Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
Az lesz, ha nem csipkedi magát, de csak holnap.

Amúgy be lehet állítani, hogy az offer teljesítése nélkül ne tudjon továbblépni? Pl.: ne legyen alul felül egy X amivel bezárhatja az offert, és hozzáférhet az oldalhoz? Vagy ez alapból benne van?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

mcdrusza
nekem reg után pár napba telt mire aktiválta accom ez a jeremy gyerek és ennyi volt. lehet nem túl meggyõzõen töltötted ki a reg lapot, vagy nemtudom miért szórakozik. de mérnem regelsz akkor már inkább leadbolt-ra?
doxadmin
Elküldtem, erre jött hogy milyen offert akarok, utána meg hogy küldjek neki weboldalcímet.. Mit akadékoskodik ennyit?! A gáz hogy csak 3-4 naponta válaszol, így év végére se aktiválja az accom.

#9649 Jól van ember, ezek után még te akarsz pénzt keresni a neten?! Komolyan gondolod ezt?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
figyi elmondtam megmondod h seo- és facebookot hazsnálssz promociora és mien hirdetéseket akarsz megmondod h még nem tudod de talán email submit offers stb...ennyi enki elég.gondolom regnélnmevoltálmeg gyözö azért fagat..

www.icewebhu

mcdrusza
egyébként egyik cpas oldalam most googlebe 3. oldalon van, pontosabban nem az oldalam hanem egy oldalon a linkje.😊 viszont még mais 0kattintás.:/
mcdrusza
bazmeg 😄DDDD anyááám gigaslap
szarúl adtad meg a linket be se jön.
mcdrusza
jó esetben 2 dollárt
Ha valaki újonnan regisztrál egy PTC oldalhoz, 1 hónap alatt mennyi pénzt lehet összegyûjteni vele?
mcdrusza
aki fileservezik, náluk is eltûnt az a rész ahol mutatja hol tart a pénz kikérés? meg az elõtte lévõ kikérések is eltûntek.
És van egy új almenü is Redeem címmel.
amúgy kedden kértem ki.
doxadmin
Törni töröm, de megérti amitt akarok. Állandóan visszakérdez hogy hogyan akarom hirdetni, milyen offereket szeretnék az oldalamra, adjak neki weboldalcímeket amiket megnézhet...

Szóval nem tudom mit akar, de leszállhatna végre rólam.

fergusonpapa
lehetetlen jeremy nem iylen fifikáns.töröd az angotl vagy mibaj???napokban több ismerösöm gond nélkül regelt. 😊

www.icewebhu

plu604
Kár érte 😞

doxadmin
2 hete levelezek Jeermyvel, hogy aktiválja végre az accom, de még mindig van kérdése. Komolyan hihetetlen ez már...

frango
Abban a teamben én is benne voltam. Adsense nem jutalmazta, mert rá pár hónapra ki is vágtak. 120 dollárt tudtam kihúzni belõlük. A sedo pont a napokban küldött egy mailt, hogy a régi (már 5 éve lejárt) domainemet újítsam meg.
Jó program volt. Kár hogy megszûnt.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

fergusonpapa
na mi a szitu??

nálam helyzet jelentés..napi kerestemm 23 dolcsi :S eltünt az oldalam a f....ba.. érthetelen miért.ugyhoyg ujralink épités -.-' pénzemet hétfön kérem ki ,earlyn.közzel 2000dollárt.kiváncsi vagyok paypal h fogja benyelni.ha engem is szivat szivrohamot kapok.

www.icewebhu

Sziasztok
Egyszerû otthonvégezhetõ munkát ajánlok, amivel szorgalmadtól függõen hetente kereshetsz.
Mindössze egy számítógép és internet kell hozzá. Szakképzettséget nem igényel.

Ha felkeltettem az érdeklõdésed írj nyugodtan és küldök egy tájékoztatót.

email: [email protected]

Tóth Roland
doxadmin
Én ismertem 1et, de az már sajnos nem mûködik tudtommal. Sedo domainparkolásos domainokra kattoltunk, meg volt pár adsens hirdetés is.

plu604
Hali
pár éve rákattantam a témára, és találtam valakit (valakiket) akik összedolgozva elég jó pénzeket kerestek.
Kifejtem.
Írtam egy srácnak egy fórumon (talán ez volt az) pár kérdést feltéve, és ahogy magyarázta, annyira emlékszem hogy egymás linkjeit végigkattintgatták naponta (talán többször is?) és ezzel olyan havi 30.000-et kerestek.
Bármennyire töröm magam nem találom azt a fórumot. Ezért ha valaki itt tud ilyesmirõl, vagy hasonlóról, jelezze legyen oly' kedves 😊
Köszönöm!

Fabio Capello
egy házigazda kell ide, és onnantól remekül lehet szûrni mindent, ebben tudok segíteni. Meglátom, mit tehetek az ügy elõresegítésének érdekében.

mcdrusza
nem lesz teli mert szûröm az ilyeket mint mondtam.
több okból jó lenne egy külön fórum, témákra bontani lehetne a dolgokat, és sokkal átláthatóbb lenne mint itt ahol vissza kell lapozgatni és megkeresni melyik témát is kereste az user. már ezért is megéri, és még sorolhatnám.
Danny1987
Teljesen felesleges szerintem.
ferguson adott már forum linkeket.
Ha te létrehozol egy forumot akkor 1 hónapon belül teli lesz ilyenekkel:
www.1click400dollarert.com/ref=valaki

Ha pedig itt lesz házigazda akkor itt is lehet szûrni.

Live for nothing or die for something.

fergusonpapa
nyugivan. 😊

www.icewebhu

mcdrusza
kösz de nem😊
ha tényleg komoly, akkor veszek egy domaint, ezen ne múljon.
passatgt
ha gondoljátok a penz.ingyen.org címre felduok rakni egy fórumot és mindenki heppy

FZoleee
egyetértek
acsati
én benne vagyok. nem vagyok itt vmi aktiv hozzászoló a témához, de mindig olvasom amiket irtok, és gondolkodom már vmin, de nekem is elegem van az ilyen klikkelgetésekböl
jogos, én támogatom

Get a life!

mcdrusza
nemígy értettem. egyébként elég bunkóság volt hogy megemlítettem és te létrehoztad.
egy külön oldalon gondoltam egy fórumra. szóval mit szólnátok hozzá?
Fabio Capello
butaság volt, zárni fogják, mivel van ilyen topik... :|

mcdrusza
Srácok milenne ha csinálnánk egy fórumot ahol fórumoznánk?
És akkor lehetne szûrni a folyamatos reflinket meg a gábor féléket.
frango
Néha felnézek, hátha találok itt valami okosságot, újdonságot. Én a teljesen befektetés nélküli pénzkeresési módszereket csinálom...

mcdrusza
én elsõ oldalam fél napig se tartott talán, megadhatsz sztem akármilyet.
doxadmin
akadékoskodnak mint egy rossz kúrva...

"Could you provide me with some URLs to review so that I know what kind of content may be promoted with our offers?"

Perpill nincs weboldalam, gondolom 1 oldal nem elég amit fél nap alatt összedobok.

Keressek valami hobbi oldalakat azt írjam meg azokat neki???

És te azonkívül,hogy helyesen irkálsz,okoskodsz minek vagy itt? 😊

frango
Nem is ba..ogatás volt, hanem csak egészséges kritika(csak valaki nem bírja a kritikát).
Pénzkeresési lehetõség? Pl: munka, öröklés, lopás, pénz nyomtatás, kéregetés, segély stb... Lehet válogatni😊

mi a fa**nak kell egymást baszogatni,nem abból keresi a pénzt,hogy helyesen ír..a téma még mindig adott..Várjuk a pénzkeresési lehetõséget..

frango
Azért fórumon illik a helyesírásra figyelni(legalább próbálkozni).

"aki szerint meg szörnyü irásom ne olvassa.leszarom."
Azokból a csillió dollárokból pár ezer HUF-ot fordíthatnál nyelvtan leckékre is. 😊

fergusonpapa
-.-'

Az beszél aki nem tudja értelmezni azt h jelenleg az oldal szünettel...és nicsn rajta reklám.igen cpalead felugros cuc.persze lehet banerr ként is hazsnálni de iggy jobb.ennyi.aki szerint meg szörnyü irásom ne olvassa.leszarom.tudom h nem tökéletes föleg ha sietek.de legalább nem vagyok értehetlen mint forumozók 90%-a..

www.icewebhu

aha
Sõt rosszabb.

Danny1987
Google fordítót használsz? Mert néha olyan értelmetlen dolgokat írsz😊
Bocsesz , de baromi zavaró hogy nem tudsz magyar forumon magyarul írni.
(nem besértõdni)

Szóval akkor a cpalead nem ilyen kirakom a bannert típusú affiliate program hanem a felugrós üzenet(játék, nyeremény stb regisztrációért)?

passatgt
ebbõl egy szót nem értek már bocs😊

fergusonpapa
Olvassni tudsz??2 sorral lejjeb..

"adok olyatami épp kész külsöre hozot is kis pénzt de szerzöi blabla miat most szünetel" ...egyébként leadbotlosvolt.nem cpalead-es hogy 1 per után felugrot h nézte bárkia videot.

www.icewebhu

Danny1987
Itt hol van a cpalead reklám?

Akkor hülye kérés volt,bocs,de még most ismerkedek én is a témával,még nem tudom,mi merre,nemhogy még a te témád nyúljam 😊

fergusonpapa
H lenyuld a témáimat??adok olyatami épp kész külsöre hozot is kis pénzt de szerzöi blabla miat most szünetel

http://watchprettylittleliars.co.cc/

van egy rarrpassos blogom.a blogpsotnál.semmi nicns csak button meg utasitás.ez torrent methodhoz megy.bárbevalom 1hete nem hozot semi pénzt mert uj modszerem barátibb.(nem kel ugyhagyni a gépet éjszakánként)

az ujrol annyit h hack-ek most csinálom 7.oldalam.kciserélem cimkéket meg kucslszavakkat meg képeket.és kész.optimizálom.félnap sincs.h közbe mászkálok összevissza.leugrok gyros stb...de többet nem mondok.jelenleg happy vok.nem vágom magam alatta a fát.

www.icewebhu

passatgt
9,999 Ringtones Uncensored PRO pl 0,99 az appstore-ban, és 1,1$-t ad érte😊
de van ingyenes is, ott kb 0,1$-t ad

passatgt
Ezt ismeritek?😊
Akinek Iphone-ja van az tudja használni, vannak programokhoz letöltési linkek(ingyeneshez és fizetõshöz is), letöltöd a telefonra a progit, majd feltesz egy kérdés, pl a Help menüben mi az utolsó szó, és utána jóváírja a pénzt😊
paypal-re fizet

Ferguson Mutimá a honlapjaid..hogy néznek ki,kíváncsi vagyok