Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcdrusza
vagy pontos név tippnek amit beállítsak? kezdek rátok hasonlítani és chatelni.😄
mcdrusza
pl lehet olyat h csak regelõs offert állítok be? egyátalán van cpaleadnál ilyen?
mcdrusza
óóó amikor én kérdeztem tõled h beállítható-e offer cpaleadban azt mondtad nem lehet. mindegy, amit alapból generál azok jól fizetõk? mert egyet csináltak nekem végig de 0.94et ért. :/
fergusonpapa
remélem midenkinek tudtam válaszolni =)

www.icewebhu

fergusonpapa
Capello : Grat =) beiindul az

Doxadmin :max félorát csuszik.😊
és igen ez a leadbolt amit generálazt kapod..a lista közül.ezért kelemtlen kicsit.de elöny h 90%ban jólfizetö offereket rak be.cpaleadnél te állithatod be.pl usa offerek van kb 100de ha beálitazs 20at akor azok közül fog elöjöni.másik nemzetben szintn beálithatod.bár nagyobb cég de script is jobb.most ujitottak be =)

Shark:Gratula 😉

Klub:haggyj már minket békén.

www.icewebhu

Fabio Capello
Jeee, kerestem 2.10-et 😄

mcdrusza
nemtudom velem mér baszik ki fs, van akinek 25-27-ig transferált, nekem 21 óta és még mindig semmi..
megnézhetem a blogod? 😊 jöhet privibe is,bár gondolom nem annyira titkos,mert ezzel is csak népszerûsíted 😊

Ne fórumra dobom fel a linkeket, hanem egy saját blogra és naponta kb. 4 filmet (mást nem is töltök fel).

doxadmin
Másik ami lemaradt, hogy a lazy offerre regisztrál valaki sikeresen, akkor lehet hogy csúszva írja az jóvá?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Shark kb hány warez fórumra dobod ki a linkeid? 😊 és napi hányat? 😊

doxadmin
Nah, úgy látszik valamit csináltak a leadboltos arcok. 1 oldalamon, illetve blogomon már normálisan megjelenik ahogy kell, viszont csak 1 offer van.

Gondolom ha azt írja hogy:
This offer is not available in your area.
You will be redirected shortly.

Akkor csak US illetve azoknak jelenik meg, amelyik ország épp engedélyezett.

Hogy több offer jelenjen meg az nekem kell valahol beállítani, vagy automata dönti el kinek mennyi választási lehetõséget ad??

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Én viszont pont ma kaptam egy újabb kifizetést 😄

1 hónap alatt 102.51 USD-ot kerestem 😄

Na hogy tetszik ez a marteking?
oksi 😉

http://www.marketingmegoldasok.hu/adolog/index-p2.php
doxadmin
"Gazdagodhatnék meg" - hát bszki ha tudnánk, akkor nem itt koptatnánk a billentyûzetet idióta hozzászólásokra válaszolva, hanem valamelyik tenger partján koktélozgatnánk fûszoknyás lányokkal körülvéve...

#9835 tökéletes, pont neked találták ki.

fergusonpapa
olvasgass.irtam pár ötletett.pénz s ekel hozzá.

kirky70: takarodj

zotja:ilyenekben ne biz.amerikai ilyen kismilio van.tudod kifog meggazdagodni ebõl??Ö!

www.icewebhu

mcdrusza
senki nemírta hogy jobban fizet fileserve mint filesonic.
fileserve azért jobb mert kisebb fájloknál jobban fizet.

egyébként 21.-e óta még mindig pendingel a transfer rész.:/
morleone
Adjatok már valami ötletet, hogyan gazdagodhatnék meg! 😄 De ne ilyen fizetek 3000 ft-ot és aztán jön a jólét! 😄

Egy remek lehetõség
http://penzbefektetes.hupont.hu
http://www.robertsgenie.com/

ez annyira nem fake nem? 😊 Keresgélek mindenfélét,ebben sztem van vmi,mert nem ígér milliókat 😊

vki itt írta,hogy jobb a fileserve mint a filesonic..jobban fizet a filesonic

fergusonpapa
szép 😮

www.icewebhu

doxadmin
nem, helat&diet között találtam

fergusonpapa
8 dollár 😮 mien offert nyomatsz?mobile??😄

www.icewebhu

doxadmin
LÁtom minuteworkersen is támadnak a fogyatékosok! Kiírom hogy csak US reg után fizetek, annak ki megadja az IP-jét is, és persze kaptam utána pénzt. Erre beír egy EU-s hogy õ megcsinálta -.-, és IP helyett megadja az msn címét. OMFG?!?!?!

A jó, hogy 5reg bõl 1 siker, és az 1 reg után jött 8$ 😛

Fabio Capello
No, egy ajánlatom átjutott a rostán, valaki ki is töltötte, viszont nem adta meg az IP-t, és a lazyprofitson se látszódott hogy kitöltötte volna... Kapott egy második lehetõséget azért...

Apropó, LP azonnal frissít, amint kitöltik ugye?

fergusonpapa
hozzá teszem felvok csigázva mert ténleg egy müködö megbizható oldalt akarok.ami ugye nekm is jó és fizetek is.desgn váltás is váltható stb.de ez még a jövö.elsönek induljon be. =) na jóóéjt. 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
hehe okés.😊 figyi beindul láttom alakul.megyek domainre.adig nem költök rá.meg tárhely.1honapos proba idön van.utána szépen fejlödünk..😊

aki megérdemli az kapni fog ingyen hirdetést😉 kiemelt részbe😊

www.icewebhu

Fabio Capello
valami kis kezdõtõke az öreg sg-s haveroknak? 😛

btw, ugye tisztában vagy azzal, hogy ez a dolog hosszútávon csak cégalapítással mûködhet?

fergusonpapa
jelentem a script müködik.holnap mennek fel offerek

mind all coountry lesz szinte.h magyarok is regeljenek.kisseb beálitások még lezsnek.holnap teszem is ki a linket.

www.icewebhu

fergusonpapa
jöhet privátban is.😊

www.icewebhu

Fabio Capello
ha van valami e-mail/msn elérhetõséged, dobj egy privátot vele, és megosztom az ötleteim :]

fergusonpapa
háhá 😄

am gondolkozom h lenne jó a hirdetési rendszer 😄

mert a workerek oldala egyszerü.reflinkes regért 20cent.ha megcsinál 1 munkát akkor 30.1 dollár minimum kikérés.

hirdetöknél lesznek akciok sztem. =)

www.icewebhu

Fabio Capello
klub egyenlõ vassgabi, nem kell meglepõdni. Most hogy már egy hónap jár a bannolásért, szegényke alregekkel kénytelen operálni 😄

fergusonpapa
tedd azt h több regen több offert nyomsz másnap meg megnézed.énis ezt csinálom am nyugi.

a sciprt már alakulmár csak reisztráciot kéne megoldani.sztem holnapra kész 😊 jóemebr dolgozik rajta 😉

és odda lehet jöni hirdetni,éspénzt keresni.MINDIG FIZETNI FOGOK.

Klub..te nyomi vagy.de ténleg atól h müködik mi a garancia h fizet??edig fizetet.annyira hülye vagy h már félek mondani bármit is h megbántsalak mert sztem sértült vagy..és azt nem ilik cinkelni.

www.icewebhu

plu604
A reflinked, gyökér
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen nyomorék dumával reflinket tolni 😄

http://mytesterjobs.com/user/companyreg/ref/269987
Ez mi?
Úristen.
Fabio Capello
Gatyámat lerágom, mire a minuteworkers reagál...

Mért vágnának át legalább mûkszik az oldal ez nem elég?
fergusonpapa
nyugi én leszek ilyen az én micrositomon.mident elfogadok.pár ember kap ingyen hirdetést is =)

www.icewebhu

fergusonpapa
mindennel egyetértek 😉

www.icewebhu

doxadmin
Visszatértem a jó öreg eddig fizetõ offerekhez lazyn. Asszem míg ezek le nem járnak ezeket fogom tolni, meg mellé 1-2 ha találok újat. Vagy többet fizetek a regért, még így is megéri! 5$ból ki tudok hozni 25 reget már megérte, 5bõl lesz 50$ 😄

Leadboltnak elküldtem a képet linket levelet hogy csináljanak valamit vagy adjanak valami ötletet mi a hiba.

Jeremyt meg elküldtem a faszba szép finoman, komolyan 1 hónapja levelezünk és neki esze ágában sincs aktiválni. Anyjával szórakozzon ne velem.

fergusonpapa
várod h megint átvágjanak.

www.icewebhu

fergusonpapa
este nézik mindig 😊 gondolom tengeren tuli a tulaj.

www.icewebhu

Fabio Capello
btw, milyen gyakran ellenõrzik a bejövõ munkaajánlatokat? múltkor vagy egy fél napot vártam, mire visszadobták...

Mit kell csinálni a website testeren?
fergusonpapa
márvan olyan az enyém lehet emiatt nem fogják :/ 😊de hajrá.

www.icewebhu