Sailor Moon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor senki nem haragszik semmiért 😊 A hétfõ rendben, én sem nagyon leszek addig.
Most megint nem leszek egy ideig, majd csak pénteken.
Ne haragudj, ma nem tudtam feljönni korábban, de holnap fennt leszek hat után. Neked megfelel e körül vagy késõbb?
Marki: örülök, hogy megtanultál olvasni 😊 B&B-t nem nézek. Sauth Park-kal mi a helyzet? #167: a rajzfilmvilág melyik részébõl nõttél ki?
Lteebee
Egyébként...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
És most, hogy már tudsz olvasni még mindig rajzfilmeket fogsz bámulni?

Itt vagyok.
Nézz meg egy egész részt, mielõtt ezt írod 😊
lattam vagy 1 fel sailor moon reszt, hat akkora gennytaknyot meg nem is lattam azelott baszki! szar takony az egesz
Nem a MR-rel kapcsolatban írtam, mivel nem ismerem a sorozatot. Fejlemények alatt a késõbbi hozzászólásokat értem, és ezek közül emelhetnéd ki azokat, amelyeket szükségesnek tartasz, egy olyan hozzászólás során, melyben reagálsz ezekre.
Marki: Szerintem inkább olvasd el az összes fejleményt, és ezek után, egyben válaszolj rájuk, ha szükséges, kiemelve egy-egy hozzászólást.
Jessie: Itt leszek.
Nem tudom. Elég érdekesen mûködik a dolog. Csak a cybercafe részébõl akartam kilépni, úgy látszik, akkor a magánt is megszakítja... 😞 De azért még vagyok, és vissza is mentem.
Igen
Renben van. Ha nem jön közbe semmi, akkor találkozunk.
Ma már nem leszek, írd meg, hogy mikor érsz rá! Minden hétköznap este hat után jövök fel.
Hogy érted, hogy nem beszélek veled? (Bocs Héliosz😊) Amúgy ma fenn vagyok, ha ráérsz.
Jessie: az e-mail tényleg jó ötlet, és is akartam már ajánlani. Így az idõpontokat és minden mást is meg tudnánk beszélni, ha éppen nem "élõben" beszélgetünk.
Úgy értettem, hogy nincs igazán sok olyan rész (a filmeket sajnos nem láttam), ami komolyabban foglalkozna kettejük kapcsolatával. Azért van egy-kettõ, és azok tényleg igen jók. Bár az is igaz, hogy kettejük kapcsolata valamennyi sorozaton keresztül tart, viszont vannak idõszakok, amikor Mamoru meg sincs említve, és ha mégis, akkor is csak "van" 😊. Ezért éreztem egy kicsit elnagyoltnak, mert ha összességében vesszük, meglehetõsen kevés szerepe van. (Bár lehet, hogy csak az animében, és a mangában nem.) Szóval én ezért érzem egy kicsit elnagyoltnak, de persze lehet, hogy ha az õ kapcsolatuk nagyobb szerepet kap, az esetleg egyes nézõknek nem tetszett volna, és nekik ez is bõven elég. Összességében én is meg vagyok elégedve a dologgal.
Elég rég jártam erre. A Sailor Moon-t sajnos áttették a délutáni programból, most reggel 7.20-kor adják az RTL II-n.

#8 Loona: Azt jelenti. Amúgy én is szeretem a japán rajzfilmeket.
#16, #21: Az ilyesmit nem célszerû egybemosni.
#30 Flux Baby: Honnan lehet ilyesmihez hozzájutni, vagy találni róluk valamit?
#45, #49, #50, #66, #67: Nem az, elég sok ember szerint jó.
#47 4EO: Hogyhogy? Szerintem nem lehet megutálni valamit, amit az ember igazán szeret.
#48 eMAGE: Igen, teljesen.
#50 Scorpion: Ilyesmit én nem tapasztaltam. És minden rész más, ahogy azt valaki is írta.
#53 FACTOR: A kettõ között nincs összefüggés (amúgy én is fiú vagyok).
#54 FACTOR: Nemtudom mire gondolsz, de szerintem nem sajnáltatják magukat.
#55 valaki: Nem csak azért kell szeretni, hogy milyenek benne a tündérek. Amúgy igazad van.
#56 vike: Én igen.
#66 Marki: Ne légy perverz.

Lteebee, frey: Ha lehet ne itt, magánbeszélgetésre ott a chat, icq, e-mail stb. .

#68, #70, #79: Én már leírtam az anime "top"-omat, de azért mégegyszer:
1. Sailor Moon
2. Pokémon
3. Dragon Ball és minden más, ami tetszik...

#71 Marki: A Wedding Peach tényleg koppintás.
#72 Jessie: A németek leadták. Az RTL II -n most is éppen a Sailor Stars-os részek mennek minden reggel 7.20-kor. Amúgy úgytudom, hogy az Orf1 is adta '99 tavaszáig.
#76 (c) stocki: Örülök neki.
#80 Jessie: Tényleg Kanadából írsz? Az újabb részek vásárlásával kapcsolatban nemhiszem, hogy ott a pénz probléma lenne.
#82 (c) KiPéTa: Ismerek több anime-t is, majd megírom. Több anime fórum is van. Van egy, ami általánosságban az anime-rõl szól (Anime). Ezen a Sailor Moon-oson kívül van Pokémon, Dragon Ball, Digimon, stb. fórum is, csak végig kell nézni az összes fórum listáját.
#87 (c) KiPéTa: Van. Dragon Ball fórum Itt tudtok róla beszélni.

Jessie, (c) KiPéTa: Amúgy én is a chatet, e-mailt, stb. tudom javasolni, ha nem errõl a témáról beszéltek azok tényleg gyorsabbak és praktikusabbak is. Épp ezért célszerû lenne, ha csinálnál magadnak egy e-mail címet Jessie.

#103 Jessie: Hogyhogy? A Monster Rancher nem megy Magyarországon (#73).
#105, #111: Mint már írtam az életkor nem számít.
#129 (c) KiPéTa: Nekem majdnem minden szereplõ a kedvencem. Hogy érted azt, hogy Bunny és Mamoru kapcsolata kicsit elnagyolt?
#135 COSCOS(CSOCSO): Tudod hogy egyáltalán mit jelent az?

Úgy látom több dolgot is leírtam, amit már idõközben mások is, de nem baj. A #44-es üzenetben említettem JackD Magyar Sailormoon Weboldalát, ami idõközben elköltözött és nemsokára állítólag meg fog újulni. (kattintsatok a képre)

Rendben. Ott leszek.
Most megyek. A szervezés kedvéért: holnap este 6-kor fogok feljönni, így fél hét körül találkozhatnánk a chat-en. Ha van további kérdésed, vagy nem jó az idõpont, akkor csak írd meg. Úgy tûnik megy a dolog. A téma pedig bármi lehet, akár az SM is. Ha pedig még soha nem chat-eltél, ne izgulj, szerintem meg fog tetszeni.
Ok. Tehát rámész a felsõ sorban a chat-re. Ezután betölti az ablakot, és megkérdezi a nick-ed. Ide adj megy tetszõleges becenevet. Az itteni is jó. Én is azon vagyok. Ezután automatikusan berak a cybercafe szobába. Ott is beszélhetünk akár, de megbeszélhetjük azt is, hogy csinálok egy külön szobát. Ha megy, akkor a többit ott 😊
Ez érdekes dolog. A belsõ kör tündérei a történet fõszereplõi, ezért mindannyiukat kedvelem. De mint fiúnak, Mamoru (avagy Bordü) is szimpatikus, valószínûleg pozitív és felelõsségteljes szerepe miatt. Bár kapcsolatuk Usagi-val (Bunny) szerintem egy kicsit el van nagyolva, azért aranyos. Neked? (Valamikor lenne idõd átjönni az itteni chat-re?)
Nem ugyanazt. Csak majdnem 😊 Mindenesetre nincs túl sok 😊 Rá kéne térni valami témára nem? 😊
Teljesen átmegyünk már chatbe 😊 De nem baj 😊 Tehát például: sötétbarna a szemem és a hajam, és 168-9 cm magas vagyok. Most te jössz 😊
Nincs sok neked van jó kérdésed?
Szintén. Komoly témákkal foglalkozol?
Hát, például olvasni, képregény, filmeket, sorozatokat nézni, és mangával mennyire foglalkozol?
Rendben. Te kivagy? Ha pedig nem, akkor mivel szoktál foglalkozni? 😊
Nem nem vagyok ki 😊 Így értetted? 😊
Lteebee
A lányok hamarabb felnõnek😊

Úgy értem, hogy ha te 16 éves leszel, akkor már nem fog érdekelni?
Miért? Te akkor már nem fogod?
Miért? Te akkor már nem fogod?
Hát igen. Én is. SM, Dragonball, Pokémon. De azért keresgettem a neten, és találtam néhányat. Csak sajnos nem nagy a magyar tv-k hajlandósága arra nézve, hogy több animét (japán rajzfilmet) vetítsenek 😞
Szoktál más témában is írni (esetleg más néven)?
Hogy jöttek a képek a képbe? 😊
Egyébként úgy értettem, hogy milyen más sorozatokat, esetleg filmeket ismersz (manga stílusúakat).
Most, hogy már mindent megbeszéltünk, van kedved valamilyen csevegõ beszélgetni? Csak mert ha beszégetni akarunk, akkor nem a fórum a leggyorsabb, és a legalkalmasabb (mármint ha csak mi ketten társalgunk itt). Ettõl függetlenül: te már próbáltad az itteni chat részt? (Csak mert nincs ott senki 😞 )
A topichoz (valmelyest) illõ kérdésem pedig: Milyen animéket, mangákat ismersz? Amúgy, ha van még kérdésed, csak írd meg 😊))
Számítottam a kérdésre. A neved egyébként nemfüggetlen, bár lehet, hogy fiú esetében máshogy írják. 16 vagyok. Te? 😊
Itt vagyok. Ami pedig a kérdésedet illeti: fiú vagyok. Ha te sem haragszol, én is megkérdezném, te melyik vagy?
Nem veszem rossz néven, holnapra meg is írom. Azért csak addigra, mert most megyek. Szóval, holnap... (este 6-tól fenn leszek)
Az itteni chat-re átt tudsz jönni(most vettem észre😊)? Csak mert úgy talán gyorsabb lenne.
Mondtam (írtam), hogy láttam. Úgy értettem Dragonball-lal foglalkozó topic, mert talán a Sailor Moon-osok nem szeretik, hogy mi csak errõl beszélünk itt. Nem szoktál valahol csevegni(pl: IRC)?
Egyébként DB topic van? 😊
Szerintem arra gondolsz, hogy Gohan elérte az SSJ2-es szintet a Cell elleni harcban. Ez az?
Az itthon kiadott kazettákon lévõ részeket is beleértve, egytõl-egyig megvan az összes hiányzó rész, ûgyhogy láttam, csak a második kérdésed nem értem igazán.
Én minden animét, amivel eddig találkoztam, szeretek.
Jessie: Nekem megvan az összes része a DbZ-nek és a GT-nek is kazettán onnantól, ahol itthon abbahagyták. Csak sajonos lengyelül. A GT pocsék.
Érdekelne, hogy milyen egyéb animérõl tudtok még, és van-e itt forumuk.
Az én Top5-ös listám:
1.Sailor Moon
2.Dragonball
3.Monster Rancher
4.digimon
5.Pokémon
Hétköznap reggel 7:15 kor.
Most pont a SailorStars megy.
PL.: A német RTL II
Én!