Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki talált vmi új hasznos dolgot amivel $ lehet keresni? 😊

fergusonpapa
asszem profilod beálitásánál kel h legyen youtubon belül.ahogy blogspotnál is azoon belül lehet enegdélyezni doglokat.ez tuti.

www.icewebhu

mcdrusza
tehát saját google hírdetésed belehet illeszteni? csak mert ilyet nemtalálok jútubon hol lehet.
fergusonpapa
Énis flash cucokat fogok felteni majd.valami jópofa animációt,poénokkal stb.csak még nem tudom hogy milesz.mertrábeszélni nem akarok.ugyis mostanában csinálom,megis akarom osztani,hát legyen haszna is 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
ja 😄 sok kis csili vili make up videosok simán megtermelik zsebpénzöket 😄

www.icewebhu

Palinko
meg a sok csaj 😄
fergusonpapa
google-é az egész youtube gondolom tudod,és h nyereségeslegyen (még mindig nem az)hirdetést egybe vonták.az adword ésegyébb szolgátatások.mikor video alatt megjenika reklám vagy video melett jobra aza kis felület stb.és ezt a felhasználok hazsnálhatják.googlenek meg jó pénz 😊 sokan youtoubon élnek meg mint pl mysteryguitarman 1éve videokat tesz fel.midegyiket kb 1-2milioan nézik.sebésznek készült de kirugták..bár hülye fejét nem tudtam volna elképzelni h engem boncolgat.szal jobb is.és videokatvág megosztja és keresete többségét youtubon csinálja. ugyanez az The Annoying Orange.

www.icewebhu

passatgt
hogy lehet youtube-ra egyáltalán adsenset rakni?
adsense-ben sehol nem ltom a llehetõségét

fergusonpapa
mit hirdettél ?? 😄

www.icewebhu

doxadmin
júúúj jutyub 😛 hozott nekem 3centet 😄 ,végül is 1 ócska 1 perc alatt összevágott felirat nélküli videó = 3 cent 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
kifogáss....😄

www.icewebhu

mcdrusza
holnap kelni kell nemlehet.😄
fergusonpapa
ehj 😄 és mit keressel itt?húzzál szórakozni. <#vigyor5>

www.icewebhu

mcdrusza
bocsi, havernak szülinapja van és ittam kicsi.😄
fergusonpapa
jah az lehet =D am valahogy mennie kel =D

www.icewebhu

Palinko
mcdrusza szerintem jól félreértett õ most várja a flash fejlécet 😄

a flashes logo kicsit elképzelhetetlen nekem hogy 8 KByte legyen a .gif 😄
fergusonpapa
párnapja unatkoztam suliban és elkeztemn gépen nyomni,szal semmi komoly.betü vilogni fog 😄 meg kiscsávó mozogni,csak van 1 kis problémám a kimentéssel..😄

www.icewebhu

mcdrusza
flash verzsön lesz? kiváncsi vagyok.😊 gondoltam gyorsan öszecsapok vmit, de akkor várom flasht.😊
fergusonpapa
jaja nem nehéz.

www.icewebhu

mcdrusza
jogos, egyébként régóta rendesen megy ez az oldal.
azt szeretem ebben h még a leges leghülyébb ember is megérti pl paypalt, mert videók is vannak.(még gabika is értené)
fergusonpapa
Nekm bérelt tárhelyem van majd miden megy oda. 😊 am jaja sikerült logo de nem tetszik most csinálom a flash verziót.. 😄

www.icewebhu

Palinko
igen kábé elég lenne erre egy link, de ha átmásoljuk és saját rendezésbe vesszük az sokszor jobb megoldás mert az ilyen oldalak amit más rendez pillanatok alatt megszûnhetnek és az ott tárolt infók is elérhetetlenek lesznek.
mcdrusza
nemkell azt csorni, itt tényleg minden kérdésre választ lehet találni paypalal meg egykét bankal kapcsolatban: http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/
Palinko
látom sikerült a logo <#eljen>

nekem semmi bajom a zöldhasúkkal fenn 😄 ami még eszembe jutott az online bankokra valahonnan majd csórunk regisztrációs leírást és az is mehet ki.
mcdrusza
hátteret se loptam legyen ez az egyetlen jó benne.😛
fergusonpapa
jobb mint az enyém 😄 majd kialakul az =)

www.icewebhu

mcdrusza
hú így elég gagyi lett a fejléc, de majd csinálok vmelyik nap egy kicsit dolgozottabbat.😄
Upgrade to Premium

The following e-mail account will be upgraded to Premium. ($5) will be deducted from your total

Filesonicnál ezt írja ki...akkor 5 dollárt levonnak ha premiumra váltok ? 😊 meddig tart ez prémium? ha átváltok akkor tudok ugyebár Fsonicos linkeket is remote uploadolni ? 😊

na már megauploadról se tudok remoteuploadolni..

mcdrusza
általában csak törlik a fájlt. nekem még nem töröltek fs-rõl semmit, régen hotfileról igen, de kb akkor mikor a szerzõje ír egy levelet h töröljék. de neked nemlesz semmi gondod belõle.
fergusonpapa
Majd még alakítom csak kezdésnek jó ez =D

Hát a terv egy Weboldal ahol leírások vannak.belesznek mutatva a pénzkeresési technikák régi - új,és folyamatosan ha érkeznek be ötlettek ki lesz téve az oldalra.ahogy én is ha megtudok valami hasznos infót pl filefeltöltésrõl akkor megosztom,igy elérhetõek lesznek alapfogalmak ,technikák és ötlettek.

az oldal úgy kapcsolodna a forúmhoz h a fejlécben egy RSS script kiirná az új bejegyzéseket.vagy utolsó 5öt stb.

Lényeg h most rend és fegyelem legyen =D

www.icewebhu

csokalaci
Jó de aki nem ismeri ezeketz az oldalakat annak azért hasznos lenne

http://facebook.com/musicleander

Palinko
az jó volt, de most szerintem hasznos methodokkal vezethetnénk egy blogot aztán arra a linket, az jobb mint csak simán belinkelnénk a cégeket a fejlécbe.
Danny1987
tényleg ennél a fileservernél nem basztatnak a szerzõi jogok miatt?
Mármint ha feltöltöd a predators-t akkor abból nem lehet gondod?

Live for nothing or die for something.

doxadmin
Na látom hosszú idõ után végre rend és fegyelem uralkodik <#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

csokalaci
Esetleg hasznos linkeket kirakni a fejlécbe 😊

http://facebook.com/musicleander

mcdrusza
jóaz, a lényeg bennevan.😄
fergusonpapa
kész..na jöhetneka vélemények.

www.icewebhu

fergusonpapa
nem tudja valami mibaja ??

www.icewebhu

fergusonpapa
gaggyi sztem 😄 csak nme értem mivan most a kódolással.a névben mega betükkel :/

www.icewebhu

mcdrusza
hehe jó a fejléc
fergusonpapa
idefigyelj.ez egy fórum.ide írj ne privátoz.amúgy egyáltalán nem volt elég amit írtál,a másik h csak reflinkedet tetted,reflink vadászok meg nem kellenek.aki megoszt egy jó leírást mellé teheti reflinkjét és a nem reflinket.aki rendes támogatja azzal h alá reggel.aki nem az nem.lényeg a közösség nem az h mindenki azért firkant hébe - hóba ide hogy ref-eket gyüjtsön mint eddig.
Aki segítõkész az ugyís megkapja ref-it és itt is hasznos információkat szerez.lás engem.affilaite marketing témát beírtam pár hónapja és még mindig írnak.mégis segítõkészen válaszolok és a fele nincs is alám regelve,aki meg igen megtérül.

az meg h tuti fizet bizonylattal bizonyíthatod,emelet véleményt formálhatunk ez egy fórum.

www.icewebhu

nem fogom strapálni magam, egyszer már leírtam, minden benne volt, kivéve a kifizetési bizonylatot. azzal meg fõleg nem fogom törni magam, mert tökmindegy mit küldök, valaki úgyis ráfogja, hogy kamu. szóval hagyjuk.

aki meg konkrétan kíváncsi lett volna, privátban több mindent megosztok vele.
fergusonpapa
figyelj.vagy írsz egy hasonló leírást amit a szabályzat mostantól elfogad,aztán aki akarja kipróbálja vagy semmi.de ahogy a szabályzat is szól akármilyen szépen leírtad ha piramis játék és hasonló oldal.automatikusan törlöm.<#ejnye1>

www.icewebhu

fergusonpapa
új szabályzat van,e szerint járjunk el h egy tiszta szép oldalt kaphassunk ahova öröm járni.<#hamm>

www.icewebhu

ezt is törölheted
érdekes, hogy itt szórakoztok 1-2 centekért, meg görcsöltök kis dollárkákért, amikor lényegesen egyszerûbben és gyorsabban lehet nagyobbakat szakítani.

de azt hittem ez a fórum a pénzkeresés többféle módjáról szól, nem pedig egy diktatórikus felület, ahol, ha mister fõnöknek nem tetszik valami, akkor törli.

Amúgy érdekelne, hogy mi alapján állítod, hogy kamu, ha nem is ismered. tudod, vannak befektetési lehetõségek. van sok szar közöttük, de tény, hogy van sok szépen fizetõ is. én ezekrõl beszélek.

de mindegy is, nem akarlak meggyõzni semmirõl, csak esetleg azokat sajnálom, akiket a fölényeskedéseddel megfosztasz a lehetõségtõl.

fergusonpapa
Szabályzat.

(Tetszik nem tetszik ilyen is kell.)

+Milyen hozzászólások kerülnek törlésre?

-Értelmetlen vagy esetleg nem magyar nyelvû szöveg(kivétel akkor ha fordítást is ad az illetõ)

-Másik ingerelése - Flammelés és egyéb dolgok...elsõre figyelmeztetés,másodjára HSZ törlése és ha ez sem segít, jelentést von maga után.

-Reflinkek áradata.. ha tudsz egy jó módszert azt a szabályzat szerint írd le vagy törlés vár rá..akármilyen is az(hogy hogyan kell, lent megtalálod)

+Ismerünk 1 jó pénzkeresési lehetõséget??hogyan mutatjuk be?

-Elsõ lépésnek lekel írni hogy pénzbefektetés szükséges e vagy sem
-Egy rövid info a weboldalról és a módszer menetérõl (lehetõleg minél részletesebben h mindenki megértse)
-Mióta használod ezt,egyáltalán kipróbáltad-e (nem gond ha nem) mi a véleményed róla..stb stb.
-Kifizetési bizonylat..legfontosabb,valós screen kel (a fake könnyen kideríthetõ).. elõzõben említettem hogy nem muszáj ismerned az oldalt..ez akkor fordulhat elõ ha máshonnan szerezted az információt és ott találtál kifizetési bizonylatot és szép kis leírást amit persze MAGYAR nyelven(ha angol lenne fentiekben meghatározott módon saját szavaiddal megfogalmazod)és ezt megosztasz velünk.
-Végére kerülhet az oldal linkje ami URL formájában tehetõ ki.(kötelezõ a REFLINK NÉLKÜLI link és a REFLINKED megosztása is egymás mellé)

Ezen Lépések közül bármilyen hiányosság van,fõleg a Fatálisak,NYUGODT SZÍVVEL TÖRLÖM!!!

Automatikusan Törlésnek kerülnek a : Piramis oldalak,Business man féle oldalak,ha magyar ha más nyelvû,és minden más hasonló.

Röviden ennyi szerintem betartható!

www.icewebhu

nekem fizetett