Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Opening - zene egész jó, animáció itt is marha jó 😄 bár nem annyira mint R+V Capu2-nál
Ending - nagyon szép zene 😊 vagy ének inkább...
Amúgy maga az anime is jó. Nagi karaktere bejön nagyon ^^
@
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Csütörtök (december 25.) 21:00
Vasárnap (december 28.) 21:00
Csütörtök (január 1.) 19:00
Szombat (január 3.) 19:00
annyi anime van amit még nem láttam szal akkor ez ki fog maradni az életembõl
nézd meg nyugodtan <#idiota>#idiota>
nem durva melegség csak enyhén nagyon 😄
@
Ma telefonáltam a Debrecenibe de még sehol sem volt.
Aki már megvette... mennyibe kerül?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
túlvilági erõ, karmazsin vérfolyam
régmúlt idõk homályából ismét felbukkan
nem riadok vissza
hogy ellenség megússza
a rám ruházott hatalom
add hogy gonoszt pusztítson
SÁRKÁNYIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!444444444négy
és akkor bumm 😄
a hangválasztás is jó lett ^^ szal tök jó 😄
de amúgy mikor vitáztunk a szinkronról már akkor mondtam hogy Slayeres tetszett, sztem ^^
@
Mellesleg egyetértek.
Azért az eredeti Lina hangja nagyon cuki :3
Elsõk között fogom megvenni, fõleg ha ilyen szép, díszdobozos kiadása lesz mint a Cowboy Bebopnak, Bleachnek (és Death Note-nak) is.
(de ez csak álom)
Ilyet slayers-bõl nem akarnak kiadni? Az is sok részes ám...
És hol lehet beszerezni ha személyesen akarom vásárolni és nem rendelni.
ezek közül csak a lovely complexet láttam 😄 az isten volt 😄
másik kettõt nézem is 😄 köszi 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nálunk talán Sinkovics Imre volt aki egy szinten ált vele orgánumban...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
na de nem ócsárolom amíg nem láttam... és nem is fogom megnézni mert EZ az eredetinél csak SOKKAL rosszabb lehet... jujj elképzeltem Integrát valami csitri hangjával, meg Alucardot is valami "tinisztáréval" .... GYÁJJJ...
@
idézzem? :]
Aszongya Integrával szemben, hogy aszongya:
Küldetés lezárva. Célpont végleg semlegesítve. Képesség korlátozás felfüggesztve.
PSN ID.: Beegabor
Annyira nem rossz, csak még mindig fura, hogy az erõkorlátozási rendszert _feloldják_, nem pedig visszaállítják.