Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát sokkot kaptam a végén kb
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
hááát... vegyes érzelmek... volt 1-2 NAGYON zavaró rész... a szinkronhangok közül Takayama a gépies beszédével az elején nem igazán jött be, aztán végül jobb lett. Grafika elején eléggé gyenge volt sztem de aztán egész jó lett 😊 történet bejött 😄 még talán azt is mondhatnám hogy fordulatos ^^ bár eléggé kiszámítható. igazából nem egy kiemelkedõ anime, de mégis tetszett, és egy ponton képes voltam olyan szinten elérzékenyülni hogy a szemeim nedvességi szintje az átlag fölé emelkedett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit még megemlítenék: általában egy anime ugye elindul valahogy, aztán közepénél eléggé leül, vége megint jó szokott lenni... Na Witchbladenél ez nem így volt... ahogy haladtunk elõre a történetben (elején nem tudtunk semmit), úgy lett egyre érdekesebb, úgy nõtt a színvonal... (minden tekintetben... grafika, karakterek, történet, zene, etc) ezt persze néhol fillerszerû részekkel megszakították (nagymellõ fõhõsnõ, ugye tengerparti rész kihagyhatatlan 😊) de én szeretem az ilyeneket... mikor kicsit jobban megismerkedhetünk a szereplõkkel más szituációkban 😊
@
kivéve te Treb, már megkaptad a képet 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Már egy ideje csinálok bannert a topikomba, de megakadtam 😞 nem találok megfelelö karakter képet, olyan karakter képet keresek ami arányban van a többi karakterrel és félelmetes vigyoral látható a képen, én egy higurashis karakter vigyorára gondoltam, vagy egy alucardos vigyora 😊, de nincs megkötés, na itt a kép, remélem valaki tud adni valami jó képet 😊, ja igen a karakterek helyezkedése nem fix ugy hogy tudom modositani

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
http://japanimania.hu/index.php?file=news2&nid=973
pázz hogy szinkronos :SSS kár érte ^^ de ha jólhallottam legalább Hellsing nem az 😄
@
2: Fájl/Felirat betöltése (CTRL+L)
Válogass -.-
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szal nagyon jó
gáz mindig átirogatni. réges régen egy messzi messzi galaxisban valaki egyszer elmondott egybillentyükombinációt amivel meg lehetett nyitni sub-okat wm classicban, de már nem emlékszem rá :|
practitioner of the forbidden arts of death
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
megpróbálom használni ezt... hátha tényleg én vagyok a hülye <#idiota>#idiota>
Szerintem a tudásának csak az szab határt, milyen kodek van a gépen, míg a wmp meg elég butus hozzá képest :S
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
mert most új gép új vista... nagy sz@rban vagyok, a crystal playerem villog meg szarakodik. a bs playerrõl nem is beszélve. na meg van ilyen vlc player ami meg szar :S feliratok néha nem jelennek meg meg ilyesmi, sõt az egyik code geass rész még le is fagyogatott XD
szóval, ha tudtok valami igazán megbízhatót, és megosztanátok velem... <#rinya>#rinya>
Túl kicsi voltam amikor ezt elkezdtem nézni, emiatt 5-6. résznél abbahagytam mert nem értettem semmit az egészbõl.
Most viszont lehet hogy újra nézem, már csak a szinkronhang miatt is eredetiben 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Annyira jól indult ez a 25 részes anime, hogy az elsõ 12rész egy nap alatt meg is néztem, de a maradék részek már egyáltalán nem kötöttek le...az uccsó 2-3 részben már-már ott volt az a bizonyos érzés, hogy na majd most beindul itt vmi, de mégse...mondjuk az utolsó rész az jó volt, folytatásos szaga is lehet.
Csak az elsõ fele miatt egy 10/7, ha maradt volna a szint akkor lazán 10es lenne nálam.
Következõ áldozat: Madlax
rovid, szorakoztato volt.
de amugy voltak jo jelenetek
7/10
Ez inkább egy izé.
Vésztartalék élelem.
Szerepcsere, tudod 😄