Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
egyébként az oldal kér adóval kapcsolatos dolgokat mert elvileg kell adózni. (pont ma kérdeztem erre fergusonpapanál)
egyébként grat shark a fs-hez.😊
Get a life!
Az Paypal kapcsolt így az account törölve a pénz meg vissza ment a feladónak.
www.icewebhu
Get a life!
Get a life!
De helyette megosztanék kettõ nagyszerü ebookot énis ezt alkalmazom =) h lehet weboldalad minél értlkesebbé tenni google számára vagyis elörébb fogsz szerepelni.semmi humbug csakamit eddig mondtam de itt mident jólösszefoglal =)
LINK
Ugynézétek h az egyik ingyenes a másikat 340 dollárért árulják.
Angol nyelvü de hát szinte miden jó az.söt miden!nem is kel telejsen érteni mit mond csak követni utasitásokat.=)
Klub:milyen program???😄 letöltem bizányára egy programot ami magátol csinálja a pénzt 😉 tessék tessék
www.icewebhu
#9531 újabb ötlet vagy ez még cpa??
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Egyébként én is pakolom felfele a dolgokat arra a vinyóra és nem adtam egy fityinget se.
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Voltak itt haverok nyomtuk ps-t meg sörözés..néha nyomtam gépet mikor elmentek akkor még alvás elöt irtam 😄 starcraftos cuc akart lenni.😄😄
www.icewebhu
Get a life!
sorry, tudom, hogy problémás a helyesírásod, de ezt nem lehetett kihagyni 😄😄😄
Get a life!
am meg ptc oldalaokn könnyü hirdetni vagy link röviditön pl linkbucknál mikor néztem 20dolcsi volt 10.000 látogato 😊az azért jó.ptcn hasonlo árrak vannak 😊
www.icewebhu
bakker reflinket fs-re ingyen vinyó felirattal abból neked semmi hasznod nemlesz.
na ezér vannak még máig ilyen oldalak.
egyébként nemkönnyû ezt se megcsinálni, mert látogatót szerezni fõleg ennyit amennyit õk gyûjtöttek szerencsén is múlott, meg szerintem kapcsolatokon is.
de egy jó látogatottságú külföldi oldalra befizetni egy bannerre biztos megéri csak drága meg nembiztos hogy elfogadják.
ugyis sok a palimadár jövöhéten sztem veszek 1 domaint.és elkezdem 😊
www.icewebhu
Ha eladod, mondjuk 1c/email cím, akkor is 4k$! És több ember is megveheti ugyanazt a címet, mert mondjuk hogy hány embernek adtad már el ellenõrizni nem tudja.
nézük reális statisztikát.
400.000 emberböl 200.000 megnézi.aból 100.000 megcsinálja..szorozatok...😉 jó pénz.egyszerüen.
Mibe került a weboldalnak??tráhely...domain kb 20dolár...mondjuk ptc oldalakon hirdeték...80dolcsibollazán szereznek egy rakás reget.....
és tádám..lehet ezt énis megcsinálom ..
www.icewebhu