15995
-
#11534 egyébként nekem a blogspot oldalam amin unlocker volt törölték.. -
#11533 mi van a 000webhostal? napok óta nem elérhetőek az oldalaim. phpmyadmin szintén nem elérhető.. másnál is ez van? úgylátom átkell pakolnom freehostiara amint elérem a phpmyadmint.. -
#11532 nálam azért számít mert pl twitterre rssel megy ki a post. -
#11531 jééé ezt nem tudtam
bár az rss-t sose használtam forgalom generálásra mert kevesen hazsnálják,inkább abban jó h gyorsann frisitse oldlaunkat a google mert nem jár miden oldalra naponta.söt lehet felteszel 1 bejegyzést és 1hét után jelenik meg a listában.mert akkor érnek oda a kis google robotok.
szal igy h látszika kód vagy nem nem sokat számit sztem :) -
#11530 én kérdeztem, egyébként ez a megoldás sem jó mert egy dolog h kép nemjelenik meg de van olyan nézet ahol a kód igen. egyébként megoldottam a problémát, egyszerűen az láthatja a linkeket aki regel és kész. -
shark11 #11529 Valaki kérdezte, hogy az rss-nél hogyan lehet megoldani a link vagy a kód takarását.
Mivel RSS-ben nem jelennek meg a képek, azt érdemes csinálni, hogy egy gombot kell kitenni a linkhez, ha pedig jelszóról vagy bármilyen kódról is legyen szó, azt popup-ba rakni, és a gomb lenne az aktiválója (link). -
#11528 Oks. Kösz a részletes levezetést és infót. -
#11527 ingyen adom -
#11526 szóval.
1.ötleted azabaj h egyszerübb irni 1 nagy sületlenséget semmis dolgokrol,lényeg h uj legyen fizetési bizonylattal és azt árulni mint sok érgit összefogni.
a másik h backlinkel nem feltélten látogatott szerzel.backlinkel erösited oldalad eröségét a kucslszora felhozom példának azt h mondjuk az ebook könyve 10.oldalon vagy..(jo hátul)semmi munka nélkül ez a realitás,de mondjuk konrét ebook keresésre pl cpa lead method ebookra már csak 2.
megnézed h blobálisra épitesz e vagy külön kategoriákra.
aztán döntesz mondjuk második melet és keressel backlinkeket (majd adok listát és segitek) van pár..és ris sután is nézhetsz és naponta csak beirod h http://www.xy.com free ebook vagyis domain név és kucslszo.de enek megvan enete belinkeltem de leirom h szabályos de nagyon egyszerü :)
és ezeket elhelyezed midneg yoldal témája stb csak eltezsed megjegyzésként ,aláirásként bejegyzéskétn..oldaltol füg h hol hol lehet.
és ahogy több backlinket épitesz ki egyre erösseb oldalad igy elöréb fog szerepleni a keressési listán.
az a szépség az egészben h kisebb piacon mondjuk mikor nagyobbaka konrétumok..szal nem ebook. hanem mint irtad cpalead method ebook.akkor ezekre kereséskre egy erös oldal ami lehet tartalmileg mindennel foglkozik de erös a google szerint(sok backlink) igy ellöl szerepelsz.
azért van az h a kerestél 1 játékra mindig ugyanaz a 5-10 oldal volt elöl de lehet sokkal frissebb vagy potnosabb találat van csak 100. oldalon és oda van besorolva mert konkrencia elnyomja az erös oldalak.
torrentes dolgot egyszer már leirtam.azt egyszerübb hogy csinálsz 1 statikus oldalt-blogot jol megszerkezstve annyival h rarrpadd here.
kép minden egyszerü dizájn.kész.
és torrentre emg töltöd a rarpasos cucokat.benne hivatkozássla hol a jelszo.(blogod) ennyi.
fiverrnél meg azonal bant kapsz.minek unlockerezni ha már 5dolárt fizetek nekd?? :)
am sokkal egyszerübb modszert porbáld ki..begyüjtezs prá uj magas backlinket. vagy 20-30at és aok forumokat oda berakod h backlinket épittesz(robot melo kb) és 20backlink 15 dolcsi..és leirod h packban hány mien eröségü van
Ferguson Pack.
10 PR2
5 PR3
5 PR4
aztán meg lehet irni privátban.és akor adod paypled.utalják csinálod.egyszerü.és annyi dolgod h az ö oldaluk linkjét plusz kulcsszo berakod a blogokba stb.
bevált módszer.sokan csinálják de nem sokat számit konkurencia,sose elég.
-
#11525 aham, ok.
Mondjuk tegnap megfordult 2 újabb ingyenes ötlet a fejemben. Az 1ik hogy van kb 50 darab cpa-s meg google adsenes ebookom innen onnan. Ha ezt felteszem egy ingyenes blogra mondjuk tartalomjegyzékkel hogy mégse legyen zsákbamacska + rá egy unlockert. Eddig tiszta. Ezek után én várhatok hogy a google trackelje meg stb, ehhez kellenek a backlinkek. És milyen oldalra postoljam? Pénzkreső oldalakról szerintem kidobnának ha az unlockert ellenük fordítom, warezosokról meg szintén!
Vagy menjek warezra és hátha van hirdesd oldalad topik, azt oda nyitni egy témát?
A másik hogy feltöltök torrentre rarpassal, a passt meg beleteszem az unlockerelt blogomba ahol fent van a többi könyv is. Free ebookra 1mill keresés, ebookra meg 9mill. Abból csak csöppen valami?
Szerinted ez így működne? Vagy te hol kezdenéd el hirdetni?
A harmadik megoldás hogy fiverre csinálok egy 5$os izét, és adok 7ebookot 5$-ért, mellé txt-ben link az unlockeres oldalamra. -
Odacsap77 #11524 Mennyi, össz vissz?
-
#11523 ja ez érvényes még elnéztem szep 13ig.
kinek kel?? -
#11522 jéé 2napja lejárt 7 domainom :D na mindegy nem ujitom meg öket.
van még egy
restaurantcitycheat.net
fb spammel szereztem pénzt vele seobol nem sok.
az oldal wordpress motoron van.csak unlcokert kel beilszeteni.és seozni épitteni.bárnem tudom mennyien játszanak még vele.
kinek kel? -
#11521 sajna régen 99 cent volt 1 domain godaddynél de látom drágitották.
néz cuponokat.és kijön =)
pl
itt sok van
-
#11520 túl gondolod az egészet =) pl ha árulni akarsz vagy egy oldalt felakrsz épiteni elmondom h kel.h csinálja mindenki mielöt belekezd.
az oldalak akkor járnak jol ha googléböl vagy (vagyis mostmár fb-bol kapják látogatokat) kell 1 optimuzált oldal minden kulcsszora.bármekora a piac.h keressünk uj piacra ??és hogyan mérjük fel eröviszonyokat?? :)
vannak erre cucok,pl ingyenes google keyword tool
keyword tool
beálithatsz bármien kuclsszót és 90% pontoságban elmondja emnnyien kerestek rá...SŐT választhatsz orzságokat ahol megnézheted mien a keressés.
h kezdjük hozá?
1. kinézzel 1 terméket áruciket vagy szolgáltatást vagy meglévö ötleted felhasználva leirod szépen (jobb lejegyzni ötleteket)
2.beirod ide mennyien keresnek rá.stb kiemelzed.
3.beirod googlébe (fotnos h amerikai piacra akarsz épiteni akkor .com-os googlét nézd) és megnézed kucslszora miennek vetélytársak aztán SEO plugin van minden böngsézöre..nagyon egyszerü fogod és megnyitod az oldalt mikor plugin aktiv és kiirja adataid ..mennyire vanoptimizálva..h értékeli google mennyi backlinje van mien erös az oldal stb.ajánlok 2 plugint nem mindig 100%osak..
ezt igy végig nézed az elsö oldalt max másodikat még...idöigényes kb 1 óra.
4.lépés elfontolod h megéri e a havi keresésre optimizálni pl cosmodisk-ra :DDDD h elegen keresnek rá h megérje nekd..vagy egy öszsegyöjtöbb oldalt hoznál létre ahol több terméket árulsz pl fényképezök (mondjuk 1 márkára canon)
5.elkeszded domaint megveni ha választotál felméred h megéri e egyátlán domin rá vagy freeben nyomod.(ha komoylat akarsz plátulni fontos a jo domain ne inygenes stb)
és tádámá optimizálod és épitgeted.
én ezt csináltam zynga game játkok hackjeivel..2hétig elöl voltam. 4.ként egy havi 500.000 keresésnél =) jjöt is cash.de visszacsusztam és már nem tudtam elörejutni.de co.cc domain meg ahver tárhelye...és 110 dolcsi jött.
hát ennyi.
de mondom brámire épithetsz pl akkor zenék letöltése(sztem tulspilázott sok van már) azt torentem frumokon ajánlanám csinálsz VA almbumokat stb megy tornetre forumra és benne weboldalad linkje igy könnyü pár ezer látogatot szerezni.
livingelectro is ezt csinálta és ök 1év alat párszáz napi látogatobol csináltak napi 20e-et :)
szóvala lényeg h optimizálás a legösibb netes forgalom szerzés de mindig legjobb.emelet lehet fb..na az külön kaetogira...meg utube..torren.twitter..forumok.traffic buy.
füg a project-töl. -
Odacsap77 #11519 Tudtok olyan oldalt ahol 1.6$ alatt van 1-2 évre .info domain név?
A tárhely ingyenes lenne, csak 1.6$ om van paypalon és mindenhol 1.99 :S -
#11518 Igazából bármelyik ötletemre.
Warezt warezosoknak, mp3at mp3asoknak, de mondjuk ha van egy amazon sales oldalam mondjuk jógázó termékekre ruhákra kiegészítőkre arról már fogalmam sincs hogy találjam meg akit érdekel.
A másik hogy warezt oldalt is találok, de nem tudom melyiknek engedett az unlockeres oldalra vezető link megosztása. Próbálkozzam mindegyiken azt kész Vagy-vagy alapon? Ami megmarad azon lehet mást is máskor is hirdetni. -
#11517 most milyen oldalra gondoltál?? -
#11516 Nekem meg 3 éve hogy nincs! most vesztettem :( (((
Az oldalt elkészítem, a dizájnt is összepakolom meg módosítom. A legnagyobb problémám a hirdetéssel van.
-
#11515 nyertél :D -
#11514 figyelj.
ne erre alapoz h van gamecopy wrd és ennnyi midenki azt nézi :) személyszerint én ismerem de edig ha 2x vettem elö.és másik h igyenes blogra megy nem befolyásol sok mindent.abban igazad van h szar conv rate szal 100emebrnek felugrik 10 kezdi el csinláni és abol 1 csinálja meg normálisan avgy számolja el.kb..de itt könnyü nagy forgalmat generálni.emelet 1 mirror tudsz blogra csinálni. co.cc vagy .tk domain vagy veszel egyet utolag megtérül.blogsotot ugy meglehet variálni h nem ismersz rá :) bár ha domaint veszel akkor már 1 egyszerü php..kel kétperc és irok bárkinek fel domainra és ennyi.
ennyiböl filmnézös is ..ki az aki nem tölti le vagy keresi inkább offert tölt h megnéze??!nagyon egyszerü mert nem mindenki ugy látja ne magunkbol induljunk ki.és énse magammal pedálozok hannem azzal amit láttok.
kikkel probálni és meglátod.am ird be hogy resturant city cheat asszem...elöl egy co.cc-s inygenes domain inygenes tárhelyen :) verve sok pontokomost stb..nem számit h inygenes domain lehet ráépiteni.
a másik h blogspot pl nagyon jól szerepel googlében én fishville (ezis zynga játék) cheatet adtam unlockerét..s 4. volt a keresésre csak azabaj napi 50-100látogato volt.mert nem tul népszerü ageme azthittem az lesz de legalább csak inygenessen szorkoztam :)
eladás szintén az h pénz betétel nélkül probáld ki adok csak 1 forumot mondjuk kiteszed h backlink épités jó árban begyüjtesz párat.
és ha nem adsz el egyet se.igazat adok nekd.mondom full láma osztályrsam megcsinálta :)
az h ötleted van elgjobb.azért jók a forumok amiket adtam mert sok apro method van lásd ami warriorról van azse hallotam és elég jónak tünnik.
am megértem szar meló én bár 2honapot dolgoztam életembe nem csiptem h parncsolgatnak.
lényeg h kikkel probálni többsége inygenes kis ráfektetett idö csak. =) -
#11513 LOL nekem van feleségem ezért nincs barátnőm. :P Amúgy lehetne, mert jelentezők lennének. :D Akkor most nyertem, vagy vesztettem? :D -
#11512 * ...de jobban örülnék ha maradnál -
#11511 Én csak a saját nevemben fogalmazok, szóval:
A topic jobb lett mint volt, a sok ptc-s f@szság eltűnt és 1-2 kósza idiótától ki betéved ide és ptc meg piramisjátékot ajánlgat még el lehet tekinteni. Nagy az Isten állatkertje, és napról napra nagyobb lesz.
Szvsz jobb és több ötletet kaptunk/kaptam az elmúlt pár hónapban mint előtte.
Nem mentem magam, de nekem se tiszta sok minden. Legfőképp én azt tartom valószínűtlennek hogy egy ingyenes blogos oldalon ahova kiteszek egy unlockert meg mondjuk 1-2 cracket a legújabb játékokhoz a kutya nem fogja nekem megcsinálni. Miért? Mert kb minden warez gamer ismeri hogy gamecopyworld, és 2 kattintás meg ctrl+c ; v és játszhat is. Nem kell offerral meg töltéssel szenvednie.
Másik hogy azért mert felteszem nem lesz az első helyen a google keresési listájába. Blacklinkeljek ingyenes blogra meg szerintem felesleges.
Az eladásokról meg kb ugyan ez a véleményem.
Amit jónak tartottam azt a sharecash, meg a fileupload és rá offer. A gondom itt hogy kell egy olyan CPA oldal ami enged download contentet, ugye kattintásra nyíljon meg az offer. Ebből adódóan engem személy szerinte sorba b@sznak ki a cpa-s oldalakról, hiába a levelezés meg minden. Angol beszédem sz@r így a telefonos társalgás kiesik. Mindegy.
Eddig azért akartam oldalt csinálni hogy pénzt keressek vele. Ha már a való életben van egy gyökér 28éves főnököm, kit szinte minden nap felrúgnék 3x egymás után olyan ocsmány a modora, kötözködéseitől eltekintek most. Emellett munkabeosztásom sem épp a másodállást támogatja. Napi 7-10 óra fizikai munka után már nem úgy ülök le a gép lé hogy megváltom a világot.
Most már azért akarok oldalt hogy valamit nyújtsak. Egy normális színvonalt, egy normális szolgáltatás. Ha van mondjuk 1500 visszatérő regisztrált tagom az szerintem már el tud tartani.
Több ötletem is van jelenleg, és ma is kaptam egyet a fiverre. Már le is szedtem a scriptjét :) A gond megint az hogy melyiket elsőnek?
u.i.: Szerintem senkit se lehet jellemezni azzal hogy nincs barátnője. Elég gyökér stílus. Véleményem szerint ez magánjellegű. Senkinek semmi köze hozzá, és mást nem befolyásoló dolog.
Ha mindenképpen le akarod adni a HG szerepét, rám nyugodtan átruházhatod. (Ha nincs más ki szívesen felvenné.) -
Odacsap77 #11510 lol,épp az hogy alig várom mikor írsz már valamit , mert általában 99.9% ban újdonságokat írsz..maradj, plz. -
#11509 hát nem tudom,nem tetszik h kritizálnak..ezért kérem véleményt h 1-2 van vagy több.
és nem tetszik h nem haladun elöre én jobban akarom mint ti :S
irjátok meg h untok e?és h leszarjátok e mert akkor énis ugy állok hozzá. -
#11508 és akkor még én sose adok semmi infot mi. -
#11507 visszamutató link.multkor elmagyaráztam..leirom még1x.
gondol bele vana google..vagymsá keresö..mi szerint csoportosit szted ha beirod mondjuk h joska mezitlább szaladgál..sose gondolkozál még el miért az az oldal lezs az elsö vagy a második stb??
nagyon egyszerü válasz.
két oka van SEO és backlink...seoról röviden annyit h ha 1 oldal jol felvan épitve tartalmilag,lehet az bármi egytémáju vagy több..mondjuk blognál ir 1 ciket kiskutyákrol..ugy szerkeszti meg h minnél jobbban értékelje a keresö robot amit google és más küld..(pl terjedelmes szöveg a témárol.sokszor szerepel benne kuclsszo h kutya stb) aztán más ciket ir macska..akkor szintén ez.szóval 1 oldalt nem csak 1 kulcsszora lehet optimizálni.ahány oldalszáma van annyi féle lehetöség..mindegyik külön megjelenhet googleban..vagy msá kerespben.
na és a backlink..ugye ha valami hasznosat találunk megosztjuk stb..és erre alapozva van felpitve keresök strukturája h egy oldalra minnél több visszamutato link(backlink) mutat az azt jelenti értékes tartalmat tartalmaz az adott témában és igy eröödik az oldal szinte 1-10ig 0án kezdi miden uj domain.hamár PR3-4es oldalad az nagyon jó.
másik fontos lényeg backlinkek minösége erösége..szóval ezért mondtam h erös blogok forumok oldalak linkjei kelenek ahova commentet bejegyzést irhatunk rámutatva mi oldalunkra és igy szerzünk egy +backlinket.
Ugye ez természetes folmyatanak kéne lennie természetben de maapság mindenki mesterségesen épiti weboldalát..napi 20-30 backlink épitéssével 1-2 honap alat erös oldalt tud csinálni és konkurenciátol füg h emnnyire fog elöl szerepelni..pl download szóra már soha életbe nem kerülsz elöre..még elsö 5oldalra se mert kemny versengés.
de egy uj szóra.mondjuk uj sorozat jön és arra épitesz 1-2hét és elöl vagy.
azért fontosabb is backlink mint seozni..mert seot ok inkább oda figyelés igényesebb kiépités a tartalom strukturában,ha ezt nem is csinálod meg de van 1 erös oldalad és gyenge a versengés mint amit leirtam pl elején
h joska mezitláb szaladgál (mondjuk ez egy vices video) hiába másik oldalon szépen az van amit akarsz de tiéd elörébb lesz mert sokkal erösebb sok backlink mutat rá igy irhatsz 2sort is ha gyenge versengés eröl a joskárol.rákeersve is jo pocizioban leszel.
ez a backlink épittés.
anno 1éve megcsinálta valkai h sorozatokat tette fel nline nézésre...és felépitet egy oldalt szépen..50sorozat midenap frisült valos tartalom szépen felépite...meg midenap backlink éőités napi 300e nézték..beirtak h pl szökés online ..elöl volt.rátet egy unlockert és napi 10-20e dollárt kereset.aztán lekapcsolta fbi oldalát..
remélem sikerült megértetnem veled. :) -
#11506 sztem rajtad ragad. -
#11505 Miért? Te lemondasz róla? -
Odacsap77 #11504 backlink , ezmi?:DDD -
#11503 ja és akkor milegyen topic HG részével?? ki válalja? -
#11502 én ezt nem ismerem de kifigom probálni.
am szóbajöt fiverr.az nagyon jokis szolgáltatás ha jó dolgokat találunk pl youtube nézetség növelés vagy twitter követök szerzése stb.aki iylen programokat talál..vagy mgvesz..visszatérül az ára.haverom backlinkeket épit..megvette programot ami automata csinálja és árulja elég olcson a domain épitést, és 800dolcsinálá jár 2hét alat.bár eböl lemegy program árra am 80.meg friss backlinkek vásárlása..de 500kb megvan.
ugyanezt lehet manuláisan is lassabban is.
pl 20 backlink 10 dolcsi.de csak high Q. szal pr7 -6-5 blogok stb.ezekre kapnak mert sokat ér.beszerzel párat..ami még müködik (teszteled)és jol elehet adni.
nem csak fiverren (bár ott csak 5dolárig lehet menni meg skan csinálják..)
de vannak forumok ahol inygen lehet (buy sell ads)részben hirdetni.és etz találtam...
lényeg egyszerü szerzel 20-30 jo backlinket..rászánsz 1 napot és 1honapig épitgeted más oldalait vele..pepecselös munka de 1ora alat 2000-3000ft sztem jó..pénzt meg paypalre utalják.
ja és h fizettnek e ezért???miazhogy.Beiktattam ossztálytársam probálja kis 12 dolláros csomagot 10 backlink..mind erösebb(beszerztem neki) 7 eladás 3 nap alat és csak 5forumon van.
énse hittem h ennyire megy,kifogom probláni.a másik odolog h ugyanugy lehet utube nézetség bármi..söt még yahoo anwern(gyakorikerdesek angolul) accountokat is venni-eladni.
am 1 fivver clonet se lenne hülyeség csinálni vagy egy micrositot..magyarban -
googleabaratom #11501 hat mi massal? :D de raharapott vki a tegnap :D -
googleabaratom #11500 de itt minden 5$-ba kerul :D egy profi honlap es egy youtube komment is :D
asszem elkezdek en is surfbarozni,mert semmi nem jon be -
#11499 bot-al mi?:D -
Odacsap77 #11498 baráti áron 20 centet képes vagyok érte adni :DDDD -
googleabaratom #11497 youtube nezettseget novelek :D de meg csak tesztelgetem a dolgot...levan irva minden a gigem adatlapjan..varom a rendeloket -
#11496 5 dollárért megtudod... ;-) -
Odacsap77 #11495 mi akar lenni a hírdetésed amúgy ? :DDD