15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    proba cseresznye én nem néztem.de vannak fris mail cimeid?
  • mcdrusza
    vajon tiltanak ha egy ingyenes webhost mail smtpről küldök párezer levelet?:D de lehet korlátozva is van.
  • fergusonpapa
    hjha...és a lényeg...ha ennyire jóbban tudsz mindent akkor mi a fa****omat keressel még itt??
  • fergusonpapa
    milyen marhaság???megnézted a forumokat blogokat???a netes pénzkeresés elitje.de szerinted marhaság.

én kissebb hullámvölgyökkel de több ezer dolárt össze tudtam hozni.

jelenleg hirdetek offereket,van 1 fb alkalmazásom ami eddig népszerü kop kop.

és elindult egy webshopom amit tudok sponzorálni hirdetésekböl mert megteremtetemm a háteret.

folyamatossan informálodom,veszem az ebookokat,ha tudompersze letöltöm =)
    olvassok,komunikálok egykét affilate emberkével és fejlesztem az angolom.

és még igyis kishal vagyok..

és mennyi pénzt tettem bele??? kb 10 dolcsit.aztis tárhelyre meg 2 .infos domainra még anno..és nem lett belölük semmi =).

na most nézünk téged...

nem kerestél még semmit se és okoskodsz MIDEN HÉTEN van valami amire az életed tennéd annyira jó.most meg elismered h amiket edig nyomták szar volt...meg fizetös..de azért nyomtad a pofánkba h igenis jó.most megitn ezvan.

kezd unalmas lenni.
  • mcdrusza
    oké köszi.
  • fergusonpapa
    vannak erre kitalált oldalak.rendszerek de ilyen havi 15 dolcsi a költségük.most keltem fel..igy hirtelen nem tudom de késöbb utána nézek nekd mert már nem tudoma nevét :/
  • Palinko
    zombi gépek. de ahhoz megint csak kell érteni...
    program van, csak általában normálisabb smtp-j szépen letiltanak, ha érzékelik mennyit szeretnék küldeni...
  • mcdrusza
    ennél konkrétabb választ nemkaphattam volna.
    nyilván a csóró módszerre vagyok kiváncsi.
  • Palinko
    szerver....
  • mcdrusza
    :D

noh, nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ezek az email spammerek hogy küldenek ki gyorsan többezer emailre egy levelet? valami fast email sender proggal vagy hogy működik ez ki tudja?
  • doxadmin
    Kérlek taníts mester! Szomjazom a tudásodra!

• Klub
    Hát ha neked egy közösségi oldal fake hát akkor te hülye vagy.
  • doxadmin
    Nem! A mátrixban élünk és ő egy idegesítő programrész ami arra van írva hogy csak a fake oldalakat spammelje ide, és utána 2 hónapig lovagoljon rajtuk hogy de bizony a világ legjobb ötlete. Majd 2 hónap és x$ mínusz után rájön hogy mégse ekkor begyűjt 3 büntipontot és pihen pár napig.

De ezalatt sem pihen, hanem szövi ördögi tervét a visszatérésre újabb fake oldallal :D

A legjobb amit tehetünk ha istenítjük őt!

• Klub
    Hát csak tudd, hogy te jössz a marhaságoddal, én beszélek vele nem te, és jobban tudom, hogy mi a pálya vele, csak ezzel azt akarod elérni, hogy mindig neked legyen igazad, de ez nem fog összejönni hiába is próbálkozol.
  • googleabaratom
    ne etesd a trollt!
  • fergusonpapa
    halod..énse tudom mit csináljak vele..párnapja éreztem h talán figyel rám..ere jön a napi baromsággal.komolyan! Ilyen ember létezik?!

gáborka: énis járkáltam ilyen szarokra nem tanultam semmit és fizetem is érte ...hjja és bevzsinek marketingbe...beszálás 40e ft...pár elöadás és meglátod.

no mindegy..megint segiteni akartam és jösz marhaságaiddal ..feladtam.
  • Fabio Capello
    Látom gáborunk még mindig hozza a 10-es IQ-t.
  • Klub
    na nagyokos ma megvolt az előadás a közösségi oldalról, itt Szegeden a Novotel Hotelnél.
    Amúgy keressétek fel a skypen a Gróf Attilát, Inke, Somogy, Magyarország.
    Ő van benne ebben, és vele beszéljetek és megtudjátok hogy nem hazugság, ha beszéltetek vele akkor lehet utána pofázni.
  • fergusonpapa
    nincsnen.hazsnálj google forditot..vagy kezd el fejlezsteni az angolod.énse vok pro...söt..de mégis nagyon is megértem a dolgokat.maxtöbbször átrágom magam rajta.

ha pénzt akarsz keresni és normális összegeket ezeket nézd, ne magyart magyarok 90% ptc és hasonlo iq huszárok gyüjtö helye.mig angol 1 világnyelv megvannak ugyanugy az ilyen szeny oldalak is,de amiket én adtam azok a jobbik fajta..ahol normális lehetöségek és ötletek vannak és jó a közösség.
  • fergusonpapa
    mind3 az..ezek forumok blogok.stb.rendleteg irással és furcsálni fogod..az emberek 80% nem teszki reflinket..szóval ha hosszu távon is ott akarsz maradni jobban jársz ha tese teszed ezt.csak olvasgas,hid el megtérül. ha pedig ebookat akarzs letölteni ingyen akkor ugyis rákeressel google..minden fizetös ebook felkerül 1honap után.
  • Klub
    Magyar verzió nincsen belőle?
  • Klub
    Aha és itt az utolsó linkednél az ingyenes?
  • fergusonpapa
    ezt olvasgasd..

forums.digitalpoint.com

vagy affiliatepaying.com (itt is blog részleg)

ezek után nem jutsz semire ,elvagy veszve.én még mai napog hasznos dolgokat találok itt.

kicsit komolyabb meg a warriorforum.de itt nagyon sok az elit(napi 1000dolcsi fölöt keresnek) és ha értetlen és idegsitö vagy mint itt is..kibasznak ip szerint.
  • fergusonpapa
    beismered legalább h szar.de rájöhetnél h senki nem nyomja itt ..ez csak a te tévhited.
  • Klub
    Mert akkor még ilyen szar ptc-k hadával kezdtem csak azért.
  • fergusonpapa
    mivel??már megint kezded és csak felhuzzol..

eszeden mulik mennyit keressel de tese leszel sikeres azis biztos..

egyszerüen önfejüés buta avgy nem birod befogadni az uj infot..
    szted amit most mutatál megfogsz vele gazdagodni??ne vicelj már.

leirtam.ha sok pénz kel affialte marketing. és olvasni olvasni olvasni..annyi ebook van...leirás nem nyomjáköledbe dolgokat meg ezek többsége fizetös deingyen beszedheted...sok rálátásod lesz...könnyebben megtudod csinálni sajátötleteid..vagy ottvannak forumok..kis 13évesek is jol keresnek...és tudod miért??mert egyszerüen csak utána kel olvasni.mi hátrányban vagyunk akinek rossz angolja van annak fail...de nem nehéz elkezdeni..

de amig ezekre mész esküszöm sose jutsz semire.

én is anyámékkal élek de havi 100fölöt keresek,csak neten...ezerszer porbáltam nekd is segiteni nem engedted...buta vagy mint a tök.

ahoz képest h megélhetésremész...féléve (amiota tudok rolad de elvileg több éve itt vagy) NEM KERESTÉL SEMIT..elgondolkozhatnál magadon..
  • Klub
    Ja hát az olyan kevés dollárok nem érdekelnek, megélhetésre kerestem nem csak zsebpénzre ami csak havonta lenne meg.
    Ezzel legalább meglehet szedni magunkat.
  • fergusonpapa
    persze...azért ajánloatd?? és azért linkeltünk kismilio modszert amihez pénzse kell csak buta vagy mint a tök.

az utolsonál is köszi a reflinket...innentöl kezdve törlöm minden hozászolásod.és ha nem állsz le banoltatlak.megint..
  • Klub
    http://www.sitetalk.com/?sponsor=abducted

Na, hogy örüljetek egy közösségi oldalnak is, lehet regelni semmibe sem kerül.
  • Klub
    Aha, hát az nem azért volt, hogy nem kerestem még semmit jóformán, mert ezek fizetős oldalak voltak, de ez ingyenes.
  • fergusonpapa
    istenem..zaklattál privátban is rengetegszer h mi nem értünk hozá és hülyék vagyunk ÉS h megvan az elsö dollárod.de azért pakoltam reflinkes szarságodat ugyanugy..komolyna mondom nem értem mijárhat fejedbe h ennyire hülye vagy.

amit mutataál már évek ota van és leirtam a rendszer müködését,telefonon megkel erösiteni magad.miért??h ne csinálj 100000 reget magad alá.nekik is van eszük.mint mondtam spamböl élnek meg kiskapput kihasználva elég jol.

ezek a 250dolcsui midenkinek ha lindul oldla is hasonlo csak egyszerübben nem tul legálisna ,begyüjtik regeket és jopénzért eladják vagy felhazsnálják.spamben oriási pénz van.

és nem fog fizetni.egyet kérdezek ERRE VÁLASZOLJ..

ha annyira jók a modszeried miért van az h miden nap-héten ujat mutatsz de még nem kerestél 1 fityinget se???és ez már féléve??? akkor kinél van a hiba?!
  • DRFlame
    Normális munka? melyik?

Egyébként 2 lehetőség van:
    - Nagyon hülye vagy és ezért nem érted a többieket
    - A többiek nagyon hülyék és ezért nem értenek téged

Szerinted a második igaz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De sajnos tévedsz

Egyébként ez lényegtelen is. Mindkét esetben a legjobb amit tehetsz, hogy nem írsz ide.
  • Klub
    Jajj ha már normális munkát ajánlok már az is fáj ez szánalmas.
    Kaptok egy kódszámot a telefonotokra és azt kell beírni oda, ez valami felfoghatatlan, hogy ennyire suták legyetek.
  • fergusonpapa
    igen ismerem.

egyszerüen ugy fáj h ennyire buta vagy...
  • mcdrusza
    de szar legtobbismeros.hu név :D alapból bukó nálam.
  • Klub
    Ismered ezt?, vagy mi?
  • fergusonpapa
    -.- lejárt duma.

=legaláliss spam.mert regisztárlok belegyeznek h spammeket kapjanak...(olvassátokel) igy legalálisann küldhetnek spammet ... és még reklámoznia se kel nagyon mert a sok embert viszik a barmok..fizet?biztos nem.fü alatt simerösnek megy.
  • Klub
    Ezt ma küldték, nem tudom hogy mennyire valós-e.
  • fergusonpapa
    ezeken vagyok ezért ezeket ajánlotam.komolyan nem vágom mit csinálsz rosszul -.-
  • googleabaratom
    az AffiliateCashPile is visszautasitotta a regemet...pedig mindent ugy csinaltam ,ahogy irtad..nem tudsz egy jo halozatot,ahol nem sz*rakodnak annyit a regnel...?