrentoldal nemtudom ismered-e, de mindenkit csak átbaszott.
ilyen nyerj ezt az, küldj smst stb és lelépett. Érti a dolgát a netes pénzkeresésben nem azt mondom, de egy szánalmas csaló.
mondjuk azóta már lehet nem õ a tulaj ott.
acsati
csak úgy érdekességképp, hogy kifizetett az ayuwage másodszor is

Szerintetek megérné olyan cuccot csinálni FS-el mint amit a GPTBank csinál ptc-kkel?

Hát tudtommal rendesen ki is fizet, legalábbis MC Drusza kifizetési bizonylataiból nem látok olyat ami arra utalna, hogy levonnának belõle bármennyit is. De jövõ héten kiderül mert kikértem 30 dollárt és általában szerdánként utalnak.

doxadmin
Vagy épp csak új e-mail adatbázist csinálnak, hátha lesznek új emberek kik naivak és elhiszik ezt a marhaságot.

Fabio Capello
Node ki is fizetik az ombrét korrektül, vagy ez is a tipikus keress százat, elrakunk 99-et, kapsz egyet üzletpolitika?

HG ügyben pedig még annyit kéne megvárni, amíg Max beír a topikba, hogy lemond a HG jogról annak a javára, akit végül megszavaztunk, a többit meg én lerendezem :]

Baszod amióta kiírtam a közleményem 12 új üzenetem érkezet, hogy segítsek már nekik FS-el mert nekik nem megy túl jól és, hogy amúgy én mióta csinálom és mennyit kerestem vele 😛. Igaz, hogy néhány posztal lentebb (kettõvel) ott írtam a #9549 hozzászólásomba, de mindegy. Habár most már 12 napja csinálom és 35 USD-nál járok.

fergusonpapa
Apropo nem tudom imseritek,IWFW oldalt.de lehet megveszem.mert eladó.

www.icewebhu

fergusonpapa
Figyeljetek..Mostantól komolytalan levélre nem válaszolok...elsöre még igen másodikra ugyanatólfeladotól nem.Ugy gondolom sokat segitek azzal h a legjobb dolgokat amiket tapazstaltam megosztom.segitek promotálásban és adok uj modszereket is..amit blogban is tenni fogog és örömmel segitek.de ez 80% segitség már...ne várjátok már még el h én keresek nektek témát is meg még frászt is kapnék h én csináljak meg mident és adjam oda készen..mert lassan azvan h én Promotálom én választok témát.és kapok 1 köszit..inkább kihagyom.leirom mit csinálok témát választok-felépitem a tartalmat-promotálok.mindhez adtam segitséget??sztem igen.Téma választásnál talán kevesebbet de az csupán leleményeség megmondtam ha googlet hazsnálnátok ott keyword tool.(beirod google.elsö találat)...

na a lényeg h semmi mást nem kéne csak pl elolvasni 1x miket irtam.ami ezekrõl szólt.és gondolkozni!!!Irta itt valaki h senkinek sincs pikak sok pénze megkel érte dolgozni de nem mindegy h fizikálisan katingatsz centekért vagy pár perc fejtörés után több dollár üti markod.Ne legyünk már igy elustulva használjuk az eszünket.mert sajna nem használják sokan..mident készen kérnekkapot levelekre válaszoltam mindig de már mikor 2.jára olyanokat kaptam nem irtam vissza mert frászt kapok.Nehogy félre értsetek nem azzal an bajom ha valaki lassu felfogásu avgy sok a kérdése és kiváncsi ,utobbinaknagyon örülökhanem az h leirtam szépen mident és köv levélben ugyanazt kérdezi..

www.icewebhu

fergusonpapa
automatikus pl net payment 15-30 gyakori de van early is ekkor minusz 15% levsznek.na de lényeg hogy aztse szabad mert akor is havi 20.000max amit leutalhatok.nekm már aktiválva van paypalem.lehet baj az havernál hogy nincs aktiválva és mikor megkapta a pénzt a felét elulatgata vagy 5 paypal accountra h ugy kitudja kérni.lehet ez ganyus volt nekik.nem tudom.ez azért megijesztet.

www.icewebhu

mcdrusza
ja de gondolom automatikus a kiküldés havonta
mcdrusza
csak egyszerre lehet az összes összeget kikérni? mert ha nem akkor megtudod oldani több paypal accal.
fergusonpapa
Klub.h lehet téged banolni.???!ÖRÖKRE

másik mian HG dologgal.

harmadik remélem nem igy van.am meg a cég adozik.azis csak Usara igaz.meg Angila.többi országokban folyik még tárgyalás azt olvastam 1honapja hiszen ez a neten pénz 1-2éve aktiv jobban.azt nem értem h sokan nagyon sokat kaszálnak és azis paypalre megy akkor ott mivan??a másik h kiirja az utalásnál meik cég stb.szóval nem értem.föleg h nekm is jönn azért szép kis összeg havonta ha nem is ennyi.de most megijedtem h párnapja jol megy és eluszhat a pénzem 😮O

www.icewebhu