15995
11074353081353622639.jpg
  • Danus16
    most hadd ne offoljak már, de ha jártas vagy a dologban, jól tudhatnád, hogy nagyon szegényes itthon a választék... Egyébként meg ha annyira tudni akarod, dunlop jazzIII-t akarok venni.
  • doxadmin
    Egyszerűbb feltölteni 50$-t pp vagy Mb-re és megvenni insta, mint kattintgatni fél évig egy pengető miatt. Ami mire összejön a pénz meg se lesz.

Amúgy pengetőt miért pont ebayről kell rendelni, mintha ebben az országban nem lenne elég. Bár te tudod. Hogy ha legalább olyan dolog kellene amit országon belül nem kapsz meg, vagy drágább mint külföldről rendelve szállítással akkor még ok, megértem.
  • Danus16
    engem nem az érdekel, hogy halálra keressem magam ilyen hülyeségeken, csak hogy vehessek 1-2 párdolláros dolgot néha, pl pengetőt ebayen...
  • mcdrusza
    *évente 16 dollár sry :D
  • mcdrusza
    Akkor kitérek rá ha az kell:
    Értelmesebb dolgokról kellene szóljon a fórum mint ptc és egyéb ilyen félévente szaros 8dollárt ajánló oldalak, legalábbis ezt szeretnénk elérni, persze folyamatosan jönnek ezek a ptc reflinkesek meg "ajánljatok má valamit" ahelyett h venné fáradtságot és körbenézne legalább itt a fórumon.
    és akkor hogy tudd a választ: NEM FOGSZ TALÁLNI "biztosan fizető" ptc oldalt neobuxon kívül, de az is haldoklik mert kiaz a hülye aki kattingat minden nap hogy egy évben összejöjjön neki 12dollár.:D látod vicces.
  • doxadmin
    nevetséges kérdésre ne várj már kimerítő választ.

8$ aprópénz fél évre nézve, még a 32$ is az.

szvsz ptc-k világában nincs olyan hogy biztosan fizet. Addig fizet míg az üzemeltetőjének +os, amint nem lesz hirdető nem fog fizetni.
  • Danus16
    nagyon köszönöm az értelmes, minden kérdésre kitérő, alapos választ...
    Esetleg valaki?
  • mcdrusza
    félévente 8dollár lol:D
  • Danus16
    ja, azt nem írtam, de fontos, hogy ne kelljen belefizetni, és hogy paypalra fizessen ki. Ha tudtok többet, akármennyit írhattok, csak kérlek, jelöljétek meg a legjobb 3-at.
  • Danus16
    Hali!
    Valaki fel tudna nekem sorolni még 3 olyan PTC-t, mint a neobux?
    - biztos, hogy fizet!!!
    - lehet legalább napi 0,04 dollárt keresni (4 1 centes hirdetés)
    - 2 dollártól (max 4-től) van kifizetés.
    - instant payment preferred, de nem muszáj.

Az indok: szeretném megnégyszerezni a keresetet :D (fél évenként jön össze 8 dollár neobuxszal).

Előre is köszi!
  • fergusonpapa
    felejtsük már el ezeket a surbarokat és payper click dolgokat.nem gyözöm törölni! VAN SZABÁLYZAT.
  • vegicsek
    Hagyjuk már ezeket az érveket. Gondolom te minden szembejövő kéregetőnek adsz pénzt, mert belegondolsz jaj milyen rossz lenne ha én lennék ilyen helyzetben
  • SaubyBoy
    csákó

Esetleg váltana nekem valaki itt PayPal $-t MoneyBookers-re?

Ha igen, írj privit!

A buxona fizetett mostanában valakinek?

• mcdrusza
    Figyelj senki nem mondja hogy nem értékeli, de szerinted egy pénzkeresés nevű topicba olyan ember fog jönni aki adakozni fog? Nekem is szívbemarkoló a kislány de akkor sem ez a megfelelő helye a dolognak. Jóhogy nem a humor topicba írtad.
  • LSSAHlavina
    Majd akkor értékelitek át a hszeiteket ha a gyereketekkel kerültök ilyen helyzetbe...
  • vegicsek
    leszarom, nem kell ide postolni mindnekit akinek baja van. A spam az spam, s kulcsszó az hogy KÉRETLEN, ne dugják az orrom alá. Tisztában vagyok vele ,hogy lehet viagrát venni, meg azzal is, hogy vannak rászorulók de egyik se ide való...
  • plu604
    minél több ember látja annál jobb, rugdosd már ki innen mert megesett a szíve a kislányon... dickhead
  • Palinko
    most nem ezért vagy azért, de ez ide való???
  • doxadmin
    Napi fél $! LoL!!

Afrikában egy aranybányában napi 2$ adnak rabszolgamunkáért :)

• mcdrusza
    bújtatott reflink befigyel
  • Soldier666
    Kb napi fel dollart lehet keresni regisztracio utan kozvetlen.
    Ha egy kicsit odarakod a segged ez nagyonszepen novekedhet.
  • fergusonpapa
    1 sör ára kijön 1év alatt :)
  • doxadmin
    Hajrá, de hogy ebből nem lesz még 3 hónap múlva se bulizás, azt már most látom.
  • fergusonpapa
    hát tudod klikelési arány ha kihelyezed egy weboldaldra mondjuk google hirdetéseket.biztos látad már.akkor ha sokan nézik weboldalad akkor van 1 arány ahogy általában szoktak katintani rá.álltalában 100/1-2 az arány.és ezekért pénzt kapsz :) na most ugyanez alkalmazásnál ugynugy elhelyzem felületre és ha sokan hazsnálják több pénz.bár álltalában mindig ezeka farmerama meg ilyen reklámok jelennek meg,de ugy elég jól hoz.na meg 1 offer.iq test 30 centes most.mert elözö befucsolt =) itt csak emailt kérnek.
  • zotja22
    és miután adja a pénzt? hogy hányan használjál naponta? vagy hogy ? :)
  • fergusonpapa
    ugye nem gondolod komolyan h azt aszük kis magyra piacot is felosztom csak ugy?mint mondtam külfödi tele van,mert elég egyszerü és jó hozamot hoz mig megnem unják,szóval marad ez..am egy nagyon egyszerü kis script,ezt is magam irtam kis változókkal..1 alkamazást meg felteni fbra nem nehezebb mint 1 képet feltölteni,csak pár kis adatok kel még megadni..meg 1 telefon viszaigazolást(hitelesiteni az accountod)igyis már sokat mondtam,aki megcsinálja ahjé.de nem adom a kezetekbe a fizetésem,mert az kb olyan lenne.
  • OssianFan
    A Facebook alkalmazások érdekelnének engem is, de vhogy nem igazodom ki rajta, hogy is lehet csinálni alkalmazást :S

Ha lesz időd, le tudnád írni jó szájbarágósan, lépésről lépésre, hogy hogy is kell? Szerintem többünket is érdekelne, és sokunkon segítenél. Előre is köszi!
  • fergusonpapa
    hja és Imádom az Ebayt =)
  • fergusonpapa
    hát a fele marad átforgatásban h tudjak mire épitenni mint nem rég mondták elöttem semi nem tart öröké.

Hát facebook alkalmazás amint már mondtam,kezdtem ilyen napi vicek,meg ha lájkolják akor ez van.most iylne fügöséget okozó alkamazásokat teszek(flashjátékok) pl " qwop " stb,és körbe teszem google reklámmal meg 1 offer all country.Csak magyar piacot nyomom külfödi már tömve van.

a másik eza like.oldalak..van avgy 15 vetélytársam de kb nem is hoz semmit.ritkán mennek az oldalra h nézelödjenek.a másik meg amit ezeréve beakartam izizstani.most teszten megy.ismerve ismeröseimet sikeres lesz,csak minél egyedibre akarom h ne kopintsák le,ere megy a pénzem egykis réssze.

meg domainokat vásárlok.és adogatom forumokon elfele vagy épp ott veszem meg.vagy ebookat veszek :)
  • OssianFan
    Sziasztok!

Ugyan a témához nem szóltam még hozzá, de lelkes olvasója vagyok a fórumnak.

fergusonpapa!

Milyen módszert nyomatsz te most? Mert azért napi 50-100$ nem kutya szerintem :D
  • mcdrusza
    ezzel tökéletesen egyetértek.
    viszont ezek a dolgok nem tartanak örökké, mindig és mindig új dolgot kell kitalálni. ami egyátalán nem baj szerintem.
  • fergusonpapa
    simán meglehet gazdagodni,csak tágitani kel a tudást,nekm is volt 1 jó idöszakom..napi 400dollár.uristen belegondolni is rossz h elmult most napi 50-100dollárnak is nagyon örülök.delegalább ez nem mulik el hamar folmyatasoan épitem.

és igen az emberek buták,ere kel épiteni,nekm is legnagyobb hozamot hozó cucom fbos.és most van 1 másik.
  • doxadmin
    havi 3-4k $ már külföldön sem zsebpénz.
  • doxadmin
    Hogyne lehetne meggazdagodni. Csak nem scam alapúra kellene építeni + kellene valami háttér is az üzletek mögé. Illetve nem a 132. ptc oldalt kellene megnyitni, hanem valami újat, olyat ami még nincs.

Facebbok is faszszág, egyesek már azt is odaírják hogy épp mekkorát és milyen színűt sz@rt, már elnézést. Ezek után csodálkozunk ha scam cékekbe töltik a pénzt...

1-2 dologról süt az értelmiség, hogy a készítőjének halvány lila gőze sincs, hogy hogy fogja kifizetni a regisztrált tagokat, de azért egyesek tolják bele a pénzt.

Olvasgatom a külföldi forumokat amik 1x be lettek linkelve, meg azóta van más is. És vannak kik havi szinten 3-4000$-t szednek ki sima oferekből, és még 1 nyomorult weboldaluk sincs. És akkor mennyi olyan van aki többet szed ki, csak nem írja be.
  • LSSAHlavina
    huhh de rég jártam itt... Elképesztő, hogy még mindig milyen baromságokat találnak ki, aminek az emberek nagy része be is dől... PayBox, LOL.... :D

Az AWSurveysbe is még naponta 2 gádzsó akar beszervezni, hiába mondom, kamu, nem hiszik el. ÉS mennyi ilyen van még...

A neten nem lehet meggazdagotni, de még megélni sem belőle tisztességesen, ezt el kell fogadni. Persze kivéve, ha valaki kitalál egy fészbukkot, vagy hasonló korszakalkotó ötlete van. Vagy törvényt sért és filmeket tölt fel rapidshare-re.

Zsebpénzt, azt lehet keresni, és kb. ennyire lehet számítani az összes egyszerű dologgal, mint ahogy én a surfbarokkal. Ha ez valakit érdekel, abban tudok segíteni, én 25 surfbart futtatok folyamatosan. Privát üziben segítek, nem spammelek mert annak sincs semmi értelme.
  • fergusonpapa
    kábé,de ha érdekes és nagyon ilik az oldalhoz és az offer is egyszerü akkor lehet több click is,és van esély rá h megcsinálják.sikeresek a fb gamek és egyéb mini softwarek :)

am igen egy unlocker megöli a látogatokat,de modnjuk 1 hacket kináló weboldalnál nem fontos,a valamit vaalmiért szabályt alkamzva sokkal jobb a clikelérsi és ateljesitési arány mert az embereknek szükségük vana cucra és mident megtesznek érte :)
  • rbajanlat
    Aham értem.
    Szóval akkor így lehet elérni a látogatók és a klikkelök között 5%-os arányt.
    Ha csak sima banner van akkor nem tudod mennyi az arány? 100 látogatóból 1 klikkelő az már reális?
  • fergusonpapa
    regelned kel a listában lévö reklámokra h beengedjen a tartalomhoz.ezek többsége email cimet ,vagy telszámot kér.ö ezért sok pénzt kap ;)
  • rbajanlat
    Mi az az offer unlocker?
    Az ami néhány oldalnál van hogy megynyítod az oldalt és felugrik az ajánlat?
  • mcdrusza
    Lehet én értelmeztem félre, de youtube-on nincs olyan lehetőség hogy te kitegyél google hírdetéseket a saját videóid mellé. Vagy hogy van ez shark11 mert te írtad ezt a youtube-os dolgot.