15995
11074353081353622639.jpg
  • LSSAHlavina
    nekem 3 magos 4GB ramos erőművem van a win7 meg SSDn figyel, 20 MBITES nettel, észre sem veszem. Amúgy összesen 1 óra alatt 50Mb adatforgalmat generálnak szal semmi. 1 GB ram azért kell min. és egy 2mhz proci.
  • LSSAHlavina
    átlag reff nélkül ha sokat megy a géped, 1 hónap 1 bár 1 euronak meg kell lenni. x25 = havi 25 euro ami 7000 Ft havonta.

Ehhez persze még hozzá tartozik, hogy egy részét nem havonta kapod, csak később, ill. pl. bárok lefagyhatnak, ha nem veszed észre nem számol, stb, stb.. olvasni, olvasni, olvasni az oldalam...
  • googleabaratom
    neked mennyi jon ebbol havonta kb reffek nelkul?ja es a hatterben futo barok nem lassitjak be a gepet vagy a netet?
    kossz
  • LSSAHlavina
    Nem jó bárt választottál, nem véletlen pontoztam a bárokat. Na meg én pl. majdnem 30 bárt futtatok, nem is egész nap, nemhogy éjjel... És szépen jön belőle. Ez csak egy kiegészítő pénzforrás. Akinek nem kell, ne használja... Ez nem munka, ez egy (27) windows folyamat a háttérben ami pénzt hoz.
  • Odacsap77
    Jó, de basszus énis csináltam ezt 1 hónapig.. éjjel nappal futtattam mennyit kaptam hó végén? 0.26 Eurocentet.. ezt csak annak éri meg akinek sok reffje van és azok csinálják is
  • LSSAHlavina
    Játékkódok leírása

Surfbarok leírása
  • fergusonpapa
    belinkelnéd ujra?

kezdjék el páran kiváncsi vok.legalább gyüjtenek kicsit h belekezdjenek valami komolyabba :)
  • LSSAHlavina
    Hogy hogyan veszem ki velük a pénzt gyorsabban? A surfbarral megkeresett pontokból vagy már pénzből nem paypal vagy egyéb banki utalást kérek, hanem ilyen 0,5-1,5 euró értékű kódokat kérek ki, ami megjön 1 nap alatt, és teszem fel eladásra. Ha 25 bár ontja a kódokat, amiket folyamatosan eladok, akkor az eladási oldalról folyamatosan tudom kivenni a kis zsebpénzt. Erre linkeltem be a minap egy excel táblát, hogy könnyebb legyen számítgatni, hol mit éri meg venni.
  • LSSAHlavina
    A teljes leírása a dolognak a honlapomon van, a főoldalról is elérhető, meglepő módon a "JÁTÉKKÓDOK!" ra kell kattintani. ;-)

Röviden mikropayment rendszer, magyarul mikro fizetésre való dolog, pár eurocenttől egy-két euróig van értéke, vagy 100 fajta ilyen játékkód van. Forgalomképesek, van több hely, ahol milliós számban forognak, még arbitrázs nyereséget is lehet köztül elérni, olyanok, mint kis tőzsdék, folyton változó árfolyammal amit a kereslet-kínálat mozgat.

Ja, hogy mire valók eredetileg? A kibocsátó oldalakon lehet őket beváltani, pl. plusz játéklehetőségre, amiken nyerni lehet, vagy VIP tagságra, tehát pénzbeli értéke van. Azért hozták létre, mert így költséghatékonyabb a kis összegű fizetés a neten.

Én meg arra használom, hogy a surfbárokból gyorsabban vegyem ki a pénzt. De néhány elvetemült reffem tényleg adja veszi is a kódokat!

• fergusonpapa
    itt kérdezem biztos más is kiváncsi rá hogy mik azoka játékkódok?
  • LSSAHlavina
    Köszi. Hát ja, nem sok pénz, de működik, havi ingyen kis bevétel, el lehet kezdeni valamit belőle.
  • fergusonpapa
    Ezt a szép leirást Lavina barátunk küldte.igy kikerül a bannerbe.

Előte megjegyezném hogy bár nem vagyok hivve ennek,de aki nem akar saját zsebből befektetni ajánlom ezt,adigis amig gép előt ül mgkeresheti 1 domainre vagy hirdetésre valót.

weboldala azért marad (leirásban ha ez nem lenne elég) mert legjobban összefoglalja ezta témakört.

Akkor a leirás..

A SURFBAR egy olyan kis program, ami reklámcsíkokat tölt le a számítógépedre. A hirdetők ezért fizetnek, ennek egy részét osztja vissza neked a surfbart üzemeltető cég. A legtöbb ilyen cég francia. A surfbar futtatásával pontokat kapsz, ezeket havonta váltja át a legtöbb bár pénzre. 1000 pont = 0,06 - 0,15 eurócent.

A Surfbarok használatához nem szükséges pénzbefektetés. Sok pénzt sem igazán lehet keresni vele, kivéve, ha rengeteg reffed van. Egyénileg főleg akkor éri meg csinálni, ha amúgy is sokat ülsz a gép előtt. PTC-hez igen jó kiegészítő lehetőség. Reffek nélkül havi párezer forint a realitás.

Jómagam 11 éve használok surfbarokat kisebb-nagyobb megszakításokkal, de az utóbbi években folyamatosan. Végig megvannak a kifizetési bizonylatok, több surfbartól is (jelenleg 25-öt használok), akit érdekel, elküldöm. A híresztelésekkel ellentétben teljesen biztonságosak a kis programok, nem zavarók, könnyen kezelhetők, és ami fontos, valóban fizetnek. Van olyan módszer is, amivel 1-2 eurótól is ki lehet venni belőlük a pénzt, folyamatosan; nem kell megvárni az 5-20 eurós kifizetési minimumot.

A legjobb néhány surfbar, példaként:

Awbarre.com - PayPal és AlertPay kifizetés

Bubulle-barre.com - PayPal és Hipay kifizetés

Packbarre.com - ez csak eladható játékkódokat ad, és nem pontokat konvertál, hanem százalék növekszik, ha eléri a 100-at, akkor választhatsz játékkódot. Ez utóbbiról és az eladásról a honlapomon olvashatsz

Smartbarre.com - PayPal kifizetés

Végezetül a honlapom, amin minden infó megtalálható az összes, Magyarországra fizető surfbarról, regisztrációs és használati segédlettel és kifizetési bizonylatokkal:

-------------------------
    www.penzgyar.info
    -------------------------

Ez egyben azt is jelenti, hogy ha egy surfbar nincs a honlapomon, akkor az nem fizet. Így ellenőrizheted, hogy feleslegesen használsz-e egy surfbart, vagy nem.

Jó pénzgyűjtést kívánok!

• fergusonpapa
    igen??milyen információbol tudod ezt?
  • googleabaratom
    ugytudom,hogy a blogspoton megjelenik,de nagyon gyorsan torlik az unlockeres oldalakat..
  • fergusonpapa
    lehet h variált. a másik meg h blogspotnak elkéne fogadnia.

aki komolyan akar neten keresni ilyen h wordpress telepités ne legyen már probléma..elsöre mint mondtam énis fogtam a fejem,de könnyebb megcsinálni mint leirni h kel..

most gondolkozunk vannaka vérpistikék a mindekilapja és ptc surfbaros vackjaikkal h 100dolcsit keresnek de full free és gagyi helyen vannak.

ezt akarjátok??

vagy FÉLÓRA rászánással egy értelmessen kinézö minöségi weboldalt csinálni.jo nem az elit de bármit csinálhatsz vele,premium sablonok tucattal sok helyen,és nem hinnénk mennyi oldal használ wordpresst és joomlát,a jo admin felülete miat.

szóval..

döntsük el mit akarunk.a neten az emberek elsöre szemükkel itélnek lehet full átverés vagy ha igéyes szép weboldalad van.
  • fergusonpapa
    akkor a wordpress..

olvasott már valaki telepitöt??? 5 lépés kb.

1. töltsük fel a filet.
    2.álitsuk be congifba az adatbázis nevét jelszavát és ser name.
    3.elinditjuk telpitöt és onnantol sétagalop.
    4.megeshet h telepitö nemjön be mert nem kap megfelelö engedélyeket a telepitö a táárhelyszolgátatotol.ilyenkor azvan h totalcommanerben a felsorolt fileokat(leirják kb 5db) átkel állitani jobb gomb rá hkijelöljük és file...elsö menü (atritumok modositása) és ott 666 oké..ezt minden ilenál.

atw és hasonlo magyaokraat meg ERÖSEN AJÁNLOM H FELEJTSÉTEK EL.

legjobb válastás freehostia.

miért??? mert az elöbb leirtakat amikre fgjátok fejeteket ami am elsöre nehéz..kb10perc utána rutin 1 perc.énis 3-4x ha megcisnáltam és fejböl vágom..

szal frehostia nem elég h legmegbizhatobb és leggyorsabb inygenes tárhelybiztosito a VILÁGON van elephatntnevü modul telepitöje amivel a wordpress vagy php vagy akár Joomla is 1 katintás...és magátol felrakja.
    Amikor választunk nevet,jelszot stb már ott kilehet választani mit akarunk.ha elfejetük be loogolunk és ugy megcsináljuk.

nagy dolog =)
  • googleabaratom
    ha az alapertelmezett unlockert hasznalod akkor egybol elfogadjak az oldaladdal egyutt...csak akkor kell varni 1 napot,ha vmit varrialsz rajta...de a legtobb sz*ar ingyenes szolgaltatonal nem jelenik meg az unlocker....en is az elejen csodalkoztam,hogy a blinkwebes oldalamon miert nem jelenik meg :D hasznalj wp-t...
  • fergusonpapa
    irtam valakinek egy elég jo linképitési leirást és igen van belöle sok cpaleades nem nagyon ez igaz.

h mi aza abcklink?? benne van nevében "visszalink" magyarul ha van 1 oldalad és más ajánlja akor az 1 backlink minél több van és minél erösebb oldalrol anál erösebbnek érez a google vagy más kereső tartalmilag igy elörébb szerepelhet az oldalad bizonyoso kuclsszaakra amikr eépitetél.

pl kutya tipusok.

és mint tudjuk minnél elöbb vagyunk googleében annél több forgalmat generálhatunk mert hiába mi oldlaunk legértékesebb az emebrek nem fognak 120000oldalig elmenni h megtaláljanak minket =)
  • googleabaratom
    most azon gondolkodom,hogy a hostgatorra csianalok egy wp oldalt,amazon affiliattal meg googleadsenssel ...csak a forgalomgeneralas lesz a kemenydio...vagy felejtsem el inkabb?
  • googleabaratom
    miaz a backlink?
  • googleabaratom
    hostgatorra kell megerositett paypal vagy nem muszaj?
  • mcdrusza
    vagyis inkább backlink ebook fordításért.:)
  • mcdrusza
    wp-configba beírtad adatbázist?

más: mit nem adnék egy magyar jó cpa method ebook fordításért.. az profi angol nyelven tudóaknak ez felhívás, lehetne árulni neten egy jó ebook fordítását.(ilyen még nincs egy szál sem) én biztosan vevő lennék rá.
  • doxadmin
    Nem, nem a jogokkal van a gond, még csak nem is az adatbázissal. Pl Wp esetén a 000 webhost azt írja hogy ...wp-includes/taxonomy.php 412es sor return _get_custom_object_labels(); cant bla bla bla Magyarul ezzel a résszel nem tud mit kezdeni.

atw-n meg el se indul. Fel van töltve minden, megnyitom a wp-admin/insall.php erre 404 error -.-' Amikor jó helyre van feltöltve.

Na mindegy. Próbálkozom.
  • fergusonpapa
    a megcsinált unlockernél mit ir ki??aproval?? megkel várni h elfogadja ami 1-2nap is lehet.ez leadbolt átka.de utolag megéri.
  • mano07
    LeadBolt-os unlocker az én gépemen nem fog megjelenni?Nem tudom hogy elrontottam-e vagy nálam direkt nem adja ki!:)
  • mcdrusza
    kutattam googleben de épp azért írtam h "tudtok-e megbízható" mert most találok egy szolgáltatót lehet kalap szar. egyébként nem moneybookersen vagyok paypalt használok de volt olyan dolog amit csináltam ami csak moneybookersre fizetett ki így ott van most kevés pénzem. name.comot bepróbálom thx.
  • fergusonpapa
    öhm,mertpaypal a legelfogadotabb nem is tudom miért vagy ott,másik probléma h goodaddy egyik legnagggyobb(ha nem a ..) domain kiszolgáló ezért elég szigoruak feltéltelek,pl paypalnél is csak ugy vásárolhatsz ha megerösitett accountod.

name.com -ot ajánlom itt nem kel erösitet paypal nicns nagy szigor egyszerüek és gyorsak.az h elfogadja e mooneybookerst nem tudom.

a másik h google..(moneybookeres allowed domain buying)

ezt hozta ki klik
  • fergusonpapa
    freehostiát azért szeretem mert tezstelkni akarok valami 5!!!percc alat megvana tárhelyem bármien motorral,nem csak wordpressvan.nem véletlen ajánlom

• mcdrusza
    Tud valaki olyan megbízható olcsó domain szolgáltatót ahol lehet moneybookers-el fizetni? godaddy-n akartam vásárolni de nemlehet.:/
  • shark11
    Ezt mondom, ha telepítéskor a jogok (premission) be van állítva akkor működnie kell. Ha nincs akkor manuálisan kell telepíteni, nem az install.php segítségével.
  • fergusonpapa
    ez nagyon nem igy van....000webshotra is megy wordpress,és frehostián ráadásul vacakolás nélkül 1 klikre rátelepül(félperc alat) mikor tárhelyet regiszttrálsz ha an mg cpanelben beálitani lehet.
  • shark11
    Ingyenes tárhelyen nincs engedélyezve az oldalon lévő tartalomból indított felülírás (biztonsági okok miatt). Ha saját tárhelyet veszel ott már engedélyezve van. Ingyenesen is megoldható, csak állítsd be a jogokat (premission).
  • doxadmin
    Miért van hogy 1ik ingyen tárhelyre se tudok wordpress-t tenni?! mindig hibát generál már az install elindításakor is.

nfoservers.com ez a szolgáltató ismerős valakinek? havi 3$-ért gondoltam kipróbálom :) Bár még domaint nem tervezem, mert nem döntöttem el 2 oldal közül melyiket csinálom meg, előbb kipróbálnám mind a 2-t rajta.
  • fergusonpapa
    nem
  • zotja22
    leadboltot lehet használni facebookra?
  • fergusonpapa
    am leadboltal rég leáltam de nem sok kel h meglegyen kikéréshez ugyhogy gondoltam szorakozok kicsit.
    az 1hete leirt methodot csináltam.anyni h unclokeres blogspot oldallal.

bulletstrom crack rarpassal 4napi termés :) még4 dolcsi és megvan kikérés,ami 100dolcsi.

én mondtam h müködik még mindig.
  • fergusonpapa
    pontossan,nehéz érvényesülni.
  • doxadmin
    * elütöttem, 36helyett 46 és akkor is 9200Ft nél tartunk éves szinten. Havi 766Ft, Többet sms-ezem havonta mint 766Ft
  • doxadmin
    Szerintem ne magyar tárhelyekből indulj ki. Itt a többség csak lehúzza a másikat, és nem csak a tárhelyszolgáltatókra értem.

Freehostianak is van fizetős része. Havi 3$ ért ad 500mb tárhelyet meg havi 12Gb forgalmat. Szerintem ez is bővel elég egy statikus oldal számáram. Ha átlépem a havi 12 gigányi forgalmat akkor meg lazán tudok fizetni szerintem egy havi 20$os tárhelycsomagot is.

12x3$ +1x10$(.com domain)= 36 Évi 7200Ft. Semmi. Több megy el az autóm biztosítására negyed évente.

Az én nagyobb gondom itt az ötletben van. Kitalálok valamit, azt hiszem új, rákeresek és 8000 konkurens oldalba ütközöm. Úgy vagyok vele, hogy miért csináljam meg a 8001.et?! Lehet meg kellene, és nem ott tartanék ahol most.