Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcdrusza
<#csodalk><#duma>
WTF??

A sok csalók miatt zárolták egy ideig le vagyis a kamu adatokat adtatok meg és azért.
A website tester újraindulása 14.-ke 20.00-óra.
Csak egy kissebb közlemény. Én nagyon szívesen segítek mindenkinek FileServe-l kapcsolatban, de ha nem alám reggelsz hanem MC Drusza alá akkor légyszives tõle kérjetek segítség, ne tõlem.
Köszi.

mcdrusza
akialá én regeltem ugyanígy csináltam mint te, ugyhogy kijár nekem ennyi😛
Hát örülhetsz mivel elég sokat hozok neked, szal 11 nap alatt 30 USD-ot kerestem ami neked 7,5. Szal elég jól jártál. Eddig ezzel a cuccal kerestem a legtöbbet és még csak nemrég kezdtem el.

mcdrusza
igen én is ezt akartam írni, van egy határ, azt pontosan nem tudtam mennyi de ha feltûnõ a cucc akkor ott gondok lesznek.
egyébként az oldal kér adóval kapcsolatos dolgokat mert elvileg kell adózni. (pont ma kérdeztem erre fergusonpapanál)
egyébként grat shark a fs-hez.😊
hú baszki az kurva nagy cink......

Get a life!

Hát ez kb 187 000 forint ami átlépi a 150 000 így már komolyabb öszegnek számít így gondolom utánna néztek, hogy mi úton módon van a pénz és van-e papírja a munkaadótól, adózott-e stb. és mivel ilyen dolgok gondolnám nincsenek.
Az Paypal kapcsolt így az account törölve a pénz meg vissza ment a feladónak.

fergusonpapa
Gyerekek.nektek már volt olyan h Paypal lefagyasztotta accountotak??Haveromnak kifizetet a leadbolt 850 dolcsit.és 2nap után nem engedte h belépjen.mit kel ilyenkor csinálni??

www.icewebhu

fergusonpapa
=D no comment már..😄

www.icewebhu

nah mmutasd

Get a life!

mcdrusza
gábor: My account - Statistics Report és állítsd be paypal mailed és akko számolni fog.
Tényleg ha nem hiszed el leprinckrinezhetem neked.
"persze"

Get a life!

Hát azért töltögetik rendesen.
fergusonpapa
jó buli volt 😛 Hát még mindig Cpa.csak találtam egy nagyon jó témát amiben a verseny kb 0 és havi 500.000 keresnek rá =) második a googlleben a weboldalam másik 2 kucslszora meg 4. ik 😊 amint kicsit megerösödtem mert párnapja kerültem elöre.akkor megosztom mi a téma csak nem akarom hogy rámelözetek 😉 mert szoszerint alig csináltam valamit és elöl vagyok.

De helyette megosztanék kettõ nagyszerü ebookot énis ezt alkalmazom =) h lehet weboldalad minél értlkesebbé tenni google számára vagyis elörébb fogsz szerepelni.semmi humbug csakamit eddig mondtam de itt mident jólösszefoglal =)

LINK

Ugynézétek h az egyik ingyenes a másikat 340 dollárért árulják.
Angol nyelvü de hát szinte miden jó az.söt miden!nem is kel telejsen érteni mit mond csak követni utasitásokat.=)

Klub:milyen program???😄 letöltem bizányára egy programot ami magátol csinálja a pénzt 😉 tessék tessék

www.icewebhu

mcdrusza
Gáborka hányan töltötték le fájljaid
Sokkal inkább fájlmegosztó, mert nem arra való, hogy a fájljaidat rajta tárold henem, hogy megoszd azokat másokkal.

na elmész te.. 😄 osszad meg mi ez 😊

Na látod jól jön az.
doxadmin
Maradjunk a tárhelynél...

#9531 újabb ötlet vagy ez még cpa??

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Mi az a progi?
Egyébként én is pakolom felfele a dolgokat arra a vinyóra és nem adtam egy fityinget se.
fergusonpapa
Tudom.csak poénkodtam.Jó kedvem van.nagyoooon is. 3napja belekeztem uj project..nézem regel 1 dollár..nézem este..374 dollár =) utána 260.ma meg eddig 400 és még jön az éjszaka (Usaba akkor van ugye mégélet 6-7 órás idö eltolodás.😊 és ahh. igy jólesz bulizni.<#taps>

www.icewebhu

doxadmin
Nem, nem rád értettem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
ezt bizonyára rám érteted <#idiota>

www.icewebhu

Fabio Capello
most õszintén, neked ez újdonság itt az SG-n? 😄

doxadmin
Istenem, mostanában minden nap van 1-1 "ember" ki bebizonyítja személyesen vagy online, hogy "Nagy az Isten állatkertje!"

fergusonpapa
=DDD

Voltak itt haverok nyomtuk ps-t meg sörözés..néha nyomtam gépet mikor elmentek akkor még alvás elöt irtam 😄 starcraftos cuc akart lenni.😄😄

www.icewebhu

<#banplz>

Get a life!

Fabio Capello
nukleáris ebéd? <#idiota>

sorry, tudom, hogy problémás a helyesírásod, de ezt nem lehetett kihagyni 😄😄😄

fergusonpapa
nuclear lunch decetide!<#felkialtas>

www.icewebhu

ez egy idióta barom Istenem...... kikéne lõni az ürbe az ilyeneket, az ott beszélgessenek 1mással INGYEN VINYÓ XDDDDDDDD

Get a life!

fergusonpapa
behalok 😄😄D

am meg ptc oldalaokn könnyü hirdetni vagy link röviditön pl linkbucknál mikor néztem 20dolcsi volt 10.000 látogato 😊az azért jó.ptcn hasonlo árrak vannak 😊

www.icewebhu

ez a pali kész 😄

mcdrusza
ráadásul most esik le "ingyen vinyó" 😄DD
bakker reflinket fs-re ingyen vinyó felirattal abból neked semmi hasznod nemlesz.
mcdrusza
takarodj már a jóéletbe hát nemigaz...
Aha értem nekem nem is a regelése kell hanem hogy frissült-e már az oldal végre.
mcdrusza
én is gondoltam már rá hogy megcsinálom.😄
na ezér vannak még máig ilyen oldalak.
egyébként nemkönnyû ezt se megcsinálni, mert látogatót szerezni fõleg ennyit amennyit õk gyûjtöttek szerencsén is múlott, meg szerintem kapcsolatokon is.
de egy jó látogatottságú külföldi oldalra befizetni egy bannerre biztos megéri csak drága meg nembiztos hogy elfogadják.
fergusonpapa
jaja eladni is lehet.sokan ölnek a fris emailekét.magyarusokat fizetnekérte.mert megéri.1 jo refreklámmal akár miliok jöhetnek.söt 99%...

ugyis sok a palimadár jövöhéten sztem veszek 1 domaint.és elkezdem 😊

www.icewebhu

doxadmin
Valami hasonlóra gondoltam én is, mármint hogy nyitok egy ilyen oldalt...

Ha eladod, mondjuk 1c/email cím, akkor is 4k$! És több ember is megveheti ugyanazt a címet, mert mondjuk hogy hány embernek adtad már el ellenõrizni nem tudja.

fergusonpapa
wháháháháháháhá 😄

www.icewebhu

Hazudik, az õ alregje, saját topicja is volt gabikának régebben és már ott lebukott vele. Duke Nukem Forever topicba tette be a website tester-es reflinkjét, azóta tiltva van az eredeti regje.<#idiota>

fergusonpapa
uhhh...josok emailt szereztek 😮OO ölnék egy ilyen listáért.1 csomo pénzt akaro felasználó emaile!most gondolkozatok.regeltek bármien egyszerü affailate oldalra midenhol vannak olyan reklámok amik oylan 1 dollárt fizetnek és csak emailt kel mgadni .nyerj iphone keres pénzt bla bla =)

nézük reális statisztikát.

400.000 emberböl 200.000 megnézi.aból 100.000 megcsinálja..szorozatok...😉 jó pénz.egyszerüen.

Mibe került a weboldalnak??tráhely...domain kb 20dolár...mondjuk ptc oldalakon hirdeték...80dolcsibollazán szereznek egy rakás reget.....

és tádám..lehet ezt énis megcsinálom ..

www.icewebhu

doxadmin
Nálam bejön, de zárva a regisztráció...

Na de hova lett az oldal?
Nem.
mcdrusza
újabb gábor?