Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
Kéne már valami normális, mert havi 120órára 300$ az kib@szott kevés.... Nem beszélve hogy még korán is kell kelni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Vass Gábor
Nálam nem töltik a játékokat.

mcdrusza
és trükkösen rejtetted el reflinket. 😄
mcdrusza
azér látom van amit tõlem másoltál át.
MINDEN AMI FILESERVE
-a legjobban fizetõ fájlfeltöltõ, nem kell 400mb feletti filmeknél prémiumot venni így többen tölti le!
25$/1000

unknowlr.blogspot.com
acsati
én szivesen kiprobálnám
Vass Gábor
Megkaptam a pénzt érte megnéztem.

fergusonpapa
dehoyg szünik.mi amatörök vagyunk azokhozképest akiböl megélnek az ilyen oldalak.van még sok affalte network

it lehet válgogatni

affiliatepaying.com

adsense meg csomoszor nem fizet.

www.icewebhu

facebookon ezekért a gagyi alkalmazásokért fizet vki? Pl: aki ezt lájkolja az menõ..ezekre gondolok...

filesonicra csak én nem tudok feltölteni semmit? mindig errort ír mindig!!!

<#violent><#violent><#violent><#falbav><#falbav><#falbav>

doxadmin
<#vigyor><#vigyor>

Amire összegyûlik az 50$ már az oldal se lesz elérhetõ <#violent>

Kezd az agyam visszacsábítani adsenshez. Ott elég csak oldalnézés és 1 klikk, még e-mailt se kell megadni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
nem tehetik.bár fura h ref pénzt se számolja.sutyója ha ez igaz.irok neki.aztán kiderül.😊

www.icewebhu

doxadmin
310 klikk eddig, ebbõl nem tudom mennyi regisztrált, de csak 7et számolt el..

Lehet lenyúlják ami ki kellene fizetniük?? <#vigyor>

fergusonpapa
irni fogok lazynek.h midenkinél probléma van.

www.icewebhu

na egy haver beregelt a reklámomra,de nem kaptam érte semmit.all countrys hirdetés..a klikket kijelezte!

fergusonpapa
ja.click az click = semmi 😄 conv teljesités. 😊

Doxadmin. énse tudom.teszek fel oldalamra reklámot aztán kiderül.ha rosszalkodik a lazy.lecserélem cpaleades.re =)

www.icewebhu

a reklámom egy társkeresõ oldalra mutat..a lazyn a mutatóknál ugye clicks és Conversions van hogy emnnyien csinálták eg.. Conversions= bekell regelni a társkeresõ oldalra? 😊

doxadmin
De az a baj hogy ott is eljátssza ugyanezt. Ott volt a sima mcdonaldos 1st page singup, napi 3-4 regelõ és csak az elsõ 2 napon fogadott el 2-t, utána hiába regeltek semmi. Azért szétnézek..

fergusonpapa
na am...teszek fel munkákat az oldalmra akkor lesznek akik jönnének teszternek??lehet hozni embereket stb.természetesen fizetek.van valamennyi paypalemen.csak h hogy müködne rendszer stb.ha jólmegy az elején bonusokat kaptok.(pénzt)cucokat.stb. komolyan szeretném csinálni.dekel 1 béta verzio.

na várom hány emebrt érdeklne.

offerek lennének 10centöl 1dolárosig amit fizetek teljesitésért.kikérés sztem 5 vagy 10 dolcsi lesz.mert paypalnem tudom mit szolna ha 1-2 dolárokat küldözgetnénk naponta kismilio emebrnek.

www.icewebhu

fergusonpapa
helyes h dolgozzol rajta.nicns egyszerübb offer??😄 12dolcsissal jol jártál néz szét 2-3 dolcsisoknál igyis 20-30xozhatod a befetetet vagyonod és egyszerübbeka az offerek😊

clickbank..egyszerübb ha maagdróltudod.h tudsz forgalmat szerezni akorleadni.ha hirdetni akor egyszeri hirdetési dij van.😊

www.icewebhu

doxadmin
Clickbanknál mi a jobb? Csinálni 1 ebookot és feltölteni majd 75-80% odaadni hagy reklámozzák, vagy keresni egy 75%os terméket és azt reklámozni mindenhol? Illetve olvastam hogy termék feltöltésnél van egy 50$ mit ki kell fizetni... Ez termékenként van vagy csak 1x?

Lazy-t továbbra se értem, 12$os sima singupra kapnak mint a legyek, tegnap óta kb 25en kitöltötték, ebbõl csak 1et számolt el. Valaki megcsinálta 3 különbözõ ip-rõl is és semmi. Kezdem azt hinni, hogy a leírás nem jó és csak bizonyos regeket (Pl US, stb) fogad el.. Ennél egyszerûbb singup nincs is.

Twitter hirdetésem beindítottam 😛 1000 ember-t követek, engem meg eddig 300an követnek 😄

fergusonpapa
röviditse a linket tinyurlbe.
adjon hozzá all id számot.(mint 1 reflink tudod)
forrás hozáadássa
az mega méret asszem 😊

és lassaban,elöbb gondolkoz uzána kérdez =D

www.icewebhu

na beálítottam egy reklámot az oldalamra..

728*90 es méret.. rányomtam hogy Creative és azt a kódszöveget raktam ki és ki is rakta..ennyi?

generate tiny url
add sub id
add source
impression pixel

?? ezek mik? mert belehet jelölni õket az offernál 😊

Beregeltem lazyre,hogyan tovább? 😊 Fergpapa boncolgatta,hogy rakhatok ki adult bannert(mert felnõtt tartalmú az oldalam),azt hogy kell? 😊

Weboldal népszerûsítésre ki mit használ ? 😊

na

fergusonpapa
100ból 5kb. ha jóhelyen van és érdekes talán 10de kb ennyi az arány.

ha lnne 1 weboldalam ami napi 10000 látogatot számlál kapnál napi 50-100cliket.ami pl adsensénél nézve nem rossz.

www.icewebhu

Danny1987
a 119 meg a 911 is 3 jegyû😊

Amúgy mi a tapasztalat százalékosan hány oldallátogató kattint a hirdetésre?
Itt nem a klikkelés és regisztrálásra vagyok kiváncsi hanem a látogató/klikk arányra.

Live for nothing or die for something.

Vass Gábor
fergusonpapa
akkor téged szeretnek 😄

www.icewebhu

doxadmin
Eddig mindegyiket elfogadta.

fergusonpapa
jaja de kiderült h csak srác volt bamba.😊 van kb 10 accountom egyikkel se volt baj.

bár most szeretném megtudni Doxadmintól hogy neki miden offerét elfogadja??mert én aztárt hagytam kicsit mert midnig elutasitot..kissé idegesitõ.

www.icewebhu

mcdrusza
én értettem a mûködését, csak az érdekelt h most akkor megy-e a kezdõ pénzel vagy nem, mert írta vki h nem megy, és utána teis hogy mert változott valami ami miatt nem engedi.
Palinko
be meg kellett nézni mi ez, de azóta nem nagyon látogattam mióta látom hogy ugrál fel az összeg 😄
Vass Gábor
Aha egyébként ti is beregeltetek rá?
Ha mégis le fogja venni az sem gond mire elindul addigra lesz annyim hogy a betclicre felrakjam.

Palinko
csak figyelj.
Vass Gábor
Aztán honnan tudod?

Palinko
azt hogy belinkeltem pár napja és nagyon sok lét ad majd fogja felteszi az árfolyamot az 50 paybox dollár lesz 0.05 cent 😄
fergusonpapa
Gratula am,mondtam h megy ez.csak rákel érezni ez legegyszerübb modja.a methodot pár hozzá szolással lejjeb leirtam olyan 1 hete max 2.de mert nem pörög atopic könnyü rátalálni

röviden elmondom.
regelsz affialte networkra..pl lazyprofits.com vagy cpalead..
kiválasztasz 1 tetszöleges offert.(azért ne a legöbbet fizetöset add meg.ahoz több adat kel stb minéll egyszerübb de jól fizet annál jobb. =))
aztán minuteworkeren meghirdeted.alap pénzböl is lehet kategoriát nm nehéz kitalálni.néha szivoznak az emberrel de egyébként kibirható.

és h bejön e?? én 3 jegyü összegre várok dollárban.h kifizessenek =)
befektetet pénz??0!! csináltam pár accoutot és kezdö pénzel nyomattam 😄

és más példája is pl Doxadmin 😉

én valós dolgot közlök láthatjátok.😊 ezt meg lehet fokozni hogy ha van már kis pénz más oldalon is (van több microsite)jó arányban hirdetni.

www.icewebhu

doxadmin
Nekem sikerült, azután még töltöttem fel 5$-t, 1 hónapja abból nyomom. "Sing up only - simple singup" Olyan kategóriába teszed amibe tartozik, ha singup akkor singupba, ha download akkor downloadba.

mcdrusza
mw-n lehet befizetés nélkül hírdetni? a kezdõpénzbõl. mert mintha azt írtátok volna h nem, meg multkor nemis sikerült hírdetni. ja és kategóriánál mit fogadnak el egy sima reges offerér?
doxadmin
Én nem fogom magam beregisztrálni, hogy utána kölcsönös baromságokkal zaklassanak. Inkább kivárom míg valaki megteszi helyettem.

"Mivel CSak valós adatok után fizetnek így saját magam által való regisztráció nem jó ötlet"

Nincsenek valós adataid? 😊
doxadmin
Én nem regisztráltam, lazy-n lévõ offert meghirdettem minuteworkersen és onnan regisztrált 1 tag. Mivel CSak valós adatok után fizetnek így saját magam által való regisztráció nem jó ötlet + azt amit eddig összeszedtem se akarom elbukni. 13$ híján már meg 10x-eztem a befektetett 5$-om 😄 És most találtam megint 1-2 jó tippet, aminek a megvalósításán töröm a fejem.

Sajátoddal regisztráltál?
doxadmin
Regisztráljak más nevében, másnak a telefonszámával az én általam generált e-mail címmel otthoni IP-mrõl?! Azt a végén még lecsuknak személyiségi adatok ellopásáért..

Na de akkor miért nem regisztrálsz a saját linkeden többször? (Vagy legalább egyszer)
doxadmin
jaja, és ahogy olvasgatom fergusonpapa által belinkelt fórumot úgy látom ez aprópénz egyeseknek.

Valakik 3-4-5 féle dologban is benne vannak egyszerre, fileshare, adsens, cpa, emellett van valami internetrõl összevágott e-book is amit elad 15$-ért, 1ikbõl jön napi 5$ másikból 15 negyedikbõl 25, megvesznek tõle 1-2 e-bookot és így egybõl 100$/napnál tartanak.

Most a facebook 5k ismerõs leírást próbálom, bár a leírásban neki simán bevett egyszerre 3k e-mail címet, engem meg már 700nál letilt pár órára :S

12$ 1 sima regisztrációért?
Ezért a pénzért én kb 1 órát dolgozok a melóhelyen. És ezt a neten kifizetik adatok megadásáért, ami kb 5 perc, és semmihez nem kell érteni?