15995
11074353081353622639.jpg
  • fergusonpapa
    am összehozhatunk 1 közös projectet,várom az ötleteket. :)
  • fergusonpapa
    gratula,pontosan mien oldal kéne nekd??
  • zotja22
    és hogy kell felvinni az oldalamra az adsense-t?
  • OssianFan
    Én Google Adsense partnerprogramot ajánlanám. Átlag 1% az átkattintási arány, tehát napi ~80 kattra számíthatsz, ami ugyan teljesen változó kattértékű, de sztem napi 5€ simán meglenne (ha nem több).
  • zotja22
    Ferguson akkor megvan még az a webcím ahol a kép linkemre kattintva fizetnek?
  • zotja22
    Na elég dinamikusan nő a rajongói oldalam :) egy hónapja 500 rajongóm volt..most már 8 ezer :) CSak még nem tudom,hogy használjam ki ezt :D
  • Murder3
    a torrentest értem épp azt próbálgatom most csak a cpa offer nicsn így csak linkrövidítőt használom.
  • mcdrusza
    hát igen fejlődő dolgokat mindig többségben fiatalok kezdik el.
  • fergusonpapa
    azanagy h manapság cpa oldalak tulajdosainak 80% 18-22 közt van :)

több ezer dollárt bezsebelve naponta.
  • fergusonpapa
    ezt még inkább ebbe többa szám és egyszerübba nyelveett
  • fergusonpapa
    csak egy ujat felépiteni néhéz.

fbnak egy nagy elönye van fiataloknál.

az pedig h telon inygen lehet nyomkodni.

am ajánlom figyelmetekbe ezt az interjut párnapja került ki

interju
  • mcdrusza
    igen erre már írtam hogy a tulaj enyhén szólva egy f*sz.
    azért nem ajánlom vételt mert rengetegen tudják már ezt az infót és csak azért sem regelnek oda, és csak azért is lejáratják az oldalt mindenhol.
    egyébként baromi régi is az oldal, van pár éves. egyébként az ötletek nemrosszak vele kapcsolatban.
  • fergusonpapa
    am épp iwfw megvételén gondolkozom 1honapja srác 50ért lepaszolta volna.

ugyis weben vagyok.fejlesztgetném,nem akarnék fb klont,egy csak fitalokat megcélzó közzöségi site,tele programokkal(bulistb)

kontaktust kötni a hasonló korosztályt képviselö djuiceel hogy ott hirdetesen emelet legyen partner.ahogy ugyanugy 1-2 oldallal-témával összeegyeztetni.

és iyg lenne 1 hallom esemény,akciók (pl iwfw-s kuponok kik csak regisztrált tagok kaphatnak,olcsobban cucok stb),versenyek,ajándékok stb.

oks kicsit ábránd de mindet csak épiteni kel.kezdésnek rámenne egykis stilus frisités és 1-2 plusz plugin.h legyen miért oldalon lenni.a célom nem az h leverjem fbot,hanem ami maradt magyar ür betöltsem.iwiw,myvip leágazobban,itt lenne az ideje valamit a fiataloknak megcélozni.

másik ötletem meg már megy..napi 2000látogató van átlagossan.
    (ezt nem mondanám el könnyü lecopzyni csoda h még nincs..)
    bevétele még nincs.

harmadik meg valami magyar cpa mert nem igaz h nem létezik ilyen.egy hirdetési cég ami nem csak egyszerü hirdetéssel foglakozik.ez a nagy állmom.saját hirdetési cég.sok suhancnak ment(lásd affialite paying blogján sok interju) szal nem lehetlen.

nálam most ilyenek járnak a fejembe.mert amikel keressek nem tart öröké.
  • fergusonpapa
    jaja ritka mikor titkárnö dumálgat akkor is 5 kérdés..hol halotál odlalrol.mond neved cimed,mien offerekt akarzs hazsnálni és hogy reklámzod öket.ennyi.
  • Moonglow
    lol
  • fergusonpapa
    sokzor leirtam már h kel parancsikont csinálni,ne haragudj meg de fejem fogom h még mindig nem érted :/

am othonosan???

1éve léptem be cpalead kapuiba mikor épp barátnöm aludt én meg digital poutn forumon láttam h már 350 oldalnál járnak a külön neki nyitott témában regeltem..és visszaértve beléptem..látam h mennyien keresnek meg uristen..na mondom ááh..aztán sokat porbálkoztam stb jöt 1-2 dolcsi utána jöt a spam..meg starcraft ötlet,utána csajom ennyi utána szünet..letargia. stbutána sorozatos oldalak megint seo stb.ezt még máig cisnálom.csak kissé lerágot csont már :S napi 5 dolcsi körül van aze lényeg. szóval utána fb alkalmazások kiseb cucok..ötletek sunyiba.(sok magyar azért titok =) ) aztán webshopba kezdtem fbon árulok adatbázist vezetek,rendelek,eladok,zemélyes átvétel stb.miböl fektettem be?? hát fb alkalmazások meg innen onan kicsi.fél hét alat kerestem 135e ftot csak orákból (bár ez sztem nem ismétlödik hetente hozzákel h tegyem) meg alkalmazások 173 dolcsi meg torrentesböl még MINDIG :D:D:D 1-2 dolcsi..szal átszámolva átlagosan keresek heti 30-40e ftot plusz ora most ami megy jogsira.

és van egy nagy projectem amit szeretnék felfutatni és eladni.

nem vok pro közzelsem csak porbálkozom.ennyi a titkom olvassom a forumokat blogokat összerakom elemeket befektetek KITARTOK és ennyi.

• mcdrusza
    nemúgy kell érteni a felhívást, énis csináltam ilyet, annyi az egész h egy automata bemond neked 3-4 számot amit meg kell adnod ennyi.
  • Murder3
    Öszintén neked könnyű, mert régóta csinálod otthonosan mozogsz benne.
    Én aki most ismerkedig a dolgokkal egy nyomorult cpa oldalra nem tudok regelni, ahova telót kér oda is mit csinálnék ha felhívnának?
    mert még szövegesen "valahogy" el társalgok angolul, meg aztán a sok script meg miegyébről végképp nincs fogalmam h hogy kéne azt hazsnálni.

most ott tartok h inkább átváltok a torrent+linkrövidítésre.
    Se ezt se tudom h be fog-e válni.

• mcdrusza
    folytasd ezeket úgyahogy én vágom.:D
    igazából minden a felépítésen múlik. csak ugye a lusta ember az ilyen piramisjáték meg ezekkel foglalkozik. co.cc-n énis lestem mikor megjelent a cpalead offer. dehát ő csinálja jól..
  • Murder3
    de én arra a módszeerre értem ahol írtad h torrent mellé egy parancsikon.
  • fergusonpapa
    folytassam a sort? :)
  • fergusonpapa
    szóval sok ilyen van csak csinálni kel.valaki vett magának tárhelyet.
    feltet egy egyszerü sciptet..filefeltöltöset cska offerekkel.igy letta

sharecash =)

offeket meg bármeiktöl beteheti.

akor ugyanigy van sok domain-webhost oldal is.

és tudod sok ember ztmondj ainkább 1 gyors quiz mint fizessen és sokuk csak emailt gyüjt igy végkép jó.
  • fergusonpapa
    akkor co.cc oldal is..ismerös lehet mint domaint adó oldalka...

félve már szigoritotak és 1 reg után 3 free domain de,rövid idöre és cpalead unlcoker megint..rámész és megtudod hoszabitani domained éettartálmát..ugye co.cc domain inygenes de iylen 10.000 db 100dolcsi.meg ilyenek.vagy ez vagy offerek.

és ö meg napi több ezret keress.

folyathatnámsor 1 videokal teletet oldalrol is..mozifilmk..iszonyatosan sok látogató..online lehettt nézni(ilyen is van már nálunk) ötlet töleindult..még 2-3éve..titokban tartota mamár lerágot csont..

és 40.000napi látogatoja volt..tudom mert ciket irt róla h kereset napi 8000-9000dollárt. és h vette el az FBI az oldalát..egyszercsak nézi regel..és fbi logó :)
    de ujra porbálkozott és most megint 3000-4000keress bárki láthatja cpalead chaten ilyen éjfél után mindig online a kis dög.

ezért mondom ötlet ötlet ötlet ötlet.
  • googleabaratom
    egyetertek :D
  • mcdrusza
    igen énis néztem scriptmaffiat, rohadjon meg a tulaj.:)
  • fergusonpapa
    vagy felfutatott honlap scriptmaffia.org cpaleades unlocker.semmi csicsa,megcsinálod vagy nem látod mivan.és megcsinálják..napi 20e nézik.láttam cpaleaden mennyit keres(nickje oldla neve) napi 200-300dolcsi körül.

nem semmi mi?

godolja midenki szaros unlocker de sokaknak kelenek azok cucok hiszen mindegyik premium több doláros..és csak 1x csinálod meg egynap és lehuzol anynit ameniyit tudsz(napi 100-200uj dolog kerül fel)
    és hiába riválisok..nem tudnak nyomába érni.
  • fergusonpapa
    pedig én cpa-t fb spammel kezdtem.

a fiilm témám meg true blood volt. 2 milio fan,bárki postolhat..gondolhatod.

elmentem edzeni 1ora után 40dolcsi 11offer :) az volt ám az élet.
    esste ugy hagytam is 90-150.változo.

sose volt még olyan látogatóval létezet oldalam.

aztán justin bieber girlfriendel is vagy 30 dolcsi.sajna hiába sok fanpagere ment a feltünö szöveg,bár fb épp védekezet ellene :/

csak 1évvel hamarabb ismerem cucot(akinek tulaját lecsukták tudomássom szerint) több miliót kerestem volna.

máig sokan csináják ezt csak nagyon vip soft vagy pedig saját eröböl "ugynevezet viral scriptel" tudjátok..likeold h megnézd ezt azt..és sok likeot begyüjtik és felépitenek egy saját fanpgaet ami irtó nagy reklám eszköz.

• fergusonpapa
    már leis löték a poént.csak magyar szinten mondom h van 1 valoviágos fanpagem..

közel 20e fan.és bármit kiteszek sokszor bit.ly (érdekel statsiztika) és ilyen 500-2500an katintanak változo egy linkre. ;)

had ne mondjam h webshopom mivel reklámoztam be.50 órát eladtam 4 nap alat...25ért vettem az egészet.3000ért paszoltam el darabját.(najo ismerösk páran kaptkak inygen)

ehez képest vaterán 1 eladásom volt 2hét alat :)

na eza facebook ;)
  • googleabaratom
    lehet,hogy fb hatalom...csak sajna en ezt meg nem tapasztaltam meg :S pl vagy ket hete posztoltam vagy 100 justinbieber fanpagera 50k+ letszam :S a sharecash linkjeimet,hogy jb hot pictures es egy arva centet sem kerestem vele...
  • mcdrusza
    én reális oldalát néztem nem egy felépített dolognak, ergo csakúgy ha linkelgetsz adf.lyal soha életbe nemlehet "jól" keresni ahogy írta a kérdező.
  • googleabaratom
    jah fb-al lehetne ugy,hogy csinalsz egy fanpaget es tobb ezer latogatot szerzel...es teszel ki erdekes posztokat a linkeddel..
  • fergusonpapa
    banlistára kerül a srác.aki egy piramis játékot reklámzot.elején ugygondoltam tanulásgos lesz igy nem töröltem bejegyzését ahol saját inygenes blogját reklámzota,de amig én mecset néztem ö ugy gndolta itt éli ki magát.

folyamatossan szidalmazott mindenkit nem birt fizetési bizonylatott adni.meg hasonlok.

kb ennyi.
  • fergusonpapa
    hidd el h lehet.leis irtam hogy.
    söt fbal lehet még.

fogjátok már fel h fb hatalom..
  • shark11
    126 új hozzászólás? LOL
  • Fabio Capello
    najó. valaki meséljen mi történt, lemaradtam :|
  • googleabaratom
    egyaltalan nem ...max ha talalsz egy aktualisan mukodo adfly botot es nem bannolnak ki...szal a radar alatt tudsz maradni..
  • Moonglow
    lol
  • fergusonpapa
    igazad van.

akkor törlök

am nagyon örülnék ha szép lassan ténleg kialakulna valami szép közösség és alaból igy pörögne a topic.

azabaj h hiába irok miden másodiknap kb 10-30 soros regényt ötletekröl senki nem halad elöre pedig elég szájba rágosan teszem.

nem tudom hola gond :/ én ténleg akarok segiteni.
  • googleabaratom
    hal istennek az a comment is torlodott,amire ment az elozo valaszom...
  • mcdrusza
    nem