Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
nekem tökéletesen megfelel a japánDUB ha nincs magyar. Mondjuk az EL második részétõl nem vettem észre h olvasok. Jó volt az, kár h nincs több...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

roger that! 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
kell a ...nak upscale de csak ez volt :\ meg amiket megnéztem azok közül még ez a legjobb... de elég kaki a DVD9hez képest...

igazából full nem látom upscale értelmét mikor megcsinálja azt nekem a lejátszó...

am mintha tudtam volna javítani a képen ha rakok rá egy minimális zajt :C hasonlóbb lesz mint a dvd xD szal kontraszt meg zaj xD áh... majd simán kontrasztosan... max megnézem majd felirat nélkül ^^
---
aviból is láttam már szinkronváltogatóst O.o

@

RelakS
én továbbra is a virtualdubmod-ot ismerem :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SMGBAS
na szóval aza helyzet h muter tervezett magának venni egy divxes lejátszót. én meg nagyon be vagyok havazva anime téren kb 3-4 hónapja lett netem addig csak pár Miyazakim volt eredetiben. muter meglepett a nettel én meg elindultam a törvénytelenek útján és annyi mindent letöltöttem már h huhh. mivel éjjel-nappal megy a gép ezért lehet h feldopja a talpát és akkor nem tudom min megnézni a ogm-et. mert ha bekakál a gép akkor nembiztos h mostanában lenne új... nincs rá keret 😞

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

RelakS
azt továbbra sem értem, hogy miért baj, hogy ogm -> tudsz szinkront váltogatni, ha az angol nem tetszik, meg kikapcsolhatod a feliratot, ha perfekt angol/japán vagy :]

SMGBAS
azért mind a ketten követtétek a példám... becsületes dolog xD

SMGBAS
am az asztali azt lejátsza v nem? pc-n nézem, csak zavar h nem avi... am meg a DVD playerem nem divx-es... nem használom, csak a muter. xD

RelakS
Én meg nem vigyeltem <#idiota> Tényleg .ogm, de akkor is

SMGBAS
vagyis ogm-et... benéztem xD

Seth
Biztos asztalin nézi. Jó lenne,ha végre vki kijönne már egy lejátszóval ami támogatja omg-t,mkv-t és társait.

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Mi az omg-vel a baj?
Elvileg ugyanazzal meg tudod nézni, amivel mkv-t is.
Egyébként a legutolsó progi, amivel ilyeneket tudok csinálni az a VirtualDubMod, de az már elég elavult. Más tipp?

SMGBAS
valaki mondjon egy progit amivel omg-t lehet avi-ba konvertálni
leszedtem a FMP elsõ részét és omg... oh my god, help!

RelakS
Minek upscale?

Egyszer felnagyítja az, aki csinálja, utána meg a géped ... vagy összenyomja, ha kisebb felbontásod van -.-

armageddon666
de ez véletlenszerû véletlenül gyakran azt teszi be amirõl épp szó van 😄
---
nem kell törölgetni Relaks, elfér itt nem? ^^ legalább ír valaki :C
na uccsó Rebuildes hszem ha minden igaz...

remélem jó a linkelés. egyik a DVD, másik az upscale. Így képen kicsi a különbség de mozgás közben...
na befejeztem ^^ megoldom valahogy xD valamikor 😄 írok hozzá saját feliratot xD

@

Seth
Véletlenszerûen válogatja a közel 200 kép közül. A nagy részét azt hiszem Hmuda készítette, a többit a topiklakók ^^

SMGBAS
ezeket a képeket ami felül van azt a fórum "alkotója" dönti el h mik legyenek?

RelakS
OVA lejött, belenéztem, szigorú MÁSZT HEV!!!44 <#idiota>

RelakS
Anyám...

Most kezdjek el törölgetni, ezt a hozzászólást is beleírtve? 😄

Evangelion Shin Gekijouban 1.01 YOU ARE (NOT) ALONE.(1280x720 x264 AAC).mkv

Ez nekem bejött, mint legjobb kép, + raktam alá hangot, talán ebbõl:
.Rebuild_of_Evangelion.01.<2008><022F0FFA>.mkv (ez 6 csatornás, a másik csak 2)

A feliratok végig a helyén voltak, a hang is fasza, bár valami 22 másodperc eltérést be kellett állítani, mert az xpbi4 nem tartalmazta a mozis dolgokat (csillag, miegymás)

SMGBAS
"Elbasztam, oh Shet vagyis izé õ shit" xD

armageddon666
addig nem állok neki <#idiota>
de lehet az lesz hogy egybõl 2szer nézem meg 😄 hét elején meg hét végén mondjuk XD vagy reggel is meg este is 😄

de többnyire ugyanaz nem? marha szép, Asuka még nincs, Kaworu már feltûnik, Ramiel át tud változni, aztán talán ennyi? 😄 1-2 dolog esetleg jobban ki van dolgozva...

@

Seth
Elbasztam, oh shit....XD

AMúgy láttad már egyeltalán a filmet, vagy addíg nem állsz neki,amíg nem klappol minden?

armageddon666
Rebuild 😄DD
a Rebirth az csak recap és azt már láttam xD ott nem volt gond ilyennel 😄

@

Seth
Evangelion Rebirth-tel görcsöl ^^

SMGBAS
neked am mihez is kell az idõzített sub? xD

armageddon666
na feladom... fényerõt leveszem kontrasztot felkúrom az égbe és így valamivel jobb :\ akkor marad a feliratos >.< aztán épp van hely szal majd még megoldom azért a losslesst xDDDD

@

armageddon666
nem... eyecatch bennevan a subboltban...
öngyi leszek minnyá >.< najó nem... de minimum megfejelem a falat...
Karácsonyra csináljon nekem valaki subot <#idiota> szöveg megvan csak idõzíteni kell 😄 a 7gigás dvd-t meg felseedelem xD ideális esetben 5 óra alatt átmegy x)

@

armageddon666
ilyen nincs... ezt nem hiszem el... most lehet hogy nem is csúszik a felirat csak simán hülyén van idõzítve... de ez hihetetlen... hogy lehet más hosszúságú ugyan az a film? addig stimm hogy el van tolva mert reklámokat vagy miket levágják az elejérõl... de ha eltolom az elején jó a felirat de a végére már nem... idõpontbeli gondok vannak O.o most akkor ha leszedem a nemtom melyik verziót gyorsabb lesz?!?!?!!

még az lehet hogy van benne egy Eyecatch.......................... azt megpróbálom még kiküszöbölni de már falbaverem a fejemet...

@

SMGBAS
szerintem nem, asszem h virtualdub-bal lehet égetni. AA-n van leírás róla

armageddon666
tudsz mondani ilyen progit?

am sikerült végre megnézni a frameratet... nagyon minimális az eltérés a rendes DVD és a subolt verzió között, bár nehéz megállapítani mert UGRÁLT! akkor asszem megpróbálkozom a ráégetéssel :\

(ilyen .vobos ISO-s cuccra is rá lehet égetni ugye? 😄 szal rendes menüs DVDre. gondolom nem :S)

@

SMGBAS
nekem voltak olyan gondok h az ugrások miatt csúszik el a felirat. fogod leszedsz egy progit, ráégeted a feliratot és kész is

armageddon666
mennyi az esélye hogy a felirat az "ugrások" miatt csúszik el? szal menübõl kiválasztom hogy honnan menjen a film...
szal ha simán nézném jó lenne?

@

armageddon666
annyira nem érdekel hogy leszedjem 😄 Hellsinget láttam már 2szer, OVA elsõ 2 részét is 2szer (ami sorozat egy nagy részével megegyezik) ill a manga elsõ 2 kötetét olvastam (amivel megegyezik az OVA elsõ 2 része xD) szal ugyanazt így már láttam 5ször 😄

wow... ha belegondolok többször láttam mint Evangeliont... Elfen Liedet meg csak egyszer láttam <_< itt gondok vannak :S mondjuk EL-t nem hiszem hogy megnézem megint mert így másodszor már nem ütne annyira... eléggé belevésõdött a fejembe :S Evangeliont viszont lehet megnézem majd megint xD abból sosem elég 😄 mondjuk valahogy most a Rebuildet kéne megoldanom x.x mindig ilyen hülyeségekben vagyok maximalista >.< az az 1 árnyalatnyi különbség, hogy a subolt az egy KICSIT fakóbb, annyira zavar XD

@

SMGBAS
pedig elsõ két részt le is lehet már szedni szinkronnal

armageddon666
nnah... valahogy youtuben találtam Gankutsuou magyar szinkronos részletet... egész jó lett ^^ bár tényleg csak részlet. a csajnak aki amúgy fiú meg túl nõies a hangja. szerintem xD szal nem lányos hanem nõies... talán, vagy nemtom...

Hellsinget nem találtam ^^

@

Ako kicsit átértelmezte a jó reggelt puszi fogalmát. 😊

Az a cenzúra. Szivárvány. 😊
Seth
Most néztem meg, nem hentáj, csak erõs ecchi XD

RelakS
Jah <#idiota>

Állítólag nem hentáj :]

armageddon666
edit nincsen...
de aztán továbbértem 2.30-ig
eeeeeeeeeh..........

izé. ez hentai?

@

armageddon666
kb 1.59-ig
aham... jah... hehe, jópofa
2.00-tól
O.O ZOMG WAOH DDDD: MUST SEEEEEEEEEEE!!!!!!
vagy mi

@

RelakS

Seth
csekkolom ^^

armageddon666
nézõs lesz 😄 remélem Kanokonnál jobb...
am hentaiokban is ritka hogy vérszerinti incest van... legalábbis én nem nagyon találtam XD így meg hogy nem vérszerinti már nem is incest sztem <_<

@

Hát nem állsz messze tõlle... Csak itt bedobták azt a mentõövet hogy nem két sis nem vér szerinti tesó. 😊

Sima anime néhány erõsen már már hentaiba hajló erotikus jelenettel.

Most jött ki ha rákeresem a http://www.tokyotosho.com/ n találsz belõle feliratos verziót...
Seth
Most olvasom ,hogy lesz vmikor tavasszal Chrono Crusade animax-on, végre vmi ami még érdekel is ^^ Már régóta tervezem a megtekintését,de vhogy mindíg elmaradt

Seth
Ezmiez? Címbõl kapásból vmi incest hentait képzelek el XD

KissxSis eslõ rész...

Hát az elején az a "Jó reggelt puszi." egy jobb hentaiba is elmehetett volna. 😊
Érdekes volt. 😊
RelakS
Igen, az sem semmi, hogy Mayu miért is szökött el otthonról, de a mangában vannak elvetemültebb dolgok is :]

Amúgy Elfen Lied topik, még a keresõ is egyetlen találatot ad rá

armageddon666
Nekem egyik kedvencem... és kellett bele a gore meg nudity, mint naturális kifejezési eszközök... a lolirape rész meg... hát az sokk volt... de ki nem venném belõle.

@

SMGBAS
ha már ennyire belejöttünk akkor kinek mennyire nyerte el a tetszését? Nekem nagyjából tetszik, de azért nem abba az überfa*za kategóriába tenném. Amikor kiderült h miért is hajléktalan a kiscsaj (akinek a neve akkor se jutna most az eszembe ha halálra kínoznának)az már sok volt. Szerintem biztos volt az alkotókban egy olyan perverzió h ha adják a jappó TV-k akkor tuti h nagy legyen a viszhangja... Ha az kimaradt volna belõle akkor talán jobban tetszene, de azért így is elfogadható darab.