Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcdrusza
Tévedsz, egyátalán nemkell saját nettel feltölteni semmit. erre van a remote upload.😊 nagyonjól kilehet használni.
fergusonpapa
am leadbolt 2nap alat elfogadja az ember.annyi h sima unlocker van,cashpille,meg lazy stb.csak sima offer linkekés =) cpaleadnél meg mindketö.

www.icewebhu

fergusonpapa
ez oylan volt hogy pénz kéne jelentkezek állás hirdetésre..de gyertek már nálam a meghallgatásra 😄

www.icewebhu

fergusonpapa
kicsit utána olvassól.nehogy már még mi irjunk =D

www.icewebhu

doxadmin
Csinálsz egy oldalt vagy blogot valami nem illegális és nem fake tartalommal, ráteszed az unlockert vagy a bannerüket ahol megjeleníthetik az offereiket. Az unlockerné csak a teljesítés után férnek hozzá az oldal tartalmához, bannernél meg vagy megcsinálják vagy nem.

Én most akarok velük komolyabban foglalkozni. Épp arra várok hogy elfogadják az oldalam.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Szerinted ki fogja venni a fáradtságot és elküldeni neked privát e-mail címedre a lehetõségeket hogy válogathass? Ennyit nem teszel érte, hogy utánaolvasol akkor inkább ne is kezdj bele....

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

visszaolvasol szépen és látod a lehetõségeket vagy nem 😊

Üdv mindenkinek!
Tud valaki olyan internetes munkát, amivel valamennyire lehet pénzt keresni? Persze csak az olyan érdekel, ahol nem kell másokat átvágni, és ami tényleg mûködik is! Várom a lehetõségeket [email protected], azután majd szelektálok! 😊
Palinko
nem tudom engem is érdekel mert most nagyon leálltam a cpa val, lazy még kétséges hogy fizet en, a tank, a cpalead és a cashpile nem írt még semmit, vagy nem válaszolt a mailemre.

nagyon úgy néz ki csak várás maradt. vagy regelek én is a leadbotra 😄
na elfogadták leadbolt nál a regem..ezt hogy kell használni ezt az oldalt? 😊 vagy jó egyáltalán? 😊

fergusonpapa
hátnem tudom azért filesonicnál kisfile letöltésért is 5 dollár fölöt lehet keresni.és akinek nincs jó internetsebessége az csak ezt használhatja.a másik és lényeges h nagy szeleteket inkbább torrenten huznak le mint várnak félorákat köv letöltésre.torrentet benyomja és kész =) szóval nekm van fent kb 30megányi annyag.és töltik.és tölteni fogják ha rászánom magam.éshasonlóan fogoksztem keresni mint te.

ahogy mondtam-net sebesség-és az emebrek se szeretnek partokban tölteni (én ha megláttom h már valami 3part fölöt van köszönöm nme kérem.) 😊

www.icewebhu

mcdrusza
nemár fergusonpapa félre vezetsz mindenkit.
valószínû h kisebb fájlokat töltöttél fs-re azér fizetett keveset.
igaz h 1-50mbig 1000 letöltésnél fs fizet 1dollárt míg másik 2-t, viszont 100mb felett fs 10dollárt fizet míg filesonic csak 8at..
szóval sokkal jobban megéri fs, mert ki a tököm töltene inkább pár megás szart h 1000 letöltésnél kapjon szaros 2dollárt, minthogy 100mb felett kapjon inkább 1000letöltésnél 10dollárt... hülyének is megéri.
Fabio Capello
fúde bepörgött a topik 😄

nem ugy volt h fileserve a legjobban fizetõ ?!

Get a life!

fergusonpapa
😄 sztem is hotfile.és filesonic lesz =) eza fileserve vicc 😄

www.icewebhu

higyéé nekem Ferga 😄

A régi hotfileom meg megõrült 😄 Felment Platina szintre a rangom,dehogy mitõl 😄 bár igy is van napi 100 letöltésem és 3 hónapja hozzá nem nyúltam 😄 az emberek szeretik a hotfájlt,gondolom gyorsabban tölt le vagy vmi...

passatgt
továbbra is keresek valakit aki tudna adni libertyreservet😊

fergusonpapa
zért durva h file servénél 200letölés és 15 cent...filesonicnál meg 150 és 60cent..nem kelet volna fileserve mirror és több pénzemlenne.ebõl is tanultam.

www.icewebhu

fergusonpapa
az azért jó a kb semmiért. 😉

www.icewebhu

nekem sincs idõm töltögetni felfele..vmi nagyobb "móka" kéne ma 3 dollár jött be eddig

fergusonpapa
hátnekm idöm sincsrá meg ugye nem fontos mennyit keressek csak ebookra szedem pénzt ne keljen feltölteni paypalre mert no kedv. van 60-70 centem D: 2napja kezdtem.majd felnyomok holnap szabadiömben még agy 20 cucot és miden forumra aztán had gyüljön.napi 1-2 dollár reális sztem.

nekd??

www.icewebhu

Na ki hogy van? hány $-t kerestek az urak ma ? 😄

ÉN a filesonicos vagyok..ezzel kezdtem és most is ezzel foglalkozok(lájtosan) Nekem sose volt vele bajom,néha baszkodott az ftp feltöltés,de engem kifizettek mindig pénteken..

Melyik a legmegbízhatóbb feltöltõoldal, ami jól fizet? A filserve mennyire megbízható?
fergusonpapa
érdekes :S nekm meg ténleg megy felfele.elsö nap 40letöltés utána 60 és ma már 30 és még nemsi votl este.lusta vok több forumba átenni cucokat.deugylátszik bejön.

www.icewebhu

mcdrusza
egyébként max filesonicon próbálnám újra, de ilyet úgysem fogok megint elérni.
mcdrusza
hát sztem ip szerint úgyis tudja h én vagyok, egyébként semmit nem csaltam az ég világon szóval nemtudom mi a baja.
supportnak persze h írtam, azvolt válasz h reffeket ellenõrzik...
fergusonpapa
helyedben 1 új accountra áteném az összes cucot.ujra linkelni stb.tudom sokba kerül idöben stb.de sztem megéri.utolag.arra meg csak fizet.

www.icewebhu

fergusonpapa
ez azért fura.irtál supportnak??

www.icewebhu

fergusonpapa
persze h megfér. 😊

www.icewebhu

doxadmin
adsens meg a cpa content locker megfér egymás mellett? Vagy nem tanácsos egymás mellé tenni a 2-t, i1 oldalon belül?

mcdrusza
na már 100dolcsim van ami még nemjött meg.:/ 3 transferálás pendingel. de persze másnak meg fizet.. krva annyát már hogy csak velem baszik ki.
mcdrusza
hát pár meghatározó fórum van ahonnan mindig több letöltés jön.😊
egyébként így szokott lenni, elsõ nap kevés, második nap már több és így tovább.😊
fergusonpapa
am befog ez indulni ,ma kb 2-3x annyi letöltés produkálok és még nem si tetem fel uj fileokat és mindnig ugyanazon a forumon vannak.milesz ha többire is teszem?!😛

www.icewebhu

fergusonpapa
ezek nem warez forumok =) vagyis max félig 😊

www.icewebhu

mcdrusza
hát jah, lehet nincs olyan torrenten, de nemis járnak sajna warezfórumra.:/
fergusonpapa
😊 én fileaim többsége 1-20mega közöt mozog.és talán elönyöm h ezeket torrenten nehéz megtalálni =) jó témábban vagyok.nincsenek is nagy eltöltö guruk.szal majd kiderül =) csak azért megszoktam h kis idötbeleteszek legalább5-10dolcsi jön 😄 nem 40 cent kb

www.icewebhu

mcdrusza
mivel ugye nem mindegy mekkora filet töltöttél fel. kisebb fájlnál többet kapnál fs-en.😊
mcdrusza
régen könnyebben ment, ma már elég nehéz.😄
kb mióta többség torrentezik azóta.
fergusonpapa
jah és fileserve linkekrölis töltötek 40en és ott kemény 13 cent szal.elég gyötredelmes. =)

www.icewebhu

fergusonpapa
hát..azlesz =D rég csináltam már ezt.de fura h 1 cucom 40en szedték le többit meg alig valami 😄

www.icewebhu

fergusonpapa
nem megnézés kapsz pénzt.az csak egy eszköz forgalom generálásra 😊
az h alatta lévõ linked mi és mennyien katintanak rá stb atólfüg bevételed.vagy ha bekapcoslod profilodon a google hirdetést azok átkatintásaibólis profitálhatsz. =)

www.icewebhu

majd beindul.sok fórum kell,vagy pár de az ütõs 😊

Igen, erre gondoltam. Köszi a segítséget. És mondjuk 100ezer megnézés után mennyit fizet?
fergusonpapa
nem100 hanem 10 =D

www.icewebhu

fergusonpapa
😊 100 letöltés 40 cent 😄 azért többre számitottam,decsak 7 file volt és egy forum,kb 100forumra fogok menni.lehet ott jobb is a forgalom.majd ma felteszem ezt másikforumokra és kiderül =)

Hangman576: bármit feltehetsz ami nem film vagy zene emrt ez szerzöi jogokat véd és hamar bant kapsz.max ismertlen zenéket tehetsz fel.de azis veszélyes.reklámozni egyszerü.egyszerüen keressel egy jó témát. segisgedre adom a youtube keyword tools-t ird be google elsö találat.
ez kiirja hogy menniyen keresnek-naponta-havonta az adot kulcsszavakra egy videot,azért ne milio nagyságokra gondolj majd itt.amit naponta több ezren néznek ki spcized.csinálsz egy videot,movie makerrel,vagy töltesz le egyet valahonan.vagy amit akarsz.pla témád az h make up white teeth,csinálsz moie makkerrel egy letisztult egyszerü videot képekkel.alámeg linked plsharecash,ami jol fizet letöltésenként.h itt tudják letöltni h kel othon fogat feériteni..pbeidod a kulcsszavakat.és ennyi.vársz.kicsit meg spécizheted az oldalt ha csinálsz vagy 5 accountot és midegyikkel likeolod.és 2-3 al irsz comenntet.

ha nem erre voltál kiváncsi akkor meg a kérdés is butyuta.egyzserüen felteszel videot,kivánt kulcsszavakat megadod és várod h sokan nézzék meg.de amit mondtam a kulcsszavak fontossak és h elején jó értékest kapjuk valahogy.

teszteltem is féléve.feltetem 1 videót,két külön accountra egyiken figyeltem fent leirtakra másikon nem

ahól nem figyeltem 1 hónap alat 700 látogató.
ahól figyeltem 47.000

www.icewebhu

jaja 😄 és ottvagy a reffeim közt 😊.. hány fórumra tolod?

Azt valaki meg tudná mondani, hogy hogy lehet youtubeon reklámozni és hogy kb. ebbõl mennyi pénz jönne be?
fergusonpapa
az normális ha féloránként nézem h hányan töltöték le a cucaim??😄

www.icewebhu

fergusonpapa
majd megbarátkozom vele.,midketöt használom mrrt kelenek mirror linkek

párnap alatt felnyomok pár jó cucot,ma kb 10et tervezek több forumra.1hét alat meglátjuk milesz.ha napi 10-15 cuc megy fel.utána meg majd megláttom...mien lesz az earning..😊

www.icewebhu