Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcdrusza
kitöltöttem a dolgokat amiket kért, utána viszont kér "PayPal code"-ot.
aki már hitelesítette itt pontosan mit akar h megadjak milyen codeot?
mcdrusza
baszki nemtudom kikérni, mert havi paypal kikérésemet meghaladja.😞
muszáj lesz hitelesíteni a számlát. egyébként néztem most hotfilet, valaki aki alámregelt régen, elkezdett tölteni ezerrel amibõl nekem napi 0.5dolcsi jött.
mcdrusza
háhá😄 ki gondolta volna, hotfileról érkezett 17dollár csak úgy.😄
plusz ma megérkezett fileserverõl is.😄
de én eladtam 2 prémiumot..azért adta 😄

fergusonpapa
én nem kaptam 😮

www.icewebhu

filesonic haloween promo: +10 dollár 😛

mcdrusza
végre most rendesen transferálta kikérést ismét fs.😊
fergusonpapa
badarság.lazy nekm is hideg zuhi.de van még másik 2000 affialte oldal.ami tuti fizet az cpalead.és leadbolt.mármint nekm.maxbounty is fizet mégstb.

www.icewebhu

doxadmin
Látom ha pénzt akarok akkor vissza kell magam szoktatni a pókerre... Ilyen lazy - cégek látom nem igazán akarnak fizetni. ~16 napja várom a kifizetést..

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

FZoleee
na, végre jóváírta, most már jó 😊
mcdrusza
egyébként most nézem nekem se számolt el sokat, holnapra tutira meglesz az, nem elsõ alkalom volt ilyen nekem.
mcdrusza
feltöltés az lehet akárhány napos, letöltés valszeg ma volt.😊 vagy csak nemvetted észre h elszámolta, 2 letöltés vagy 11 elég kevés.
FZoleee
hát jó, csak ez már 2 napos feltöltés... 😄
mcdrusza
olyan van, azt másnap elszámolja. nekem is volt ilyen, másnap elszámolta korrekten. volt ezzel kapcsolatban vmi hír.
FZoleee
350 megás, 11-et ír my files-nál, tudom az non-unique letöltés, de nem hiszem, hogy 3 ember töltötte le 11-szer ugyanazt...
de már máshol is volt, hogy 2 letöltés közül egyet se írt jóvá, szóval nem vágom a rendszert
mcdrusza
ja igen ott a hír.
mcdrusza
hát vagy rosszul számoltál vagy majd késõbb számolja el fs, bár asszem fél-egy óránként frissít.
hány mbos fileról van szó és mennyit számolt el érte?
If an anonymous downloads six files from my account in a day. How does this affect my earnings?
We will count 6 downloads. For each file, we only count 1 download for each unique IP in 24 hours. In this case, an anonymous (unique IP) downloads 6 files from your account in 24 hours, so that anonymous IP is unique for each file.

Ha nem tudsz angolul csak írj és lefordítom neked.

FZoleee
valaki? 😄
Fogsz egy a ball oldalon felsorolt fájlmegosztók valamelyikérõl egy linket.
Azt beilleszted a transload gomb mellé.
Rá kattintasz a transloadra.
10 mp után bezárod a felugró ablakot.
Megvárod amíg befejezi az oldal a konvertálást.
Kapsz egy linket amivel 1 órán keresztül sebesség korlátok nélkül szedheted le az adott fájlt.
(Remote uploadhoz kiváló segítség)

mit kell csinálni?

Na az oldal még nincs teljesen kész, de nektek azért megmutatom.
http://ingyenpremium.cz.cc/
Remélem sokan fogják használni, más esetben nem térül meg a belefektetett pénz.
Na meg persze ha sokan használják és sokat keresek vele vehetek majd még több tárra prémiumot. (eddig csak HF és Data prémium van, de hamarosan lesz MU is.)

FZoleee
fileserve-nél hogy számolja a letöltéseket?
my files-nál ott van a DL-nél, hogy 10, de közben meg csak 3 után írt jóvá pénzt... ez hogy megy? :S
mcdrusza
én nem foglalkoztam a témával szinte semmit.:/
mcdrusza
Na most van megint egy újabb fs kikérésem, azóta megint gyûlt 36dolcsi, kiváncsi vagyok ezis végez-e rendesen transferrel.😛
na,hogy megy a képnézegetõs téma?

fergusonpapa
meegssik ha rosszul csinálod =) én nyomtam 1nap kb 200tweetet egyhuzamban és 1800clickem volt.meg pár nap után még pici.közel 2000.ésnem bannoltak.

ha elö is forudl uj account és ennyi.

egyébként mondom miden 5 tweet után végére tegyetek 1db pontot.aztán megint stb 😊mikor nincs több hely.1et elszedsz.még1et még1et.😄ennyi

www.icewebhu

engem bannoltak twitterrõl 😄<#idiota><#bohoc>

fergusonpapa
<#idiota><#taps>

am igen,USA-t kelmegclozni kész.magyar piac = fos 😊

www.icewebhu

mcdrusza
igen én is hungaryt kerestem épp, de nemis magyarokat célzunk meg pl a "cristiano ronaldo new girl friend?"-el.
ezt a képnézegetõset én is olvastam a digitálon 😊 Imagetwistnél nemlátom a kategóriák közt Hungary-t..

fergusonpapa
jobban fizet mint képes.csak képesnél több a megoldás.max ha kombinálsz.

ez fizet a legjobban : imagetwist.com

am nem kelismerösnek lenni twitteren.van keresöje.kereshetsz a tweetek közt.beirsz egy hasonlo témát vagy lányos témát ha pl ronaldosat használod 😊 szövegnek.és replyzel.ennyi.azt gondolnád jaj igy 1 ember látja de nem.mertö teetjeit az ö ismerösei is látják stb 😊 jóemberekre irva.kb 100ra oylan 500-1500látogatót szerzünk és ez kb félora 1-ora😊

annyi h a szöveget miden 5.nélváltoztasuk picit h ne banoljanak. 😄

www.icewebhu

mcdrusza
de twitteren kell hogy legyenek ismerõsök vagymi nem?😄 nemnagyon vágom ezeket az oldalakat. egyébként igen akartam mondani h linkrövidítés az szintén dob zsét. bár nem fizetnek olyan jól. ilyen képfeltöltõs fizetõst tudsz linkelni?
fergusonpapa
Hátigen.ráadásulmost nézem linkröviditéssel még meglehet dobni az egészet.

köszi,igyekszem 😄

am durvábbakat is probáltam már twitteren. 😊 harapnak rá <#idiota>

www.icewebhu

mcdrusza
régen lett volna jó torrentes korszakomból, rilizeket gyártottunk gyártottam, volt amit csak 1 oldalon 18000-en szedtek le, ott azér képnézegetés lettvolna. egyébként nagyon tetszenek ezek a példák
"cristiano ronaldo new girl friend??O_O UGLY!!!!" 😄 meg multkor vmi olyasmi hogy "increase your penis in 1 month" 😄
fergusonpapa
ugy gondolom ezekkel modszerekkel összelehet kaparni 1 kis pénzt.és akki szeretne többet belöle már nem nehéz.vehet ebookokat stb.akkinek meg elég ráadássul jól csinálja akkor azis boldog 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
utána visszadja csak ezzel elõzik meg a sok kis huligánt akki ezzel szorkozik.

van 1 1xerü methodom,most olvastam.

keress pénzt kép feltöltéssel.

Tudjuk hogy h sok kép feltöltös oldalra lépünk ha megézzünk 1 képet.akkor televan az oldal reklámmal hát de ez érthetõ is.na de ök ezeket kiadják bérbe és ugy keresnek pénzt vele.minnél többen nézik annál töbet ér a felület.pénzük is gyarapszik.

Ezért fizetnek 1000megjelenésért 2 dolcsi körül.ha adot képeinket ugye ennyien megnézik.

h szerezhetünk látogatott?

hát pl.

+youtubeon:feltöltünk pár videot.tipp: uj manga részek.kiirod videoba h törölték.és alula link ahol eléri.durva h sok helyen ingyne elérhetöek.de sokan mégis youtubon néznék meg.na szóval allá a link.és ennyi.bár ugyanezt filefeltöltésel is meglehet csinálni.

+twitter:1-2óra alatt simán szerzünk 1 rakás clicket 500-1000re gondolok,valami érdekesröl irunk és adot témákban replyzük.pl cristiano ronaldo new girl friend??O_O UGLY!!!! képlink! ennyi 😊 ráadásul vannak autó posterek is és weboldalakis e célbol.

ugyanez facebookon is.postolni párat stb.

na és vannak a forumok stb.ezeknél föleg h xxx tartalmat töltünk fel.sokan kiváncsiak egykis izelitöre.na most föképet megosztod.de többit direct linkben.és jönapénz =)10böl csak 1-2 ember tölti lemert neki nem tetszik meg stb...de képeket megnézi 😊 ugyanezt lehet torrentnél is.

gyors profiálás,ugyanezt lehet linkröviditéssel is.

www.icewebhu

mcdrusza
ez csak a bankszámla hozzáadása, amit már nyilván rég megtettem.
de megvan a hitelesítés rész, egyenlõre nemtudom még mit akar pontosan h megadjak, de megoldom vhogy.
A hitelesítés gyorsan megvan, és igen kell, hogy legyen a számládon 400 HUF.
Egy videó arról, hogy mit kell csinálnod: http://www.youtube.com/watch?v=a4GaY86XCYU.
A bank nevét pontosan kell megadni és ha K&H-s vagy akkor "Kereskedelmi és Hitelbank Zrt."-t kell megadnod (&-jelet nem engedéjez, pedig majdnem mindenütt K&H Zrt. van feltüntetve).

mcdrusza
és mi kell hitelesítéshez? ja és levon 400ftot?
fergusonpapa
yes sir.

shark : gratula.

www.icewebhu

shark keménybe tolja 😊

2 kifizetést is kaptam a legutóbbi óta, csak azt elfelejtettem megmutatni nektek. Az egyik $20.35 a másik pedig egy jóval nagyobb $35.78.

Igen úgy tudod. Nekem már jó idelye verifid, mert eBayhez kellett - A felhasználók jobban megbíznak a hitelesített számlával rendelkezõkben.

mcdrusza
fergusonpapa te hogy szûntetted meg paypal-on a havi pénzkivét korlátot? hitelesítetted számlát?
mcdrusza
na megérkezett.😊
mcdrusza
aztírja fs végzett átutalással de paypalon semmi.😄 ezmár tényleg kezd vicces lenni ugyanakkor fejbelövöm magam.😄
van aki kikérte hétfõn és már megjött neki? már hajnalba megszokott érkezni de most sehol.
fergusonpapa
megvan-volt.bevált.de már movie cuc kissé leáldozot :/ pedig szépdesign.mert amit linkeltél az csak 1 wordpress cuc 😊

www.icewebhu

doxadmin
jó ötlet, bár ez nem minõsül másolásvédett tartalomnak?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Én ezt találtam ami talán érdekehet téged: http://moviesitepress.com/
Nem tudom, hogy fake-e, de olyannal foglalkozik amivel te (írásaidból erre következtetek).