296
Sailor Moon
-
KiPéTa #132 Most megyek. A szervezés kedvéért: holnap este 6-kor fogok feljönni, így fél hét körül találkozhatnánk a chat-en. Ha van további kérdésed, vagy nem jó az időpont, akkor csak írd meg. Úgy tűnik megy a dolog. A téma pedig bármi lehet, akár az SM is. Ha pedig még soha nem chat-eltél, ne izgulj, szerintem meg fog tetszeni. -
KiPéTa #131 Ok. Tehát rámész a felső sorban a chat-re. Ezután betölti az ablakot, és megkérdezi a nick-ed. Ide adj megy tetszőleges becenevet. Az itteni is jó. Én is azon vagyok. Ezután automatikusan berak a cybercafe szobába. Ott is beszélhetünk akár, de megbeszélhetjük azt is, hogy csinálok egy külön szobát. Ha megy, akkor a többit ott :) -
KiPéTa #129 Ez érdekes dolog. A belső kör tündérei a történet főszereplői, ezért mindannyiukat kedvelem. De mint fiúnak, Mamoru (avagy Bordü) is szimpatikus, valószínűleg pozitív és felelősségteljes szerepe miatt. Bár kapcsolatuk Usagi-val (Bunny) szerintem egy kicsit el van nagyolva, azért aranyos. Neked? (Valamikor lenne időd átjönni az itteni chat-re?) -
KiPéTa #127 Nem ugyanazt. Csak majdnem :) Mindenesetre nincs túl sok :) Rá kéne térni valami témára nem? :) -
KiPéTa #123 Teljesen átmegyünk már chatbe :) De nem baj :) Tehát például: sötétbarna a szemem és a hajam, és 168-9 cm magas vagyok. Most te jössz :) -
KiPéTa #121 Nincs sok neked van jó kérdésed? -
KiPéTa #119 Szintén. Komoly témákkal foglalkozol? -
KiPéTa #117 Hát, például olvasni, képregény, filmeket, sorozatokat nézni, és mangával mennyire foglalkozol? -
KiPéTa #115 Rendben. Te kivagy? Ha pedig nem, akkor mivel szoktál foglalkozni? :) -
KiPéTa #113 Nem nem vagyok ki :) Így értetted? :) -
#111 A lányok hamarabb felnőnek:) -
KiPéTa #109 Úgy értem, hogy ha te 16 éves leszel, akkor már nem fog érdekelni? -
KiPéTa #107 Miért? Te akkor már nem fogod? -
KiPéTa #106 Miért? Te akkor már nem fogod? -
KiPéTa #104 Hát igen. Én is. SM, Dragonball, Pokémon. De azért keresgettem a neten, és találtam néhányat. Csak sajnos nem nagy a magyar tv-k hajlandósága arra nézve, hogy több animét (japán rajzfilmet) vetítsenek :(
Szoktál más témában is írni (esetleg más néven)? -
KiPéTa #102 Hogy jöttek a képek a képbe? :)
Egyébként úgy értettem, hogy milyen más sorozatokat, esetleg filmeket ismersz (manga stílusúakat). -
KiPéTa #100 Most, hogy már mindent megbeszéltünk, van kedved valamilyen csevegő beszélgetni? Csak mert ha beszégetni akarunk, akkor nem a fórum a leggyorsabb, és a legalkalmasabb (mármint ha csak mi ketten társalgunk itt). Ettől függetlenül: te már próbáltad az itteni chat részt? (Csak mert nincs ott senki :( )
A topichoz (valmelyest) illő kérdésem pedig: Milyen animéket, mangákat ismersz? Amúgy, ha van még kérdésed, csak írd meg :))) -
KiPéTa #98 Számítottam a kérdésre. A neved egyébként nemfüggetlen, bár lehet, hogy fiú esetében máshogy írják. 16 vagyok. Te? :) -
KiPéTa #95 Itt vagyok. Ami pedig a kérdésedet illeti: fiú vagyok. Ha te sem haragszol, én is megkérdezném, te melyik vagy? -
KiPéTa #94 Nem veszem rossz néven, holnapra meg is írom. Azért csak addigra, mert most megyek. Szóval, holnap... (este 6-tól fenn leszek) -
KiPéTa #91 Az itteni chat-re átt tudsz jönni(most vettem észre:))? Csak mert úgy talán gyorsabb lenne. -
KiPéTa #89 Mondtam (írtam), hogy láttam. Úgy értettem Dragonball-lal foglalkozó topic, mert talán a Sailor Moon-osok nem szeretik, hogy mi csak erről beszélünk itt. Nem szoktál valahol csevegni(pl: IRC)? -
KiPéTa #87 Egyébként DB topic van? :) -
KiPéTa #86 Szerintem arra gondolsz, hogy Gohan elérte az SSJ2-es szintet a Cell elleni harcban. Ez az? -
KiPéTa #84 Az itthon kiadott kazettákon lévő részeket is beleértve, egytől-egyig megvan az összes hiányzó rész, űgyhogy láttam, csak a második kérdésed nem értem igazán. -
KiPéTa #82 Én minden animét, amivel eddig találkoztam, szeretek.
Jessie: Nekem megvan az összes része a DbZ-nek és a GT-nek is kazettán onnantól, ahol itthon abbahagyták. Csak sajonos lengyelül. A GT pocsék.
Érdekelne, hogy milyen egyéb animéről tudtok még, és van-e itt forumuk. -
stocki #79 Az én Top5-ös listám:
1.Sailor Moon
2.Dragonball
3.Monster Rancher
4.digimon
5.Pokémon -
stocki #78 Hétköznap reggel 7:15 kor.
Most pont a SailorStars megy. -
stocki #77 PL.: A német RTL II -
stocki #76 Én! -
#69 szerintem az SM tök izgató -
Misty #68 a S.M. is yo,föleg a Sailor Star Lights,de a Pokémon messze fölülmúlja.Top4:
1.:Pokémon
2.:Dragonball
3.:Digimon
4.:Sailor Star Lights