15995
11074353081353622639.jpg
  • mcdrusza
    szerintem amit akarsz azt teszel, de neked kell vállalni felelősséget. pl. seed servereknél is ez a helyzet.
  • doxadmin
    Arról tud valaki valamit, hogy a filemegosztós oldal fizetős szerverének is támogatnia kell a fájlmegosztást, különben törlik az oldalt?! Vagy ez hülyeség? Ha fizetek a szerverért azt teszek fel amit akarok, nem?

Találtam egy ilyen scriptet és annak volt a telepítési útmutatójában.
  • Odacsap77
    Mi az a VA album vonal? :DD
  • mcdrusza
    áh extra.huval nemtudnék mit kezdeni.:)
  • fergusonpapa
    ihjj :) szivás.

am digi-s netem van 40-30mbit
  • fergusonpapa
    ezen kivül még irtam jopás másik dolgot. vagy hozzáteszem csinálj egy egyedi VA-album vonalat.igényes zenéket bele rászokik nép az jo..fel torrentre és melé link egy inygenes tárhelyre egy oldalt csinálsz wordpresset..kb 10perc inygenes domainnal megcsinálni aztis 5 ..sablont rá ...és postolod zenéket :) és kialakitasz egy egyéni látogato kört..amint megvan esö kifizetésed és látod h napi 1-2 dolcsi megvan veszel domaint és épited tovább..

sokan csinálták ezt is.
  • rbajanlat
    Milyen neted van ?
  • mcdrusza
    hehe énis pontosan ilyet csináltam csak kb 2007ben.:D fifa10nek akkoriban csináltam egy extra.hu-s oldalt, mire eljött 2010 addigra meg fizetős lett az extra.hu és törölve lett oldal.:D
  • Odacsap77
    de zenékkel kockázatos mert a több százból egyszer elkapnak rosszabb vége is lehet :S

pl. azt csináltam multkor beraktam nem is tudom milyen mp3 megosztó oldalra a számot bla bla bla elfogadom meg minden erre vissza írnak hogy feljelenthetnek ha nincs meg a törvényes cucc a zenéhez hogy megoszthatom meg ilyenek.. ilyen hülyeségeket éri meg pl. justin bieber paródia azzal ha megtudsz csinálni egy paródiát és alá beteszed hogy : download link : biztos hogy letöltik jópár százezren ..
  • fergusonpapa
    am én sokszor ugy kapok inspiráciot hogy nézegetem scripteket stb vagy olvasok blogokat ötleteket és összeteszem öket.de sokszor elöbbi is.pl fbos dolog is igy jöt.webshop egy lány osztálytársamtól.

szal csak merni kel.

olvastam most 1 srácról aki azt csinálta hogy football manager játék kijöt (amit énis szeretek) fm11 és megcsinált egy oldalt megjelenés elöt 3héttel. vett domaint jol be seo-zta és már sokan keresték ugye.feltete twitterre spamnek meg utube stb :) és oldalra tett egy vedd meg 35 dolcsiért...meg egy offert.h avgy akkor azt csinálja meg.

és 9000dollárt keresett vele.
    mennyit fektetett bele?? nem sokat.domain,FREE tárhely.körbeépitete 1-2nap.

énis ezt csináltma csak késön jöttme rá
    starcraft2nél
    csak torrenteztem és jött belöle rendesen.

csak leleményesnek kell lenni :)
  • fergusonpapa
    hát..sokan flehivnak aza gond.de adj meg mást,proba cseresznye.
  • fergusonpapa
    utobbi,csak már sokan csinálják.

keress egy szük piacot ami még nincs.

pl website scriptek ..anyni ilyen forum és blog van :) nem is kel mindig témát nyitni csak letöltöd cucot és felrakod és alá h mirror. sokan használják (többek közt énis) és enyi :)

nulled scipt szóra keress rá.

másik tipem csak zenékkel foglakozni pl ezt csinálta livingelectro oldal ahol midenap beküldtek kismilio zenét,és most saját terhelyükre megy az,h népszerüsitetek?? youtube :) ezt is csinálják párna de uj rmxeket felpakolod youtubra egy igényes képpel,és alá download link.

ovatoságra intelek h amerikai sztárok cucoait ne tedd fel vagy sony stuio banol akkor is ha remix. pl lady gaga,rihanna stb.

Másik téma a manga..akárhiszed akárnem legnépszerüb youtube videoim mangások. iylen 300.000 nézetség meg hasonlok.és mind fake :)

bekel irni manga meséket pl naruto stb amit képregényként vittek tovább és miden héten kijön 1 rész.letöltöd és felteszed (iylen 10-20 megák szoktak lenni)youtubra meg elsö képet.rá szöveg h bocsi d eutube tiltja.és ennyi. alá link (összintén szolva ezttanácsolom legjobban) kismilio manga van amit imádnak.porbáld ki spanyol nyelven is.és ha merész vagy faket is csinálhatsz.pl nem akarsz aktuális lenni minden héten és épitgetni elöre megadsz cimeket pl csak 200rész lenne temár berakod h 201,hja és figyelj tagekre ,nagyon sok mulhat rajta.

nem tudom még milyen témák vannak,de menj a kisebbség fele.ha akarod csináld öket egyszere.de ne lerágot csontokat nyomasd.
  • Odacsap77
    Van annak értelme ha csinálnék mondjuk egy oldalt és oda töltenék fel sorozatokat illetve filmeket, vagy megéri inkább keresni pár oldalt vagy fórumot ahova berakhatom a linket hogy letöltsék 1000 ren?
  • Murder3
    Az ilyen cpa-s oldalakhoz a telefonszámot nem lehet mivel helyettesíteni?
    mert az nincs.
  • mcdrusza
    átkellett írnom sqlben urleket elvileg majd most müxenie kell.
  • mcdrusza
    írtam sql.:) egyébként asszem rájöttem, de majd kiderül.:D
  • fergusonpapa
    de milyen adatbázis enm mindegy?? :) SQL ?? vagy wordpresses.mert Wp-n inportáláls rész van eszközök fülnél és ott
  • mcdrusza
    nem épp témába vág de valaki esetleg tudja hogy importálok gzipet (sql adatbázist) wordpressbe? phppyadminban valami baja van.
  • fergusonpapa
    van rá ;)

am sokan látak már like oldalakat.tele témákal és likolják.

link

itt a srcipt.lehet vele bohockodni meg rá google hirdetés. :)
  • Odacsap77
    Ha kell, belepótolok az oldalba illetve úgy mindenbe amiket megkell venni :D
  • fergusonpapa
    pontosan,és scriptet már láttam ,megkel megint keresni,kicsi redesign meg letesztelni h joe. és ennyi :)
  • Odacsap77
    Ja kifizetsz 4-5 embert ilyen 3-4 $ okat elég is bepostolják hogy fizet fizet stb.. elég az
  • Odacsap77
    igen ilyet belehetne próbálni.. csak honnan lenne scirpted?
  • doxadmin
    1-2 izgő mozgót kell kifizetni, és az elég visszhangot ad az egésznek.

Én már annyi nulled scriptet találtam hogy súrolja az 1gigát :D Minden le van másolva. Egyszerű ptc-től egészen a facebookig minden..

Bezzeg 1ik sem felel meg arra amit szeretnék.. :S
  • fergusonpapa
    simán,most is kerestem 1 kedvenc onlie játékomhoz hack-et és ezer iylenbe botlok..

meglenen szabva h max 10mega mehet fel,apro cucokra megfelelö :)

siam tárhely csomag nem drága.

bekel tenni prá forumba,ilyen agyalágyultabakba ahova klub is jár..és ennyi. :)

legegyszerübb offereket berakni hogy viszhang is jo legyen oldalrol aki letölt,szal 1 letöltésért 20-30cent böven jó :) az meg h mennyien érik el kiifizetést és mennyit kap részletkérdés.
  • Odacsap77
    Meg érné ? :D
  • fergusonpapa
    komolyan kéne csinálni 1 sharecash féle oldalt..offerekel.nem igényel nagy eröforrást.
  • fergusonpapa
    facebook alkamazásra gondoltál?? az ilyne hogy elsö 3likeolo nak kiirom h kivánlak :D meg elsö 10 likeolo szeret,meg blabla...én agyamentem.az ötlet nem.angol oldalakon is megy régota onnan vettem át,azota csinálják páran már.

rajta google hirdetásmeg1 offer :) ennyi a trük.
  • mcdrusza
    igen fergusonpapa csinálja
  • googleabaratom
    lehet :D kicsit visszaolvasok,hatha kapok vmi jot
  • googleabaratom
    en eddig a loudmoval es a sharecashal probalkoztam,de meguntam,mert egy vacak centet sem kerestem veluk :D a youtubon reklamozgattam...
  • Odacsap77
    az ferguson papa.. vagynem?:D
  • googleabaratom
    ugy emlekszem,hogy vmi fb-os alkalmazast csinaltal utoljara...de akkor keverlek vkivel biztos :D
  • googleabaratom
    aha ertem kossz..amugy elfogadtak az unlockert is..a leadbolt felhasznaloi feluletemen ott is van mellette a kis zold aktiv bogyo..csak kozben utananeztem 1 kicsit es az a baj,hogy blinkwebes a honlapom,ami nem jeleniti meg a content unlockertde pl. a bannert 1bol kirakta...csinaljak egy blogspotos oldalt vajon?
  • mcdrusza
    mármint melyik fb-os cucc?:D mostanában egyébként mindenfele figyelgetek új dolgokat olvasok (már amennyit értek belőle angol szöveg miatt) szóval nézelődök.
  • fergusonpapa
    minden külön scriptet elkel fogandi ahogy az oldalt is..tudom körülményes,de igy legalább tudod h kiofizetnek,nem ugy mint anno cpaleadnél..rászált fbi..filmes cucok támogatás amiat és több ezer dollárt nem fizetet ki,igy legalább tudjuk h elfogadta miden rendben és fizetésnél nincs még1 elenörzés.
  • Murder3
    Nagy forgalmú fórumokat ahova lehet is postolni tudtok ajánlani?
  • googleabaratom
    jaja tudom...de az oldalt mar elfogadtak,mert a tegnap mar betettem...kuldtek emailt is..csak ma betettem az unlocker html kodjat,ami elvileg azonnal megkene jelenjen,de semmi..amugy te most mivel foglalkozol es mennyi zse jon? :D a fb-os cucc bejott?
  • mcdrusza
    el kell telnie egy időnek nemfog egyből működni, ellenőrzik oldalt meg ilyenek.
  • googleabaratom
    a leadboltnal 24 oran belul jelenik meg az unlocker..?tudja vki?mintha vmi olyasmit irna..betettem az oldalamra a kodot,de nem csinal semmit..