Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na most akkor fileserve vagy filesonic???😄 mielöt nagyon belekezdenék..
www.icewebhu
Arra lennék kíváncsi hogy van e rajta használható termék vagy mindegyik csak pénzt akar kicsikarni a másiktól, és ingyenesen is megtalálható információt közli?! Igazából nem tudom hogy hogy tudnak egyesek ilyen termékekkel 1-2k$-t összeszedni havonta...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
tessék..pár nap alatt hoztam össze,mert én is most kezdtem újra 😊
eddig nekem mindig kifizettek..sose késtek..péntek este már meg volt a dollárom 😊
www.icewebhu
www.icewebhu
http://www.filesonic.com/referral/238517
engem tegnap fizetett ki 😊 ott refi,ha kell vmi szólj 😊
www.icewebhu
Ebayen veszel autohifit pl pioneer 8200bt-t 250$+60-70$ szállítás ami durván 62000 Ft. Itthon újonnan 100e felett kezdõdnek ezek a cuccok.
Eladod 85-90-ért veteran máris van rajta hasznod.
Vélemények?
Live for nothing or die for something.
www.icewebhu
am unalmamban elkezdek filet feltölteni,kiváncsi vagyok mennyi csuran cseppen.ebookoat,scripteket töltök fel =)
akor nagy szaki mondja meik a jobb,fileserve vagy filesonic???és egy reflinket is nyomhat,alá regelek =)
www.icewebhu
gondolom így jobb az offert kitevõnek mert kevesebbet kell fizetni látogatót meg kap 😄 de hát velünk van így kiszúrva.
meg vannak új ötleteim csak bamba vok még php programozásban.
pl csinálni ilyen nyerj utalvány vagy cucot oldalt.de tök egyszerüt de szép tiszta designel.(nem ilyen vas gábor által linketekre gondolok)regelni lehet igy sokmailt is gyüjtök.kiválasztja mit akar nyerni és pontot gyüjthet h öt sorsolják ki.namost hogy lehet??hát megcsinál pár mobile offert. amik jól fizetnek =) vagy lekel tölteni cucokat..stb..vagy látogatókat hoz.mindketö megéri.mert többen kerülnek játékban,és ugyis lezs valaki aki megcsinálja.és legalább futózüzként terjed.ha meg megcsinálja offert.jöna pénz 😊 ha csak pár megcsinálja visszajöt a pénzem. =)
ilyen terveim vannak =)
www.icewebhu
Doxadmin : van egy oldal a livingelecro nem tudom ismered e.na ö jókora népszerüségre tett szert.ökcsinálták ezt kb : a legujabb zenéket egyböl felteszed és van egy p3körüli oldalad(kitarto vagy-napi 1-2 óra backlink épités és megvan 1 hónap alatt)szóval ugy ha valaki keres konkrét zenéreaz oldaladra lyukad ki,és ha innen tudsz szerezni reveláns látógatokat.visszatéröket.emelett torrent methodot kezdhetsz vagyis feltöltöd uj zenéket torrentre melé rar fileba az oldalad linkjét valami jo szöveggel igy sok látogatótszerzel..nagyon sokat!akkor másik h feltötlöt fileok nevében is ott lesz weboldalad neve.vagy tehetsz fel ilyen havi tp 10 albumokat azt szeretik.akkor másik ötletem FB-on csinálni 1 weboldal fan clubot vagyis a tied.ez engedélyezet.pár helyre belinkeled egynap hasonló témában oldalad jönnek likeok.te meg uj zene kerül fel kiirod h midenki lássa.napi 5000látogatót simán elfogod érni.ha igy nézük van esélyed.ahoyg twitteren is.(marha sok backlink)
de ha sima music download szóra akarsz optimizálni halott ügy.de ha erös Pr oldalad van konkrét számokra annál elönyösebben szerepelhetsz.emelet torrentes cuc ésfb is megdobja.igy optimizálálssal se kel fogalkozni csak linket épiteni.meg sok web2.0oldal van azok is jo backlink és ha foglakozol velük (nem mindegyikkel mert 1000-1 van😄)hannem top 10-20 akkor onnan is jönnek látogatók.
ami probléma lehet az h ne töröljét a fileaidat mert ha jelentik,törlik.és jolenne a nevét megadni h jobban megtalálják.szóval érted...másik ha elégnagy lesz az oldalad ha kitartó vagy eléred és napi 10dolcsináltuti több lesz.és csak napi 10-20zenét kel feltened.az meg asszem 1óra.akkor elkel gondolkoznod a tárhely kérdéssen.van ismerösöm ö neki tök mindegy a warez elégolcson ad tárhelyet.vagy nézni kel többi hasonló oldal holtanyázik (meglehetnézni) és oda mész teis. 😊
jah és google hirdetés helyet kitenni offereket banerba.nyerj iphoent stb.igazából ez az affailte marketing lényege.csak sokan szeretik a direct marketinget.(nemkel weboldal stb)
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
persze amivel elõsször próbálkoztam nem fogadták el na sebaj majd keresek másikat, de hogy lássam hogy mit kell a workernek csinálni majd csinálom én is. most egy 5 öt kipróbáltam abból 2 fizetett, de mind annyira átláthatatlan hogy már fogalmam nincs melyik lépésnél kaptam a pénzt, totál millió ûrlap lépés jön egymás után, nem is csoda hogy sokat nem fogadnak el a mikrositon ha mi is utánnanézünk látjuk hogy amilyen lerást adtunk az nem kielégítõ 😄
Egyelõre nincs nagy vágyam, elsõdleges cél napi 10$, már az is +300$/hó ~60k ft. Bár mostanában annyi lehetõséget összeolvastam, hogy azt se tudom már melyikkel lenne érdemes foglalkozni.
Cpa-tól is lement a kedvem, látva a sok idiótát kiket nap mint nap elutasítok. Sima e-mailes singupot nem tudnak megcsinálni. Jó lehet hogy egy elhanyagolt networkban vagyok, de ha regel US ip-rõl akkor számolnia kellene.
Clickbanknál is erõs a verseny a normális termékeket nézve, a sz@rokat meg úgyse veszi meg senki.
de azért privátban megy a cuc.
www.icewebhu
Ping oldalakat ismerem, de eddig a többség csak blogra lenne jó.
Jöhet amúgy a lista pm-ben, megnézném..
ezt megcsinálni félora,linképités napi 1óra kb.de ha könnyü szóra épitünk 1-2 hétután elég hetente 1-2 óra h maradjkona a pozicio.
h erös vagy könnyü e a verseny könnyükideriteni.google keyword toolban. 😊
nyersen ennyi.
minuteworker tulajdonos is egy suhanc.biztos hanyagolja az oldalt ez a baj.
www.icewebhu
Most azon gondolkodom hogy hogyan vigyek sok látogatót az oldalamra. Ez a seo, meg regelj googléba azt várj mikor indexeli az oldalad elég idõigényes... Egyszerûbb és gyorsabb + hatékonyabb módszer kellene.. 😄 Ha más nincs aprohirdetem expressben <#idiota>#idiota>
ammegint elkeztem micrositos cucot.remélem elofgadják munkáim.
www.icewebhu
Amúgy annyi volt a videó, hogy egy sorozatból kivágtam 30mp-t, alá meg odatettem hogy download full episode www.xyz.c0m
Igazából csak egy próba volt, hogy milyen movie makerel egy egyszerû videó, és milyen minõségû lesz ha feltöltöm.
szóval van adsensem, van youtubeom pár videóval 100e fölötti nézetséggel, és az adsense kódot hogyan tudom kirakni?😊
www.icewebhu
www.icewebhu
www.icewebhu
akkor ez is hasonló? Ezt nem rég találtam,de nem nagyon értem mit is kéne itt csinálni
hozzá való method egyszerü. youtube videok feltöltése valami témátkiválasztasz amire kajálnak.melé link kész.vagy facebookon csinálsz fake accountot..sok kis amcsi bejelöl kb 1000ismerös2-3 nap megvan.ezt megcsinálhatod több acountal párhuzamban és üzenö falraérdkes dolgot postolsz.vagy egyszerübb.csinálsz 1 twitter accountot és rákeresel kulcsszavakra.adok példát justin bieber...beirodsok tini flépercenként ir bejegyzést róla..replyzed öket h J.Bieber new girlfriend??érdkli rámegy ha fake ha nem pénzt megkapod.
link látogatásakkor felhazsnálok 1 reklámot látnak és ugy tudnak átmeni a következö linkre amit átconveráltál.sokan csinálják filefeltöés melet.mert duplahaszon.
twitteren nagyon sok cliket tudsz szerezni pár óra alatt megvan 5 dolcsi.fbos meg hosszabb idöt igényes h simeröst szerez stb de ha megvan monjduk 5 acocuntod 1000ismerössel.midenap csak annyi a doglod h irzs valamit.kb 2-3x.h ne lássák h csak spammelsz.és ennyi.aztán fokozhatod több acountal.
remélem segitettem. 😊
www.icewebhu