Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
nem... nyáron 1 nap 1 anime szinten voltam :)
TTGLnek meg eleje kaki, aztán epicmegajó, de nagyon overrated amúgy :\

@

Frosty01
nem, de hogy elborult vagy az tuti :D
aludtál? :D

practitioner of the forbidden arts of death

Timbo
kicsit beõrültem reggel amikor vége lett a lovely complexnek és gyors :D végignéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann-t :D elég durván jó volt sztem :D
függõségnek számít ilyen tempóban nézni az animeket ?:D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

CSOCSO
most en is ezt a filmet lesem. az elso ket resz egesz jo volt
Timbo
lovely complex elég jó volt :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Seth
Mondjuk arra kiváncsi lennék a csaj mitõl kattant be, de ezzel bevárom míg végig megy és olvasok róla vmi bíztatót

PSN ID.: Beegabor

És attól kezdve állandóan ott vannak... Nincs kedvem ezt a school lifes démonölõsdit nézni...

Pedig az elsõ 2 rész feladta leckét. Mindenki agyalt ezerrel hogy hú vajon ezt hogy fojtatják? Eztán kiderült hogy sehogy... :(
Seth
Ó tényleg, hát ez van XD

csocso14
csak közben 230 rész hiányzik :D

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
312-ig ITT

sziasztok!!
nemrég kezdtem el nézni a one piece-t... eszméletlen jóó!!:)
és azlenne a kérdésem hogy az összes részhez nemkészült felirat?:/
Na ja flashbackre én sem voltam kiváncsi:D

Seth
Elsõ két rész érdekes volt a végkifejletükkel,de 3. résznél már elment tõle a kedvem,mert visszamentek a múltba

Jah és a gai re zero vagy mi egy förmedmény nem szenvedtek gagyi :D

Akkor úgy mondanám a történet zagyva és kiszámítható és az érzésem mintha már jó párxor láttam volna hasonlót.ettõl függetlenül jó jelenetek is voltak:d

Seth
Na ezt viszont semmiképp sem mondanám rá XD

Elmegy de összeségében gyerekes :D

armageddon666
kurvajó (Y)
bár tényleg túl sok a sex :D
zagyvának nem mondanám ^^

@

jól hangzik
Seth
Nem rossz, csak kicsit zagyva, túlerõltetett erotikával fûszerezve

Frosty01
na én ezt most szépen megnézem.... <#smile>

Mnemosyne

practitioner of the forbidden arts of death

Ehhez még túl fiatal a csatorna :P

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
Arra, amit a TV Tokyo csinál

1 órával a mûsor után megnézheted a neten is nagy felbontásban, ha elõfizetõ vagy. Ha nem, akkor egy hetet vársz, és ugyanúgy meg tudod nézni, de reklámot is kapsz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
asszem TV Tokyo most ezt csinálja :D

@

"Az Animax is kitehetné a mûsort netre, reklámmal, nem?" ezzel most mire gondolsz?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
Kicsit lehet hogy off, meg reklám:
Ajtósi Dürer soron a Szent István Gimnázium mellett (75ös trolimegálló elõtt) nyílt egy japán étterem (egyébként ha jól értettem kínaiak vezetik...) ma kajáltam ott pár osztálytársammal, finom volt, meg... hát jó volt :D (Wasabi azért jobb volt ^^ csak az messze van) 3500Ft-ért 3 órát lehet kajálni (All-you-can-eat Running sushi), innivalók viszont drágák (2deci ásványvíz 280Ft O.o)

Na ezt igazából csak azért írom mert én neten infót nem találtam róla, és elég közel van a PeCsához, szal Animeconokon (conok után) szerintem jó kajálási lehetõség, még ha kicsit drága is :D (McDonaldsnál drágább xD) szal csak megemlítettem ^^

@

Köszönöm a segítséget, de sajna az általad ajánlott oldalakon nem találtam Miyazaki szereplõs polókat.
biomage
kicsit bunko vagy :P

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Hála istennek a FiberNet-nél egyelõre nincs ilyen gond :D

Az Animax is kitehetné a mûsort netre, reklámmal, nem? Legfeljebb benne lenne, hogy "Kono bangumi wa goran no suponsaa no teikyou de ookuri shimasu" :D

armageddon666
jééé tényleg? XD dekár :D nemmintha néztem volna :C

@

biomage
francba ezt nem hiszem el, a UPC nem fogja vetiteni az animaxot :S
elöször beraktam a VH1 helyére a CC most meg ez :S, ha igy folytatják átmegyek másikhoz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
jaja már vannak képek is az új eva pilótáról asszem :D meg azt lehetett tudni hogy más lesz mint a sorozat.
remélem nem happy end lesz -.-

@

RelakS
optimista -.-

Seth
Régebben mikor még nem jött ki az új mozi,akkor ha jól emlékszem volt egy olyan kijelentés hogy lesz +1 új EVA és +1 új szereplõ, gondolom aki vezeti. Meg Kaworu is bemutatkozott a végén,aki eredetiben csak olyan 19-20. rész körül jelent meg . Csakhát mikorra lesz kint mind a 4 film? 2015-re? O_o

RelakS
Pl a tetraéder (?) angyal egész frankón pörög, meg minden, meg a hangja is frankó :]

Viszont az elején szerintem kimaradt egy talán fontos rész EVA01 az eredetiben megvédte Shinjit a törmeléktõl, mert ugyi az anyja lelke lakik benne, itt viszont még törmelék sem volt :S

Én úgy látom a filmben pár dolog máshogy van... ennek késõbb lehet jelentõsége. Talán a vég is más lessz...
RelakS
1: Kaworu elõbb megjelenik
2: Addig nem jutnak el, hogy Asuka is megjelenjen (emlékeim szerint a kocka angyalnál (6.?) még nincs Asuka, a németül japán akcentussal beszélõ német lány XD )

Az End of Evangeliont úgy is reklámozzák a 24. rész végén, hogy az a 25-26, plusz félidõben ott a stáblista <#idiota>

armageddon666
You are not alone az a legújabb movie ^^ igazából már rég megvan de nemtom miben más mint a sorozat (azon kívül hogy szebb :D)
elvileg a Kaworu (vagy Kaoru?) elõbb megjelenik benne ^^ meg nincs Asuka elején :((

@

BEAST
Hirtelen nem tudtam melyik szeriat kellene neznem, ezert megneztem a You are not alone-t :d ... egesz erdekes, volt egy kis Eureka Seven erzesem a ket gyereket latva, annyi kulonbseggel hogy mindketto hibadzik kicsit fejben :d Az apat mar most utalom -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Death and Rebirth-t én egybe láttam (Death^2 vagy ilyesmi)
nekem nem volt vele gondom de tulképp recap... szal tényleg nem nézõs :D
21-24-bõl másodszori végignézésre már a DCt néztem ^^
25-26-t csak egyszer néztem meg... másodszor a moviet néztem helyette... (mondjuk sztem nem volt rossz xD)

én igazából azt szûrtem le hogy a 25-26 és a movie ugyanaz... ill a movie elõbbrõl megy és részletesebben bemutatja az elõzményeket. és végülis abban is van egy álom rész. na az kibõvítve lehetne a 25-26... de már rég láttam :S You are (not) alone-t is meg kéne nézni végre hamár fasza DVDRipem van -.- csak sub nincs hozzá :S valaki ráérõs segíthetne xD (hozzáigazítani vagy csak megállapítani hogy mennyi FPSre van a sub amim van illetve a film mennyin megy :\)
aztán lehet jobb lenne simán letölteni egy tömörítettet -.- csak nem tudok normálisról :S (mind sötét elvileg meg valami bajuk van)

@

RelakS
Úgy volt, hogy a 21-24. részhez csináltak Directors Cut-ot (érdemes megnézni, asszem Asuka rémálma pl valamivel genyább benne), majd ezután az End of Evangeliont, ami a 25-26. rész pszihedelikus rémálma és "happy endje" helyett egy kicsit mást mutat be

A Death and Rebirth totál felejtõs, ami azt illeti, pláne a Rebirth

armageddon666
Nos... Evangelion...

-vannak a szélsõséges fanok akik szerint a legjobb anime és aki szerint nem az az hülye és nem érti mirõl szól, mi az értelme, meg hogy milyen mély tulképp...
-vannak a a fanok akik szerint egyik legjobb anime...
-vannak akik nem szeretik
-vannak akik utálják és mindenhol belekötnek ahol szó van róla...

olyan hogy semleges nem nagyon van :D van persze, csak nem sok... szal nagyon megosztja az embereket... Ha megnézed mindenképp érdemes az End of Evangeliont is megnézni. uccsó 2 rész sokaknak nem tetszik... ez tulajdonképp az... vagy az elõtt van? :D vagy az helyett... nem is tudom már :S

@

csocso14
Gondolom az asztalosok XD
amúgy: fantasytower
sakurazak
itt nézz körül én ezeket ismerem

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
Nem off, de kik azok a Deszkások ? <#fejvakaras> XD

Szevasztok Deszkások!
Segítsatek már nekem. Totoro-s és egyéb anime polót szere5nék vásárolni. Nem tudjátok hol lehet ilyet a neten, vagy boltban kapni?
Köszi a segítséget elõre is!
És sy ha ez off volt.
Amolyan softos utalgatósan meg lehetne oldani a h jeleneteket... Szóval az nem lenne baj. egy ilyen egészestés film lehetne belõle simán.
RelakS
ez is amolyan lehet szeretni és utálni anime szvsz.
Mondjuk én egyszer megnéztem ok, oszt annyi :D Túl psziho egy idõ után de Asuka feltûnése utáni pár részben sokat lehet röhögni <#idiota>

BEAST
Mindig terveztem hogy megnezem, de itt eleg sokan negativ velemennyel vannak rola :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Evangelion jó egyébként?:)
armageddon666
hááát... mozit? hentai jelenetekkel? :D bár kevés volt, de 1-2 kellett bele szerintem... el tudnám nélkülük képzelni de valahogy tényleg olyanok voltak benne hogy ha már egyszer láttam úgy akkor azok kellenek...

@