Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de nem ócsárolom amíg nem láttam... és nem is fogom megnézni mert EZ az eredetinél csak SOKKAL rosszabb lehet... jujj elképzeltem Integrát valami csitri hangjával, meg Alucardot is valami "tinisztáréval" .... GYÁJJJ...
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
idézzem? :]
Aszongya Integrával szemben, hogy aszongya:
Küldetés lezárva. Célpont végleg semlegesítve. Képesség korlátozás felfüggesztve.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
PSN ID.: Beegabor
Annyira nem rossz, csak még mindig fura, hogy az erõkorlátozási rendszert _feloldják_, nem pedig visszaállítják.
Ki a franc lett Alucard hangja? 😄 Meglehetõsen "magas" a hangszíne 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Final Fantasy I (NES)
Final Fantasy II (NES)
Final Fantasy III (NES)
Final Fantasy IV (SNES)
Final Fantasy V (SNES)
Final Fantasy VI (SNES)
Final Fantasy VII (PS1)
Final Fantasy VIII (PS1)
Final Fantasy IX (PS1)
Final Fantasy X (PS2)- itt volt egy kis plusz X-2 néven,a X sztorit folytatta
Final Fantasy XI (PS2,PC,XBOX360) - ez egy MMORPG
Final Fantasy XII (PS2)
Final Fantasy XIII (PS3,XBox360) , és itt is lesz egy spinoff FF versus XIII néven (PS3 only?)
Aztán volt ugye a Final Fantasy Spirit Within címû animációs mozi,aminek semmi FF hangulata nem volt ^^
Aztán még egy animációs film jött ki Final Fantasy VII - Advent Children -- ami a 7. rész sztoriját folytatta
Esetleg még ide sorolhatunk egy újabb FF7 spinoff-ot a Dirge of Cerberust PS2-re,ami az Advent Children után játszódik 1 évvel,ha jól emlékszem, illetve a FF7 elõzményének tekinthetõ Crisis Core-t PSP-re
Szóval a fontosabb részek ezek
Remélem világos XD
Mert én annyit látok belõle hogy van egy csomó látszólag egymástól független rész, se eleje se vége, a részek számozása se ép elmére vall.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
(pl. Matsuda magyar hangja a Death Note-ból?)
@
Chaos Headet nézem most... egész jó O.o valahogy nagyon nyomasztó... azt mondják Higurashi és NHK keveréke... végülis kicsit tényleg... csak ez nem olyan félelmetes vagy brutális hanem inkább nyomasztó... de nagyon... minden rész végére olyan fura érzésem van :S
szal jó! ^^
@
Meg haver agyondícsérte az ova-t, majd azt is meg kéne néznem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nagyon jó mind a kettõ. Az a baj, hogy nem ismerek több ilyen animét. 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A fõhõs nagyon hasonlít Lightre csak neki Death Note helyett egy hadserege van. Nagyon jó anime és bõvelkedik a " Just as planned " jelentekben. 😊
A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég fejeztem be a Death Note c. animét mely egyben életem elsõ animéja is volt (Dragon Ball sorozatot leszámítva). Röviden és tömören mondva nagyon tetszett és hiányzik.
Arra szeretnélek titeket kérni, hogyha tudtok ajánljatok valami a Death Note-hoz hasonló csavaros, fordulatos animét, mivel nagyon nem vagyok ismerõs a mûfajban.
Elõre is köszi a segítséget.
szal van egy Leon meg egy Claire akik elmenekültek Racoon Citybõl, és akkor jön a Degeneration? ^^
2 vagy a 3 végén bombázzák le a várost? O.o (mert olvastam valami ilyesmirõl is)
@
Elõismeret nem árt az elõzmények végett(van 1-2 flashback amit a játékot ismerõk rögtön felismernek ^^),de lényegében anélkül is tökéletesen érthetõ. Amit tudni kell az végülis annyi, hogy Leon és Claire a játék 2. részében együtt menekültek ki Racoon Citybõl,ahol ugye az Umbrella Corp. kísérleteinek hála elszabadult a T-Virus és így zombi lett mindenkibõl,majd a várost lebombázták. A mozifilm 2. részébõl ismerõs lehet a szitu,csak más szereplõkkel
látta már valaki?
milyen? illetve történetéhez kell valami elõismeret? (emiatt nem vágtam bele pl. FFACbe :S)
@
practitioner of the forbidden arts of death