15995
-
Klub #11044 Hehehe -
DRPCDoki #11043 Ha más nem, vass gabika ellen jó lenne. Nem hinném, hogy ő meg tudná kerülni. A feketelistás ötletet támogatom. (bár jó hosszú lista lenne ) -
#11042 Az a gond a scripttel, hogy egy minimáltudású geek is fél perc alatt megkerüli :(
Amúgy énis elgondolkodtam már az ötleten.
Ferguson: lehetne csinálni egy feketelistát is a bannerban, azoknak az oldalaknak amik garantáltan átvernek. Már csak a klubhoz hasonló egyének miatt is. -
DRPCDoki #11041 Van itt sg-n egy olyan topic, amit csak az látogathat, akinek a hg engedélyezi. Akinek nincs engedélyezve, annak a topic megnyitásakor egy ablak ugrik fel, amin egy szöveg és egy ok gomb van. A szöveg kb. azt írja, hogy írj pm-et a hg-nek és a tagokkal eldöntik a sorsodat, szóval hogy egyáltalán olvashatod-e a topicot. Ez is egy megoldás lehetne az online pénzkeresés topic színvonalának emelésére, mert így csak olyan emberek írnának ide, akiknek valóban itt a helyük. -
#11040 semmi gond nincs.teljesen megértelek.énse birok már magammmal h feldühit eza kis takony.
énis képzésen vagyok am,bár elég kilátstalan az iskola..ugyhogy kb csak idöhuzás.de én még szüleimmel élek.ésvan is bevételem de ha nem épitek fel valamit nem tudom meddig fog tartani.reaálisan nézem a dolgokat bármikor beüthet menyküüüü pl fb tölri oldalam.webshopért meg elkapnakmert nincs engedély...hirdetések meg bebuknak :/
az meg h amerikában 1 hodogos jobban keres mint egy egyetemi végzetségü bárki itt magyarországon az már vicc :/ -
#11039 hát ugy nézki hja h megéri.lehet belekéne kezdeni :D -
#11038 h fizetne???gyüjtik az email cimeket,jolesz spamre azthisszed h nagy eszeddel majd lehuzod öket?? :D istenem..mondom olyan buta vagy mitn a tök..
valaki banoltassa pls..ezfáj komolyan. ilyen emebr nem létezhet. -
Klub #11037 Lehet hogy scam de még trükközéssel lehet hogy fizet is attól függetlenül. -
#11036 " amikor elérted a 20000 dollárt "
Huhh nem hiszem el, hogy valaki ezt elhiszi, de komolyan. :) Papa, csináljunk valami nagyon scam oldalt. Úgy látom megéri. :-/ -
#11035 180k val talán helyes lenne, 18k inkább fél éves kereset és még nem is kell hozzá valami hihetetlen szakma, de ez a lényegen nem változtat :D
fergusonpapa, töröld dumálgatás nélkül mert már túl sok eséllyel nem élt amit adtunk neki.... -
#11034 Megnéztem, és szétröhögtem a fejemet.
Kiscicám ez egy olyan névadatbázis, ami három éve került ki a netre, hírhedten a legtöbb kamucég az ő "kifizetéseiket" írja ki, photoshopja válogatja mekkora összegben.
Felejtsd már el ezt a két nap alatt csilliárdos leszek baromságot, nem gondolod ha ez így lenne, TELE LENNÉNK csilliárdosokkal?
A másik: miért éri meg a "fizető" cégnek, hogy 17-18ezer dollárokat fizessen pár ötdolláros reklámért?
Belegondoltál már egyáltalán, hogy mennyi 18000 dollár? Megmondom neked, egy felsőkereső amerikai 2 azaz KETTŐ éves fizetése, egy átlagkereső ÖT éves fizetése.
Könyörgöm, néha láss már túl azon hogy fúdesokpénzésmilyenegyszerű. Könnyű pénz nincsen. Szomorú, hogy 22 éves létedre ezt még nem tanultad meg. Szívem szerint rákérdeznék miből élsz, de gyanítom apu/anyu továbbra is, merthogy ugye dolgozni minek, ott vannak a frenetikus milliárdos netajánlatok.
Ha még nem történt volna meg, nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy az élet nem így működik. 21 évesen egyetemre járok, OKJ-s képzést végzek mellette, és egy ügyfélszolgálaton délutánozom/éjszakázom, azért hogy fenntartsak egy 38 négyzetméteres lakást a párommal.
Te fel tudsz mutatni ebből AKÁR CSAK EGYET? Ha igen, és azt mondod, hogy ezt mind a netes pénzből szerezted (és persze bizonyítod!), akkor fejet hajtok előtted. Addig viszont csak sajnálni tudlak, mint a sok kamucég által megvezetett újabb "ügyfelet". A jövőre való tekintettel: Ha azt mondják, ültess el 50ezer forintot, és másnapra pénzfa nő belőle: KÖNYÖRGÖM, ne hidd el.
[többiektől bocsánat.] -
#11033 én 21 vok.és hietetlen mennyi köztünka külömbség :D
am valaki banoltassa már a srácot..kezdem unni. -
#11032 istenem.szerinted 1 weboldal készitése oylan nagy dolog..föleg olyané...mai weboldlaak többségét 25év alatiak birtokolják.nem vén kecskék tele joszivvel.szted a semmiért kapsz annyi pénzt akkor hülye vagy.
komolyan gondolkozok 1 ilyen oldalban..script tuti van valahol..és ennyi hülye embert istenem.. -
Klub #11031 22 leszek most mért az igazat csak úgy tudja meg. -
Odacsap77 #11030 úristen hány éves vagy ?:D
de őszintén. -
Klub #11029 Hahaha persze, hülyeséget nem raknak ki, ha ennyire okosnak hiszed magad akkor kérdezd meg, hogy tényleg kikapta-e a pénzt. -
#11028 simán kilehet tenni h fizetet ezaz...volt cpaleades oldlaam..ajándékot lehetett nyerni stb..ha megcsinálták offereket :) és kitetem épp kinyert..nagy cuc.
mondom olyan vagy mint a tök.! -
Klub #11027 Akkor mért vannak minden egyes alkalomkor ott a kifizók?,már rég bezárt volna az oldal. -
Odacsap77 #11026 Nem hinném hogy fizet..!
-
#11025 persze hogy nézzük 5 percenként f5 lünk hogy tanulhassunk tőled :DDD -
Klub #11024 Még nézitek a blogomat?,a cashmails mégis fizet csak egy kis trükk kell hozzá, annyi az egész hogy amikor elérted a 20000 dollárt akkor épp annyit veszel ki belőle, hogy ki tudd fizetni a 250 dollárt.
Ezt most tudtam meg. -
#11023 4 dolcsi.de nédz táblázatot csak ha mind usa-s az ér a legtöbbet.de álltalában vegyes. 1000klikböl összehozol 2-3 dolcsit már jó. -
Odacsap77 #11022 Lenne egy kérdésem, regisztráltam az ADf.ly oldalon de hol lehet belépni?
Tehát regeltem és kidobja hogy ugye rövidítsem a linkeket de hogy számolja tehát ki jön az alap oldal és ott mit kell csinálni hogy belépjek vagy hogy számolja hogy pl lerövidítek egy oldalt és rá katintanak azt hogy számolja nemkem? -
#11021 oké de most melyiket kell nézni?
Ha kattintanak pl az usaból a linkemre és skip adozik akkor 1000 klikelés 2,41 dollar vagy 4,6? -
#11020 megjelenésért fizet.amint rámentek a linkedre,megkapod érte az összeget.ha ráis megy rekmálra az pici plusz de elennyésző. -
#11019 hello.
Az adf.lyről kérdeznék.
szóval van egy linkelés ami ilyen:http://adf.ly/5XR
ez a példában van és akkor behoz egy reklámfelületet.
http://adf.ly/rates.php itt vannnak a kifizetési strukturák.
Szóval ha a skip adra kattint akkor a top banner kifizetést kell számolni?
A másiknál meg ha reklámra kattint? -
#11018 Rendben köszi. -
#11017 drusza: megkaptam a privit, küldöm majd a választ, csak most nem itthon vagyok. -
#11016 mondom h az unlockeres mód bevál.annyi igena rossz h pl piratebay megtudja ban..de sok oldalon meg nincs ilyen.még mai napi van napi 10-20 clickem abo la féléve feltet 10 torentböl..mert vana ki seedeli(érdekes de igyvan)és azért kel nagy fileokat mert nem midenkinek van fibepower nete és lejön 1 film játék nem akarja sokszor ujra letölteni.oks conv rate alacsony.ez igaz.de elég kényelmes megoldás ez.
a másik amiröl valojában beszéltem azt nem tiltja semmi és azért jobb mert seedelni ogják sokan ,mert valos tartalmat adunk ugyanugy(segitjöka warezt) ésa file melé 1 parabcikont egy hivatkozást csinálunk az offere vgy bármire.mondom sokan igy népszerüsitik oldalaikat vagy ugyanugy ezt csinálják.aza jo ebben h bármenyien csinálhatják nekünk nem árt.rajtunk áll mien cucokat teszünk fel mennyire figyelem felketö a gyors hivatkozás és ennyi. miden 100ik rászokot menni azon kivül h használja az általunk feltet anyagot.és unlockerrel elentétben itt kis fileokal is dolgozhatunk.
ennyi az egész.
googlebaratom azzal cseszte el h fake tartalmat kinált. -
#11015 TPB-n, nagyobb free oldalakon ezt nem érdemes bepróbálni, 99.9% hogy banán lesz a vége, nem szeretik, ha valaki így próbál nyerészkedni. A legnagyobb pénz még mindig a kvízes letöltésben van (csak akkor látod meg a linket, ha előtte kitöltesz valami gyors cuccost).
A torrentest kisebb oldalon TALÁN el tudom képzelni, de amúgy hamvába holt ötletnek tartom, mert egyvalaki letölti, beírja hogy ez biza passwordos és tejelni kell, onnantól kezdve a többi megkeresi inkább a másik 16 torrentoldal valamelyikén, és onnan tölti le ingyen és bérmentve. -
#11014 uram atyám.mondom h gerilla marketing.. fogod a refes linked loudmonál direct linked a filehoz(melesleg loudmo nagyon jol fizet)és felnyomtad volna a nerot ahogy mondod és 1PARANCSIKONT csinálsz a linkel h a soft neve free mondjuk ha ezta felálást csináljuk.és nincs ban.fake cucért johogy azt kapod..szerencsédre kismilio torrent oldal van lehet ujra porblákozni.ez votl a tnaulo pénz h 5 jo torrent oldal van még de 5ér anynit mint piratebay..de sebaj.
am nem igaz nem látatok még ilyet..h letöltötetek 1 file és ilyen böngészös parancsikonok voltak. -
googleabaratom #11013 aha lehet,h fizetnek...ha lesz vmi tapasztalatod veluk majd oszd meg itt :D de gondolom csak legalis forgalomert fizetnek,ha kiteszed a banered egy adult oldaladra(ha van)maskepp spamalned a linkedet 1000 embernek/nap abbol ha csak 20 regelne az mar 60$/nap :D -
googleabaratom #11012 nekem ez a torrentes trukk sem mukodott... :D ma kibrobaltam es 3 perc mulva bannoltak a piratebayrol :D beregeltem a loudmora,ahol ha a linkemen toltenek le programot es instalaljak 1$-t fizet kb. feltoltottem a legujabb nerot,aff linkem bol csinaltam egy .exet ,osszefuztem a nero exevel,igy nero install utan automatikusan megjelenik a ppi exe-m...pedig ez jo trukknek tunt,de elkezdtem seedelni es egybol bannoltam..meg ujra sem tudok regelni :D -
#11011 Én gmailről próbáltam spammelni régebben, 500 email címet engedett egyszerre megadni, de arra gyorsan elküldte :)
Azóta lehet változtattak, mert ma akartam csinálni egy új gamilos címet és telefonos aktiválást kér.. -
#11010 Ez elvileg fizetne. Írtam nekik, hogy miért nem elérhető. Kíváncsi leszek válaszolnak e. -
googleabaratom #11009 ezek az adult affiliatek nem fizetnek free regekert,nem?...pl. az adultfriendfindernel 20 regre kell 1 membership asszem..es ezekutan kapsz vmi %-ot :D -
#11008 általában korlátozottak a wwebhost mailek, csak X mennyiségű levelet tudsz küldeni. Érdemes keresni egy SMS oldalt/programot, viszont iszonyatos erőforrásokat igényel, ha saját gépről akarnád csinálni.
A legtöbbször alkalmazott megoldás a slavepc, egy trójaival folyamatosan nyomatja ki a leveleket a te erőforrásaidat használva. -
#11007 Csatlakoztam a dating goldhoz, és csinálnék egy linket az ameteurmach-hez, ez adna 3$-t / reg. De valamiért nem elérhető!
Megérné rájuk írnom hogy most mi van, vagy esetleg megszüntették ezt a fizetési módot?? -
#11006 hagydmá' -
#11005 friss nincsen. csak próbálgatni akarok hogyan lehetséges küldeni ennyit.