Sailor Moon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
hentai tudod hol kezdõdik?? nem a sailor moon féle meztelenül -átváltozom-repkedemnél...ennyit majdnem minden animében láthatsz. Mellesleg sailor moonban nincs kidolgozva a mell sem, csak domború azt annyi

PSN ID.: Beegabor

Csacsis
LOL!

Nem bírom ki hogy hozzá ne szóljak. Szal annak idején a hugom nézte a sorozatot, szal kénytelen kelletlen vágom a témát.
De ha igazán meglepõt akartok látni, nézzétek meg az útólsó évad útolsó részét.(ezt nálunk nem adták le asszem) Meg fogtok lepõdni. Enyhén HENTAI jellegûre sikeredett. És hogy honnét tudom? Mert láttam miután a hugom letöltötte magának.

SM egyébként ferdeszemû kislánykáknak kitalált ANIM, szal kissé gáz szerintem nálunk tizenéven felüli csávonak bámulni. (bár a csajok jól kivannak dolgozva benne mint minden egyéb ANIM-ban)

U.I.:Az ANIM nem az én mûfajom, és mivel nem ismerek egyetlen animot sem teljes egészében (pár animot azért láttam pl:Stand Alone Complex, Neon Evangelionból pár rész), ezért nemtok hiteles véleményt mondani az SM színvonaláról. (a Dragon Ball-t is útáltam annak idején, de abból is láttam részleteket) (azért, mert csak néhány részt láttam, abból is csak jeleneteket, de állítom, az értelmesebb volt mint a Balázs vagy a Mónika Show!.)

U.I.2:Nem nézek TV-t néhány éve. Nincs értelme. Kivágott filmjelenetek, rosz szinkron, pocsék fordítás. Éljen a Bittorrentes sorozatletöltés! 😊

Atkamon
Én imádom! Picit mongyuk rosszul van megcsinálva, de nagyon jó a története!

Skacok dobjuk már fel ezt a témát. ÉN is a setike oldaláról töltöm le a részeket (2.szezon 80.rséznél járok töltésben). Mindennap nézzek legalább pár részt amennyi idöm van rá. Most járok a 43.résznél. Nektek mi a véleménye róla?

tök jó ez az oldal
Kicsit leállt ez a topic...

Atkamon, honna tudtad megszerezni az egész cuccot? Csak azt ne mondd hogy egyesével letöltögetted õket...Nem tudnál egy másolatot készíteni nekem belõle? 😊
Szióka. Én tudok egy jó oldalt, ahonnan az elsõ két szériát magyarul le lehet tölteni, és ez még tovább frissül! Nekem is onnan vannak meg a részek!

Nézd meg ezt:Az állmok világában

Atkamon
Nekem DVD-n vannak meg! Japánul angol felirattal! Mondjuk az S évadot lehet angolul is néznni, de ugy szar!

Oh az jóó 😊))

nekem is megvan néhány rész amit a WinMX-el töltöttem le de azok japán + angol felirat-osak...
Nekem úgy is jóó de azért jobb lenne angol vagy magyar is.

Megtudnád mondani annak az oldalnak a címét??? Megköszönném

Egyébként én is azt tervezem hogy DVD-re írom majd õket ha meglesz mind

Marcsiboszi
Waterhorse
Biztos

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Atkamon
Nekem mondjuk megvan DVD-n mind a 200 rész, a 3 film + a speciálok!

Atkamon
Hát igen! Valamit te b...tál el!<#banplz>

Adam5
Akkor asszem te csinálsz vmit rosszul mert én spec kipróbáltam és megy 😊

Waterhorse
Kár, hogy nem mûködik<#idiota>

Atkamon
Én tudok egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a Sailor Moon elsõ évadát magyarul! A letöltések részben a videókban van!

Waterhorse
-torrent
-dc

hello mindenkinek!!!

nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni:

sailor moon (magyar vagy japán-de angol feliratos)
shaman king

részeket???

Nagyon megköszönném a segítséget

Marcsiboszi
Bucser
Gravitation nem is volt akkora gáz^^ Csak ugye a Bishounen jelleg adott volt benne igencsak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Atkamon
Bocsi a hülye kérdésért, de hogyan kell megnézni ezt a mirc oldalt???

Seth
én is láttam egyet....állati<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes> Ez télleg MEGAMEGALOOL!!!!!!!!

Gorvik
Megalol
Sorozatot csináltak belõle. Egy részt láttam, szarrá röhögtem magam, olyan szar az egész. Mintha amatõrök csinálták volna
Egy rész megnézése kötelezõ mindekinek!

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
up

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Waterhorse
Miért? Szerintem is jó volt, pedig se nem vagyok lány, se nem vagyok idõsebb pasi, nekem például Gravitation meg Alien 9 is tetszett.

mikike
vagy idõsebb pasi

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Adam5

Sailor Moon fan vagy?
Atya ég.

Akko gondolom lány vagy.

8) Nocsak. Látom behalt ez a Fórum. Vagy vakációztatok? 😄 Szóval, végignyálaztam a hozzászolásaitok. Vannak egész ügyesek. Egy páran. Ennyi.
Akkor most közérdekû felhívás: Valakinek esetleg meg vannak a SailorMoon részek magyar/angol-ul. Csere, vétel, bármi érdekelne. Oké. Majd 2 év múlva visszanézek.
Byez allz!

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Dory
Saturn: mért nem jöttél el, hm?
Ron Ragm
Hát az igazság vhol ott van..
Neon Genesis Evangelion RLZ! Az összes anime elbújhat mögötte😊)))

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dory
Gyerekek, REAGÁLJATOK! A tali biztos, hogy Április 6-7!
Yoghurt
A determinizmus (sorsszerűség) engem is foglalkoztat, de arra jutottam, igenis van felelőségünk döntésinkre nézve, mert ha be akarom bizonyítani hogy nincs sors, és fejbelövöm magam poénból, akkor mondhatják a többiek, ez is meg volt 'írva'. De ha meg volt, ha nem azt akkor is elb@sztam.

Dory
Hy! Na, most szép hosszút fogok írni... Egyet a találkával, a másikat pedig egy idézettel kapcsolatban.
Találka: Nos, emberek. Ha a közvélemény megkívánja, elmegyünk a helyi gyorsétterembe, ahol helyet kapunk (tehát senki más nem lesz rajtunk kívül. De! Hogy nekem ne kelljen fizetnem (mert sajna, a zsebpénzem nem vetekszik Britney Spears fizetésével...) mindenkinek kötelező min. egy menüt elfogyasztani (DE EZ NEM BIZTOS, CSAK HA A JELENTKEZŐK FELE AKARJA!) Nos, az a bizonyos 5 ember lehetőleg lány legyen (anyám nem csípné, ha fiú aludna nálunk, bocs...), és hozzon magával hálózsákot. Aki tud, hálóruhát is. Vagy pj-t. Fogkefét tudunk szolgáltatni, de azért hozzatok. Reggeli (el nem fogjátok képzelni mi lesz) Tükörtojat pirítóssal. Lesz fanfiction-mesélés, és (ki gondolta volna?) számítógépezés. Mi, a netes fanok szellemében idegesítő mailokat fogunk küldeni holtsápadt családtagjainknak, miszerint épp várjuk a tűzoltókat, mert felgyújtottuk a házat. Rengeteg nagymami-sütit fogunk zabálni (ígyis-úgyis, az is, aki nem alszik nálam, meg az is, aki igen).
Idézet: 'Egyszer egy barátom, nagyon régen ezt mondta: A jövő a múltban meg van írva. Hiába próbálod javítani vagy elszúrni, az fog történni, aminek történnie kell. Ha tudnád, mi a sorsod, meg tudnád változtatni. De nem tudod. Így honnan tudhatnád, hogynem épp azt teszed, amivel megvalósul a jövőd? Hogy tudnál helyesen dönteni? Hisz még néha azt sem tudod megválasztani, hogy milyen ruhában menj a tömeg elé!'
Hát, ez elgondolkodtat engem is... Észrevételeket várok!!
Dory
kösz! majd meglássuk

KoЯn

Dory
Elintéztem!!! Max 5 ember maradhat szállásba, tök ingyen! De a többiek sajnos away... De gyertek el... Yah, és mindenki hozzon magával 500 forintot! Kösszencs. Akikre számítanék: főleg Macs vagy Kn tagok, de jöhetnek egyéb érdeklődők. Ha esetleg a hely (szfvár) miatt lenne gond, háát... Máshol nem nagyon tudok szervezkedni.
Dory
Dory
Drága emberek!
Az összejövetel márc. 30-31-én lenne, vagy ápr. 6-7-én. Valószínúleg lesz szállás, de hogyha nem, akkor eközül a négy nap közül lesz valamelyik! Visszajelzést várok!
CSOCSO
ennek annyi köze van a mangához mint a cserebgárnak a sas hoz..mind a kettő repül...
szvsz gyenge mese nagyon és még gayi is..nem ugy mint a komolya mangák amiben fröcsög a vér, akcó van és minden high tech....van egy két kis cici+popsi...stb
ehelyett: lunáris prizma stb...nah tt soktam hányni
Dory
Kösz a reagálást. Vsz. pár honlapon még meghirdetem a dolgot, de végleges dátumot csak a jövő héten tudok mondani. De ami biztos: tavasziszünet, találkozó helye a fehérvári InterSpar mögötti parkoló. Onnan indulunk majd valahova, de hogy hova, az egyenlőre titok!
Dory
Reenychan, ha még egy ilyent csinálsz a nevemben...
Dory
Dory
Na, végre regisztráltam magam Reeny-chan, mostmár én virtuálisan is tudom neked mutatni: hehehe. Na, utólag is BÚÉK! Hajrá...
Dory
Le7,ott leszek.

KoЯn

És ott mi lesz??

KoЯn

Waterhorse
Vecsési, Pest meg itt van szomszédba.

Waterhorse
Nem, de ezt mibõl gondoltad?

Waterhorse
Ma nem volt idõm a tüzijáték miatt, és most értem haza most viszont már erõm nincs, úgyhogy majd holnap.

Azt hiszem, ez megoldódott Fabesz (bocs, de nekem ez szimpatikusabb). 😊 Szerintem jó ötlet a képek felrakása, és köszönöm az igyekezeted. Azt sajnálom, hogy Héliosz csak ritkán jön ide.
Waterhorse
ja ezt E-mailben is meglehet beszélni. na mind1 majd rakok ide 1-2 képet, hogy feldobjam a topicot.

Megbeszéltük.
Minek felhozni? A topic az jó, de az ilyen kijelentések kiverik a frászt. Írj be valami baromságot, hogy milyen szép az ég vagy valami ilyesmit.
😊
Csak fölhozom, mert már a második oldalra csúsztunk vissza 😊