296
Sailor Moon
  • Yoghurt
    A determinizmus (sorsszerűség) engem is foglalkoztat, de arra jutottam, igenis van felelőségünk döntésinkre nézve, mert ha be akarom bizonyítani hogy nincs sors, és fejbelövöm magam poénból, akkor mondhatják a többiek, ez is meg volt 'írva'. De ha meg volt, ha nem azt akkor is elb@sztam.
  • Dory
    Hy! Na, most szép hosszút fogok írni... Egyet a találkával, a másikat pedig egy idézettel kapcsolatban.
    Találka: Nos, emberek. Ha a közvélemény megkívánja, elmegyünk a helyi gyorsétterembe, ahol helyet kapunk (tehát senki más nem lesz rajtunk kívül. De! Hogy nekem ne kelljen fizetnem (mert sajna, a zsebpénzem nem vetekszik Britney Spears fizetésével...) mindenkinek kötelező min. egy menüt elfogyasztani (DE EZ NEM BIZTOS, CSAK HA A JELENTKEZŐK FELE AKARJA!) Nos, az a bizonyos 5 ember lehetőleg lány legyen (anyám nem csípné, ha fiú aludna nálunk, bocs...), és hozzon magával hálózsákot. Aki tud, hálóruhát is. Vagy pj-t. Fogkefét tudunk szolgáltatni, de azért hozzatok. Reggeli (el nem fogjátok képzelni mi lesz) Tükörtojat pirítóssal. Lesz fanfiction-mesélés, és (ki gondolta volna?) számítógépezés. Mi, a netes fanok szellemében idegesítő mailokat fogunk küldeni holtsápadt családtagjainknak, miszerint épp várjuk a tűzoltókat, mert felgyújtottuk a házat. Rengeteg nagymami-sütit fogunk zabálni (ígyis-úgyis, az is, aki nem alszik nálam, meg az is, aki igen).
    Idézet: 'Egyszer egy barátom, nagyon régen ezt mondta: A jövő a múltban meg van írva. Hiába próbálod javítani vagy elszúrni, az fog történni, aminek történnie kell. Ha tudnád, mi a sorsod, meg tudnád változtatni. De nem tudod. Így honnan tudhatnád, hogynem épp azt teszed, amivel megvalósul a jövőd? Hogy tudnál helyesen dönteni? Hisz még néha azt sem tudod megválasztani, hogy milyen ruhában menj a tömeg elé!'
    Hát, ez elgondolkodtat engem is... Észrevételeket várok!!
    Dory
  • Marki
    kösz! majd meglássuk
  • Dory
    Elintéztem!!! Max 5 ember maradhat szállásba, tök ingyen! De a többiek sajnos away... De gyertek el... Yah, és mindenki hozzon magával 500 forintot! Kösszencs. Akikre számítanék: főleg Macs vagy Kn tagok, de jöhetnek egyéb érdeklődők. Ha esetleg a hely (szfvár) miatt lenne gond, háát... Máshol nem nagyon tudok szervezkedni.
    Dory
  • Dory
    Drága emberek!
    Az összejövetel márc. 30-31-én lenne, vagy ápr. 6-7-én. Valószínúleg lesz szállás, de hogyha nem, akkor eközül a négy nap közül lesz valamelyik! Visszajelzést várok!
  • CSOCSO
    ennek annyi köze van a mangához mint a cserebgárnak a sas hoz..mind a kettő repül...
    szvsz gyenge mese nagyon és még gayi is..nem ugy mint a komolya mangák amiben fröcsög a vér, akcó van és minden high tech....van egy két kis cici+popsi...stb
    ehelyett: lunáris prizma stb...nah tt soktam hányni
  • Dory
    Kösz a reagálást. Vsz. pár honlapon még meghirdetem a dolgot, de végleges dátumot csak a jövő héten tudok mondani. De ami biztos: tavasziszünet, találkozó helye a fehérvári InterSpar mögötti parkoló. Onnan indulunk majd valahova, de hogy hova, az egyenlőre titok!
  • Dory
    Reenychan, ha még egy ilyent csinálsz a nevemben...
  • Dory
  • Dory
    Na, végre regisztráltam magam Reeny-chan, mostmár én virtuálisan is tudom neked mutatni: hehehe. Na, utólag is BÚÉK! Hajrá...
    Dory
  • Marki
    Le7,ott leszek.
  • Marki
    És ott mi lesz??
  • Waterhorse
    Vecsési, Pest meg itt van szomszédba.
  • Waterhorse
    Nem, de ezt miből gondoltad?
  • Waterhorse
    Ma nem volt időm a tüzijáték miatt, és most értem haza most viszont már erőm nincs, úgyhogy majd holnap.
  • KiPéTa
    Azt hiszem, ez megoldódott Fabesz (bocs, de nekem ez szimpatikusabb). :) Szerintem jó ötlet a képek felrakása, és köszönöm az igyekezeted. Azt sajnálom, hogy Héliosz csak ritkán jön ide.
  • Waterhorse
    ja ezt E-mailben is meglehet beszélni. na mind1 majd rakok ide 1-2 képet, hogy feldobjam a topicot.
  • KiPéTa
    Megbeszéltük.
  • Yeti_
    Minek felhozni? A topic az jó, de az ilyen kijelentések kiverik a frászt. Írj be valami baromságot, hogy milyen szép az ég vagy valami ilyesmit.
    :)
  • KiPéTa
    Csak fölhozom, mert már a második oldalra csúsztunk vissza :)
  • KiPéTa
    Akkor senki nem haragszik semmiért :) A hétfő rendben, én sem nagyon leszek addig.
  • KiPéTa
    Most megint nem leszek egy ideig, majd csak pénteken.
  • KiPéTa
    Ne haragudj, ma nem tudtam feljönni korábban, de holnap fennt leszek hat után. Neked megfelel e körül vagy később?
  • KiPéTa
    Marki: örülök, hogy megtanultál olvasni :) B&B-t nem nézek. Sauth Park-kal mi a helyzet? #167: a rajzfilmvilág melyik részéből nőttél ki?
  • Lteebee
    Egyébként...
  • Lteebee
    És most, hogy már tudsz olvasni még mindig rajzfilmeket fogsz bámulni?
  • KiPéTa
    Itt vagyok.
  • KiPéTa
    Nézz meg egy egész részt, mielőtt ezt írod :)
  • ixyon
    lattam vagy 1 fel sailor moon reszt, hat akkora gennytaknyot meg nem is lattam azelott baszki! szar takony az egesz
  • KiPéTa
    Nem a MR-rel kapcsolatban írtam, mivel nem ismerem a sorozatot. Fejlemények alatt a későbbi hozzászólásokat értem, és ezek közül emelhetnéd ki azokat, amelyeket szükségesnek tartasz, egy olyan hozzászólás során, melyben reagálsz ezekre.
  • KiPéTa
    Marki: Szerintem inkább olvasd el az összes fejleményt, és ezek után, egyben válaszolj rájuk, ha szükséges, kiemelve egy-egy hozzászólást.
    Jessie: Itt leszek.
  • KiPéTa
    Nem tudom. Elég érdekesen működik a dolog. Csak a cybercafe részéből akartam kilépni, úgy látszik, akkor a magánt is megszakítja... :( De azért még vagyok, és vissza is mentem.
  • KiPéTa
    Igen
  • KiPéTa
    Renben van. Ha nem jön közbe semmi, akkor találkozunk.
  • KiPéTa
    Ma már nem leszek, írd meg, hogy mikor érsz rá! Minden hétköznap este hat után jövök fel.
  • KiPéTa
    Hogy érted, hogy nem beszélek veled? (Bocs Héliosz:)) Amúgy ma fenn vagyok, ha ráérsz.
  • KiPéTa
    Jessie: az e-mail tényleg jó ötlet, és is akartam már ajánlani. Így az időpontokat és minden mást is meg tudnánk beszélni, ha éppen nem "élőben" beszélgetünk.
  • KiPéTa
    Úgy értettem, hogy nincs igazán sok olyan rész (a filmeket sajnos nem láttam), ami komolyabban foglalkozna kettejük kapcsolatával. Azért van egy-kettő, és azok tényleg igen jók. Bár az is igaz, hogy kettejük kapcsolata valamennyi sorozaton keresztül tart, viszont vannak időszakok, amikor Mamoru meg sincs említve, és ha mégis, akkor is csak "van" :). Ezért éreztem egy kicsit elnagyoltnak, mert ha összességében vesszük, meglehetősen kevés szerepe van. (Bár lehet, hogy csak az animében, és a mangában nem.) Szóval én ezért érzem egy kicsit elnagyoltnak, de persze lehet, hogy ha az ő kapcsolatuk nagyobb szerepet kap, az esetleg egyes nézőknek nem tetszett volna, és nekik ez is bőven elég. Összességében én is meg vagyok elégedve a dologgal.
  • Héliosz
    Elég rég jártam erre. A Sailor Moon-t sajnos áttették a délutáni programból, most reggel 7.20-kor adják az RTL II-n.

#8 Loona: Azt jelenti. Amúgy én is szeretem a japán rajzfilmeket.
    #16, #21: Az ilyesmit nem célszerű egybemosni.
    #30 Flux Baby: Honnan lehet ilyesmihez hozzájutni, vagy találni róluk valamit?
    #45, #49, #50, #66, #67: Nem az, elég sok ember szerint jó.
    #47 4EO: Hogyhogy? Szerintem nem lehet megutálni valamit, amit az ember igazán szeret.
    #48 eMAGE: Igen, teljesen.
    #50 Scorpion: Ilyesmit én nem tapasztaltam. És minden rész más, ahogy azt valaki is írta.
    #53 FACTOR: A kettő között nincs összefüggés (amúgy én is fiú vagyok).
    #54 FACTOR: Nemtudom mire gondolsz, de szerintem nem sajnáltatják magukat.
    #55 valaki: Nem csak azért kell szeretni, hogy milyenek benne a tündérek. Amúgy igazad van.
    #56 vike: Én igen.
    #66 Marki: Ne légy perverz.

Lteebee, frey: Ha lehet ne itt, magánbeszélgetésre ott a chat, icq, e-mail stb. .

#68, #70, #79: Én már leírtam az anime "top"-omat, de azért mégegyszer:
    1. Sailor Moon
    2. Pokémon
    3. Dragon Ball és minden más, ami tetszik...

#71 Marki: A Wedding Peach tényleg koppintás.
    #72 Jessie: A németek leadták. Az RTL II -n most is éppen a Sailor Stars-os részek mennek minden reggel 7.20-kor. Amúgy úgytudom, hogy az Orf1 is adta '99 tavaszáig.
    #76 (c) stocki: Örülök neki.
    #80 Jessie: Tényleg Kanadából írsz? Az újabb részek vásárlásával kapcsolatban nemhiszem, hogy ott a pénz probléma lenne.
    #82 (c) KiPéTa: Ismerek több anime-t is, majd megírom. Több anime fórum is van. Van egy, ami általánosságban az anime-ről szól (Anime). Ezen a Sailor Moon-oson kívül van Pokémon, Dragon Ball, Digimon, stb. fórum is, csak végig kell nézni az összes fórum listáját.
    #87 (c) KiPéTa: Van. Dragon Ball fórum Itt tudtok róla beszélni.

Jessie, (c) KiPéTa: Amúgy én is a chatet, e-mailt, stb. tudom javasolni, ha nem erről a témáról beszéltek azok tényleg gyorsabbak és praktikusabbak is. Épp ezért célszerű lenne, ha csinálnál magadnak egy e-mail címet Jessie.

#103 Jessie: Hogyhogy? A Monster Rancher nem megy Magyarországon (#73).
    #105, #111: Mint már írtam az életkor nem számít.
    #129 (c) KiPéTa: Nekem majdnem minden szereplő a kedvencem. Hogy érted azt, hogy Bunny és Mamoru kapcsolata kicsit elnagyolt?
    #135 COSCOS(CSOCSO): Tudod hogy egyáltalán mit jelent az?

Úgy látom több dolgot is leírtam, amit már időközben mások is, de nem baj. A #44-es üzenetben említettem JackD Magyar Sailormoon Weboldalát, ami időközben elköltözött és nemsokára állítólag meg fog újulni. (kattintsatok a képre)

• KiPéTa
    Rendben. Ott leszek.