Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.icewebhu
ahogy keztem most ugy szenvedek
2.mond h ppc ezek cpaleadnél nincs weboldalad.kész.
3.1honapja nem néztem feléjük mikor én ott voltam még gyorsabb votl mint cpalead.szal nem értem..
www.icewebhu
Én bambázok, fasz jeremy nem hagy békén cpaleaden. Nem tud 2 kattintással aktiválni és elfelejteni. Most azt kérdezte legutóbb hogy milyen tartalommal rendelkezõ oldalakra akarom kitenni az offerjüket?! Hát mondom b@zd meg.
Leadbolttal meg nem én bambázok, hanem nekik fos az egész olda/szerverük. Offer betöltõdik 2 percel az oldal megnyitása után mindegyik oldalon ahol bent van a script, megjelenítés meg olyan amilyen a képen. Ez nem rajtam múlik hanem rajtuk. Tesóm + anyuék gépén is ilyen fosul jelenik meg, szóval azt se lehet mondani hogy nálam van valami megjelenítési gond. De nekik is elküldöm a képet, és megírom hogy csináljanak vele valamit de gyorsan.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
leadbolt.nem tudom mit bambázol😊 cplalead meg nme hiszem h van szabadideje veled szorkozni.valamit nagyon erontast.
capello én másnéven de 5x regeltem már.porbálkozom 😉 cask nyugodtan
am alakul micro sitom már csak az admin rész roszalkodik vagyis inkáb az MYSQL..nem ért hozá valaki???bene van admin meg jelszo..ahogy useré is és nem akarja elfogadni.
www.icewebhu
Az azért brutál hogy 5 offer megy most, mivel 5$-t feltöltöttem, és abból hirdetek 0,1$/reg áron, és volt az elmúlt 24 órában 22 regelõ, abból csak 1 után kaptam 2,1$-t.....
Jeremy baszogat, továbbra se akar aktiválni
Leadboltos buzi offer megint csak nem jelenik meg 1ik oldalamon sem... Hát nagyon szuper eddig.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ha ez nem történik meg linkekben ott a z id szám.nem engedélyezet am ez.h fizes azért h megcsinálják.sehol!jelentem.
www.icewebhu
www.icewebhu
sztem am énis cpaleades offerkethazsnálom mostmár.mertkirja miden jó offere h már vna ilyen hirdetve nálunk minután...mert érdekes..alám 1 ember regelt innen...de kb 20uj emebr van aki PONT lazypforiit linket használ..nyomoronc 1 népség.
www.icewebhu
0.94$-t ért.😄 amúgy mennyi a min kifizetés?
www.icewebhu
www.icewebhu
am midnig halom mobile offerek legjobbak..minjárt kiporbálom..ha elfogadják fasza😊 ha nem nem.am van már kb 5 regem😄porbálgatásokra.
trial offer az remálem tudod mi?megkel adni banki adatot stb amit nme szivesen tesznek h kiporbáljanak valamit.de elsö párnap-honap ingyenes és persz elemondhatja(humbug)de fizetni kel. 😊
www.icewebhu
"Description😮ffer pays on the free trial signup.
Payout: $10.00 per Conversion"
<#violent>#violent>
Ha jól látom a Naughty or Sweet 3,15$t ad regenként, és mindenkit elfogad..
Szerintem elõbb regisztrálnak egy hot gay dating oldalra, mint visszaigazolja a mobilját. 😄
www.icewebhu
http://pontpark.eu/b_regisztracio/15bc9488ae1fd0a62a16fb0fd86c2cf7
Ha nem akarod nem muszáj.
hirdetöknek nagyon olcso hirdetési modszer.stb 😊
www.icewebhu
nem sokára saját minutwroekers oldal.majd kiteszem ha kész és elindulta béta.
www.icewebhu
am nagyszerülezs h nem tudok feltölteni..na mindegy már jlenleg si töltöm fel saját scriptemet 😉 ingyen hirdethetsz majd. jelenleg co.cc domain h teszteljen scriptet meg mennyire lesz népszerü..aztán átmek .com ra.
www.icewebhu
Most a leadbolt scripttel szopok. 1xrûen nem akar megjelenni normálisan.
így tölt be
ha bal alul lent a kis sárga szarra kattintok, meg bejön egy Ilyen
A vicc, hogy minuteworkersen megnéztem pár hasonló oldalt, és azok meg szépen betöltõdnek, szó meg hiba nélkül!
www.icewebhu
www.icewebhu
lazyn keress rá a "browse my pics" -re
www.icewebhu
Most az offereket nézegetem, ha lenne 1-2 jó, ahova nem csak US reg lenne jó, még pénzt is töltenék fel 😄
am meg vannak.de kezdö 1 dolcsi kb semmi.nem hirdetetsz vele.ha töltesz felpénzt majd megadom.egyébként alapszetonnal nem lehet.😊
www.icewebhu
Amúgy minuteworkeres oldalhoz van hasonló, ahol több US-s worker van??
Ma reggel nagyot röhögtem, 3 hülye kitöltötte a regisztrációt, meg is kaptam utánuk a 2$os fejpénzt, de nem küldték el amit kértem, sõt, egyáltalán nem küldtek semmit 😄 😄😄😄😄😄😄
Most valami all-os offert keresek, mert ez az US-nél elég lassan regisztrálgatnak.
www.icewebhu
am 1 offert kérhetsz csak.ajánlom yolan 30centet állits be és egy 1xerü offert 5 dollár körül.de ha 2+ fölöt találsz örülhetsz.am figyi.onnan tudod h mit csinál h ugy van kategirizálva..vannak 200dollártfizetö offerk is de azok elöfizetés stb.azt nm fogják.vannak mobile...véégn telszámot kér...meg vannakreg ürlapok..ja meg amikorletölteni kel valamit..h nézed meg???prewiev..egyszerü...végig nyomkodod.és ennyi.vagy sokszorelégha ránézel.jah és jolenne ha minutweorkerben nem a offer nevét irnáatok majd kisokszor vagy ne ugyanazt mert ha többen azt hazsnlájuk azért házos..most én elkeztemezt makiset már érdekes van avgy 5... -.-'mind azoktol akiknek ajánlotam.hát persze h ma 1 leadem van.szóval BE HAPPY BE CREATIVE!!pls.ha már segitetem.
www.icewebhu
Szóval lazy-n 2 offer 1 és ugyanaz e? Arra lennék kíváncsi hogy 1 ember mind a 2re regisztrálhat, vagy nem? Lehet feltöltök 10$-t, és abból okoskodom valamit.