Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy be lehet állítani, hogy az offer teljesítése nélkül ne tudjon továbblépni? Pl.: ne legyen alul felül egy X amivel bezárhatja az offert, és hozzáférhet az oldalhoz? Vagy ez alapból benne van?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
#9649 Jól van ember, ezek után még te akarsz pénzt keresni a neten?! Komolyan gondolod ezt?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
www.icewebhu
És van egy új almenü is Redeem címmel.
amúgy kedden kértem ki.
Szóval nem tudom mit akar, de leszállhatna végre rólam.
www.icewebhu
Jó program volt. Kár hogy megszûnt.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
nálam helyzet jelentés..napi kerestemm 23 dolcsi :S eltünt az oldalam a f....ba.. érthetelen miért.ugyhoyg ujralink épités -.-' pénzemet hétfön kérem ki ,earlyn.közzel 2000dollárt.kiváncsi vagyok paypal h fogja benyelni.ha engem is szivat szivrohamot kapok.
www.icewebhu
Egyszerû otthonvégezhetõ munkát ajánlok, amivel szorgalmadtól függõen hetente kereshetsz.
Mindössze egy számítógép és internet kell hozzá. Szakképzettséget nem igényel.
Ha felkeltettem az érdeklõdésed írj nyugodtan és küldök egy tájékoztatót.
email: [email protected]
Tóth Roland
pár éve rákattantam a témára, és találtam valakit (valakiket) akik összedolgozva elég jó pénzeket kerestek.
Kifejtem.
Írtam egy srácnak egy fórumon (talán ez volt az) pár kérdést feltéve, és ahogy magyarázta, annyira emlékszem hogy egymás linkjeit végigkattintgatták naponta (talán többször is?) és ezzel olyan havi 30.000-et kerestek.
Bármennyire töröm magam nem találom azt a fórumot. Ezért ha valaki itt tud ilyesmirõl, vagy hasonlóról, jelezze legyen oly' kedves 😊
Köszönöm!
több okból jó lenne egy külön fórum, témákra bontani lehetne a dolgokat, és sokkal átláthatóbb lenne mint itt ahol vissza kell lapozgatni és megkeresni melyik témát is kereste az user. már ezért is megéri, és még sorolhatnám.
ferguson adott már forum linkeket.
Ha te létrehozol egy forumot akkor 1 hónapon belül teli lesz ilyenekkel:
www.1click400dollarert.com/ref=valaki
Ha pedig itt lesz házigazda akkor itt is lehet szûrni.
Live for nothing or die for something.
Get a life!
egy külön oldalon gondoltam egy fórumra. szóval mit szólnátok hozzá?
És akkor lehetne szûrni a folyamatos reflinket meg a gábor féléket.
"Could you provide me with some URLs to review so that I know what kind of content may be promoted with our offers?"
Perpill nincs weboldalam, gondolom 1 oldal nem elég amit fél nap alatt összedobok.
Keressek valami hobbi oldalakat azt írjam meg azokat neki???
Pénzkeresési lehetõség? Pl: munka, öröklés, lopás, pénz nyomtatás, kéregetés, segély stb... Lehet válogatni😊
"aki szerint meg szörnyü irásom ne olvassa.leszarom."
Azokból a csillió dollárokból pár ezer HUF-ot fordíthatnál nyelvtan leckékre is. 😊
Az beszél aki nem tudja értelmezni azt h jelenleg az oldal szünettel...és nicsn rajta reklám.igen cpalead felugros cuc.persze lehet banerr ként is hazsnálni de iggy jobb.ennyi.aki szerint meg szörnyü irásom ne olvassa.leszarom.tudom h nem tökéletes föleg ha sietek.de legalább nem vagyok értehetlen mint forumozók 90%-a..
www.icewebhu
Sõt rosszabb.
Bocsesz , de baromi zavaró hogy nem tudsz magyar forumon magyarul írni.
(nem besértõdni)
Szóval akkor a cpalead nem ilyen kirakom a bannert típusú affiliate program hanem a felugrós üzenet(játék, nyeremény stb regisztrációért)?
Live for nothing or die for something.
"adok olyatami épp kész külsöre hozot is kis pénzt de szerzöi blabla miat most szünetel" ...egyébként leadbotlosvolt.nem cpalead-es hogy 1 per után felugrot h nézte bárkia videot.
www.icewebhu
http://watchprettylittleliars.co.cc/
van egy rarrpassos blogom.a blogpsotnál.semmi nicns csak button meg utasitás.ez torrent methodhoz megy.bárbevalom 1hete nem hozot semi pénzt mert uj modszerem barátibb.(nem kel ugyhagyni a gépet éjszakánként)
az ujrol annyit h hack-ek most csinálom 7.oldalam.kciserélem cimkéket meg kucslszavakkat meg képeket.és kész.optimizálom.félnap sincs.h közbe mászkálok összevissza.leugrok gyros stb...de többet nem mondok.jelenleg happy vok.nem vágom magam alatta a fát.
www.icewebhu
de van ingyenes is, ott kb 0,1$-t ad
Akinek Iphone-ja van az tudja használni, vannak programokhoz letöltési linkek(ingyeneshez és fizetõshöz is), letöltöd a telefonra a progit, majd feltesz egy kérdés, pl a Help menüben mi az utolsó szó, és utána jóváírja a pénzt😊
paypal-re fizet