Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
aza gond ezekkel h legtöbbjét suhancok visszik ami nem feltélen jelenti h fake.csak már annyi ilyen oldal van hogy hietetlen.és sokkan a scriptet bérlik és fizetnek.devan aki összehuzza az offereket máshonan..és letöltötte a scriptet.ilyen a lazy is.

pro-n énis rajta vok van 4-5 dolcsim rajta...cpatank ami jó.kevés d eminöségi offer nincs minimum mindig fizetnek.kifizeték az én 7 dolcsimmat is.és ez saját tapasztalat.még1x máséra nem hivatkozom (lásd lazy)

apropó kéne már 1 jó ebook.valami uj method.mertkezdem unni a lazsállást 😊

www.icewebhu

doxadmin
proleadscpa jobb mint a lazy? Látom azon is van pár jó offer, de ha kifizetésileg olyan szar mint ez akkor bele se kezdek!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

fergusonpapa
aból néha vehetnétek ebookokat.affiliate trükök stb. 😊

www.icewebhu

nagy lett a konkurencia gondolom..alig van már letöltés..
A nagyobb fórumokon úgy pörögnek a feltöltések mint a gázóra télen...
berakod a feltöltésed és 5 perc múlva vagy 10 oldallal hátrébb van..Azoknak jók akik adminok meg stb..elõl vannak külön mappáik amiket frissitenek..azokból tölt mindenki.

mcdrusza
20 az már valami, hogyha kifizeti nekem fs a régebbieket is, elkezdek újra énis dolgozni és lesz az összeségébe 15-20 egy nap.😊
fergusonpapa
ohh azigen.és mitörtént h most már nem??

www.icewebhu

régebben rengeteg volt nekem filesonicnál 😊 akkor volt jó mikor napi bevételem 5 dollár bejött mellé pár prémium és 15-20 dollár per nap.. 😊

fergusonpapa
hm,am valaki adot már el premium accountot?? vagy csak letöltésbõl ered a pénz? nekm van 1db kemény 20 centet ért 😄

www.icewebhu

mcdrusza
énsem értem, ez a pénz legnagyobb része reffbõl van, ugyhogy nemtudom.:S
fergusonpapa
hát igen.refferalos cucravárnod kel 😄 vagy ami utánna gyülik azt meg kifizetik?? vagy ezt nem értem.

www.icewebhu

fergusonpapa
Sajna nállam is ugyanez.elégé idegesit is.

www.icewebhu

mcdrusza
hmm pénteken kikértem transferre fs-en egy újabb összeget 39.34dolcsit, erre az végzett vele ma.😄 most vmikor elfogadja vmikor nem. még az elõtte lévõ 100dolcsi körül pendingel.😄 megsajnált biztos, és gondolta az új ellenõrzõ rendszer elõtt örüljön a srác.😄
doxadmin
Lazy téged már kifizetett??

Kaptam tõlük egy e-mailt megint, hogy megkapták a w8at és megfelel nekik + átírták a profilomban hogy ez is megvan, de még nem fizettek...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

anélkül kell boldogulnod 😊 😞

mcdrusza
autoposterek nem mûködnek, amelyik mûködik az meg mára hasznavehetetlen, más fórummotorok vannak manapság, vagy nem osztják meg ami müxik stb stb.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy rátaláltam egy olyan online pénzkeresési módra amirõl itt már biztos volt szó csak nem volt kedvem azt a 126 oldalt végigolvasni!

Ez az online pénzkeresés arról szól hogy "Pénz feltöltéssel" azaz feltöltök valamit mondjuk hotfil-ra azt letöltik több 1000-en és azért én pénzt kapok!

Elvileg egy "Autoposter" nevezetû programot kell használni hogy több ezer fórumra eljusson a link és ott több ezer felhasználó töltögessen hotfile-ról!

Viszont az autoposterben alapjában véve nincsenek benne a fórumok!Nem lehet olyan autopostert letölteni ami tartalmaz több ezer fórumot?Ha igen honnan lehet?Vagy hogy kell használni az autopostert ? Melyik fórumokat rakjam bele és hogyan?

Vélemények vagy tapasztalatok?

Köszönöm a segítséget!
fergusonpapa
pár hsz-al ezelõt beszéltem róla <#vigyor2>

www.icewebhu

jutubbal milyen lehetõségek vannak?

fergusonpapa
helyes helyes 😉 sokat fejlödtél az elmultpár hónapban.kezded átlátni a dolgokat, ennek nagyon örülök<#taps>

www.icewebhu

doxadmin
pont ezt írta õ is, hogy nincs ideje az oldalakkal foglalkozni és ezért adja el. Nem örökre szól a napi 150$, szóval linkbuilding napi fél-1 óra/oldal, és akkor talán megtarthatóak a látogatók.

Most feltettem az egyik oldalamra a leadbolt unlockot, mellé egy txt-t. Azt ment 40c/reffért egy hirdetés microworkersre. 18 látogatóból 1 siker 😄 90cent 😛

Azt hiszem ez irányban fogok továbbmenni. Mármint Olyan tartalom amiért ölnének, rá cpa... 😄

Ja igen, Lazy rám írt hogy kellene neki egy W8as adó sz@r, kitöltöttem, visszaküldtem nekik. Kíváncsi leszek mikor fog fizetni.. 😄

Arra is rákapcsolok ha kifizet 😄

Most a netet meg a warez topikokat túrom, és keresem hogy milyen programokat akarnak sokan megszerezni 😄

fergusonpapa
auto és manual surferek semit se érnek.sajna.

énis igy kerestem kis pénzt fb hack szóra optimizáltam 1 oldalt.erös domaint.(.com.net stb)ésnevbena kulcsszó.sok web 2.0 regeltem onnana látogatok egy réssze.és amit adtam is listát.onnan vagy 10-20erös backlink.és tuti 1 hétig elöl vagy.hosszu távon meg mindig épitenni kel.ezért is adja el a srác.megalapozza optimizálja.wordpresst lekönnyebb.
mert optimizáláls szempontjából az oldalak99% kevesebb mint 50%ossak.kis odafigyeléssel. 80-90 simánelérhetõés ebben is benne van a kezdeti siker.

hosszu távon nehezebb.

jah és a lényeg kemény keywordokra ez nem igaz.de lásd.kijöt valami teleshopban,amerikában mondjuk.az emberek elkezdenek rákeresni.1 oldalt csinálsz ami bemutatja.kiteszel offereket baerként.,eg google hirdetést és várod csodát.ha jol felépitetted stb meglesz siker.

ezek a rövid életü oldalak.

h keres hetünk jó témákra. google keywoord tool.és hot trends.

😊

www.icewebhu

doxadmin
ja hallottam. Ilyenekrõl én is tudok látogatókat vinni, pl ma mp3as blogomban volt 752, és átkattintás 0, letöltés 0. miért? Mert a látogatók nem azért nézik meg z oldalt, mert érdekli õket, hanem mert kapnak érte 1 kreditet, amit felhasznál a saját oldala reklámozására.. Ennek meg így nem sok értelme van.

Egy páran kérdezgetik hogy hogyan csinálja, nem nagyon árul el kulisszatitkot. Annyit elárult hogy elõre megírt tartalom, és olyan kulcsszavakra optimalizál, amire van 10-50k keresés/hónap, és 0 forgalma van.

Hallottál már az Easyhits4u-ról?

doxadmin
Ezt azért nem értem. Warrior forumon találtam egy csókát kinek van kb 15 blogja adsensre építve. napi 150$-t hoz neki/blog, és eladja azokat 37$-ért. Itt valami átb@szás van? Ki az a hülye ki 1500-2000$/nap passzív jövedelmet elad ~600$-ért???

A másik ami nem értem, hogy 1 blog, wordpress az alapja meg .net -es. Van rajta 2 post, full kulcsszóoptimalizált. Mégis 6k látogatója van naponta, amibõl 300 átkattint. Pagerank 0, backlink 0 -legalábbis 4 checker ezt mondja

Hogy a gecibe tud ilyen oldalakat csinálni?? Minden a kulcsszavakon+linkbuildingen múlik?!?!?

fergusonpapa
mostanábban elustultam nagyon is.nincs a szükség érzete mert van még.ha lazy kifizett 1x..akkor meg mégjódarabig.

www.icewebhu

fergusonpapa
már 1x vettem anno fb scriptet.😊

a scriptet vettem 30dolcsim volt.és .com domain nélkül nem inditom.igazság szerint arra gondoltam h feltötök pénzt hvegyek ebookot domainra is gondolok. mert co.cc link komolytalan.ha fizetnék ha nem.

www.icewebhu

Palinko
hát igaz azok tényleg jó fórumnak tûntek nekem is, és csak figyelnek a minõségre. majd ha vettél valamit a tapasztalatokról remélem beszámolsz 😊
doxadmin
Microworkers oldalad hogy áll? Amúgy a scriptjét vetted, vagy találtad valamelyik fórumon?

fergusonpapa
van van,azért sok elutasitás valojában,de néha elfogadják.sztem atól füg mennyien hirdetek.ugye enkik kelenek hirdetök.nincs elégaztmodnják "örüljél"elfogadtam. kb =)

www.icewebhu

fergusonpapa
cpalead marketen megd igital point meg warrior forum..ezek ahol nemlehet gagyizni,töbségük jól keres és mint mi 1 csipszet ök ugy veszik ezeketet,és véleményük gyorsan kiirják sok van amireirják semmi uj.szar stb.még nagy guruk is tezstelik és ha azok is mondják h jó az már valami.föleg több oldalon át a pozotiv visszajezések hada😊

és am igen belehet szerezni és felis töltik,csak kb félév sokszor ritka mikor megveszi valaki ésmegosztja és szétszorodik neten.mégiscsak vizetet érte,ilyenkor 1 'jó' msn haver segit terjezstésben.

énis ilyeneket töltök fel.és jön aaz earning.
mert van 1 rahedli de mind félévesek.és azok kevésbé hazsnálhatók.

nem kel itt NASA féle irásokra.egyszerü bevált módszerek.kis pénzért.ennyi 😊 jah ésamit mondtál ezért se osztják meg mert eltejed és ennyi.de hát miden elterjed egyszer legtöbb jol keresö éretlen suhanc. =) és tönkre ment a method..de akinek van havi pár száz dolcsija belefér 1-2 ebook.simán 😊

www.icewebhu

doxadmin
Most nézem, hogy a minuteworkersen is van egy maghatározott ár. Eddig csak a sing up ot csináltam azért 0,1$-t kell adni, de a survey+downloadért már 0,35-0,4$-t kell adni. Ez alá mentem, és nem fogadták el a munkát.

Holnap kellene fizetni lazynek.

Palinko
de nem lehet fake accokkal jól megdícsérik?
meg csodálom hogy valaki nem gyûjti ezeket a digitális dolgokat a legegyszerûbb ellopni, még rendes könyvet is simán lehet szerezni scannel mindenki 😄 igaz nem érdeke aki vette hogy terjessze mert általában minnél elterjedtebb egy method annál rosszabbul mûxik
fergusonpapa
:/

cpaleaden árulnak jó ebookot.és visszajelzések oylanok h nem rég keztem noob vok és ma 70dolcsit kerestem..de szinte midenki ilyeneket ir.meg digitalpointon.

ebook azsem35 dolcsi.és picsába h nincs rá pénzempaypalen.sztem holnap felutalok vissza =D

www.icewebhu

doxadmin
találtam egyet 😄

www.myeasytask.com

csak az a gáz hogy meg van határozva miért mennyit kell minimum adni..

fergusonpapa
sajna minuten kivül nme nagyon van max a rapidworkers.com

www.icewebhu

doxadmin
Van valami blacklinkhez hasonló listád a microworkers oldalakról? Találtam 1-2-t a minuteworkersen kívül, de azok csak forumpostot, meg egyéb hozzászólásokat engednek feltenni.

fergusonpapa
Sharecash meg fizet.azért annyi 1 letöltésért a fizetés mert aletöltésért offert kel csinálnia a felhasználónak.

legtöbb forumon betiltoták és automatikus ban jár érte.de trükökkellehet letöltöket szerezni 😉 láthajtátok minuteworkeren is sokan kiteszik linkjüket.kérik h tölsd le jegyzetfilet benne egy szöveg-kód.és aki letölti elmondja kodót kap 10centet kb.te meg sokszorosát.

itt 50-100letöltés már jó pénz =)

www.icewebhu

fergusonpapa
kérés teljesitve!

www.icewebhu

mcdrusza
abszolut😄
törölhetõ 😄

mcdrusza
http://webupon.com/money-making/sharecash-org-is-a-scam/
hírtelen ezt találtam, sztem még van róla pár ilyen bejegyzés gugliban.
doxadmin
sharecash.org ról tud valaki valamit? 40-60c/letöltés US-ek után, 25c a többiért, kicsit sokallom. Fizet, nem fizet? Scam?

mcdrusza
az biztos.😊
zotja sztem érthetõ ha nem írom itt le, nem akarom magam alatt vágni fát, mert teljesen kihalna a dolog.
felkell találnia mindenkinek magát, annyit mondtam hogy jól lehet használni remote uploadot.
fergusonpapa
énis segitettem volna de örülök h Capelo ilyen rendes volt.énis köszönöm.

Hát igen igy érthetõ. 😊mire kifizetik összejön 1 jókoroa összeg.örülni fogsz neki =) jól jön karácsonyra.

www.icewebhu

pl?

FZoleee
oké, egy olyan oldalt nem ismerek, ahol direkt linkek vannak és saját tárhelyen vannak a fájlok, persze az sms warez-t kivéve, ami fizetõs 😄
mcdrusza
egyszerû: nem ezekrõl az oldalakról kell remote uploadolni.😉
egyébként segített a levél fordításban Fabio Capello amit nagyon köszönök neki: "mivel a legtöbb pénzt refekbõl szerezted, meg kell nézniük egy nemsoká induló rendszerben hogy nincs semmi sunyiság, és tiszta a pénz. ne parázz, ha minden oké a pénzedet hamarosan megkapod."
engem ez meggyõzött, mert tényleg reffekbõl jön a több pénz.
ezt kérdem én is...megauploadról engedi néha..de 10bõl 5 ször azt irja h blocked ip vagy más fasság..a többihez meg prémium acc kell 😊 vagy nem ?: )

FZoleee
és a remote uploadot melyik tárhely engedi? ip block van pl. a fileserve linkjeinél, ha filesonicra akarom átdobni 😄
mcdrusza
egyébként ismét írtam levelet fs-nek, megint visszaírtak, most linkeltem neki képet is a helyzetrõl, de egyenlõre lekéne fordítattnom válaszát.😄