15995
-
#11084 a mai adagot azért nem törlöm..mert már nagyon elegem van..hogy lássa a moderátor mi folyik itt és szorja ki "kedves" Klub nevű látogatónkat. -
#11083 iygvan. -
Wright111 #11082 én csak olvasom ezt a topikot de igaza volt 1-2 embernek hogy ennek a klub-nak és társainak köszönhetően csökken az oldal színvonala :( -
#11081 Mármint a photoshoppolt képet megígérte, hogy kiteszi? LOL ;-) -
Klub #11080 Majd feldobja azt is, mivel többen is kérték, hogy rakja ki, de még nincsen fent majd délután válaszol majd. -
#11079 legalább egy PS elt képet feltolt volna :DDD -
Klub #11078 Oda van írva majd kirakja. -
#11077 Sehol nem látom a bizonyítékot. Ez csak blabla, se egy kép, se semmi.
Nőj már fel. -
Klub #11076 De itt a bizonyíték rá, hogy megkapta a pénzt az egyik tag. -
Klub #11075 Na most elbasztam a kivételt, levonta a 20.000-ret amikor csak 2000.-ret írtam be. -
#11074 milyen botot? am tuti banolnak :D -
googleabaratom #11073 am kaptam egy jo botot :D sharepic-nel csinaltam vele ma 2$-9000 kep nezettseg -
#11072 nem rád értem.de mondom van kismilio minek akarsz legjobbakra bejutni??talán elönyü h több offer van,de ezek odlalak 90% hasoffers.com rol szedik reklámokat ennyi.tulsok külömbség nincs az oldalak közt. -
googleabaratom #11071 mind a harmat prbaltam es azt hittem,hogy a cpalead elfogad,mert azt mondjak,hogy konnyu bejutni...de ezt a levelet kuldtek:I regret to inform you that your application to the CPALead.com network has been denied. This could be due to one of the two following reasons:
You did not provide enough relevant information on your application.
We do not accept cash incentive / GPT traffic (end users completing surveys for real money).
If you feel your application was wrongly denied, please reapply or contact me so we can discuss your application together.
With concern,
Jeremy Hayden
na mind1 ...hatha vki csinal egy accot nekem :D tovabb nem rontom a tpik szinvonalat sorry -
#11070 maxbounty és neverblue legjobb meg cpalead eböl csak egyre tudtam énis bejutni ;) vannak alsobbak is.cpatank pl nagyon sok kurzust és tanitást ad. -
googleabaratom #11069 mar neztem azt az oldalt...es regeltem a legjobbakra de ,vmi indokot mindig kaptak,hogy visszautasitsanak...pedig mindent ugy toltottem ki ahogy levan irva...egyedul a lazyprofits fogadott el,csak ott vmi gubanc van az offereknel...nezd meg pl. a neverbluet...a legjobb cpa oldal..ha elfogadjak a regedet akkor respect :D -
googleabaratom #11068 egy regert 20k? a scam toplista elsohelyezettje lehet az oldal :D -
#11067 affiliatepaying.com ...már mutatam van 1000000000 oldal.90% enem unclokeres és fizetös direct linkes.ide csak jobbak kerülnek.
am kezdem ugy érezni h csökken a forum szinvonala.. -
googleabaratom #11066 a cpaleaden vannak direktlinkes offerek vagy az is unlockeres?vki nem regel nekem egy acc-ot ?fizetek 5$-t :Dvagy egy adsendsmedia accot?komolyan mar vagy 20-ra regeltem es egy sem fogadott el...pedig kitoltottem mindent -
#11065 mondom regsiztráciok száma és h mennyi pénzt ad..midenkit kifizetnének több lenne mint az avatar költésgvetése ami edig a rekord...valaki denagy lelkü. -
#11064 de nem vágod...regeltél simán..semmi msát nem csináltál.mi a francért adnának pénzt???lehet felölem bill gates is...a hátérben nem fog midenkinek 4milkát osztogatni 1 regért...nem igaz h nem fogod fel..
akárhogy élnek nem fogja elosztogatni gondolj már bele h annyi reg és annyi pénz mind szétosztva több mint az AVATAR KÉSZITÉSI KÖLTSÉGE?!
normális vagy?! komolyan. -.-' -
#11063 Csak a szokásos, majd ha rájön hogy sz@r megint kibannoltatja magát innen :D már csak 2 pont kell! 1-2 k. anyád és már megy is pihenni.
#11060: persze a milliárdos is azért milliárdos, hogy elszórja ilyenekre a pénzét?! -
Klub #11062 Hát nekem mások mondták, hogy mi a helyzet, nézd az online munka otthon fórumát. Ott mutatják őket. -
#11061 de ahh.kiváncsi vok.már csak azért is.privátban mident beval h szar.ere végére elöjöt régi éne h mi nyomik vagyunk ö pro és ö tudja mia jó :D -
Klub #11060 Azért ha nekem kéne kifizetni ennyi pénzt az már húzós lenne, biztos azért van a világ ilyen helyzetben mert egy oldal ennyi pénzt ad az embereknek és elköltik, nem adóznak belőle.
Ha adóznának akkor kilábalnánk a válságból. Gondolom, hogy egy cég van a háttérben a dolognak nem egy ember aki irányítja az oldalt.
Ahhoz utána kéne járni, hogy kik is vannak ott akiktől függ az oldal, meg gondolj bele, lehet azzal tartják fent az oldalt, hogy fogadnak nagy pénzben játszanak vagy hasonlók, nem olyanok irányítják mint amilyenek mi is vagyunk egy kis porszem a világban. Kurva sok milliárdos van a világban. -
#11059 Hagyd! Majd ha 2 év múlva is csak várja a pénzt, akkor csak rájön magágától hogy nem fogják kifizetni.
És akkor ilyen akar megélni a "netből". -
#11058 novamov egyébként hogyé' fizet? oldalon nemtaláltam erre a részre. gondolom filmhossztól is függ. -
#11057 ez ténleg érdekes...megavideo meg ezekben én jobban bizok.
azt is tudom h lehet nézetsége szedni am :) most jutot eszembe.
mikor sorozatos oldalt csinltam,valos tartalom kelet vagyis videok.honnan szedtemlinket?? hát innen.
sidereel.com tele sorozatokal filmekel.amiket userek tesznek fel.1 episodhoz vagy 100 video elérhetöség van..és ha tied választják.mgosztják kismilio helyen azon kivül h az oldalt napi 30milioan!!!!!!!!nézik :) és igy lehet profitálni..észreveszük h megavideos sok link.de vannak mások is(nem tudom fejböl)de azokat kirpobálhatjátok .tuti fizetnek ha más is használja.
remélem segitettem :) -
#11056 belegondoltál amit irtam??? 20.000 dolár 1 embernek a semmiért??mond el a logikus magyaárzatát annak h miért érné meg nekik h küldjenek ennyi pénzt?? mond meg.mert nem dogloztál meg érte az fix.1 regért20.000 dollár dejo..minden magyar regeljen és kikerülünk az állam adoságból
de most komolyan...mond meg szted miért éri meg az oldalnak csak ugy 20.000 adnia??gondolkoz ugy mint ha telennél weblap tulajdonos.te kiadnálcsak ugy bárkinek ennyit??ráadásul 100.000 embernek???
várom inteligens válaszod.. -
Klub #11055 Hát az 30 nap a kikérési idő, plusz még a maradék 19.500 dollár is 30 nap kb azon bellül érkezik.
Még rá kéne jönnöm hogyan lehet kisebb összeget kikérni nem az összes 20.000.-ret. -
#11054 pont vmelyik nap láttam ilyen nagyobb online videós oldalakon hogy videoweed linkek vannak. szóval kitudja. láttam énis képeket, kicsit érdekes hogy gmailes a küldő címe. -
#11053 hát jók ezek a video feltöltök.de nem is tudom..nagy látogatotság kéne h megérje.sorozatepisodok vagy nem tudom. :) -
#11052 érdekes.én nem is nagyon csinálom.gondolom probálnak mindenhonan elcsalni egy kicsit. -
#11051 videoweed fizethet?
10$/ 1000 megtekintés.
Forumokban láttam kifizetést de novamovos kifizető maillel.
Akkor ezek szerint novamov videoweed movshare egy kutya?
novamovról meg késés van de ezt itt furgesson papa emlitette. -
#11050 mostanában youtubera töltök hobbiból dolgokat és persze letölthetővé teszem leírásban egy linkel a videót, csak nemértem ezt az adf.ly-t, azt írja hogy 10kattintás történt, de a videót meg letöltötték vagy 30an.. nemtudom most csalni akar vagy a tárhely oldal az ami szűri ezeket. -
#11049 nemtudom mennyire lenne elönyösha jelszavas privát lenne az egész :S azért sztem sokan néznek be hébe hóba.keresve infomációt atól függetlenül h nem irnak.
vas gabika meg ténleg unalmas már most is irja összegyült 20.000 dollár uristen én sose láttam még annyi pénzt egyben.demég külön sem :DDD
de istenem..gondolkozna legalább h van 100000000tagja mindenkinek csak semmiért kiadnak ennyi pénzt??
de én azt mondom BIZOK benned ha nincs a héten semien bizonyitékod ERRE.nem másrra.erre a vacakra.akkor automatikusan törlésre kerül miden hsz-d.és mostmár ténleg.mert csak felkurja az agyam h mennyire low vagy. -
Odacsap77 #11048 Amúgy esetleg akik kissebbe tolják , új ptc oldal : Personabux
Első 1000 ember membership lessz! -
Klub #11047 Hát jó a következő a bizonyíték lesz össze van már gyűjtve a 20.000.
Csak nem írja ki az összeget, hogy ne az egészet vegye le.
Aztán ha küldik berakom ide és nézzétek majd meg alaposan. -
#11046 de basszus ez megy már mióta hát neírjatok rá semmit, fergusonpapa téged is csak felkúr, amikor ír nemkell rá válaszolni csak del és kész. vagy ha lehetséges a tiltás akkor tiltani mostmár tényleg. -
#11045 Lolz mi megy itt :D
Szerintem nem kell vele foglalkozni. Az ilyen hozzáállású embernek meg van írva a sorsa előre. Majd rájön magától hogy mi merre mennyi, vagy nem.
Amúgy megint csak mondd valamit, ilyen trükk olyan trükk, de bizonyíték sokadjára is nuku..