15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    pl nevedet és melé rt. :D én ennyivel letudtam :)
  • fergusonpapa
    ne beszéljünk már csunyán...

vannak szabályok.

és szabályokról jut eszembe 1 hete se volt hogy egy admin jöt és felszolitott h állisd le magad,vagy bant kapsz.

le állithatnád magad,mert bár mig ittvagy pörög a topic semmi értelmesett nem halad elöre...és valaki benéz kiis megy.
  • Odacsap77
    CPAlead regnél a company hoz mit írtatok?
  • Klub
    Ja hogy nem napi szinten van bassza meg.
  • mcdrusza
    nem tévedek anno énis regeltem nekem is felszámolt regelésnél pénzt csak ez k*rvára nemszámít addig amíg el nem éred a minimum kifizetést. fél év után elértem 3eurot kb 4kérdőívet adott ezidő alatt és akkor kifizetett. hugy az egész.
  • Klub
    Hát tévedsz mert 1.5 eurót adott regeléskor nekem, és nem olyan kurva sokáig csinálta.
  • mcdrusza
    köszi.
    klub kifizetési szarsága meg marketagentes, amiről már mondtam hogy fizet de kb 2év alatt szerezhette ezt a szaros 20eurot a "bizonylat" küldője.
  • Klub
    Ez nem az enyém hanem aki küldte nekem, 15-től fizet ki, de ki lehet kérni kevebbel is csak akkor 1-et levon belőle, majd ha elértem akkor szólok.Nem akarom, hogy levonjon összeget belőle.
  • fergusonpapa
    nem von le csak ha hamarabb aakrod kikérni vagy ha USA-ban élsz. :)

USA-ban azért mert ott már törvény h adozni kel utána.
  • fergusonpapa
    képet,paypalröl h jelzi ha beérkezet a pénz.hitelessebb mint a szöveg.
  • Klub
    Itt egy bizonylat, egy működő üzletről.
  • Klub
    Fizetés küldött:
    [email protected]
    Fizetés küldött:
    mihaly.fogas @ gmail.com
    Üzleti Elérhetőségek
    Ügyfélszolgálat URL: http://www.marketagent.com
    Ügyfélszolgálat E-mail: [email protected]
    Ügyfélszolgálat Telefon: +43 02236205886
    Kapott összeg:
    € 20.50 EUR
    Díj összege:
    € 0.00 EUR
    Nettó összeg:
    € 20.50 EUR
    Dátum:
    Február 18, 2011
    Időpont:
    02:09:02 PST
    Státusz:
    Befejezett
    Tárgy:
    Marketagent.com online kutatás GmbH adta neked € 20.50 EUR PayPal
  • mcdrusza
    egyébként cpalead levon valamennyit? tudom te a gyors kikérést választottad ami sokat vont le de simán ha kikéred levon?
  • fergusonpapa
    ja jo,bocsi :)
  • mcdrusza
    ne nézz már balf*sznak:D
  • fergusonpapa
    de remélem...nem csak magában tetted fela parancsikont és csokolom??

lehet rosszul irtam le..de még1x mondom valo tartalom melé parancsikank egy offer reklám vgay linkrövidöts link(igy katintásért fizet)

ha pedig jelszozunk vagyis unlocker oldal akkor azt kel hogy vana az eredeti file becsomagolod,utána pedig a parancsikonnal vagy txtvel,még 1 fileba összecsomagolod és azt töltöd fel.
  • mcdrusza
    rarban volt a parancsikon.:/ mindegy van még pár nyílt tracker.:D
  • Murder3
    Esetleg ha rarba fűzöd akkor a kibontásnál keletkezik csak akkor nem hiszem h feltűnik nekik mert a torrentbe csak rarba lessz benne, ah ott meg rejtve van akkor nem lehet látni.
    max egy txt fileba kell kód ami a jelszó.
    sok iylen torrentet töltöttem már le ami ilyen volt h volt mellé rendelve jelszó egy txt-be.
  • mcdrusza
    na bannoltak engem is isohuntról.:D sima parancsikont csináltam pedig csak de úgynézki nem tetszett nekik.
  • vegicsek
    Ha van egy kis fotoművész éned akkor stock fotózással lehet pénzt keresni.
  • Odacsap77
    Találtam két új PTC oldalt!

napi 28 Cent a maximum kereset.
    2$ tól kifizetés!
    Kifizetésről képek az oldalon ( forum )

Link: reg

Illetve másik új bux:
    első 1000 ember membershipet kap :
    kifizetésről képek az oldalon (forum)!

link: reg
  • Murder3
    van egy kis problémáám a fielsoniccal.
    a feltöltött fájlokat nem rakja be az én filejaim közé...
  • kb7801
    sziasztok!
    szeretném megkérdezni tőletek,hogy van e értelme,ennek az oldalnak,illetve,hogy lehet e vele tényleg pénzt keresni.
    köszönöm

http://magyarosszefogas.hu/H012564/
  • zotja22
    vki keresett pénzt azzal,hogy képeket töltött fel,és a megnézéséért pénzt kapott? HA igen melyik oldal volt az,hogy fizette ki stb..
  • Murder3
    pl akkor ha felrakok egy dzsásztín Bíbör ultraggyík albumot és mellé rakok egy oylan offertt parancsijkonba h registrate this site for more bieeber album vagy mittomén és akik regelnek erre azok után kapok pénzt?

oylan nincs h akik rámennek a linkre azok után számol be centeket?
    mert az is jó lenne.
    a letöltéses offerek meg h egy ddl link az offer?
  • doxadmin
    cpanal nem az a lényeg hogy kattintanak hanem hogy regisztrálnak, mivel regisztráció után fizet. Pontosabban az offer által kért adat megadása után ami lehet e-mail, vagy telefonszám esetleg előfizetés valamire. Torrent csak az offer hirdetésére egy lehetőség.
  • mcdrusza
    hát ha már ennyit foglalkoznak itt a srácok és módszereket is megosztanak vele kapcsolatban azért vehettél volna annyi fáradtságot hogy visszaolvasol.
    különféle offerek vannak, van pl sign upos, van downloados stb.
  • Murder3
    pár napja folyamatosan olvasom a topikot.
    Nyílván nem azért kérdeztem meg hogy egy olvass vissza választ kapjak azt magamtól is tudom.

a torrentes dolog szeritn én úgy értelmezem h olyan mint a ptc csak itt nem te neked kell rákattingatni, hanem a te által linkelt offerere kattintsanak minél többen?
  • mcdrusza
    igen úgy számol. cpara meg olvass vissza, nemkell sokat lapozni.
  • Murder3
    Akkor ez a fiel feltöltés úgy működik h ha feltöltök 10 filmet mondjuk filesonicra és kitesezm x,y oldalakon akkor minden letöltésnél számol el pénzt és ha elérem a kifizetéshez elég összeget akkor ki vehetem a pénzt, tehát akkor nem szükséges h mindegyiket letöltsék 1000X és ezeket ha letöltik mindig számol utánnuk pénzt?
    másik ezek a cpa oldalaknak mi a lényege?
  • mcdrusza
    ez a loudmo érdekes egy dolog. egyébként lehet benne offert csinálni. viszont ha jól láttam akkor fogadják el a feltelepített programot ha feltelepítés után felugró oldalban kitöltöd az adatokat. így elég húzós.
  • mcdrusza
    jó, csak kicsit átláthatatlanabb lett az userlogo nélkül de majd hozzászokunk
  • mano07
    BidTraffical találkozott már valaki?
    Külföldi fórumon azt olvastam elég jó!
    Tapasztalat?
  • fergusonpapa
    kicsit ujitottam.holnap késöbb folytatom.

vélemény?
  • rbajanlat
    Igen de azokból fizethetnek engem.
    Amúgy sem novamov sem videoweed nem válaszol emailre.
  • fergusonpapa
    azokkal ne foglkoz azok az ö bevételeik nem a tied.
  • rbajanlat
    így írtam be onnét van a kép(digitalforum).

"am megtekintésért fizet nem regsztrációért??"

Igen de a video mellett vannak ilyen cpa-s reklámok. Gondolom onnét van a haszon azokat számolgattam.
  • fergusonpapa
    azagond h ps-el nem nehéz már iylet csinálni.ami szemet szur nekm az a gmailes levél..de ha találász googleben sk kifizetést meg véleményeket.

tipp ird be h oldal neve + payout..vagy másik h scam és nézd leirásokat.
    am megtekintésért fizet nem regsztrációért??vagyis én ugytudom h kéne mennie.
  • Efreet
    Klub: felkérlek arra, hogy távozz a topicból, mert a hozzászólásaid értelmetlenek, feleslegesek, és zavarják a topic nyugodt életét. Másik lehetőséged, hogy elfogadod az itteni közösség és a házigazda feltételeit.
    Ha további panaszt hallok felőled, kénytelen leszek szankciókat foganatosítani.
    Köszönöm.
  • rbajanlat
    A szerver mehet függetlenül attól hogy fizetnek-e?

de 1000 megtekintés 10$?

3 banner szokott lenni a movsharenél.

mondjuk ilyen online játék regisztrációkkal.
    1 reg lehet 2-3 dollár.

ha 1000 látogatóból 3 regel az max 9 dollár.
    Szóval elég necces.

Itt a kifizetés novamovos linkel videoweedes forumról:
    http://i40.tinypic.com/vdhmh1.png