Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pro-n énis rajta vok van 4-5 dolcsim rajta...cpatank ami jó.kevés d eminöségi offer nincs minimum mindig fizetnek.kifizeték az én 7 dolcsimmat is.és ez saját tapasztalat.még1x máséra nem hivatkozom (lásd lazy)
apropó kéne már 1 jó ebook.valami uj method.mertkezdem unni a lazsállást 😊
www.icewebhu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
A nagyobb fórumokon úgy pörögnek a feltöltések mint a gázóra télen...
berakod a feltöltésed és 5 perc múlva vagy 10 oldallal hátrébb van..Azoknak jók akik adminok meg stb..elõl vannak külön mappáik amiket frissitenek..azokból tölt mindenki.
www.icewebhu
www.icewebhu
Kaptam tõlük egy e-mailt megint, hogy megkapták a w8at és megfelel nekik + átírták a profilomban hogy ez is megvan, de még nem fizettek...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Az lenne a kérdésem hogy rátaláltam egy olyan online pénzkeresési módra amirõl itt már biztos volt szó csak nem volt kedvem azt a 126 oldalt végigolvasni!
Ez az online pénzkeresés arról szól hogy "Pénz feltöltéssel" azaz feltöltök valamit mondjuk hotfil-ra azt letöltik több 1000-en és azért én pénzt kapok!
Elvileg egy "Autoposter" nevezetû programot kell használni hogy több ezer fórumra eljusson a link és ott több ezer felhasználó töltögessen hotfile-ról!
Viszont az autoposterben alapjában véve nincsenek benne a fórumok!Nem lehet olyan autopostert letölteni ami tartalmaz több ezer fórumot?Ha igen honnan lehet?Vagy hogy kell használni az autopostert ? Melyik fórumokat rakjam bele és hogyan?
Vélemények vagy tapasztalatok?
Köszönöm a segítséget!
www.icewebhu
Most feltettem az egyik oldalamra a leadbolt unlockot, mellé egy txt-t. Azt ment 40c/reffért egy hirdetés microworkersre. 18 látogatóból 1 siker 😄 90cent 😛
Azt hiszem ez irányban fogok továbbmenni. Mármint Olyan tartalom amiért ölnének, rá cpa... 😄
Ja igen, Lazy rám írt hogy kellene neki egy W8as adó sz@r, kitöltöttem, visszaküldtem nekik. Kíváncsi leszek mikor fog fizetni.. 😄
Arra is rákapcsolok ha kifizet 😄
Most a netet meg a warez topikokat túrom, és keresem hogy milyen programokat akarnak sokan megszerezni 😄
énis igy kerestem kis pénzt fb hack szóra optimizáltam 1 oldalt.erös domaint.(.com.net stb)ésnevbena kulcsszó.sok web 2.0 regeltem onnana látogatok egy réssze.és amit adtam is listát.onnan vagy 10-20erös backlink.és tuti 1 hétig elöl vagy.hosszu távon meg mindig épitenni kel.ezért is adja el a srác.megalapozza optimizálja.wordpresst lekönnyebb.
mert optimizáláls szempontjából az oldalak99% kevesebb mint 50%ossak.kis odafigyeléssel. 80-90 simánelérhetõés ebben is benne van a kezdeti siker.
hosszu távon nehezebb.
jah és a lényeg kemény keywordokra ez nem igaz.de lásd.kijöt valami teleshopban,amerikában mondjuk.az emberek elkezdenek rákeresni.1 oldalt csinálsz ami bemutatja.kiteszel offereket baerként.,eg google hirdetést és várod csodát.ha jol felépitetted stb meglesz siker.
ezek a rövid életü oldalak.
h keres hetünk jó témákra. google keywoord tool.és hot trends.
😊
www.icewebhu
Egy páran kérdezgetik hogy hogyan csinálja, nem nagyon árul el kulisszatitkot. Annyit elárult hogy elõre megírt tartalom, és olyan kulcsszavakra optimalizál, amire van 10-50k keresés/hónap, és 0 forgalma van.
A másik ami nem értem, hogy 1 blog, wordpress az alapja meg .net -es. Van rajta 2 post, full kulcsszóoptimalizált. Mégis 6k látogatója van naponta, amibõl 300 átkattint. Pagerank 0, backlink 0 -legalábbis 4 checker ezt mondja
Hogy a gecibe tud ilyen oldalakat csinálni?? Minden a kulcsszavakon+linkbuildingen múlik?!?!?
www.icewebhu
a scriptet vettem 30dolcsim volt.és .com domain nélkül nem inditom.igazság szerint arra gondoltam h feltötök pénzt hvegyek ebookot domainra is gondolok. mert co.cc link komolytalan.ha fizetnék ha nem.
www.icewebhu
www.icewebhu
és am igen belehet szerezni és felis töltik,csak kb félév sokszor ritka mikor megveszi valaki ésmegosztja és szétszorodik neten.mégiscsak vizetet érte,ilyenkor 1 'jó' msn haver segit terjezstésben.
énis ilyeneket töltök fel.és jön aaz earning.
mert van 1 rahedli de mind félévesek.és azok kevésbé hazsnálhatók.
nem kel itt NASA féle irásokra.egyszerü bevált módszerek.kis pénzért.ennyi 😊 jah ésamit mondtál ezért se osztják meg mert eltejed és ennyi.de hát miden elterjed egyszer legtöbb jol keresö éretlen suhanc. =) és tönkre ment a method..de akinek van havi pár száz dolcsija belefér 1-2 ebook.simán 😊
www.icewebhu
Holnap kellene fizetni lazynek.
meg csodálom hogy valaki nem gyûjti ezeket a digitális dolgokat a legegyszerûbb ellopni, még rendes könyvet is simán lehet szerezni scannel mindenki 😄 igaz nem érdeke aki vette hogy terjessze mert általában minnél elterjedtebb egy method annál rosszabbul mûxik
cpaleaden árulnak jó ebookot.és visszajelzések oylanok h nem rég keztem noob vok és ma 70dolcsit kerestem..de szinte midenki ilyeneket ir.meg digitalpointon.
ebook azsem35 dolcsi.és picsába h nincs rá pénzempaypalen.sztem holnap felutalok vissza =D
www.icewebhu
www.myeasytask.com
csak az a gáz hogy meg van határozva miért mennyit kell minimum adni..
legtöbb forumon betiltoták és automatikus ban jár érte.de trükökkellehet letöltöket szerezni 😉 láthajtátok minuteworkeren is sokan kiteszik linkjüket.kérik h tölsd le jegyzetfilet benne egy szöveg-kód.és aki letölti elmondja kodót kap 10centet kb.te meg sokszorosát.
itt 50-100letöltés már jó pénz =)
www.icewebhu
hírtelen ezt találtam, sztem még van róla pár ilyen bejegyzés gugliban.
zotja sztem érthetõ ha nem írom itt le, nem akarom magam alatt vágni fát, mert teljesen kihalna a dolog.
felkell találnia mindenkinek magát, annyit mondtam hogy jól lehet használni remote uploadot.
Hát igen igy érthetõ. 😊mire kifizetik összejön 1 jókoroa összeg.örülni fogsz neki =) jól jön karácsonyra.
www.icewebhu
egyébként segített a levél fordításban Fabio Capello amit nagyon köszönök neki: "mivel a legtöbb pénzt refekbõl szerezted, meg kell nézniük egy nemsoká induló rendszerben hogy nincs semmi sunyiság, és tiszta a pénz. ne parázz, ha minden oké a pénzedet hamarosan megkapod."
engem ez meggyõzött, mert tényleg reffekbõl jön a több pénz.