Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
gyanús, de egy próbát megér.

csokalaci
Üdv!
Melyik pénzkeresõ oldalt ajánlanátok? Melyik vált be a legjobban ?
Köszi 😊

http://facebook.com/musicleander

Palinko
érdekes új netbank indul, nem tudom lesz-e belõle valami, mindenesetre ha most regelsz kapsz 50$ ami kicsit soknak tûnik nekem, és a refek után is 5$ jár.
paybox
Honnan tudod?
Fabio Capello
aha, tuti kamu, tuti mlm. Amelyik azt mondja nem MLM, ziher hogy az.

doxadmin
Adscendnél is így van semmi másolásvédett tartalom illetve xxx tartalommal rendelkezõ oldalra tilos kitenni. Szóval movie, tv-show, mp3, és xxx oldalak kilõve.

Most én is azon gondolkodom hogy milyen oldal kellene amin van olyan tartalom amiért a látogató hajlandó megcsinálni az offert. És még konkurencia sem nagy. Az már más hogy befizetem az oldalam minuteworksba.

Arra azért kíváncsi lennék hogy kik 100$+/nap átlaggal rendelkeznek, azok milyen oldalakt csinálnak...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
jah és közelebbi példát..volt facebook spammelö afacewizard. ezeekt is lecsukták már nem müködik.de ismerösöm ezt hazsnálta trublood fanpaget spammelt.és 1hét alat volt 1200dolcsija.és banolták.ment leadboltra és ott 950kifizeték.aztán cpaleadel levezet sokat modnták márnegedélyezet stb.visszakapta pénzét.azt a rinyát énis láttam commentek közt.menj el digital pointra vannak durvábbak.volt aki nyitot témákat söt sokan h cpalead scam.(sok rinya de káosz volt akkor)és2hétre rá midegyik irta h jupi megkapta apénzt..

www.icewebhu

fergusonpapa
már lelöték ezta poét.fbos pénz keresés meg alabol halott kb 1 honapja.mert komolyintézkedések vannak.ha kicsit is népszerü lenne egy oldalad elenörzik és ban.ip bant kapsz,ha spammelsz szintén.

hagyuk már a sok rinnyát 1-2honappal ezelöt fbi elkezte lekapcsolni az ameriakai film nézös oldalakat.cpalead meg féltete uj nagy cégét.amit elértek nem akarnák vezsiteni hiszen ö hatásukra csináltak ilyen oldalt.aztán melete 100.000 regisztráltat is elérte az oldal..jöt a ritkitás akik már nemléptek be jóideje(1honapnál régeben)és nem keretek még semmit ez kb a fele törlték.emelett akik movie sitokal kerestékapénzt kb fele azis.utána sokal otthagyták cpaleadet és jüt leadbptl stb. ahol engedélyezeta movie sitok mert ök tudták h valahol benne van h ezért nem gyanusithatják öket és nem válalnak feleöséget.ha valaki oldalát lekapcsolják ö baja.ennyi.erre rájöt cpalead.visszajöttek az emberek.a nagy pénzkereök ezelöt sokan voltak mind movie sorozatos oldalal.de jöttek uj methodokés megitn vannak sokan.és megint engedélyezet a sorozatos de megondjáksaját felelöségre.mert akit elkap fbi és eltudják érni cimén keezstül 1-2 év börtön. 😊 bár aki kicsiben csinálja lehetetlen de pl a 20-30 zárolt oldalnak kb 3 tulaja volt és napi 10.000 fölöt keresett.most olyan napi 500dolcsit.a lényeg h akkor sok embernek fagyazstoták be egyenlegét de aki kitarto volt visszakapta.ennyi.tegnap is láttam srácot aki 13.000kereset 1 nap.simán kifizeték.

a 8kt meg a reiszrálok fele simán összehoza.miért törölnék szted mikor nekik a megcsinált reklámk 50%ára megy zsebbe.

sok oldalon épp ezért nem fogadnak el akárkit.mert nem akarnak ujonokat nekik elég ha van 1 mag akik profik és döl a lé.

www.icewebhu

Danny1987
facebookra csinálhatsz ilyet nem?
Vagy ott meglehet nézni ki nézte meg az adatlapod?

A cpalead-en vannak érdekes kommentek 8 k után törlik az accountot és nem fizetnek.

Live for nothing or die for something.

fergusonpapa
😄 magadnak válaszolsz??!😄 am grat minél jobban átlátod annál jobban fogsz keresni.😊

plez az ki nézte meg az adatlapod cuc ami terjed iwiwen.miden 2. ember nyomatja..elért több ezer embert ésmég fog..és ezt mrácsináltk fbon is..annyi h ez keyloggeres virus.ott meg offert yomatak.gondolj bele.letöltéshez offert tenénnek 😉 vannak 1-2dolcsis magyar offerek cpaleaden.kár h nem jutott eszembe.

www.icewebhu

doxadmin
Már egy új ötletem is van amivel 2 legyet csaphatok 1 ütésre, bár még egyes részek homályosak 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
azigen engem 5x utasitotak el mindegy nekm jó a lazy meg cpalead.adozos cuc van cpaleadnél is nem nehéz.

www.icewebhu

doxadmin
Már aktiváltak is! Acc managerem még rám is írt, hogy bármi kérdés, probléma, offer választással forduljak hozzá 😄

A gond csak az, hogy kifizetés elõtt ki kellene töltenem egy W8as tax formot....

fergusonpapa
nagyon jó oldal.de sose fogadnak el :S

tudni kel h nem sok helyen van unlocker.valahol csak offerek listában.stb.

am

http://www.affiliatepaying.com/

itt na mibölválogatni mindig teszik az uj sitokat.am meg amit szidna az (N) jelet kap éselis olvashatod commentben miért.de van kb 25 oldal amiketet nagyon ajánlannak 😉

www.icewebhu

doxadmin
adscendmedia-t ismeri valaki? Esetleg tapasztalatok?!

doxadmin
Nah, úgy látom csak engem szopatnak a cpa-s oldalak. Leadbolt offer már a blogomon se jelenik meg, ahol mûködött. a többi oldal amit találtam meg telefonos aktiválást kér...

Hogy jó is történjen már, 1 regisztráló sikeresen regisztrált az 1ik oldalamon.. szóval már csak 24$ kel az 50$hoz.. 😄

doxadmin
leadbolt és cpaleaden kívül van más cpa-as megbízható és fizetõ oldal?

OssianFan
OFF:

Akkor sorstársak vagyunk, én is arra gyûjtök 😄 (Sonor Force 3007, cinek már gyûlnek 😛)

ON:

Elkezdem én is a minuteworkerst, nemsoká tolok fel rá pár $-t és meglátjuk mi lesz 😊

fergusonpapa
Rendben van. =D hát kivárjuk 1x csak betéved =)

na jóéjt.

www.icewebhu

Fabio Capello
ha max iderittyent egy "lemondok a hágéjogról fergusonpapa javára szöveget" :]

fergusonpapa
háhá.am mikor leszek már HG ?? 😄

www.icewebhu

plu604
troll

doxadmin
Minek kell 3x belinkelni ugyanazt??

fergusonpapa
cikke..* veszek uj billt.

www.icewebhu

fergusonpapa
dehogy.csak amcsiknak kel.elején cpaleadnél azt kéri h tölsd ki ha amcsi vagy mert adozól.europában és közel keleten nem kel MÉG 😊 meg sok oldalon tojnak rá.ami bevan jelentve és külön épülete van lásd cpalead azoknálacég is adozik rendesen.havonta 50millió + a kifizetés dollárba.volt róla cige affailte paying blogon.. 😊

www.icewebhu

FZoleee
ezekután adózol is? 😄
fergusonpapa
jaja 😄 hajrá am meglezs az 😉

Doxadmin: hackes oldalam mikor 2. volt googliiba😄 1hétig akkor 😊
és am jaja cpalead.csak elcsezstem kifizetést.majdnem 2000dollrát kikértem earlybe h kelapénz..és - 20%...=)

www.icewebhu

mcdrusza
én elsõ nagy összegem dobszerkóra szánom, de amíg így csordogál addig nemtudok gyûjteni mert mindig elmegy vmire cigire vagy piára.😄
doxadmin
az az 1nap 400$ mivel jött össze? Cpaleaddel? vagy más?

fergusonpapa
persze tudom.nekm si voltak durva napjaim.1nap 400dolcsi.nem oylan rég.most pangás van. de nem si foglkozom vele annyira.😊majd hétvégén.

azon agyalok lehet egyböl átmek .comos domainra.mertigy kissé komolytalan és beinditomezta sitot..és hackes oldalam is vissza élmezönybe.😊

kéne eza samsung galaxy.meg jogsira is félre tenni...mert sose tudok gyüjteni..sulink mekivel szemben..gondolhatod=D.napi 5000elmegy sokszor :/

www.icewebhu

mcdrusza
hogyne lenne.😄 amúgy több dologban részt kell venni, nemkell mindig egy dologra koncentrálni és attól várni sokat, hanem több dologban résztvenni és úgy összejön azért. nekem most napi szinten 3dolcsi felett jön úgy h nemcsinálok semmit, mondjuk elõtte azért kellett foglalkoznom ezzel.
fergusonpapa
gyerekek ma semmit nem csináltam csak plant vs zombiztam meg csajoztam..sulim 10ig volt.oldalamra meg kb semmit nem szántam.nektek van ilyen h no kedv aznap és nincs bizniszelés??😄 jó kerestem hackes oldalal 11 dolcsit.semmiért.de na..

www.icewebhu

fergusonpapa
hát javolt aki annyit irt nekm hogy pls give money...meg vegyemfel msnre..meg csak ip cime..ami hozá teszem maggyar volt 😄 de semmi más.szal vannak alakok.ezéert jobbak az all offerek.sztem.kevesebb a noob.

www.icewebhu

Fabio Capello
azér szvsz elég sok a potyázó, nálam is csak minden harmadik-negyedik érvényes és kapom a dellát utána, többi szvsz csak bepróbálkozik...

doxadmin
Ilyen egyszerû feladatot nem képesek egyesek teljesíteni. Mit vár? Azt hogy véletlen acceptra kattintok, mikor nem is US!

Aki normálisan regisztrált azután jött is a pénz, a többi meg csak szimplán idióta úgy néz ki.

fergusonpapa
pedig már válaszoltam.nem tudom hol van..sajna soka marha nézd vissza ipcimet amit adnak biztos nme usa-s😊

www.icewebhu

Palinko
jah, de a helyedben index fórumon kérdeznék.
vki forexezik itt? 😊

Fabio Capello
persze, dobj privit

mcdrusza
valaki majd tudna segíteni egy rövid angol szöveget írni fs adminnak?
Fabio Capello
lazy nekem se számolja el mindig, vszeg rosszul töltik ki...

doxadmin
Most vagy nálam van a gáz, vagy ezek a regisztrálók idióta vadbarmok.. Napi 4-5-en kitöltik ,és küldik az ip-t meg a comnfirtamion e-mailt, nekem meg nem írja jóvá õket! WTF?? Ha US és regisztrál miért nem számolja el? Ha nem US akkor miért regisztrál?! Mást nem tud elcseszni egy egyszerû regisztrációban..

fergusonpapa
blogger.com 😊

www.icewebhu

hol érdemes blogot csinálni melyik oldalon? Amelyik alkalmas ilyen letöltõs dologra,olyasmi design stb 😊

fergusonpapa
am siteom kész.de sztem egyböl domainra kéne menni(.comosra)merigy komolytalan..most nme nagy pénz.söt semmi.meg még kisseb beálitások vannak.szöveggelkapcsolatban.😊

www.icewebhu

fergusonpapa
miden van =D énis azt hittem h csak izzével lehet unlocker popupal de ot az oferek melet és link 😄 és egybölgyors linkbe is tesz.énse tudtam (pirul) 😄

www.icewebhu