296
Sailor Moon
-
italofan95 #296 ja és annak a verziónak, amit én tudok, tökéletes a minősége... (...képileg, de a hangja sem rossz :) ) -
italofan95 #295 Kedves Lacoka12!
ha érdekel az első 3 évad magyar szinkronnal, írj privátot, itt ráakadhatnak a linkre és még a végén a csúnya jogvédőbácsik-nénik törlik az oldalt :)
u.i.: Ki várja már nagyon az első movie NovaVoice-os szinkronját?
ÉS A 6. ÉVADOT? :) -
#294 Szia el tudná valaki küldeni a sailor moon összes részét minden hol kerestem de azt írja ki hogy nem található előre is köszönöm
-
#293 Üdv.
Van valakinek régről megmaradt Sailor moon os kártyája, vagy figurája? Akinek lenne ilyesmi az írjon, fontos lenne. -
csesztike #292 A youtuben fent van szinte az osszes resz magyarul! -
Benevolens #291 szerintem nem volt neki szerkezete, meg története sem. Minden részben az aktuális főgonosz a szolgáját elküldi, hogy kapja el azt a személyt, akivel éppen abban a részben ismerkedtek össze, elkapta, csinált belőle egy szörnyet valamilyen tárggyal vagy vagy egyébbel, lelépett, a tündérek meg egy ideig nem bírtak vele aztán jön az álarcos férfi dobott egy rózsát, ettől minden megfordult, a holdtündér eltáncolta a táncikáját és visszacsinált emberré a szörnyet. A végén meg mindenki örült. Néha voltak ilyen szériavégek, amik kicsit érdekesebbek voltak, de általában elég teátrális volt az eszköztár. Meg jött az a két leszbikus és egy csomó ideig nem lehetett tudni, hogy mi a bajuk a holdtündérrel. A rajzok egész élvezhetőek voltak, tetszett amikor pofákat vágtak csak kb vénusztól az átváltozások egyre laposabbak/rövidebbek lettek és merkúr meg holdtündér kivételével mindenki csak egyféleképpen tudta, és a végén a holdtündéré is nagyon béna lett. Meg ilyen dumák voltak benne, hogy a "szerelmes lányok nevében megbüntetlek téged" Mondjuk a tokyo mew mew (remélem így írják) az még bénább volt. Meg láttam egy olyat, hogy Uta-Kata, annak meg az volt a vége, hogy a gonosz nő felszögelte a kislányt egy tükörre, és beledöfött egy alabárdot és szétfolyt a vére, mire a másik kislány felszúrta magát az alabárd másik végére és ettől az első kislányba visszafolyt a vére. Erre a főgonosz elvonult. Szóval ezek furábbak voltak -
#290 hát nem nagyon:P -
#289 De már nem ír bele senki. :( -
#288 Tök jó, van Sailor Moon fórum!
-
Zodd #287 Egy magyar oldalon elkezdték a japán részekre rárakni a magyar hangot.
Ha érdekel titeket, akkor megkérdem hol. -
#286 Magyarul nem nagyon van fennt sehol, csak Setikénél, de az úgy tuom nem éppen jó minőségű. -
Rolcas #285 sziasztok nem tudtok olyan oldalt ahol aviban van fenn magyarul a sorozat? -
#284 Amugy menyi idöt is kel várni a rapid letöltésekközöt mert én ugy tudtam 60perc ere meg 120-at ír az oldal ! rádásul rosszul is számolja lehetséges hogy valaki ugyan azal az ip-ével tölt le mint ami nekkem van ? -
#283 csak mert érdekes hogy az elején az van hogy Sailor Moon Super Magyar (RTL) elvileg akor magfyar szinkronos és rtl blubos felvétel de akkor még van a részeknél az hogy japán és angol felirat _??? -
#282 amugy pontosan hol és meik a magyar szinkronos mert ot azt írjah (Japán részek, angol felirat) ez gondolom nem magyar szinkronos vagy csak rosssz a ki írás ? -
#281 köst majd meg nézem
nem fontos hogy jó legyen a minösége a elsö 2 szériát is olyan minöségben néztem meg hogy pl tv-s felvétel 20 mb és az is pont jól nézzhetö volt ugy hogy ha valami sasonlot ajánlotál az tökéletes lesz -
#280 Igen az magyar szinkronos... bár elég rossz a minősége...
www.setike.uw.hu
és nem tudok semmit amivel ki lehet kerülni sajna:( nekem megvan mind a 200 rész de csak japánul angol felirattal... -
#279 de ahonan tudod rapidrol az ugye magyar szinkronos ? -
#278 és rapidos-t pontosan honan ?
esetleg nem tudsz valami meg oldást a rapid meg kerülésére pl programal ?
pl rapidget vagy valami hasonloval !
ha iggen meg mutatnád honan tudom leszedni ?
na meg persze hogy mit kel beálitani hogy müködhesen?
remélem tudsz segiteni ! -
#277 öh sajna nem... csak rapidosat tudok -
#276 hi nme tudjátok hogy a 3 szériát honan lehet szedni magyarul ? és lehetöleg nem rapidról mert fix ip cimem van és nem nagyon tudok tölteni rola semit sehogy !!! ! -
#275 Ha esetleg valakinek még mindig hiányzik valamelyik special/movie az innen leszedheti: http://www.himura-kaoru.com/smspecialsandmovies.php -
#274 hát meg még neked akkor pluszba a postáér is fizetned kellene, de szerintem vele beszéld meg...:) -
#273 Na ez egy jó kérdés. Esetleg vesz kiirja én meg nem kifizetem hanem mondjuk adok neki 20 üres DVD-t. Én még így is megúsznám 2000Ft ból :D -
#272 Hát igen de ő azokra a dvd-kre hogy írná ki? -
#271 Nemtudom hogy el tudná e küldeni mert én szlovákiai vagyok. Egyébként ha itt venném azt a 11 üres DVD-t akkor nekem nem lenne több 1100 Ft-tól. -
#270 Hát nem tom... én biztos nem nézném...
Ha látnád japánul, te is felfedeznéd, hogy nagyon szar a magyar szinkron...
Tiszta hülyeségeket dumálnak benne... -
#269 Letölteni nem lehet szerintem, ugyhogy egyszerübb lenne ha megkérnéd Setikét hogz küldje el neked postán a részeket.
Én is ugy kaptam meg...
És az a jó hogy csak a DVD-k árát kell kifizetned...
11 dvd az összes, nekem háromezer valamennyit kellett fizetnem -
#268 Leadhatnák már végre valamelyik csatornán. Több fórumon is könyörögnek érte évek óta, mi lesz mááár? -
#267 Persze. Nekem az is nagyon jó. -
#266 Nekem japánul van meg angol felirattal. Az jó neked? -
#265 Jó neked. Nemtudod honnan lehetne letölteni ezeket. Ha jól emlékszem setike oldalán nincsenek fent de lehet hogy tévedek. -
#264 ja igen nekem megvan mind... nekem setike küldte el a 200 résszel együtt... -
#263 Egyről biztosan tudom hogy van az Ami's first love. De valahol a neten úgy olvastam hogy még ezen kívül van három darab, bár ez nembiztos. Ezeket keresem illetve az Amis first love-ot már töltöm is torrentról. -
#262 Csak Setikének van meg magyarul... -
#261 Milyen special részek? -
#260 Igen, ezt mind tudom, azért is írtam azt, amit írtam. -
#259 Magyarul jó minőségben szerintem sehol sincs meg, csak a Setika féle nem valami jó minőségű Tvripekről tudok ami magyar. Maximum torrentről letöltheted jó minőségben de az nem lessz magyar nyelvű de legalább szép lessz. Én is a rapidsharről töltöttem a Setike féle verziókat mert azok elég kis méretűek. Torrenten a 200 rész összes 39GB.
Én már csak a Special részeket keresem. Azt nemtudja valaki honnan lehet letölteni? -
#258 De. Ha pedig adsz egy címet ahol van magyarul jó minőseggű, akkor téged is.
Amúgy újranézném még egyszer, vagy tíz éve láttam utoljára. -
#257 Mi van? Már senki nem szereti a Sailor Moon-t?