296
Sailor Moon
-
#212 A determinizmus (sorsszerűség) engem is foglalkoztat, de arra jutottam, igenis van felelőségünk döntésinkre nézve, mert ha be akarom bizonyítani hogy nincs sors, és fejbelövöm magam poénból, akkor mondhatják a többiek, ez is meg volt 'írva'. De ha meg volt, ha nem azt akkor is elb@sztam. -
#211 Hy! Na, most szép hosszút fogok írni... Egyet a találkával, a másikat pedig egy idézettel kapcsolatban.
Találka: Nos, emberek. Ha a közvélemény megkívánja, elmegyünk a helyi gyorsétterembe, ahol helyet kapunk (tehát senki más nem lesz rajtunk kívül. De! Hogy nekem ne kelljen fizetnem (mert sajna, a zsebpénzem nem vetekszik Britney Spears fizetésével...) mindenkinek kötelező min. egy menüt elfogyasztani (DE EZ NEM BIZTOS, CSAK HA A JELENTKEZŐK FELE AKARJA!) Nos, az a bizonyos 5 ember lehetőleg lány legyen (anyám nem csípné, ha fiú aludna nálunk, bocs...), és hozzon magával hálózsákot. Aki tud, hálóruhát is. Vagy pj-t. Fogkefét tudunk szolgáltatni, de azért hozzatok. Reggeli (el nem fogjátok képzelni mi lesz) Tükörtojat pirítóssal. Lesz fanfiction-mesélés, és (ki gondolta volna?) számítógépezés. Mi, a netes fanok szellemében idegesítő mailokat fogunk küldeni holtsápadt családtagjainknak, miszerint épp várjuk a tűzoltókat, mert felgyújtottuk a házat. Rengeteg nagymami-sütit fogunk zabálni (ígyis-úgyis, az is, aki nem alszik nálam, meg az is, aki igen).
Idézet: 'Egyszer egy barátom, nagyon régen ezt mondta: A jövő a múltban meg van írva. Hiába próbálod javítani vagy elszúrni, az fog történni, aminek történnie kell. Ha tudnád, mi a sorsod, meg tudnád változtatni. De nem tudod. Így honnan tudhatnád, hogynem épp azt teszed, amivel megvalósul a jövőd? Hogy tudnál helyesen dönteni? Hisz még néha azt sem tudod megválasztani, hogy milyen ruhában menj a tömeg elé!'
Hát, ez elgondolkodtat engem is... Észrevételeket várok!!
Dory -
#210 kösz! majd meglássuk -
#209 Elintéztem!!! Max 5 ember maradhat szállásba, tök ingyen! De a többiek sajnos away... De gyertek el... Yah, és mindenki hozzon magával 500 forintot! Kösszencs. Akikre számítanék: főleg Macs vagy Kn tagok, de jöhetnek egyéb érdeklődők. Ha esetleg a hely (szfvár) miatt lenne gond, háát... Máshol nem nagyon tudok szervezkedni.
Dory -
#208 Drága emberek!
Az összejövetel márc. 30-31-én lenne, vagy ápr. 6-7-én. Valószínúleg lesz szállás, de hogyha nem, akkor eközül a négy nap közül lesz valamelyik! Visszajelzést várok! -
#207 ennek annyi köze van a mangához mint a cserebgárnak a sas hoz..mind a kettő repül...
szvsz gyenge mese nagyon és még gayi is..nem ugy mint a komolya mangák amiben fröcsög a vér, akcó van és minden high tech....van egy két kis cici+popsi...stb
ehelyett: lunáris prizma stb...nah tt soktam hányni -
#206 Kösz a reagálást. Vsz. pár honlapon még meghirdetem a dolgot, de végleges dátumot csak a jövő héten tudok mondani. De ami biztos: tavasziszünet, találkozó helye a fehérvári InterSpar mögötti parkoló. Onnan indulunk majd valahova, de hogy hova, az egyenlőre titok! -
#205 Reenychan, ha még egy ilyent csinálsz a nevemben... -
#204 -
#203 Na, végre regisztráltam magam Reeny-chan, mostmár én virtuálisan is tudom neked mutatni: hehehe. Na, utólag is BÚÉK! Hajrá...
Dory -
#201 Le7,ott leszek. -
#198 És ott mi lesz?? -
#195 Vecsési, Pest meg itt van szomszédba. -
#193 Nem, de ezt miből gondoltad? -
#191 Ma nem volt időm a tüzijáték miatt, és most értem haza most viszont már erőm nincs, úgyhogy majd holnap. -
KiPéTa #190 Azt hiszem, ez megoldódott Fabesz (bocs, de nekem ez szimpatikusabb). :) Szerintem jó ötlet a képek felrakása, és köszönöm az igyekezeted. Azt sajnálom, hogy Héliosz csak ritkán jön ide. -
#189 ja ezt E-mailben is meglehet beszélni. na mind1 majd rakok ide 1-2 képet, hogy feldobjam a topicot. -
KiPéTa #187 Megbeszéltük. -
Yeti_ #185 Minek felhozni? A topic az jó, de az ilyen kijelentések kiverik a frászt. Írj be valami baromságot, hogy milyen szép az ég vagy valami ilyesmit.
:) -
KiPéTa #184 Csak fölhozom, mert már a második oldalra csúsztunk vissza :) -
KiPéTa #182 Akkor senki nem haragszik semmiért :) A hétfő rendben, én sem nagyon leszek addig. -
KiPéTa #179 Most megint nem leszek egy ideig, majd csak pénteken. -
KiPéTa #177 Ne haragudj, ma nem tudtam feljönni korábban, de holnap fennt leszek hat után. Neked megfelel e körül vagy később? -
KiPéTa #174 Marki: örülök, hogy megtanultál olvasni :) B&B-t nem nézek. Sauth Park-kal mi a helyzet? #167: a rajzfilmvilág melyik részéből nőttél ki? -
#168 Egyébként... -
#165 És most, hogy már tudsz olvasni még mindig rajzfilmeket fogsz bámulni? -
KiPéTa #162 Itt vagyok. -
KiPéTa #160 Nézz meg egy egész részt, mielőtt ezt írod :) -
ixyon #159 lattam vagy 1 fel sailor moon reszt, hat akkora gennytaknyot meg nem is lattam azelott baszki! szar takony az egesz -
KiPéTa #158 Nem a MR-rel kapcsolatban írtam, mivel nem ismerem a sorozatot. Fejlemények alatt a későbbi hozzászólásokat értem, és ezek közül emelhetnéd ki azokat, amelyeket szükségesnek tartasz, egy olyan hozzászólás során, melyben reagálsz ezekre. -
KiPéTa #155 Marki: Szerintem inkább olvasd el az összes fejleményt, és ezek után, egyben válaszolj rájuk, ha szükséges, kiemelve egy-egy hozzászólást.
Jessie: Itt leszek. -
KiPéTa #151 Nem tudom. Elég érdekesen működik a dolog. Csak a cybercafe részéből akartam kilépni, úgy látszik, akkor a magánt is megszakítja... :( De azért még vagyok, és vissza is mentem. -
KiPéTa #147 Igen -
KiPéTa #144 Renben van. Ha nem jön közbe semmi, akkor találkozunk. -
KiPéTa #142 Ma már nem leszek, írd meg, hogy mikor érsz rá! Minden hétköznap este hat után jövök fel. -
KiPéTa #141 Hogy érted, hogy nem beszélek veled? (Bocs Héliosz:)) Amúgy ma fenn vagyok, ha ráérsz. -
KiPéTa #139 Jessie: az e-mail tényleg jó ötlet, és is akartam már ajánlani. Így az időpontokat és minden mást is meg tudnánk beszélni, ha éppen nem "élőben" beszélgetünk. -
KiPéTa #138 Úgy értettem, hogy nincs igazán sok olyan rész (a filmeket sajnos nem láttam), ami komolyabban foglalkozna kettejük kapcsolatával. Azért van egy-kettő, és azok tényleg igen jók. Bár az is igaz, hogy kettejük kapcsolata valamennyi sorozaton keresztül tart, viszont vannak időszakok, amikor Mamoru meg sincs említve, és ha mégis, akkor is csak "van" :). Ezért éreztem egy kicsit elnagyoltnak, mert ha összességében vesszük, meglehetősen kevés szerepe van. (Bár lehet, hogy csak az animében, és a mangában nem.) Szóval én ezért érzem egy kicsit elnagyoltnak, de persze lehet, hogy ha az ő kapcsolatuk nagyobb szerepet kap, az esetleg egyes nézőknek nem tetszett volna, és nekik ez is bőven elég. Összességében én is meg vagyok elégedve a dologgal. -
Héliosz #137 Elég rég jártam erre. A Sailor Moon-t sajnos áttették a délutáni programból, most reggel 7.20-kor adják az RTL II-n.
#8 Loona: Azt jelenti. Amúgy én is szeretem a japán rajzfilmeket.
#16, #21: Az ilyesmit nem célszerű egybemosni.
#30 Flux Baby: Honnan lehet ilyesmihez hozzájutni, vagy találni róluk valamit?
#45, #49, #50, #66, #67: Nem az, elég sok ember szerint jó.
#47 4EO: Hogyhogy? Szerintem nem lehet megutálni valamit, amit az ember igazán szeret.
#48 eMAGE: Igen, teljesen.
#50 Scorpion: Ilyesmit én nem tapasztaltam. És minden rész más, ahogy azt valaki is írta.
#53 FACTOR: A kettő között nincs összefüggés (amúgy én is fiú vagyok).
#54 FACTOR: Nemtudom mire gondolsz, de szerintem nem sajnáltatják magukat.
#55 valaki: Nem csak azért kell szeretni, hogy milyenek benne a tündérek. Amúgy igazad van.
#56 vike: Én igen.
#66 Marki: Ne légy perverz.
Lteebee, frey: Ha lehet ne itt, magánbeszélgetésre ott a chat, icq, e-mail stb. .
#68, #70, #79: Én már leírtam az anime "top"-omat, de azért mégegyszer:
1. Sailor Moon
2. Pokémon
3. Dragon Ball és minden más, ami tetszik...
#71 Marki: A Wedding Peach tényleg koppintás.
#72 Jessie: A németek leadták. Az RTL II -n most is éppen a Sailor Stars-os részek mennek minden reggel 7.20-kor. Amúgy úgytudom, hogy az Orf1 is adta '99 tavaszáig.
#76 (c) stocki: Örülök neki.
#80 Jessie: Tényleg Kanadából írsz? Az újabb részek vásárlásával kapcsolatban nemhiszem, hogy ott a pénz probléma lenne.
#82 (c) KiPéTa: Ismerek több anime-t is, majd megírom. Több anime fórum is van. Van egy, ami általánosságban az anime-ről szól (Anime). Ezen a Sailor Moon-oson kívül van Pokémon, Dragon Ball, Digimon, stb. fórum is, csak végig kell nézni az összes fórum listáját.
#87 (c) KiPéTa: Van. Dragon Ball fórum Itt tudtok róla beszélni.
Jessie, (c) KiPéTa: Amúgy én is a chatet, e-mailt, stb. tudom javasolni, ha nem erről a témáról beszéltek azok tényleg gyorsabbak és praktikusabbak is. Épp ezért célszerű lenne, ha csinálnál magadnak egy e-mail címet Jessie.
#103 Jessie: Hogyhogy? A Monster Rancher nem megy Magyarországon (#73).
#105, #111: Mint már írtam az életkor nem számít.
#129 (c) KiPéTa: Nekem majdnem minden szereplő a kedvencem. Hogy érted azt, hogy Bunny és Mamoru kapcsolata kicsit elnagyolt?
#135 COSCOS(CSOCSO): Tudod hogy egyáltalán mit jelent az?
Úgy látom több dolgot is leírtam, amit már időközben mások is, de nem baj. A #44-es üzenetben említettem JackD Magyar Sailormoon Weboldalát, ami időközben elköltözött és nemsokára állítólag meg fog újulni. (kattintsatok a képre)
-
KiPéTa #134 Rendben. Ott leszek.