Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
-a legjobban fizetõ fájlfeltöltõ, nem kell 400mb feletti filmeknél prémiumot venni így többen tölti le!
25$/1000
unknowlr.blogspot.com
it lehet válgogatni
affiliatepaying.com
adsense meg csomoszor nem fizet.
www.icewebhu
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Amire összegyûlik az 50$ már az oldal se lesz elérhetõ <#violent>#violent>
Kezd az agyam visszacsábítani adsenshez. Ott elég csak oldalnézés és 1 klikk, még e-mailt se kell megadni.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
www.icewebhu
Lehet lenyúlják ami ki kellene fizetniük?? <#vigyor>#vigyor>
Doxadmin. énse tudom.teszek fel oldalamra reklámot aztán kiderül.ha rosszalkodik a lazy.lecserélem cpaleades.re =)
www.icewebhu
na várom hány emebrt érdeklne.
offerek lennének 10centöl 1dolárosig amit fizetek teljesitésért.kikérés sztem 5 vagy 10 dolcsi lesz.mert paypalnem tudom mit szolna ha 1-2 dolárokat küldözgetnénk naponta kismilio emebrnek.
www.icewebhu
clickbank..egyszerübb ha maagdróltudod.h tudsz forgalmat szerezni akorleadni.ha hirdetni akor egyszeri hirdetési dij van.😊
www.icewebhu
Lazy-t továbbra se értem, 12$os sima singupra kapnak mint a legyek, tegnap óta kb 25en kitöltötték, ebbõl csak 1et számolt el. Valaki megcsinálta 3 különbözõ ip-rõl is és semmi. Kezdem azt hinni, hogy a leírás nem jó és csak bizonyos regeket (Pl US, stb) fogad el.. Ennél egyszerûbb singup nincs is.
Twitter hirdetésem beindítottam 😛 1000 ember-t követek, engem meg eddig 300an követnek 😄
adjon hozzá all id számot.(mint 1 reflink tudod)
forrás hozáadássa
az mega méret asszem 😊
és lassaban,elöbb gondolkoz uzána kérdez =D
www.icewebhu
728*90 es méret.. rányomtam hogy Creative és azt a kódszöveget raktam ki és ki is rakta..ennyi?
generate tiny url
add sub id
add source
impression pixel
?? ezek mik? mert belehet jelölni õket az offernál 😊
ha lnne 1 weboldalam ami napi 10000 látogatot számlál kapnál napi 50-100cliket.ami pl adsensénél nézve nem rossz.
www.icewebhu
Amúgy mi a tapasztalat százalékosan hány oldallátogató kattint a hirdetésre?
Itt nem a klikkelés és regisztrálásra vagyok kiváncsi hanem a látogató/klikk arányra.
Live for nothing or die for something.
bár most szeretném megtudni Doxadmintól hogy neki miden offerét elfogadja??mert én aztárt hagytam kicsit mert midnig elutasitot..kissé idegesitõ.
www.icewebhu
Ha mégis le fogja venni az sem gond mire elindul addigra lesz annyim hogy a betclicre felrakjam.
röviden elmondom.
regelsz affialte networkra..pl lazyprofits.com vagy cpalead..
kiválasztasz 1 tetszöleges offert.(azért ne a legöbbet fizetöset add meg.ahoz több adat kel stb minéll egyszerübb de jól fizet annál jobb. =))
aztán minuteworkeren meghirdeted.alap pénzböl is lehet kategoriát nm nehéz kitalálni.néha szivoznak az emberrel de egyébként kibirható.
és h bejön e?? én 3 jegyü összegre várok dollárban.h kifizessenek =)
befektetet pénz??0!! csináltam pár accoutot és kezdö pénzel nyomattam 😄
és más példája is pl Doxadmin 😉
én valós dolgot közlök láthatjátok.😊 ezt meg lehet fokozni hogy ha van már kis pénz más oldalon is (van több microsite)jó arányban hirdetni.
www.icewebhu
Nincsenek valós adataid? 😊
Valakik 3-4-5 féle dologban is benne vannak egyszerre, fileshare, adsens, cpa, emellett van valami internetrõl összevágott e-book is amit elad 15$-ért, 1ikbõl jön napi 5$ másikból 15 negyedikbõl 25, megvesznek tõle 1-2 e-bookot és így egybõl 100$/napnál tartanak.
Most a facebook 5k ismerõs leírást próbálom, bár a leírásban neki simán bevett egyszerre 3k e-mail címet, engem meg már 700nál letilt pár órára :S
Ezért a pénzért én kb 1 órát dolgozok a melóhelyen. És ezt a neten kifizetik adatok megadásáért, ami kb 5 perc, és semmihez nem kell érteni?