Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.icewebhu
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ez az elsõ és hamarosan jön majd még pénz, mivel már a kikérés óta megint kerestem 12 USD-ot 😄.
Csak mostanában nem igen van idõm feltölteni mivel elkezdtem WordPress témákat csinálni (eddig kettõ van 😛) és megpróbálom majd azokat eladni themeforest-en vagy valami hasonló oldalon. Szellemi termékbõl remélem majd jobban jön a pénz.
ne felejsd h öka angy pénz keresöket értékelik és megvan nekik nem az uj kocokat akik lehuzák öket.hidd el h iylen odlak 90% bese eenged ha nem tetszik referenciád..mert ronthatod üzletüket azzal hogy offereiket rosszul használod.oda minöség.és terheled serverüket..de cpalead nem olyan fifikáns.bárki bekerülhet csak válaszolni kel pár kérdésre és 99.99%h bent vagy.ha ujonc vagy akor is.máshol nem.ennyi.van ahol felhivnak és elbeszélgetnek veled.mondom komoly dolog ez.cpalead ésleadbolt legbartáságosabb.
Am today earning :317.40 dollcsi =)
www.icewebhu
"How do you plan on promoting our offers, and what are your main forms of traffic generation? I just need to know a little bit more about how you plan on promoting our offers."
Ötletek? CPAlead-tõl jött...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
http://ingyenonlinepoker.blogspot.com/
Get a life!
Get a life!
Nagyon gyorsan fizetõ PTC oldal, minimum kifizetés 0.01$ paypalra! 24 órán belül fizet! Napi kb 150 link!
http://www.PaidToClick.in/index.php?ref=Renncy
Itt szintén 0.01$ a kifizetési limit:
http://www.MAGBux.com/index.php?ref=Renncy
Jó munkát mindenkinek!
www.icewebhu
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Kereskedésbõl is meglehet élni! Bár ne mtudom hogy ti megélni akartok belõle vagy csak egy kis zsetont...
www.icewebhu
Azzal több pénzt lehet keresni mint ezekkel a kattintgatós oldalakkal.
Druszának/sharknak szólt.
Shark már írtam multkor egyébként h most megint nem csak szerdán fizet, volt aki szombat kérte ki és kedden megjött neki.
mindig vannak ilyen változások rendszerükbe, volt mikor hétfõn küldték csak stb. de most sztem amikor kikéred onnantól 2-3nap, gondolom hétvégét kivéve.
nemjársz vele jól ha megveszed szerintem.
még az iwiw korszak idején csinálta oldalt, nemfutott be, övé volt az independence torrentoldal nemtudom ismered-e, de mindenkit csak átbaszott.
ilyen nyerj ezt az, küldj smst stb és lelépett. Érti a dolgát a netes pénzkeresésben nem azt mondom, de egy szánalmas csaló.
mondjuk azóta már lehet nem õ a tulaj ott.
HG ügyben pedig még annyit kéne megvárni, amíg Max beír a topikba, hogy lemond a HG jogról annak a javára, akit végül megszavaztunk, a többit meg én lerendezem :]
na a lényeg h semmi mást nem kéne csak pl elolvasni 1x miket irtam.ami ezekrõl szólt.és gondolkozni!!!Irta itt valaki h senkinek sincs pikak sok pénze megkel érte dolgozni de nem mindegy h fizikálisan katingatsz centekért vagy pár perc fejtörés után több dollár üti markod.Ne legyünk már igy elustulva használjuk az eszünket.mert sajna nem használják sokan..mident készen kérnekkapot levelekre válaszoltam mindig de már mikor 2.jára olyanokat kaptam nem irtam vissza mert frászt kapok.Nehogy félre értsetek nem azzal an bajom ha valaki lassu felfogásu avgy sok a kérdése és kiváncsi ,utobbinaknagyon örülökhanem az h leirtam szépen mident és köv levélben ugyanazt kérdezi..
www.icewebhu
www.icewebhu
másik mian HG dologgal.
harmadik remélem nem igy van.am meg a cég adozik.azis csak Usara igaz.meg Angila.többi országokban folyik még tárgyalás azt olvastam 1honapja hiszen ez a neten pénz 1-2éve aktiv jobban.azt nem értem h sokan nagyon sokat kaszálnak és azis paypalre megy akkor ott mivan??a másik h kiirja az utalásnál meik cég stb.szóval nem értem.föleg h nekm is jönn azért szép kis összeg havonta ha nem is ennyi.de most megijedtem h párnapja jol megy és eluszhat a pénzem 😮O
www.icewebhu