15995
-
googleabaratom #11494 hat en tobb mint egy hete regeltem es tegnap volt az elso megrendelom :D
http://www.fiverr.com/users/lacus/gigs/increase-your-youtube-views-by-at-least-4000-in-one-week
ezt arulom :D de nem sok fantazia van benne.....az 5$-bol meg egyet levon a fiverr..de ha kifizeti a 4 dollarom legalabb tudok venni egy tarhelyet :D -
#11493 egy haverom már kipróbálta, nem sok sikerrel, én nézegetem... Mondjuk nem fogok mikulásnak beöltözni 5 (4) dolcsiért, de valami ökörséget ki lehet találni, kérdés lesz-e kereslet rá. :) -
Odacsap77 #11492 Annyit mondok hogy Fiverr ismerős valakinek?:D -
#11491 Még annyit, hogy az a baj, nem számoltok semmit ki. Persze, mondhatjátok, könnyen beszélek, közgazdász vagyok, de a neten is hamar lehet pénzügyi alapismereteket szerezni, csak olvasni kell.
Például, itt vannak a surfbarok, amivel én kizárólagosan foglalozom a neten, mára csak ez maradt meg, és 12 éve telepítettem az első surfbart a gépemre. Amíg léteznek, nekem mindig futni fognak. Nos, ez a lehetőség jelenértéken, a mai napra kiszámolva 1,25 millió forintot ér.
Ha ugyanis ezzel a rendszerrel csak jöjjön 3500 Ft havonta, ezt tekinthetjük egy örökjáradéknak, mert addig csinálod, amíg csak akarod.
Egy havonta 3500 Ft örökjáradékot adó befektetés 4 % hosszú távú nettó kamatláb mellett - a kamatos kamat bűvös hatalma miatt - ma pontosan 1 és egy negyed millió forintba kerül. Ha a kamatláb a magyar gazdaság rendbejövetele után lemegy a normális külföldi szintre, akkor ez a befektetés ma még többe kerül! Tehát, ha elkezded csinálni a surfbar dolgot, akkor ugyanott vagy, mintha lenne most 1,25 millió forintod, és annak búcsút mondanál, illetve befektetnéd örökre, hogy minden hónapban életed végéig adjon neked érte valaki 3500 Ft-ot.
A fenti példám nem elrugaszkodott esetre épül, hanem 1-2 reffel, normál használat (napi 3-4 óra) melletti esetet vettem figyelembe. Nem jár befektetéssel, ezért költsége nincs. Nem a PC-t kell futtatni azért, hogy a surfbarok menjenek rajta. Fordítva, ha valami miatt a gép előtt ülsz, akkor fussanank a bárok. Természetesen csak így érvényesek a fentiek, de ceteris paribus bármilyen körülményre át lehet számolni...
Nem tudom van-e aki megérti. A penzgyar.info - n amit leírtam, olyan, mintha adnék a kezetekbe több, mint 1 millió 250 ezer forintot. Nekem ez kb. két havi nettó jövedelem a családra nézve, ami azt jelenti, hogy két hónapig én is és a feleségem is ingyen járna be dolgozni a munkahelyre, és a megtakarításaink után ebben a két hónapban nem venném fel a kamatjövedelmet.
Hát ez van, gondolkodjatok rajta.
Postscript, én szeretném ha fergipapa maradna a góré itt, mert láthatóan ő ismer a legtöbb módszert. -
zotja22 #11490 nem értek kocka nyelven,de nyugodtan szállj le rólam.
Elférünk egymás mellett hidd el,te oktasd a népet,és szidj engem ;) -
#11489 ezt ismerem bár nem porbáltam de ezt mondtam énis.bekel tenni és kitárgyaljuk itt és énis segittek ennyi.
zotjának meg annyit h "néma gyereknek annya veri a...***-át" aki szeretne leirást kiteszem mcdurcának megirtam.kel kicsit kibövittem jól megirom és kiteszem,de amig nem szoltok honnan tudjam mi kel?!
és még annyit zotyikának h egyre jobban tisztul le megkora suhanc vagy és csak troll-kodsz. -
#11488 köszönöm. -
Odacsap77 #11487 én is szoktam nézegetni a warrior forumot pl. bemásolok 1 lehetőséget amihez nem is kell tudás szinte semmi
1) Regisztráljon a helyi domain név / tulajdonos neve domain név / minden olyan nevet, amely leírja a termék / szolgáltatás nevét, például "BillsRestaurant.com" vagy "PhiladelphiaInteriorDesign.com". Költség = $ 8
2) Küldj e-maileket, hogy lehetségesnek, hogy érdekes lehet a neveket. Használhatja a Google Maps erre a célra, vagy Yellow Pages.
3) Várja meg, amíg az e-maileket a névjegyzékbe, és fogadja el a legjobb ajánlatot. Mennyi szeretné megkapni az Ön nevét. $ 150 több mint 1000 százalékos hozamot. Tegyük fel, hogy eladja a nevét 150 dollár. Jövedelem: 150 $
Összesen: $ 150 - $ 8 = 142 $
Te is könnyen meg tudják tenni ezt az összeget minden nap a csak egy-két órát a munka (regisztráció, e-mailek kiküldése, ellenőrző e-maileket, megfizetése)
142 $ egy nap = $ 51.830 egy évben csak ezt. Nem rossz, de könnyen lehet javítani.
Talán hallott már ennek a módszernek előtt, de ez egy jó tanulni és megvalósítani. Én személy szerint ezt részidős (megyek az iskolába, és meg vagyok 17yrs régebbi), és egy jó jövedelmet vele. Ez csak az egyik módszer is.
Sok szerencsét.
(Warrior fórumról-Google fordító ) -
zotja22 #11486 Sajnos nem csak az írással,de az értő olvasással is bajok vannak.
:) -
zotja22 #11485 erről beszélek. -
Odacsap77 #11484 Még annyit fergusonpapának hogy "Alapvető hasznos információkhoz belehetne írni az ilyen szavakat ptc seo meg ilyeneket mit jelentenek mert sokan nézik a fórumot és nem értenek semmit í :S -
#11483 én rengeteg segítséget kaptam fergusontól meg itt is jópárszor láttam leírta a dolgokat ugyhogy ha valaki az mondja csak a levegőbe beszél az magára vessen. én egyébként folyamatosan bújom külföldi fórumokat, kisebb nagyobb methodokat nap mint nap letesztelem mit tudok kihozni belőle még ha nem is teljesen világos a dolog de próbálkozom.
lavina-nak egy +! -
#11482 Fergipapa azt hiszem a jelenlévők közül a legtöbb energiát szánta a netes pénzkeresésre, és nagyon is komolyan veszi.
Nekem a havi elkölthető bevétel a netről a családi költségvetés alig 1 %-át adja, szerencsére, vagy sajnos, attól függ.
Lenne még 1-2 más dolog, amivel kb. 10-20szor többet tudnék keresni, mert a múltban kerestem is vele rendesen, de jelenleg egyszerűen nem akarom csinálni, mert nem kell, hogy is mondjam, sok vesződséggel jár, és most ne ilyen PTC meg ilyesmire gondoljatok, mert azzal nem lehet annyit keresni.
Tény, hogy rengeteg módszer van, Fergi csak erre a tényre próbálja meg felhívni a figyelmet. De mindegyik módszernek az a lényege, hogy ha nem teszel érte te magad valamit, pl. elmélyedsz benne, elolvasol több forrást, elképzeled, hogy működik, ami a legfontosabb, honnan jön az a pénz amit te megkapsz, és az hogy kerül effektíve hozzád, akkor halott ügy az egész, inkább menj el füvet nyírni.
Én internet marketingből írtam a szakdolgozatomat közgázon, aki nem hiszi, megadom az egyetem nevét, elérhetőségét és a doga címét. Az egyik fő témája pont az olyan konstrukciók voltak, ahol a felhasználó is keres a reklámokkal, pl. surfbar, PTC, stb.
A védésen nem volt kérdés hozzá, mert nem tudtak mit kérdezni. Nem is értték a sok CPA-t, CPM-et, stb. Ez volt 2001-ben!!!!
Sajnos szerintem még ma sem tudnának hozzá kérdezni, mert ez mutatja az itthoni viszonyokat. Szerintem Fergipapát ez idegesíti a legjobban, el vagyunk maradva. Nézzétek meg mekkora hatalmas iparágak vannak külföldön, amiről itthon nem is hallottunk, pl. ez a micropayment rendszer. Komolyan mondom meg kellene próbálni itthon bevezetni, talán bele is vágok. Azt sem tudják mi, pedig külföldön évtizede működik, és óriási biznisz. És mennyi ilyen van. -
#11481 háhá szánalmas vagy.
1.van barátnöm kis kihagyással 38 hónapja ;)
2.napi 4-6 órát ülök elöte.
és nem fogk magyarázkodni én szánok bele időt és jól keressek te hobbyként állsz hozzá de azért sokszor hangoztatad h keresni akarsz...és még nekd álll fejebb..nagyon gyerekes vagy csak nevetni tudok már rajtad.
3.meg nem kel könyörögni,ugy gondolom csináltam rendesen,mondják meg többiek is hogyan látják és ennyi.
De ha te ugylátod h nem csináltam semmit tessék itt a stafétabot csináljad..és nem sértödm aki itt vergödik tevagy h nem kaptad meg kistányérkádra a dolgokat amit elvárnál -.-'
és 4. befejeztem ezta gyerekeres vitát mert igyis lejebb adtam a szintet csak hogy veled szóbaálljak.ennyi elég volt.
na pacsi. -
zotja22 #11480 Azért mert te a pöcsödet húzogatod a gép előtt (barátnő nélkül ugye,olvashattuk)nem mindenkinek a főállása ez,hogy üljön a gép előtt.
Nincsenek reffjeim,mert nem foglalkozok olyannal,hogy ptc és egyéb hulladékok.
Szóval miszter fergusonpapa(hattyúhalála 5 felvonásban) nem kell besértődni,hanem csinálni kell.
És várd a könyörgést,hogy maradj ferga maradj......
-
#11479 na szal ennyi volt..ugynézki..huztam aludni.
holnap irja le midenki véleményét.és másik h szavaztassunk meg uj HG-át
zotja(nagyokos)-ra nem lehet ráeröltetni akkor irja le ki válalja..
sziasztok. -
#11478 1 ok volt h idekerültem,kiváncsi voltam van e magyar affiliate marketing mégha nem találtam googliban..ésaztláttam h még mindig megy klikelgetés meg hasonlok...aztán 1nap gondolkoztam..gondoltam átveszem topicot..ami megtörtént és lerakom alapjait vagy segitek h kialakitsak egy közösséget akikkel lehet iylesmiröl dumálni MAGYAROKKAL és megteremtsem azokat h netes pénzkeresés igazi formáját.. ténleg komolyan gondoltam de már kezdek beleunni h nem haladunk elöre..felvetettem közöss projectett ötleteket és semmi..
és elöttem szoló nagyokos mondta hogy hobbyként néz rá..most aki hobbyként néz rá ne várjon többet havi 1 dollárnál. -
#11477 nekm biztos nem,és igen te veszed át.kiteheted bannerba a refjeidet meg hasonlok. -
zotja22 #11476 Sehol nem írtam,hogy átveszem tőled,csak azt,hogy rakd le,mert látom szenvedsz.
És ha 1 dollárt akkor mi van? :) Ez csak egy hobbi számomra,ha gép előtt ülök legalább legyen haszna pluszba.
Pihenj le mert vmi gond van a fejeddel. Üdv. -
#11475 gyökér??
okés :)
és mennyit kerestél? 1dolcsit??clicking forever..teknika??
gratula.
és tudodd leis teszem.
és átruhazáom rád.hajrá..
nekd jobban fog menni.
Aztán nézd meg a topicot elötem és utánam = refvadászok nincsenek,kulturáltabba hely.majd utánad is milesz kiváncsi leszek.
és inkább piszkálj irásom miat mint h válaszolj a lényegre..h magyar mentalitást hozzod h fikázzunk mindent..és amit nem tesznek orom elé az nem is kel.
na napokban zotja az uj admin.
sziasztok. -
zotja22 #11474 Újabb értelmezhetetlen írás tőled.
Kérdésekre válaszolnál inkább :)
Nem is érdekelt a szaros leadboltos cuccod,hol lázadtam,hogy nem működik nekem? :)Nem is érdekelt te gyökér.
A kitartásról meg csak annyit,hogy sokáig bírtad a "házigazda" szerepet,tedd le valóban a karszalagot,és vegyél pár igazi könyvet amiből megtanulsz írni.
Nekem is van pár dolgom amivel keresem a pénzt nyugodj meg.
-
#11473 annyi nekm elég h milyen a kitartásod. -
#11472 és nekd áll feljebb mert nem vagy képes semmit tenni az ügy érdekében,elképzelem h naponta megnézed forumot van e valami,van elsönek kérdezel mint kirpobálnád..és ennyi,belese keztél még semmibe én párnapja leadboltossal szorkoztam h teljes pénzt kitudjam kérni..mert ami bent maradt nem hgayom ott.simán müködödött álltalam leirt cuc még mindig..2nap alat 25 dolcsi.
és leirtam?? - le
kiporbáltad ? - nem!
és most lázadsz mert ELSöNEK probálom rávenni az embereket h NÉZÉK már meg azt a pár kiba*****t oldalt amit kitettem mert hasznos..amint belekezdtek irjátok fejleményt ide...vagy ha baj van szintén..vagy nem értetek valamit van itt több ember is aki tud segiteni..és pörögne toi és akkor örülnék legjobban ha mindeki jol keressne.
és sajna azért kel ez mert hiába irtam be legegyszerübb dolgokat se történt semmi.. -
zotja22 #11471 és akkor te,hogy alkothatsz véleményt arról,hogy nekem milyen a mentalitásom..???
mert te se ismersz engem... -
#11470 nem várom h kinyalják seggem,ismernél tudnád h utálom az olyan embereket.
-
zotja22 #11469 nekem hol állt feljebb te gyermek? :)
Csak te körülbelül azt várod el az emberektől h kinyalják a segged..mert te elmondtad (H)
A többiektől megkérdezem,kitalálta meg azt ami kiböki a szemeteket? A megoldást rakja be ide.. vagy faszbánja:) -
#11468 leirtam mindent -.-'
a másik hogy sokan irnak privátban és válaszolok.ahogy itt is.de mikor kiirom h na kiböki szemeteket nézétek meg.irsz teis h mondjam el -.-'
am pl mcdursza is irt nekm h irjak már seorol dolgokat.MINDENT leirtam amit a tudásom tudott.és megköszönte érdekes..
épp az olyanok miat van elegem mint te.Magyar mentalitás fail.
inkább arról bezséljünk h a 2 forumközül egyiken ott megoldás mondtam kiszurja szemeteket nézétek meg..és irsz nekm h mondjam el.és ekd áll fejjebb?? :) na nemár... -
zotja22 #11467 Senki nem is kért rá,hogy mindent fordíts le,de amíg te beírsz olyanokat,hogy húú 200$ \ 3 nap,addig fogod kapni a kérdéseket,hogy mi hogy merre?
Alapfogalmakról is kéne egy összefoglaló,mi micsoda...irkáltok itt különféle szavakat,amit az "átlag PTC meg kattints ide" emberek nem fognak megérteni,hogy mi is az. -
#11466 ide topicba hány átforditottat irtam le??hm??nem 1et azis biztos..
a sok forumbol meg 2öt adtam legjobbakat meg 1 blogot.
mindenap felkerül valami olyna könnyü belemélyülni..mindent nem irhatok át idde,de még az se merült fel h valaki talált valamit..és h belinkelje h figyi már..ezt nem értem segitenél..NINCS ilyen vagyis nem is olvassátok.(tisztelet a kivételnek) -
zotja22 #11465 Mindegyik külföldi fórumon fenn vagyok van több ezer topik,,akkor ez most vmi játék,hogy "bedobok vmi újat,hogy mekkora jó de nem mondom el hiszen az orrotok előtt van (több ezer lehetőség) és utána ha megmerik kérdezni tőled,hogy mi az REvansként beírsz ide,hogy már megint nem csinálnak ezek semmit csak engem "baszogatnak" privátban. -
#11464 igazad van,de akkor miért van h értik végül és kérdeznek a témáról,ha valami értelmetlen lenne szolnának és leirom figyelmesen,tudják milyen vagyok,kell regéket irok.
érdekeség h ezt is kiirtam és 6!!privátott kaptam h irjam meg mit találtam...mikor leirtam h nem mondom.keressétek.szószerint várja mindenki a sült galambot.Én akki keress is valamit folyamatossan informálodok..nem birom felfogni hogy akinek meg nincs pénze miért nem vezeti rá alélek.
netes pénzkeresés nem egyenlő az ingyen pénzel.
ezis MUNKA,csak jóbb orabérért és te szabod az idöt mennyit szánsz..mennyit szünetelsz mikor és hogy dolgozol..ennél jobb nem lehetne. -
#11463 Ugyan nem szoktam hozzászólni a témához, de aktív olvasója vagyok a topiknak. Minden nap felnézek többször is.
fergusonpapa! Ne sértődj meg, abszolút nem bántásból mondom, csak a jó szándék vezérel. Azt mondtad, az a bajod, hogy a tudásod nem tudod átadni itt senkinek. Szerintem ennek egy egyszerű oka van: a helyesírásod és a fogalmazásod annyira rossz, hogy már-már érthetetlen. Lehet, hogy egyszerűbb lenne video tutorialokban elmutogatni a dolgokat, amiket meg akarsz mutatni az ittlévőknek.
Még egyszer mondom, nem sértegetni akartalak, ez csak az én véleményem. -
zotja22 #11462 Engem érdekel a tudásod,és használom mai nap is amit átadtál, -
#11461 ugy döntötem leadom a karszalagot.. -
#11460 olvasstam egy uj methodot ezis ugyanugy ott van az általam adot forumokon nem tudom más h nem birta megtalálni.(vagy kereste e)...
nagyon 1xerü és hatásos.
de csak szolok h keresétek meg...kezdem feladni h itt valami ujat tudnék átadni.. -
Odacsap77 #11459 Tudnátok pár bux oldalt vagy bármilyen oldalt ahol tudnék hírdetni 1.5$ körül bannert? -
#11458 énis ezt mondom h olyan regéket irtam egyenként midenkinek h szájába tettem már a lehetöséget és igyse tudta mit cisnáljon vagy nem is akarta...
elvárják h mi csináljuk meg a melót ök kapják a pénzt (=
pofátlan népség ez a magyar.
viszonylatban mondom..hogy külfödön kis 14évesek is kicsit figyelnek és jokora zsebénzt összehoznak..nem egy story van durvábakrol is h 1 tinidzsér gyerek eltartja a családját..vaggy megkereste kocsira valót vagy saját netes céget csinált(nem elégszer mondom h amikre ti klikeltek vagy láttok uj oldalakat tulajdonosaik 80% 20év alatvan..)
de a lényeg h csak szétkel nézni külföldi forumokban,sokkal mássabba hozzálás és a légkör. -
zotja22 #11457 népbetegség ez :) -
#11456 Látszik a kérdésekből, hogy nem olvastad el a honlapomat. Ugyanis mindre van rajta megoldás. Még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért.
A számítógéped használata egy mai elvárható szintű konfiguráció mellett nem változik semmiben ahhoz képest, ahogy tegnap használtad, csak fut huszonpár program amiket nem látsz, és a háttérben számolják neked a pénzt. Nem túl sokat, de cserébe nem kell ötezer hirdetést lekattolni minden nap. Érthetőbben nem tudom leírni, biztos velem van a baj. :)
Aki nem veszi a fáradtságot, és olvassa el a honlapomat, annak nem tudok segíteni. Nem fogom végig fogni a kezét, hogy mit hogy kell csinálni. Azért írtam le minden részletesen (ennél jobban nem lehet) a honlapomon, hogy ne kelljen külön mindenkinek elmagyarázni.
Az a tapasztalatom, hogy aki nem olvassa el, azzal igazából nem is érdemes foglalkozni, hiszen a semmiből várja a pénzt, vagy ugyan megnézte, de nem érti amit olvas, akkor meg úgysem fog boldogulni ezzel a viszonylag egyszerű pénzkereseti móddal sem. -
Odacsap77 #11455 de miért ne lenne zavaró?
10-20 percenként kell beírnod egy kódot és 25 x ... meg csomó helyet foglal max akkkor ha 25 öt egymás mögé teszel.. azt meg nagy nehéz ki be szedegeti mig a kódot beirod