Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
kamu oldal töröltem.

www.icewebhu

Palinko
volt már pár ilyen, valahogy egyik sem fizetett végül. nem tudom ez mitõl lenne jobb?
fergusonpapa
most találtam.

Feltõltõknek

remélem hasznos lesz.<#zavart1><#whatever>

www.icewebhu

fergusonpapa
okés <#vigyor>

www.icewebhu

plu604
mára elteszem magam de holnap ígérem megkapod 😊

fergusonpapa
kelenne köszi.😊jöhet privát.

www.icewebhu

plu604
facebook spam-re facebook blaster pro-t kaptad?
van belõle crackelt 7.0.6-os verzióm, ha érdekel. amúgy mûködik, kipróbáltam.

fergusonpapa
az,nagyon jóoffereik vannak.CSAK irta fb cucot..akárhányszor postolnáma linket tesztnek.kiirja h nem engedélyezet..majd holnap megbeszélem vele.

www.icewebhu

mcdrusza
😮 fasza.😄
jaja

fergusonpapa
na beszámolóm van.felvett msnre egy tag..néztem kiaz aztán kiderült hogy
az affiliatecashpile.com -tól a tulaj 😮 lesstem is h mivan 😊mondta h láttja még náluk nem kerestem semmit,elis feljtetetm h regeltem..és eldumáltunk az én száraz angolommal 😊 de jófej srác. 21 éves..mint vass gabi 😄 lehet ö volt.. 😄

na viccet félre téve..mondta h segiteni akar,adot linkeket stb meg tipeket.fb spammelös cucot is adott annyi h fizetös de adott trialt.meg sok tippet..utána bszéltem hogy él stb..mondta h hvai 500k fölöt keresaz oldalával 500 tagja van akik keresnek.ebõl 80%nak ö segitett stb stb 😊 emelett cpaleaden si fetn van itt kezdte 2 éve..mielöt saját affilate oldalba kezdet.havi 50k megvan...😄 van barátnöje 3éve..szeret pokerezni stb...sokat utazik van irodája cégnek blabla 😊

midezt 2év alatt elérte..durva.inspiráltis egy kicsit.megnézem 1 fb cuc müködik e ha igen megint jol fogok keresni mint anno. 😊

kéreztem is h ennyit keres szokot e lazulni mondta hülye vagyok napi 15-20orát dolgozik stb...tezstel uj methodokat stb.sciptjét csinálja,kifizet beszél emberekkel stb.mondtam isneki h van ideje ilyen noobokra mint én.elkezdi belölünk él meg =D iaza van és legalább öszinte.😊énis hasonló sikereket elérnék nem tudom..lehet nem meloznék ennyit.bársegitökészség bennem van.de hátna =) lazulni is kel.

www.icewebhu

doxadmin
És innen annyian leszedik? 1000-es nagyságrendben?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
=)

www.icewebhu

mcdrusza
rajtam is sokat kerestek már<#zavart1> legalább én megköszönöm köszi.<#nyes>
Én már írtam neked, hogy hogyan szerezhetnél letöltpket.
Amúgy annyi a dolgod, hogy csinálsz egy olyan blogot mint ez: 1klikkfilmek.blog.hu csak mondjuk angol nyelvû filmekkel. Aztán meg vársz, talán néhány helyre beposztolod a blogod linkjét aztán megy az magától. (Nem ez az én blogom, de innen töltöttem át egy csomó cuccot az accomba)

Annyira nem kéne utálnod hiszen már 35$-t kerestél rajtam <#vigyor>

Amúgy mivel én nem darabolom a fájljaimat ezért jobb az SF mert ott akár 2 gb-os is lehet a fájl HF-en meg asszem csak 400 mb (standard accal). na meg persze a letöltõk is jobban kedvelik és ahogy McDrusza is írta jobban fizet.

mcdrusza
😞 utállak.😄 remélem tényleg megoldják a nálam lévõ jelenlegi helyzetet, és nem csak duma volt ez az "ellenõrzés".
4 napig transferelt és 1 nap alatt megérkezett a számlámra <#idiota>

mcdrusza
én olvastam ott autoposterrõl írsz, régen énis használtam, de rengeteg ipb fórummotorral mûködõ oldal lett azóta, és ezek az autopoesterek mind bekrepáltak, nincs ipbre konfigurálva.:/
mcdrusza
már írtam, azér mert ótvarul fizet.😊 krva szar a rendszer, fileserve vagy filesonic 20x jobban kessel. egyébként énis hotfileoztam annak idején, de amikor képbe kerültek ezek az oldalak rögtön váltottam.
fergusonpapa
óforumokat ismernek vagy saját weboldlauk népszerü stb 😊 nézdmeg a 10111 hozzá szólásom ott picit regéztem. 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
grat. am miért nem használjátok Hotfile.com??én anno azt használtam.kb 150 dolcsit hoztam össze vele 3 alatt 😄 midnig fizettek.bár néha leszedték cucaim.😄

www.icewebhu

doxadmin
Hogy generáltok ti ennyi letöltést?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

mcdrusza
egyébként jelenleg 74.22 dollárom van fs-en ami még nem érkezett meg.😄
mcdrusza
engem utál.😞 😊
mikor kérted ki ezt az összeget transfer-re?
Én meg most kaptam egy újjabb kifizetést, 27 USD-ot 😄

mcdrusza
amit vagy 3hete küldtem fileservenek levelet azóta semmi, ma elküldtem megint és válaszoltak egybõl.. az volt válasz hogy ellenõrzik a refeket azér nemdolgozza fel pénzt. de ez hülye, mert 20dolcsit elõbb kértem ki, utána olyan 27körül, a 27et feldolgozta, a 20at meg még mindig nem.. sõt azóta is mint írtam volt újabb kikérésem 1hete, amit szintén nem akar feldolgozni... agyfaszt kapok már ettõl.
fergusonpapa
Szép kis leiirás.
köszönjük.

na szóval.

fejléc lecserélésben segitség kelessz 😊 bárlehet magam is megoldom,ötletem annyi lenne hogy 1 képet beilszteni alatta kis hivatkozás.egy bejegyzést amit oda linkelek hogy szabályzat.mellé majd a hozátársitot weboldal és még..egykis leiráshogyan küldhetjük be leirásainkat.mia módja.(szóval nem reflink és kész mert automatikusan tölröm)kb ugy mint az elöttem szólo.és kész 😊 a képet megtudom csinálni.talán hivatkozást is.de eltart egy ideig,segitséget fogadok,az irjon privátban.

helyesírásomon javitok. 😊

www.icewebhu

Pénzkeresés feltöltéssel a Hotfile segítségével.

Itt tudsz regisztrálni hotfile regisztráció

Hogy mi kell hozzá?

1:Számítógép
2:Internetkapcsolat
3:Internetes bankszámla (PayPal):Erre kapjuk a kifizetést.

Magyar videók.:
a regisztrációról.: http://www.youtube.com/watch?v=BdNxrCY-Njk&feature=player_embedded

a magyar bankszámlánk regisztrálásáról.: http://www.youtube.com/watch?v=a4GaY86XCYU&feature=player_embedded

a pénz kikérése PayPal-ról a bankszámlánkra.: http://www.youtube.com/watch?v=7U_HxF8ddVk&feature=player_embedded

Regisztráció.: https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_home-general&nav=0

4:Hotfile regisztráció (Van magyar kezelõfelület.)
hotfile regisztráció

5:Feltöltendõ file (film,zene,játék,program,kép,stb.)
6:Fórumokon regisztráció
7:Letöltõ közönség

Van egy olyan pénzkeresési lehetõség az interneten, ahol azért kapunk pénzt, hogy mások számára hasznos dolgokat osztunk meg és azt az emberek letöltik.
Töltsd fel ingyenesen kedvenc videóidat,zenéidet,képeidet,filmjeidet,programjaidat (minimum 5 mb,maximum 400 mb) és a letöltõ linkeket helyezd el fórum oldalakon, vagy küld el e-mailbe ismerõseidnek.
A legjobb ebben, hogy akik letöltik, nem fizetnek a file-ért,kivétel ha esetleg valamelyik elõfizetési csomagot megvásárolják.
Akkor mégis mibõl fizet az oldal? A sima felhasználóknak korlátozva van a letöltési sebességük, ugyanúgy mint más letöltõs oldalaknál (pl Rapidshare). Így vesznek elég sokan premium accountot (Ugyanaz mint a többi fájlmegosztó oldalon, korlátlan napi letöltés, nincs idõkorlát, stb.), és ebbõl tudja a hotfile fedezni a feltöltõk számláját.
Ahogy feltöltötted a file-odat, kapsz egy linket, ezt kell majd fórumokon, MSN-en reklámoznod, hogy letöltsék a file-odat. És hogy mennyit kapsz érte?

A dolog lényege annyi, hogy ha pénzt akar valaki keresni a HotFile-al, akkor ezt külön jeleznie kell (ahogyan az a képeken látható) és ezután lehetséges majd beírni pl. a PayPal címet a HotFile fiókba, amire a pénzt szeretnénk megkapni. Ez azért is nagyon fontos, mert így nem is számol semmit a rendszer bevételként eleve!
Valószínû ezzel pénzt szeretnének spórolni, hogy aki tudatlan, vagy csak kizárólag saját feltöltésre akarja használni a HotFile-t, azokra ne kelljen pénzt kifizetniük.

Nagyobb fájlokat fel kell darabolni (rar-ozni) kisebb részekre pl.:Winrar-al.
Egy 700mb filmet nem tudunk feltölteni egyben, mivel 400mb a korlát.

Ha 400mb-ot egyben töltünk fel és azt 1000-en letöltik és mondjuk cooper-ek vagyunk 4$-t kapunk.
De ha ezt a 400mb-ot feldaraboljuk 4x100mb-ra és ezeket letöltik 1000-en,cooperek vagyunk 16$-t kapunk.
Ha ugyanezek,de már platinum-ok vagyunk 400mb 15$,4x100mb 60$-t kapunk 1000 letöltés után.
Ezért érdemes darabokban feltölteni bármit és rendszerezni.
Nem kell túlbonyolítani.
doxadmin
Grat! Akkor itt az ideje munkához látnod 😄

mcdrusza
grat hozzá, aztán helyesen írj ám 😄 "Hamarossan"
vmi igényesebb kinézet kéne 😛

Fabio Capello
grat a hg joghoz.

gratulálok UP UP UP <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Get a life!

úgy értettem,hogyha a topikban amit eddig meglestem hsz érkezik azt elküldi az email címemre,hogy írtak oda,de valszeg jót mondtál,Ne zargassanak opció 😊

Fergapapa Grat 😄

fergusonpapa
ehj ténleg. 😊 köszi ez nekm is hasznos.

am ugyláttom admin lettem.köszönöm még1x nem bánjátok meg<#hamm>

www.icewebhu

Palinko
nem értem pontosan mit akarsz, lehet hogy topicban a reply, vagy lehet privát üzenet de megoldások:

jobb felsõ sarok settings, aztán my account menüsorban válaszd a general settingset.

topicokban replyvel ne zargasson ez kell:
Default Thread Subscription Mode:
alatt állítsd a legördülõt "Do not Subcribe"

hogy a privátokkal ne fárasszon állítsd
Email Notification of New Private Messages:
erre:
Don't receive Email Notification of new Private Messages

ha mindezzel megvagy alul save changes, és remélem mûxik ha nem még szétnézünk azért 😄
és belehet okoskodni valahogy premium acc-ot? 😊

fergusonpapa
na ez egy jó kérdés.én se tudom 😄

www.icewebhu

digitalpoint.com forumba hol lehet kikapcsolni h ne küldjneke minden egyes REply után emailt? mert nem jöttem rá.. 😊

fergusonpapa
Kezdésnek majd a Fejlécet szeretném kisé átalakitani..😄

www.icewebhu

fergusonpapa
köszi <#vigyor3>

www.icewebhu

Rash87
Sok sikert hozzá <#integet2> 😉

Glory, Glory Man. United!

fergusonpapa
am autopostert nem rég emlitete valaki..hát figyelj..emlékszek páréve..több nagy forumra benyomtad cucaid halálra kerested magad..midenap pár giga cuc..és amit még 1honapja töltötél aból is pénz jön..na ugyelustul az ember kijöt autoposter..elterjedtek..és gyorsan midenki használta,elárosztata forumokat..és annyit láttál h midenap pl játékok témában 50 uj post..de midegyiket max 5-10en nézték meg.szóval szétlett barmolva az egész...utána jöttek az adult siteok meg scriptes oldalak...most meg sokan spanyol oldalakra töltenek meg hasonlok.ajánlom pl Taringa nevü oldalt.nincs még szétbarmolva.de sztem midennap az ember feltesz pár cucot.belefektet 1-2 órát(jelentös réssze feltöltés ugyis)egy idö után megéri.annyi h keressen pár jó forumot és ne addja ki senkinek.ha warez forum szóra keress az emebr googlebe n porbáljon más nyelven spanyol stb VAGY kapásbol kb 20.oldalra lapozon.elsö oldalak tuti mind tönkre vágták.

amint házi gazda lesszek.weboldal started.és miden féle methodot amit ismerek és majd találok,beszámolók nélkül stb megosztom.elején ami nekm fizettek stbutána trükkök stb.utána másoldalról nézet de müködö cucok.
igérrem 90% mind befektetés nélküli,piramis játék stb nélkül.nem leszek reflink vadász,melette lesz azis de a sima link is.aki támogat támogat aki nem nem.örömmel segittek.csak parancsoljatok rám mert néha elustullok 😄 <#idiota>

www.icewebhu

Remote uploadolni elvileg akár honnan lehet, de ahhoz, hogy valóban tudj, direkt linket kell szerezned, azaz ha más fájlmegosztókról akarod áttölteni mások dolgait prémium accountra van szükséged ahhoz a fájlmegosztóhoz (nem a filesonichoz hanem ahhoz ahol a fájlok vannak)

fergusonpapa
háhá 😄

elehet tölteni az idöt,én a múltkor 10kor elkeztdem ránézek az órára fél4..mondom na alvás...😄

am ladtam HG jelentkezés cuccot.Láttam minden 2.bejegyzés kb az h tiltsák ki vas gábort.szegény srác <#hamm>

www.icewebhu

szigetlakó
Pénzkeresõ otthoni munka.
Internetes munka. Online munka. Pénzkereset. Online jövedelem.
Duplázza meg jövedelmét!

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Van itt aki filesoniccal nyomja? és ha van mely oldalakról tud remote uploadolni? 😊

doxadmin
jó cikkek meg írások vannak ezeken a külföldi fórumokon. Csomó idõm erre megy el hogy ezeket olvasom, nemhogy csinálnék valamit amibõl pénzem is lenne 😄