15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    láttod h szétse nézel és inkább kérdezel,meszire se kel menni csak görgetni lefele és olvasni vagy hasonok.vagy google.komolyan mondm nagy a kitartásod.

de segitek...a lényege h van 1 tartalmad lehet letöltés vagy filmnézés bármi.fantáziádon mulik és ráteszed unlockert amit ugy lehet felodlani ha felugro ablakban lévö reklámot megcsinálják..ennyi.aztán népszerüsited..épp párnapja irtam 1 torrent methodot..de még odáig se birtad legörgetni..én etöl kapok agyhalált..meg hozzád hasonloktol.
  • fergusonpapa
    haggyuk már...ezis ingyenes tárhelyen van oylan mint blogspot stb.és akkor igy bedölni neki?bár megérzésem h sajátod.
  • doxadmin
    Kis flash reklám az oldal közepén. Annál egyszerűbben nem lehet elmagyarázni. Még angol tudás sem kell hozzá, elég ha értelmezed a képeket.
  • Odacsap77
    Mi az istent kell ott csinálni annál a leadbolt.hu nál ? :O :D
  • OssianFan
    Na és neked fizetett már?
  • Torrents
    Nem az én oldalam. Ma indult ez az oldal nekem tetszik a kinézet nagyon pofás lehet benne triplázni meg duplázni is . Elfogad alertpay-t meg paypal-t is kicsi összegek vannak és reinveszt funkciója van. nem tudom az mire jó de biztos valami jó :D http://doubleandtriplemoney.weebly.com most az elején még érdemes beletenni mert gyorsan sorra jutsz. lehet már ptc-zni is csak egy kicsit másképp van :D
  • doxadmin
    Ha van fantáziád akkor leadbolt.com

Ha nincs, de bírod a monotonitást van kitartásod, és megtanulod ami kell akkor póker. Mióta felléptem 5$-os limitre azóta 6$os órabérért játszom, ez kb +2,5x-se a rendes melóhelyemnek.

Elsőhöz nem kel befektetés, 2.hoz meg kapsz ingyen pénzt egyes oldalakon amiért játszhatsz.

• Odacsap77
    Akkor mondj legalább 1 darab olyat amivel befizetés nélkül de lehet befizetéssel is , legalább napi 1$ t keresni, kiváncsian várom válaszod.
  • doxadmin
    Mindennel lehet, csak az nem mindegy hogy napi 4 cent vagy 40$-ról van szó.
  • fergusonpapa
    aról bezsélünk itt oldlakon át..
  • Odacsap77
    Akkor javasolj olyat amivel lehet keresni pénzt..!
  • doxadmin
    Még nem, láttam a levelet és gondoltam kapják be @

De használd a http://translate.google.com/# ot fordításra. Ha nem ért valamit úgyis visszakérdez.
  • googleabaratom
    Es te valaszoltal nekik?nem tudsz segiteni egy kicsit,hogy mit irjak?
    jaja a reg. lapon is volt egy par kerdes...gondoltam az boven eleg lesz :D
    most neztem ezt a fredfinder affiliat-ot,ok fizetnek 1 dollart,ha a promotalo linkeden regelnek...csak alol irja aproban,hogy 25 free reghez 1 fizetos tag is kell,csak ugy fizetnek ki...szal ez is bukta...
  • doxadmin
    Én is megkaptam tőlük ezt a levelet. Csak tudnám miért nem a regisztrációs lapon kérdezték ha már ennyire kíváncsiak??
  • googleabaratom
    szia,

az Affiliate Cash Pile-nal vannak international email signup offerek?
    ma jott toluk egy mail,de nem tudok valaszolni a kerdesekre az angolom miatt...nem tudnal segiteni pls?eleg mindegyikhez 1 tomondat gondolom...nem akar sehogyse beindulni ez a netes penzkereses :S

ezek a kerdesek:
     How did you find out about Affiliate Cash Pile?

Do you have a personal referral into our network?

What other networks are you currently in, and who is your AM there?

How long have you been an affiliate for?

Do you run any incent traffic?

Do you email-market? If so - how do you generate your lists and what software do you use to mail?

What type of offers work well for you, and how do you generate traffic for them?

If I were to approve you now, what offers would you run in the next 24hrs?

What do you expect from Affiliate Cash Pile to make us your primary network?

Once we receive these questions back we will make our decision.
  • fergusonpapa
    majd feladod mikormég 1 dollárt se értél el.utána eltelik félév h elérd kifizetést..és agy esély van rá h adigra eltünik és nem fizet.aztána tulaj kezdi elöröl uj oldal uj remények ;)
  • Odacsap77
    Nem tudna valaki segíteni egy ilyen szörfözős oldal tehát itt van fent egy kis csík és ugye azon mennek a reklámok.. na de csak olyan egy nap összegyűjtök olyan 600-700 pontot ami kb 4 cent de csak 15 eurótol fizetnek nem tudjátok hogy lehet ilyen Clics t meg ilyeneket gyüjteni smartcode okat amúgy az oldal smartbarre.com aki regisztrálva van az kérem segítsen írjon privátot! vagy küldök meghívot ha érdekel valakit
  • fergusonpapa
    van unlocker plugin ugye,akárhiszük akárnem ezel csak kevesen foglakoznak unlocker ablakon az oferek..a felhazsnálo választ egyet megcsinálja tartalomért. oks de am cpa-sok 90% direkt linkel nyomatja semmi unlocker söt weboldal se csak meghirdeti a reklámot jo helyen enyi.
  • mcdrusza
    nemértem tényleg mostmár. leadboltnál is van olyan lehetőség hogy egy bizonyos linket ki tudsz copyzni, és aki végigcsinálja utána jár zsé? mert én eddig leadboltnál azt ismerem h oldaladra tudsz kitenni offert.
  • fergusonpapa
    epc azt jelöli tudtomal mennyit ér 1 klik.
    de am nem sok jelentösége van inkább aki ppczik ott számit.megéri e befektetni stb..

pl ittvan leadbolt napi keresettem

Clicks: 781
    Pending Convs: 19
    Approved Convs: 19
    ePC: $0.11
    % Convs: 3.73%
    Revenue: $51.54
  • mcdrusza
    még annyi lenne kérdésem cpalead-on hogy az offereknél az EPC az az 1 user után kapott összeget jelenti-e vagy mit? és hogy hol találom meg bizonyos offernek a leírását hogy pontosan mit kell végrehajtani? mert számomra így belőlük semmi nemderül ki.
  • googleabaratom
    ja lattam kossz...a smilik csak az en bolonderiam :D
  • fergusonpapa
    most válaszoltam..
    és a kis smiliek nem tetszetek..
  • googleabaratom
    en is igy gondoltam...remelem jo lesz....ha ez sem fogad el,akkor feladom :D
  • googleabaratom
    csa segitseget kertem es ,ha akarsz segitel,ha nem,akkor nem...csak teljesen felreertelmezted a mondataimat,ha visszaolvasol te is belathatod...azt irtad,h tobbet kerdezek,mint olvasok...csak erre reagaltam... 1 db. kerdest tettem fel,de latom,h nem kapok ra valaszt...
  • fergusonpapa
    azt irod amit akarsz személyid száma kel de beirsz 8 jegyü szám és nagybetü keveréket elfogadja.ez inkább usaba kel mert sookan eböl élnek meg és már adozniuk kel stb..a másik meg h mail.minden más jó.
  • googleabaratom
    elnezest a 10925-ot...miert nincs szerkesztes gomb? :D
  • fergusonpapa
    azért vigyáz milyen stilusban nyilvánulsz meg.
  • googleabaratom
    csak a 10920 kerdest inteztem hozzad,mert elakadtam 2 pontnal,szal vmit nagyon beneztel
    tovabbra is varom a valaszod,ha tudsz segiteni benne...amugy filserveres tapasztalataimat osztottam meg mcdruszaval,ha jobban megnezed
  • fergusonpapa
    vas gáborunk zaklat 1 hete privátban..
  • fergusonpapa
    többet kérdezel mint olvassol.

1. angol filmekre gondoltam nem magyarra és nem magyra torrentekre.
    2.igen ez bevál regelk acpre és meglátod az elfogad.ha meg gond van szolj megadom titkárjuk msnjét..fent vanéjjel nappal.

mcdursza : azért ir errot sok offernél mert és számomra mindig értetetlen gagyi affailte oldalkon van prewiev itt nincs..szal azér tnme jön be mert tiltoták csak adot országokban jo.mert nem tud mit kezdeni pl magyar mailel..csak szecska neki.am ugyanugy müködik.

amit mondasz is mondtam ittmár korában az a köcsögebb rész de azt akarjuk ne törljék torrentünk sokaáig seedelve legyen mások álltal is igy ez parkatikusabb sztem.igen weboldalt is lehet vele népszerüsiteni.bármit.én szeretem,hatásosabb mint utube stb.

másik ötletem h paypales linket kilehet teni 1 szerkezstet oldalra blogra és kirakni 1 dolár az info..mit tudom én megint emlegetem a férfi nemiszerv növelést..vagy hogyan fejjük meg kecskénket..stb ami érdekes és 1 dollárt adnak érte.mert igen ez tény h külfödi netezök 70% nem utasitja ela vásárlást.és paypalel kapcsoltban mindkinek az jut eszébe.BIZTONSÁG.szal ezt is lehet népszerüsiteni nem kel offerezni.ennyi.

• mcdrusza
    így hirtelen nemtudok én nem regeltem oda, de fergusonpapa biztos majd elmondja.
  • googleabaratom
    jaja ezzel mar csak kinlodni lehet,mert minden epeszu ember torrentezik inkabb :D

nem tudnal segiteni a 10925 kerdesemben?bakker megkell tanuljak angolul
  • mcdrusza
    hát igen ezzel van a baj h nemsokan nézik. ezért kell rengeteg fórumra linkelni, dehát már tényleg az utolsókat rúgja ez a dolog.
  • googleabaratom
    az a baj,hogy mind az ilyen f*s 2010-11-es filmeket toltik....nekem van egy rakas jo szinkronos filmem,de az a kutyanak sem kell :D es az 1/1-es netemmel meg amig beszereznem az uj cuccokat es felnyomnam az evtizedekbe telne :D most nezem,amit pirateclubra feltettem 9-en neztek meg :D egy zsir film,de 2002-es...utana meg jon egy 2010-es drb sz*r es azt megneztek vagy 3000-en :D
  • mcdrusza
    hát 2film iszonyat kevés.:D
    cpalead meg nemértem énis csak lesek h titeket nemfogad el, engem simán elfogadott.
  • googleabaratom
    engem a cpalead sem fogadott el...ha nem adsz meg honlapot az a bajuk,ha faket adsz azzal jonnek,hogy angol nyelvu kell legyen,ha angolt adtam meg kertek tulajdonjogrol screenshotot vagy mi,ja es telefonon kell beszelni veluk...remelem ez az acp beenged,aztan h mit fogok kezdeni vele az mar mas kerdes :D
  • googleabaratom
    beregeltem alad fileservre :D eddig kokemeny 0,00 dollart kerestem ma feltoltottem 2 filmet a 100 kb/s netemmel...asszem nem lesz turelmem ehhez sem
  • googleabaratom
    es ha pl. egy masik ip-rol valos adatokkal megcsinalom az offerem azt nem fogadja el,mi? ugy meglehetne tollasodni rendesen...
  • googleabaratom
    Helo

most probalok regelni az acpaffilates-re....remelem elfogad.
    csak fennakadtam 1-2 dolgon,ki kell tolteni mindent..

Website Url: not have
    What kind of traffic will you be sending us? :email, PPC, PPV, Facebook
    What is your SSN (social security number) Or tax ID number?: ide mit irjak?
    What kind of cpa offers do you normally use?:
    simple zip/emailsubmit.easy registartions...maybe mobile.
    Do you post or mail?: ezmiez?
    How long have you been in online marketing? : 1 year

amiket kitoltottem az jo?es a tobbihez mit kene irni

bocsi az analfabetasagomert es koszi