15995
11074353081353622639.jpg
  • Murder3
    Továbbra is fennál önmagába a linkröviidítéssel lehet "jól" keresni?
  • googleabaratom
    nos ugynezki,hogy te is csak arra reagalsz,amire akarsz...lsd 11309 kommentem es az elozmenyeket...es,hogy kinek szantam azt a bizonyos kommentem,amibe belekotottel...a club-asteria temahoz meg annyit,hogy azon a forumon,amit belinkeltem komoly kifizetesek vannak ezrevel..5 perc alatt lecsekkoltam...az egy mas dolog,hogy tilos a piramisjatek..ezzel csak annyit akarok,h nem scam az oldal..kulonben en sem foglalkozok ilyen befizetos dolgokkal..
  • mcdrusza
    ahogy fellendült topic azt hiszik vki aranybányát talált :DD
  • mcdrusza
    de így értelmetlen az egész mert automata törölte a gyerek hozzászólásait
  • fergusonpapa
    ennyire még nem pörgöt a topic :D 8.ak vagyunk a listán =)
  • Moonglow
    lol
  • fergusonpapa
    neeem :) marad,hátha okulnak belöle.am sztem vass gáborka volt mert 1-2hetes reg.
  • Odacsap77
    na végre
  • mcdrusza
    akkor most lesz dolgod a takarítással.:D
  • fergusonpapa
    bannolva
  • Moonglow
    Na Elköszönök a csökkent értelműektől, jobb dolgom is van mint a hülyéket cukkolni.
  • Moonglow
    hiteles képek az oldalamon, neked annyi eszed sincs hogy google keress kifizetési bizonylatot. Több 1000 találnál és csak a te kedvedért nem nem fogom szerkeztgetni 20kybite nál kisebbre hogy felöltsem ide. Tudta hogy 1 felmérésből kiderült hogy aki sokat káromkodik, annak IQ ja 60 körül mozog. És valakinek a beszéséből kiderül mennyire inteligensek. A legtöbbetek megbukott.
  • Moonglow
    lol :-) ezt mondom már csak kötözködtök :-)
  • Moonglow
    Na Ennyit rólatok! :-) A többségnek még Diplomája sincs az értelmes megnyílvánulásotokból ítélve. Minden bizonyítékot az arcotok elé toltam és már nem tudtok értelmesen kérdezni, csak beszólogattok. Hát sajnos ezért tartotok ott ahol tartotok. :-) Mulatságos az emberi hozzáállás. :-)
  • Moonglow
    Én ember vagyok és csak véletlenül magyar.
  • Moonglow
    nem engedi amúgy sem 20Kbyt ot enged
  • fergusonpapa
    magyarul nincs mit.

nincs mti felmutatnod.

megszegted a "villa" szabályzatát 4 pontban is.igy most elbucsuzunk töled mert bant kapsz.

Nyert az értelmiég

viszlát.
  • Moonglow
    nem szórakozok ezzel a kedvedért. úgyis belekötnek.
  • Moonglow
    Ez a Magyar nép ezért tartotok ott ahol vagytok mert ilyen a hozzá állásotok, Tudtátok hogy a magyar nép a legpesszimistább, ha nincs mibe belekötni akkor keres magának, ha nincs mit leszólnia hát keres. Értelme nincs annyi hogy valaminek utána nyomozzon.
  • Moonglow
    Na jó látom elfogyott az értelmes beszólás. Még vissza sem olvassátok az elejétől, utána sem néztem, ergó ...... vagytok. Értelmes ember arról mond véleményt amit ismer alaposan kívűl belül. Azt könnyű lehordani, amiről fogalma sincs az embernek ergo (Homo Habilis szint). Mindent leírtam már mindent odatoltam és ti még annyira sem veszitek a fáradságot hogy visszaolvassátok. Olyat mondjatok aminek bizonylatainak 100 nem mutattam vagy nem találjátok meg ha google kicsit utánanéztek és nyomoztok. Gratulálok nektek
  • Moonglow
    Könyörgöm az előzményekbe már mindent bizonyítottam vegyétek már a fáradságot olvassátok vissza
  • Moonglow
    Palinko te sem olvasod az előzményeket, millió 1 et találsz. linkeltem be rendes képekkel is. Az oldalamon is több van felrakva, csak ide most nem szúrogatok be képet, különben is ti abba is belekötnétek. Tökmindegy, ha ufó anális beültetés végezne rajtatok egy űrhalyóba, ti abban a pillanatban is tagadnátok létezésüket (ez csak 1példa)úgyhogy ne haragudjatok ha nincs kedvem csak a ti kedvetekért lefényképezni és azzal bajlódni mert felesleges. Aki okos utána néz aki buta vakon kötöszködik.
  • Moonglow
    És mint említettem a többit visszaforgatom. :-) olvassuk el pontosan ha kérhetem.
  • Moonglow
    Nem súrolja mert én csak 2 hónapja vagyok tag, de már több a bevételem mint a 4000fT TAGDÍJ. Többet kaptam vissza mint amennyit betettem
  • Moonglow
    Igen köszönöm, Tökéletesen ábrázol titeket ez a kép, amikor már csak bután őrjöngeni tudtok.
  • Moonglow
    Látom már nem tudtok normális érveket hozni, ez tetszik. Akik értelmesen kérdeztek azok elmentek, miután mindent a szemük elé tártam nem tudtak mibe belekötni, maradtatok ti fenyegetőzők.
  • Moonglow
    Újabb gratulációm a magas fenyegetőnek ki már nem tud mást csak parasztul fenyegetőzni.
  • Moonglow
    Én nem nektek ajánlom csak lehetőséget kínálok az értelmesebbeknek, akiknek nem olyan a hozzá állása mint a többségnek. és akadt is 1 ha visszaolvassátok az előzményeket aki utánanézett neki köszönöm 1 a sokból, könyörgöm legyetek annyit értelmesek, hogy legalább elolvassátok az előzményeket.
  • Moonglow
    Egyéb értelmes kérdés megnyílvánulás? Tudtok még felhozni valamit, legtöbbetek már csak beszólogatnak.
  • Moonglow
    na akkor tessék. bemásolom.

Date: 2/6/2011 8:36:09 PM
    Reference Number: 99A39-2F7D3-382B3
    Transaction type: Transfer Received From
    Name/Email: Asteria Corporation
    [email protected]
    Current Status: Completed
    Amount: $19.00 USD
    Purchase type: Service
    Shipping Details: Not Provided
    Details (optional): Commissiosn

Date: 1/30/2011 4:48:52 PM
    Reference Number: 0D9C5-7DC60-3C793
    [email protected]
    Amount: $10.00 USD
    Details (optional): Commission

Date: 1/23/2011 12:43:34 PM
    Reference Number: 96AF9-42C3D-809EF
    [email protected]
    Amount: $10.00 USD
    Details (optional): Commission

A többit meg visszaforgattam.
  • Moonglow
    Gratulálok te is értelmes vagy. Honnan jöttél parasztfalváról. Can you speak intelligent?
  • Moonglow
    Te sem tudsz már értelmes dolgokat felhozni és ezzel csak magadat járatod le. Minden kérdésre adtam tanúbizonyságot, refferenciát, elérhetőséget és a többi. Ha nincs több értelmes kritikád inkább meg se szólalj. Még arra is lusta vagy hogy visszaolvasd az előzményeket. Rólad ennyit.
  • Moonglow
    Olvasd vissza az előzményeket. Én neked és magadfajtának nem kell bizonygatnom, ha a képetek elé tolok mindent akkor sem hiszitek el soha. Nem baj valakinek közmunkákat is el kell látni, meg akkor nem lenne pék, hentes és a többi. Aki nem hisz valamit nézzen utána.
  • Moonglow
    Na ennyit rólatok!
  • Moonglow
    Gratulálok az értelmes beszólogatóknak, az értelmes megnyílvánulásaikkal. Okos ember érvel és alátámaszt, bizonyítékokat állít ti csak dobálóztok alátámasztás és bizonyítékok nélkül. Gratula. Olyat szóltok le amit nem értetek és legkevésbé sem ismertek.
  • Moonglow
    Látom mindenki kifogyott, az értelmes megnyílvánulásokból és a véleményük hiteles leinformálható alátámasztásaikból.
  • Moonglow
    Én tőletek? semmiért! egyáltalán ez meg miféle kérdés? Megint 1 okos beszólás.
  • mcdrusza
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    fergusonpapa fórumsöprést követel a nép!!
  • Moonglow
    Kedves Doxadmin olvasd vissza az előzményeket mielőtt beszólogatnál, látom te sem tudsz értelmes bizonyítékot felhozni a ,,piramisjáték" megnyílvánulásodnak. Értelmes kritikát várok, hülye beszólásoktól meg már kíméljenek. Aki nem tud alátámasztott bizonyítékkal szolgálni az inkább maradjon csöndben.
  • Moonglow
    Ja másik magyar nyelven elérhető az oldal. Bocssssssssss!

Külön befektetést is lehet tenni lehet asteriorst vásárolni így hamarabb lesz meg a kívánt havi jövedelem.