Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Elbirnék képzelni egy az alapján készült mozit.
Egyébként az eredeti szövegben az angyalok nem angyalok, hanem próféták -.- Jól fordítottak a japcsik? Mint pl 1st children, ha jól emléxem? :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Rei volt a legjobb pilóta szerintem... csak ugye nagyon beáldozhatónak gondolták aztán a harmadiknál már jelentkeztek problémák (érzelmek O.o)
Asuka is jó lett volna, mert az elzárt tragikus múlt mellett (AT field maxon x)) harcias is volt... szal ha nem törik meg :S (az is Shinji hibája volt x))
izé, Re-Take kúrvajó :DDDd de mikor elolvastam már mondtam sztem XD
@
Fõleg gubbasztás haláli. :) Ezentúl a iplóta nem beül a mechába/repülõbe/hajóba hanem begubbaszt. :)
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Ja meg kiváncsi vagyok kik fordítják majd angolra, olyan szép engrish-ek lesznek öröm lesz nézni XD
PSN ID.: Beegabor
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
PSN ID.: Beegabor
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
High School Girlst néztem elõtte nemtom írtam-e. 9-t adtam rá, de lehet nem érdemel annyit... ha viszonyítom másokhoz akkor simán nem... de tetszett végülis viszont nem maradandó :S de ha meg kevesebbet adok neki akkor sok másra is kevesebbet kéne <_<
ja meg megint megnéztem Soul Eater 28. részében Mifune vs Black☆Star harcot :D ez már a 10. megnézés minimum XD kurva jó lett szerintem :D remélem lesz még ilyen :D mondjuk majdnem biztos hogy nem ez a zene lesz alatta (most már a 2. op végre ^^) pedig az sokat dobott rajta :(
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Szeretnék alapítani egy anime fordítócsoportot! Akit érdekel írjon az [email protected] e-mail címre!!!
a link az aláírásomban.
de az asztali dvd lejátszó viszont nem tudja ha jól tudom, vagy igen?
bocs h a problémáimmal zaklatok itt mindenkit folyton, de... ahh nem tudok máshonnan segítséget kérni :/
ráadásul csak animeknél vannak ilyen problémáim :))
practitioner of the forbidden arts of death
ezzel alakítsd át .srt-be, aztán megnyitod az .srt-t, ctrl+a, ctrl+c és beilleszted egy jegyzettömbbe, azt elmented .txt-be, majd ezt megnyitod a progival és megint lemented .srt-be és már jó is lesz az ékezetes betû...
Tudom kicsit uncsi mind a 26 részt, de hát nahXD ha meg lehet sokkal egyszerûbben akkor arra én is kíváncsi vagyokXD
egyébként gom-t használok. wmplayerben nem tom beállítani a feliratokat, mert kajabál rögtön h vmi hibádzik, valami directx... vagy renderer vagy fax tudja már mi baja van, a lényeg hogy szar.
ha kulon file.. jobb klikk es megnyitas jegyzettombbel
ott nezd meg hogy ott is szarok az ekezetes betuk. ha nem akkor probald meg masik progival megnyitni a filmet...
fõleg azért mert nem találom sehol a feliratszerkesztõ progid. :SS
Samurai Champloo
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
tudom hogy ez egy elég hülye kérés, de nem tudom mibe vágjak bele, az ismertetõk nem árulnak el túl sokat egy animérõl sem.
az összesnél.
@
Gundam 00 S1.
Baromi vontatottan indul. Kicsit hajaz a Gundam Wings kezdésére, de utána merõben eltérnek. Sokkal idealistább majd a 10-ik résztõl felszakadnak a sebek és sokkal intenzívebb lesz az érzelmi vonal. Ami számomra rettenetesen furcsa, hogy a Gundam pilóták számomra totál érdektelenek. A környezõ szereplõket sikerült sokkal érdekesebbre megalkotni. Eddig az S1 van végigrágva elég heroikus és dúrva befejezéssel.
Szerintem azt hitték a készítõk, hogy cancel lesz a vége. Majd az s2 4 évvel az elsõ szezon vége után játszódik kiicsit más felállásban. Eddig abból 6 részt sikerült megtekintenemm mivel a többit le sem adták.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF