15995
11074353081353622639.jpg
  • Moonglow
    Konkrétan, a tagok részvényesi lesznek a cégnek így a bevételt szétosztják a tagok között. A Club Asteria nagyon sok mindennel foglalkozik, főleg a fejlődő országok terén sok innovatív oktatási programot is terjesztenek. De befektetésekkel is foglalkozik minden területen, erről részletesebb leírást találsz. A havi tagdíjat a cég befekteti és minden héten kamatozik. Gold taság másfél éves futamidejű, amikor elérted a legmagasabb havi bevételt. Minden héten 20% a nyereségből megkapsz tehát havi jövedelmed lesz az oldalamon leírt táblázat szerint, 80% pedig visszaforgatják a nyereségednek. Emelett aki tovább ajánlja az a 50% megkapja regisztrált tagdíjának, Tehát 1 Gold tag után 9 dollár. Ezzel is lehet keresni. 3 féle jövedelem van a Club Asteriánál. Bővebben itt olvashatsz róla. http://penzkereset-otthonrol.weebly.com/index.html
  • mcdrusza
    szerintem ideje egy hosszú takarításnak
  • Moonglow
    Na gyerünk kifogytatok az értelmetlen rágalmakból, gyerünk várom a további kritikákat, nem tudtok olyat felhozni amire ne lenne kézzelfogható bizonyíték.
  • Moonglow
    köszönöm
  • Moonglow
    Na valaki aki utána néz. Jöszönöm
  • Moonglow
    Egyéb értelmes kifogás kritika? Gyerünk, csak ne ugyanazt ismételjétek aminek a bizonyítékát már elétek toltam.
  • Moonglow
    Valós leinformálható személyek, a székhelyet meg keresd meg a google earht ben műholdas felvétel. Emellett ott az elérhetőség hívd fel.És igen piszok sokan sötétek még a banki átutaláshoz, AlertPay t sem tudnak használni. Kifogásokat mindig lehet gyártani. HA utána nézel leinformálható személyek, de persze nem nézel utána miért is tennéd. Ott van megadva elérhetőségek bárkit és bármit le lehet nyomozni.
  • Moonglow
    scienetnek az igazgatója lelépett a pénzel, a másik hogy ez sokkal nagyobb cég, persze ilyenkor mindenki a scienettel dobálózik, csak az a gond hogy nem 1 kategória. A másik hogy bárki leléphet a pénzel bárhol. Több milliárd üzlet létezik, de mindig pont azt a egyet hozzák fel ami bedőlt ez is nagyon jó mentalitás.
  • Moonglow
    Meg például gondolom azt sem tudtátok, hogy a Club Asteria vagy asreiacorporation fogja bevezetni a mobilról történő pénzitalást, aminek a tranzakciós költsége kevesebb lesz mint a banki utalás.

Ja meg gondolom annak sem néztetek utána mikkel foglalkozik.
  • Moonglow
    és itt a hivatalos weboldal:

http://club-asteria.com/home

csinálj ilyet ha tudsz. Csak elmondom hogy a legkorszerűbb automata szerverük van, ami már több mint 140.000 tagot kezel. Csináld meg ha olyan könnyűnek találod.
  • Moonglow
    Tanulság: ha valamit leszólogatunk azt ismerni kéne alaposan kívülről belülről és a kritikát logikailag helyesen felépítve valós indokokkal és bizonyítékokkal alátámasztva kell előtárni. Ilyen egy értelmes ember. Ti vakon dobálóztok anélkül hogy rendesen, alaposan utánanéztetek volna.
  • Moonglow
    Na mi van? Várom az értelmes kritikákat! A leírtak után, Amit állítottatok annak az összes ellenkezője ott van feketén fehéren ha utánanéztek.
  • Moonglow
    Ha a szemetek elé tolok mindent, ti akkor is le fogjátok szólni.
  • Moonglow
    Komolyan én minden refferenciát meg tudok mutatni, minden megtalálható a google ben millió 1 pontos leírás, személyek, cég helye elérhetősége, Andrea Lucas és a Direktorok vezetőség személyek, Ti csak dobálóztok anélkül hogy bárminek is utánanéznétek és nem gondolkodtok. harmadszotta kérdem ha átverték volna az embereket, akkor ő
    k tovább ajánlanák????? Ha téged lehúznak akkor tovább ajánlod a másiknak? kicsit gondolkodni kéne.
  • Moonglow
    Ez nem csak oldal, a Cég pontos címe meg van adva a Google Earth ben is megtalálható és 3 székhelye van pontos címekkel és elérhetőségekkel.

És ha átverés csinálnál hozzá adnád az arcodat???? Néz már meg a Dikerktorokat mindegyik leinformálható személy nyíltan mutatkoznak.
  • Moonglow
    Újra megkérdem, ha engem lehúztak, akkor szerinted ajánlanám? Logika nincs? Ha lehúzzák az embereket akkor lenne minden nap 2000 regisztráló? Tartana már 140.000 Tagnál?
  • Moonglow
    De pontos céginformációkat és felraktam

http://penzkereset-otthonrol.weebly.com/andrea-lucas-a-club-asteriaacuteroacutel.html
  • Moonglow
    De a tájékoztató oldalamra is raktam bőven.

http://penzkereset-otthonrol.weebly.com/kifizeteacutesi-bizonylatok.html
  • Moonglow
    meg most komolyan, csak olyantól hallotok rossz véleményt akik soha ne m is voltak tagok. Ez mindig így megy mindig azok szólogatják le, akik ki sem próbálták, érdekes nézzetek meg véleményt olyantól akik benne vannak, nem nehéz találni mert már több mint 140.000 Tag van. Mellesleg írjátok már be a goolbe hogy kifizetési bizonylatok légyszi
  • Moonglow
    Jah csak mert sok sötét van aki nem tudja hogyan kell kikérni a pénzt ilyennel találkoztam sokkal......

Csak ismételni tudom magam

Ne haragudjatok, de semmit nem bizonygatok olyannak akit úgysem érdekli, annak mutatok refferenciákat és bizonylatokat akiket érdekel, mellesleg megtalálható a honlapomon a google en milliót találtok. És ha átverés lenne akkor nem ajánlanám tovább, mert akkor engem is átvertek Miért ajánlanék tovább olyat amivel engem lehúztak??? 1 kicsit gondolkodni kéne. És nem lenne napi 2000 regisztráló és 140.000 tagja már, ha mindenkit átvertek volna senki nem ajánlaná tovább. Többet nem fogok ezekre válaszolni mert nincs időm rátok. bocsi.
  • Moonglow
    Ne haragudjatok, de semmit nem bizonygatok olyannak akit úgysem érdekli, annak mutatok refferenciákat és bizonylatokat akiket érdekel, mellesleg megtalálható a honlapomon a google en milliót találtok. És ha átverés lenne akkor nem ajánlanám tovább, mert akkor engem is átvertek Miért ajánlanék tovább olyat amivel engem lehúztak??? 1 kicsit gondolkodni kéne. És nem lenne napi 2000 regisztráló és 140.000 tagja már, ha mindenkit átvertek volna senki nem ajánlaná tovább. Többet nem fogok ezekre válaszolni mert nincs időm rátok. bocsi.
  • doxadmin
    Ok. Én csak hülyülésből mondtam ezt a ptc-t abból kiindulva hogy alig kell rákeresni és mindenhol olvasható hogy ami egész $-t kínál nem fog kifizetni. De mégis vannak olyanok akik nyomják, és hirdetik. És el vannak telve hogy hűű mit találtak, évezred üzleti lehetősége.

Nem éri meg domain pazarolni rá.

0.0025 centért meg ki az aki nyomja?! pár zombin kívül nem sokan.

Szóval nem csinálom meg az 1 milliomodik ptc-t 2011ben sem :)

• mcdrusza
    nem azt mondom, hanem te nem kapnál pl googletól vagy amilyen hírdetést kiraknál oldalra semmit.(azér gondoltam ptcre mert bux.to-t említetted). de pl mail gyűjtésre persze jó. viszont nemtudom sikere lenne-e oldalnak mert létrehozni egy dolog de befuttatni nehéz. szerintem több ezer ilyen oldalt hoznak naponta napvilágra csak nem mindegyikből lesz olyan nagy visszhang.:) de amit itt látunk nap mint nap h 20000dollár meg ilyenek kicsit elgondolkodtat hogy sokan regelnének meg szétdobálnák reflinket.
  • mcdrusza
    egyébként tegnap googleabaratom-al leteszteltük loudmo-t (PPI) egy oda vissza telepítéssel hogy jár-e magyar userért valami, de nemkapott egyikünk se semmit.
  • mcdrusza
    azér nemolyan egyszerű egy ptc oldal mint amilyennek látszik pl reklámok kellenek de nem ilyen google meg mittudoménmi mert akkor tutira biztos nemkapsz egy fityinget se.
  • Odacsap77
    Na letöltöttem egy videót ( official videot ) armin van buuren es számról , szerintetek bannolnak ha feltöltöm?
  • Odacsap77
    Én is ilyen oldalon gondolkodtam ...
  • mcdrusza
    egyébként ez a fb alkalmazás hogynézki egészpontosan? hogy offert meg hírdetést is ellehet rajta helyezni. nemtitok hogy fb tudásom nullához elég erősen közel áll szóval elképzelésem sincs.:D
  • doxadmin
    Biztos még mindig azon mesterkedik milyen trükkel vehetné ki a 20k virtuális $-ját.

Lehet átalakítok egy box.to oldalt, 20$/click, 20k nál kifizetés :D Biztos harapnának rá páran
  • fergusonpapa
    persze ilyenkor eltünik..

érekess egykét ember.bár fejükbe láthatnék.

Vas gabikánk is megint offolta magát,biztos világkörüli uton van aból a pénzböl amit keresett :D
  • doxadmin
    Az okosabb része leszólja, a butább meg egyből beleugrik és ész nélkül vásárolja a havi tagságot a nagy semmiért várva a sült galambot. Aztán ha átverik és lehúzzák akkor csak néz hogy vele hogy történhetett ilyesmi.

Ha "legbiztosabb és legjövedelmezőbb internetes pénzkereset" áruld már el kérlek szépen mennyit kerestél vele? Persze mondj egy időtartamot is és a befizetett havidíjakat vond ki a megkeresett összegből.

Amúgy amit már előttem is megemlítettek. Ha ekkora zsírkirály cég akkor megérdemelne egy 10$os domaint meg agy havi 5$os szervert.
  • fergusonpapa
    már olvastam róla...piramis játék

emelett van 1 szabályzat pirosba szedve,...jolenne ha elolvasnád h kifizetési bizonylat stb kel,és nincs saját célu reklámzás..ez nem aza gány topic ahol reflinkeket lehet gyüjtögetni,alakul 1 közösség jólenne ha nem rombolnád.

emelett linked is azért maradt meg mert hibás,emelett annyira jó és fizet mit keressel itt? másik kérdéssem h mutass egy fizetési bizonylatott és bocsánatot kérek (de mert nincs mert nagy scam az oldal err esor nem kerül)

ezek után kérdezem,még nekd áll feljebb???
  • Moonglow
    Aki anélkül vádaskodik, hogy valaminek alaposan utánanézne hogy tényleg úgy van e ahogy gondolja, az csak a magyar. Nagytöbbség olyan, hogy mindent leszól anélkül hogy alaposan ismerné.
  • fergusonpapa
    természetessen mi vagyunk a hülyék.
  • Moonglow
    Tipikus hülye magyar a hozzá állásával. Kicsit nyomozzál már utána mielőtt marhaságokat állítasz. Annyi eszed sincs hogy rákeress a google ben.

Club Asteria komoly cég, komoly vezetőséggel és már 150.000 Taggal, 3 Székhellyel és több partnerprogrammal.
  • doxadmin
    A vicc az egészben hogy havi 19,95$ ért engednek pénzt keresni, és akkor még neked kell reffeket gyűjteni - azaz építeni a piramist.

Komolyan csinálok én is egy ilyen fake sz@rt.
  • fergusonpapa
    nemár..
  • fergusonpapa
    ezt meghagyom,birom az ilyet.Jó pénzkeresési lehetöség de aki reklámozza is inygenes oldallal rendelkezik :))) fail..
  • Wright111
  • Moonglow
    http://www.penzkereset-otthonrol.weebly.com/

Club Asteria!A legbiztosabb és legjövedelmezőbb internetes pénzkereset amivel valaha is találkoztam.Ajánlom mindenki figyelmébe....Bővebb tájékoztató a honlapomon:http://www.penzkereset-otthonrol.weebly.com/