Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Bedobtam most két melót (burgerking és egy signup), drukkoljatok hogy átmenjenek 😊

fergusonpapa
ment is.

www.icewebhu

Fabio Capello
privátban írd le részletesen mi a gond

fergusonpapa
nincs itt valakinek webproamozo ismeröse??egy visszonylag egyszerü hibára nem találok megoldást..aki tud segiteni azse érdekel ha ismeröst jánl és ö..annak kiteszem 5linkjét ingyen featuredbe. 😉

www.icewebhu

fergusonpapa
1.ismerös.de van 1 gomb h ujra lehet csináltatni velük..had szorkaozonakpénzért.örülj neki h tiedre katolnak.enyémen ma is 1 click..
ahogy keztem most ugy szenvedek

2.mond h ppc ezek cpaleadnél nincs weboldalad.kész.

3.1honapja nem néztem feléjük mikor én ott voltam még gyorsabb votl mint cpalead.szal nem értem..

www.icewebhu

doxadmin
Alapból beírtam hogy usa only. Regisztráltak 6an, azt 1sem jó... Faszé regisztrál olyan ki nem us?!? úgyse fizetem ki..

Én bambázok, fasz jeremy nem hagy békén cpaleaden. Nem tud 2 kattintással aktiválni és elfelejteni. Most azt kérdezte legutóbb hogy milyen tartalommal rendelkezõ oldalakra akarom kitenni az offerjüket?! Hát mondom b@zd meg.

Leadbolttal meg nem én bambázok, hanem nekik fos az egész olda/szerverük. Offer betöltõdik 2 percel az oldal megnyitása után mindegyik oldalon ahol bent van a script, megjelenítés meg olyan amilyen a képen. Ez nem rajtam múlik hanem rajtuk. Tesóm + anyuék gépén is ilyen fosul jelenik meg, szóval azt se lehet mondani hogy nálam van valami megjelenítési gond. De nekik is elküldöm a képet, és megírom hogy csináljanak vele valamit de gyorsan.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
bocs de benned van a hiba.nekm is megcsinálják többen és miden 2.at vevzs be..fogod rámész cisnálják ujra és kész.számit h usa onlys az offerakor hiába csinálja meg joska bácsi..te pénzt nem kapsz.ird oda h usa only vagy amien nemzetiségü ha all..akor fasza.

leadbolt.nem tudom mit bambázol😊 cplalead meg nme hiszem h van szabadideje veled szorkozni.valamit nagyon erontast.

capello én másnéven de 5x regeltem már.porbálkozom 😉 cask nyugodtan

am alakul micro sitom már csak az admin rész roszalkodik vagyis inkáb az MYSQL..nem ért hozá valaki???bene van admin meg jelszo..ahogy useré is és nem akarja elfogadni.

www.icewebhu

Fabio Capello
papa, MW-n van lehetõség account törlésre, vagy hogy csináljak másikat? Nem tudom mennyire csípnék ha két acc lenne egy néven... :/

doxadmin
Kapnak rá bszki! Az azért bosszantó hogy megváltozik a link. A tegnap estit betettem, erre 1 személynél volt csak jó, a többi azt írja hogy cant opent site, vagy 404 error az összes meghirdetett offernél?!?!?! Nézem a linket most, adott offernél és teljesen más mint ami tegnap volt... WTF???

Az azért brutál hogy 5 offer megy most, mivel 5$-t feltöltöttem, és abból hirdetek 0,1$/reg áron, és volt az elmúlt 24 órában 22 regelõ, abból csak 1 után kaptam 2,1$-t.....

Jeremy baszogat, továbbra se akar aktiválni

Leadboltos buzi offer megint csak nem jelenik meg 1ik oldalamon sem... Hát nagyon szuper eddig.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Na tudtam végre aktiválni a fiókomat a website testernél csak most már mit kell benne csinálni?
mcdrusza
nem használtam minuteworkerst, valamelyik oldalamon kattintottak rá.
fergusonpapa
na mindegy...paraszt leszek ha csak lenem irja valaki h õ regelt nem alám.aki meg tud aról h ezt msáforumokon is megosztották kérem jelez más reflink gyüjtésbe kezdet szépen tönkre vágja az egészet.

ha ez nem történik meg linkekben ott a z id szám.nem engedélyezet am ez.h fizes azért h megcsinálják.sehol!jelentem.

www.icewebhu

fergusonpapa
ahh ideges vok megint elutasitotak mikor pénzért hirdetek...nyomattam 5dolcsit fel..van iylen offer...sok luzer legalább ha már megosztottama methodommat ilett volna alám regelni?!!nem gondoljtáok.mert azt mondom h elutasitottak nincs uj reklámom fent de refferalbol jön..mert amennyi lazyprofitos link lett napi 50dolcsim meglene refbõl -.-' és cska itt osztottam meg ezt.ismerösöeimnek még de ök nem parazstok.és õk is most szenvednek.és több száz affailte program van érdekes most csak lazyprofittos van...kibaszva..<#boxer>

www.icewebhu

fergusonpapa
minuteworkest hazsnálod?? 😊

sztem am énis cpaleades offerkethazsnálom mostmár.mertkirja miden jó offere h már vna ilyen hirdetve nálunk minután...mert érdekes..alám 1 ember regelt innen...de kb 20uj emebr van aki PONT lazypforiit linket használ..nyomoronc 1 népség.

www.icewebhu

mcdrusza
ja 50$ akkor még messze vagyok.😄
mcdrusza
jéé végre cpaleadon vki végigcsinált egy darab hírdetést.😄
0.94$-t ért.😄 amúgy mennyi a min kifizetés?
fergusonpapa
ma szorakoztam vele de...van mit igazitani a scripten.vannak hibák benne.na meg free tárhelyre enhéz feltnei h sok filebol áll és mindig megszakad a feltöltés -.-'

www.icewebhu

fergusonpapa
néha elég furán fogadnak el.kicsit fura a rendzser meg h mi okoknál döntik el h elfogadják nem tudom..😄 én már csak várom h kifizesenek.és meghirdetek valami durvát =) adigis teszt teszt teszt..bár sztem saját micrositot cisnálok. =)

www.icewebhu

fergusonpapa
nekm azt elutasitották.nem tudom miért.

am midnig halom mobile offerek legjobbak..minjárt kiporbálom..ha elfogadják fasza😊 ha nem nem.am van már kb 5 regem😄porbálgatásokra.

trial offer az remálem tudod mi?megkel adni banki adatot stb amit nme szivesen tesznek h kiporbáljanak valamit.de elsö párnap-honap ingyenes és persz elemondhatja(humbug)de fizetni kel. 😊

www.icewebhu

doxadmin
B@szki mit találtam <#eplus2><#eplus2><#eplus2> Remélem nem értelmeztem félre semmit 😄

"Description😮ffer pays on the free trial signup.

Payout: $10.00 per Conversion"

<#violent>

doxadmin
Én a dating ok között nézelõdöm. Regisztrál, aktiválja, kitölti a profilját azt kész.

Ha jól látom a Naughty or Sweet 3,15$t ad regenként, és mindenkit elfogad..

doxadmin
Mobile offer? Szerinted van olyan hülye ki megadja a telszámát? Bár ki tudja...

Szerintem elõbb regisztrálnak egy hot gay dating oldalra, mint visszaigazolja a mobilját. 😄

fergusonpapa
ésmegis kaptad??mire meglesznek a pontjaid az oldal sehol nem lesz.a megoldás tetszik a script ingyenes.de kevés pontot lehet összegyüjteni 1 nap.

www.icewebhu

Van egy pontgyûjtõs oldal, ahonnan királyos cuccokat vihetsz haza, mindössze pontokat kell gyûjtened és máris hazavihetsz pl.: laptop-ot, tv-t, amit csak akarsz, ne hagyd ki!

http://pontpark.eu/b_regisztracio/15bc9488ae1fd0a62a16fb0fd86c2cf7

Ha nem akarod nem muszáj.
Sziasztok!
fergusonpapa
amit ajánlok.1 dolláros minimum kikérés.ami sztem pár percalat összehozható.aztánjó referral rendszer.pénzt kapsz utánad regelökért ha megis csinál 1 munkát még azért is.

hirdetöknek nagyon olcso hirdetési modszer.stb 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
footerba én sose teszem mindig single.phpba.

nem sokára saját minutwroekers oldal.majd kiteszem ha kész és elindulta béta.

www.icewebhu

mcdrusza
sztem legegyszerûbb ha feltelepítesz egy wordpresst és ott pl footer.php-ba beteszed, ott biztosan mûködni fog. kivéve ha leadboltal van baj.
fergusonpapa
ez érdekes :Snem tudom mi lehett a baj.

am nagyszerülezs h nem tudok feltölteni..na mindegy már jlenleg si töltöm fel saját scriptemet 😉 ingyen hirdethetsz majd. jelenleg co.cc domain h teszteljen scriptet meg mennyire lesz népszerü..aztán átmek .com ra.

www.icewebhu

doxadmin
miuteworkersen odavan írva paypal alá noticebe: Paypal is not being accepted at the moment, please use an alternative method.

Most a leadbolt scripttel szopok. 1xrûen nem akar megjelenni normálisan.

így tölt be

ha bal alul lent a kis sárga szarra kattintok, meg bejön egy Ilyen

A vicc, hogy minuteworkersen megnéztem pár hasonló oldalt, és azok meg szépen betöltõdnek, szó meg hiba nélkül!

fergusonpapa
am fogok csinálni saját microsite oldalt.csak nincs kedvem ezért domaint venni..lehet free re megyek.és akkor bárki kereshet ott pénzt tuti kifizetem hiszen 10xesét kapom.lehetesz hirdetni olcsobban mint itt =) meg teleszetszem saját offerekkel.

www.icewebhu

fergusonpapa
lényeg h probálgatni kel.

www.icewebhu

fergusonpapa
am én csak tesztelgetek.ma megteszek 1 mobile offert is.elvégre ingyen van és kiderül milesz =) aztán nem 1-2 dolcsit hanem többet feltöltök.kiemele.elég jó összeget adok majd workereknek és had zuzon.de most elején elég jol jött a lové.sztem azabaj h napi 10 uj hirdetés jön és mind több mint 10cent.és nem nagyon tünök ki.ha mbile offereket elfogadják és csinálgatják is akkor lesz az h akár 1 dollárt is adok 1 workernek.ezel népszerü lesz 😊 én meg kapok 10et..😄

www.icewebhu

fergusonpapa
na az nem rossz.😊

miez h nem tudja fogadni?? 😮

www.icewebhu

doxadmin
Nem tudok pénzt feltölteni 😞 Paypalról tudnék, csak azt írja hogy az illetõ nem tudja fogadni. Alerppayhez meg csak most adtam hozzá a kártyám...

doxadmin
Találtam egy 2,24$os all countriest. Megnézed? Egyszerû regisztrálásnak tûnik egy társkeresõbe 😄

lazyn keress rá a "browse my pics" -re

fergusonpapa
😄 de nekd legalábbcisnálják nekm most megcsapantak.nem tudom kevés a worker vagy keveslika pénzt =D majd letezstelem.amugy meg vannak jó offerek.csak nem tudom mobile offert elfogadnak e 😄azok yilen 10dolcsisak.de ne panaszkodjunk...10dolcsit feltötve is 2 dollár körüli offerrel simán csinálunk 200at =) ami egyszerü és 2 dolcsi körül van már akkor örülhetünk. 😊

www.icewebhu

doxadmin
10cent ja, alap 1,10bõl indítottam. Túl kevés a pénz? Ennyiért nem akar senki se regisztrálni, szemetek 😄

Most az offereket nézegetem, ha lenne 1-2 jó, ahova nem csak US reg lenne jó, még pénzt is töltenék fel 😄

fergusonpapa
jaja énis ezt tapasztaltam h lassuak USA offerek.de nekm most nem értem miért nem regelnek.mase volt semmi :/ 1 nyamvat lead 😄 teis 10centet adsz?

am meg vannak.de kezdö 1 dolcsi kb semmi.nem hirdetetsz vele.ha töltesz felpénzt majd megadom.egyébként alapszetonnal nem lehet.😊

www.icewebhu

doxadmin
Én nem reklámozom, csak itt írogatok meg kérdezek róla + 1-2 személyes ismerõsöm tudja hogy foglalkozom ezzel, de õket nem érdekli.

Amúgy minuteworkeres oldalhoz van hasonló, ahol több US-s worker van??

Ma reggel nagyot röhögtem, 3 hülye kitöltötte a regisztrációt, meg is kaptam utánuk a 2$os fejpénzt, de nem küldték el amit kértem, sõt, egyáltalán nem küldtek semmit 😄 😄😄😄😄😄😄

Most valami all-os offert keresek, mert ez az US-nél elég lassan regisztrálgatnak.

fergusonpapa
mi eza kihaltság??csak magamba beszélek <#confused><#levele>

www.icewebhu

fergusonpapa
jah és rájöttem h nem jó ha sztküröltjük ezta modszert.mert 2 ilyen oldal van ahol hirdethetjük és HA SOKAN vagyunk milesz???game over..nem csak mienkre fognak menni keveseben csinálják meg mi meg szivunk.szal nem lenyulni methodot és referalokat vele gyüjteni mert könyen rátudok kereseni és banoltatom.nagyon jó modszert adtam meg fele ugyse érti aaki hazsnálja legyen happy.csak szeretem volna valami kézen foghatott adni amihez nem kels emien tudás.csak 2 katintás.na de sztem ez korekkt részemrõl h nme kezdjük elterjeszteni.énis leálltam referálozássa.bent van 5 ismerösöm meg inen frumbol 3an ennyi elég.

www.icewebhu

fergusonpapa
ne érthetelenked már pls.

am 1 offert kérhetsz csak.ajánlom yolan 30centet állits be és egy 1xerü offert 5 dollár körül.de ha 2+ fölöt találsz örülhetsz.am figyi.onnan tudod h mit csinál h ugy van kategirizálva..vannak 200dollártfizetö offerk is de azok elöfizetés stb.azt nm fogják.vannak mobile...véégn telszámot kér...meg vannakreg ürlapok..ja meg amikorletölteni kel valamit..h nézed meg???prewiev..egyszerü...végig nyomkodod.és ennyi.vagy sokszorelégha ránézel.jah és jolenne ha minutweorkerben nem a offer nevét irnáatok majd kisokszor vagy ne ugyanazt mert ha többen azt hazsnlájuk azért házos..most én elkeztemezt makiset már érdekes van avgy 5... -.-'mind azoktol akiknek ajánlotam.hát persze h ma 1 leadem van.szóval BE HAPPY BE CREATIVE!!pls.ha már segitetem.

www.icewebhu

mcdrusza
leadboltos az nincsen, általában akárhova betettem mindig megjelent.
doxadmin
Van olyan oldalad, ami kint van a leadbolt offerje? Arra vagyok kíváncsi, hogy te hova tetted be a scriptet, illetve hogy nálam hogy jelenik meg. Jöhet pm-ben is, ha van.

doxadmin
na még 1 kérdés, utána abba hagyom a chetelést 😄

Szóval lazy-n 2 offer 1 és ugyanaz e? Arra lennék kíváncsi hogy 1 ember mind a 2re regisztrálhat, vagy nem? Lehet feltöltök 10$-t, és abból okoskodom valamit.

doxadmin
Lazy-n egyes offereknél honnan szívjam mit kell csinálni? Descriptionnál nincs semmi, az oldalon lehet ingyen regisztrálni, majd elõfizetni, upgradolni, de hogy miért adja az x$-t az nincs odaírva.... itt elsõsorban a 7$++ összeget fizetõ offereker célzok

doxadmin
Te linkeden keresztül regisztráltam, szóval több mint való alád. Sima singup.

fergusonpapa
jaj h miértnme irom egybe...😄

www.icewebhu

fergusonpapa
jah és grat =) mondom nem nehéz.csináld azt majd h van elutasito meg elfogado gomb és látod aki megcsinálja.csináltasd vele meg még1x =D

www.icewebhu