Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
jaja :D ezt olvastam magyar evangelion fansiteon. de õk akarták hogy angyalok legyenek mert az menõbb vagy ilyesmi :D

@

Jaja a Re-Take HATALMAS! 10/10

Elbirnék képzelni egy az alapján készült mozit.
RelakS
Az angyalok, mint robotok? Jajj...

Egyébként az eredeti szövegben az angyalok nem angyalok, hanem próféták -.- Jól fordítottak a japcsik? Mint pl 1st children, ha jól emléxem? :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
jaja :D de így volt csak értelme, mert a zárkózottsága miatt az AT mezeje erõsebb jóval az átlagembereknél (depiseket hadrendbe) és így tudott harcolni az angyalokkal :C illetve tudott volna ha nem ilyen töketlen ^^

Rei volt a legjobb pilóta szerintem... csak ugye nagyon beáldozhatónak gondolták aztán a harmadiknál már jelentkeztek problémák (érzelmek O.o)

Asuka is jó lett volna, mert az elzárt tragikus múlt mellett (AT field maxon x)) harcias is volt... szal ha nem törik meg :S (az is Shinji hibája volt x))

izé, Re-Take kúrvajó :DDDd de mikor elolvastam már mondtam sztem XD

@

Hát a gubbasztás még ok de a mentális erejébn - már ha az a tökösséggel egyenes arányban nõ - nembíznék meg. :)

Fõleg gubbasztás haláli. :) Ezentúl a iplóta nem beül a mechába/repülõbe/hajóba hanem begubbaszt. :)
armageddon666
az... katasztrófa ^^ de ha jól értettem pont ezért választották...

@

Seth
Ikari meg az Õ mentális ereje, aha :) katasztrófa az a gyerek XD

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
aztakurva
majdnem leestem a székrõl xD ezt a szummázást :D

@

Suzaka
Detroit Metal cityvel most végeztem, nagyon jó volt nálam 10/10, rég szórakoztam animén ilyen jól. Élõszereplõset látta valaki?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

Seth
Hát egy online adás szerintem nem lesz olyan minõségû mint a tvrip. Amúgy sem kell a cikkben említett 1 hetet várni, általában másnap,legkésõbb harmadnap ott a fansubos epizód

Ja meg kiváncsi vagyok kik fordítják majd angolra, olyan szép engrish-ek lesznek öröm lesz nézni XD

Lelagább ezentúl nem kell subbereknek annyit törni magukat a jóminmõségû raw-ért. :)
na végeztem a code geassal, elég jó volt
Seth
Pénzkidobás

mikszer
Állat <#idiota>. Hova is kell jelentkezni?

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

RelakS
Biba za Terebi Toukyou! :D

(értsd: Viva the TV Tokyo)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

csocso14
nem vegyesen volt film meg anime és úgyis elõl szerepelt.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
ott élõszereplõs filmek vannak nem? Na a Lovely Complex-bõl láttam 1-2 live action jelenetet,szörnyû volt XD Az anime kicsit talán kiemelkedik az iskolás,romantikus,vígjátékok tömkelegébõl, 1x nézhetõ volt számomra

csocso14
még nem láttam, de épp ázsiai filmek után kutattam és egy pár oldalon ahol best asian movie lista van elõl szerepelt, most már én is kiváncsi vagyok :)

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Bulykin
a legjobb vígjáték a Lovely Complex, bár már írtam egy párszor<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Lovely Complexet nézem most mert azt hallottam jó. 3. résznél vagyok, nem rossz ^^

High School Girlst néztem elõtte nemtom írtam-e. 9-t adtam rá, de lehet nem érdemel annyit... ha viszonyítom másokhoz akkor simán nem... de tetszett végülis viszont nem maradandó :S de ha meg kevesebbet adok neki akkor sok másra is kevesebbet kéne <_<

ja meg megint megnéztem Soul Eater 28. részében Mifune vs Black☆Star harcot :D ez már a 10. megnézés minimum XD kurva jó lett szerintem :D remélem lesz még ilyen :D mondjuk majdnem biztos hogy nem ez a zene lesz alatta (most már a 2. op végre ^^) pedig az sokat dobott rajta :(

@

CSOCSO
gondolom szoveget...

:D

angolrol magyarra.
Konkrétan mit akarsz fordítani?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok!

Szeretnék alapítani egy anime fordítócsoportot! Akit érdekel írjon az [email protected] e-mail címre!!!
Újabb kis one-shot fordítás került fel az oldalamra.

a link az aláírásomban.

CSOCSO
nemtom... en a pc-n nezegetem a videokat.
Bulykin
tényleg, ez igaz:)
de az asztali dvd lejátszó viszont nem tudja ha jól tudom, vagy igen?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

CSOCSO
amugy a txt-t is be tudja olvastatni mint felirat file.. lehet nem is kene atmenteni srt be..
Bulykin
ahha, de ugyanúgy szar lesz az ékezetes betû, ezért kell még külön txt-be másolni majd utána srtbe...

CSOCSO
azzal a progival ass-bol at lehet alakitani srt be siman.. nem kell ennyit szarakodni.
Frosty01
fddshow van, abban elméletileg ja.

bocs h a problémáimmal zaklatok itt mindenkit folyton, de... ahh nem tudok máshonnan segítséget kérni :/
ráadásul csak animeknél vannak ilyen problémáim :))

practitioner of the forbidden arts of death

Bulykin
subtitle workshop a neve amúgy, sry elírtam egy picitXD
ezzel alakítsd át .srt-be, aztán megnyitod az .srt-t, ctrl+a, ctrl+c és beilleszted egy jegyzettömbbe, azt elmented .txt-be, majd ezt megnyitod a progival és megint lemented .srt-be és már jó is lesz az ékezetes betû...

Tudom kicsit uncsi mind a 26 részt, de hát nahXD ha meg lehet sokkal egyszerûbben akkor arra én is kíváncsi vagyokXD

CSOCSO
melyik progival nezed?

cccp ben van vobsub?

Frosty01
cccp, legfrissebb

CSOCSO
es milyen progit hasznalsz a lejatszashoz?

milyen kodeket tettel fel?
Frosty01
külön van, .ass, megnéztem jegyzettömbben, ott jók az ékezetek, amugy meg más progival meg se jelenik <#idiota>

egyébként gom-t használok. wmplayerben nem tom beállítani a feliratokat, mert kajabál rögtön h vmi hibádzik, valami directx... vagy renderer vagy fax tudja már mi baja van, a lényeg hogy szar.

CSOCSO
a felirat kulon srt, sub file vagy benne van a videoban?

ha kulon file.. jobb klikk es megnyitas jegyzettombbel
ott nezd meg hogy ott is szarok az ekezetes betuk. ha nem akkor probald meg masik progival megnyitni a filmet...
Frosty01
fúez nekem magas :D
fõleg azért mert nem találom sehol a feliratszerkesztõ progid. :SS

davidka003
Code Geass
Samurai Champloo

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Frosty01
chobits?

mondjon nekem valaki egy jó animét:)
tudom hogy ez egy elég hülye kérés, de nem tudom mibe vágjak bele, az ismertetõk nem árulnak el túl sokat egy animérõl sem.
Bulykin
feliratszerkesztõ progival fuss át rajta, supersubtitles subwork vagy mi a neve, nekem utána jó volt... ha meg úgy se lesz jó, akkor másold át txt-be és utána alkítsd át .srt-be a progival

Frosty01
darker than black felirata mindenkinek vacak? nálam az ékezetes betük helyett van még 3-4 másik karakter... D:
az összesnél.

Üdv mindenkinek. Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de vhol el kell kezdenem. Tudna nekem Danny Phantom -hoz magyar szinkron lelõ helyet mondani??
CSOCSO
minden jo anime rovid... megha 50+ reszes is.. (pl eureka seven)
na végeztem claymore-ral, jó volt csak rövid:(
armageddon666
egyik legnézettebb sorozat volt... kétlem hogy cancelre számítottak... csak évad végére kellett valami durva cliffhanger...

@

Bucser
Nos hétvégén újabb sorozatot kezdtem. sajnos közben rájöttem, hogy ez még fut.vagyis a második szezon.

Gundam 00 S1.

Baromi vontatottan indul. Kicsit hajaz a Gundam Wings kezdésére, de utána merõben eltérnek. Sokkal idealistább majd a 10-ik résztõl felszakadnak a sebek és sokkal intenzívebb lesz az érzelmi vonal. Ami számomra rettenetesen furcsa, hogy a Gundam pilóták számomra totál érdektelenek. A környezõ szereplõket sikerült sokkal érdekesebbre megalkotni. Eddig az S1 van végigrágva elég heroikus és dúrva befejezéssel.

Kb a sorozat szereplõinek 2/3-ad része úgy tûnik, hogy kipurcan

Szerintem azt hitték a készítõk, hogy cancel lesz a vége. Majd az s2 4 évvel az elsõ szezon vége után játszódik kiicsit más felállásban. Eddig abból 6 részt sikerült megtekintenemm mivel a többit le sem adták.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
:D:D:D:D

Frosty01
na ja. :)
lesz még pár "érdekes rész"

Seth
Igen,többnyire mindenki XD