Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
UQholder anime lesz majd valamikor? Jó lenne mert a manga jó<#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 22:48:16

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

xblades
Új év új animék, remélem mindenkinek lesz egy- két új anime amit várt, így én is kapok pár új sorozatot :)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

armageddon666
Azt kell mondjam, ez minden megnézésre egyre jobb lesz. Nem érződik rajta az a több mint 10 év, még mindig kellemes a szemnek és a fülnek is. :) Rebuildek után teljesen elfelejtettem egy csomó jó részt.

@

BEAST
BUÉK mindenkibe! :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Boldog Új Évet Mindenkinek!
armageddon666
Boldog új évet! :)

@

Lelouch
Boldog új évet mindenkinek!
IMYke2.0.0.0
Boldogabbat Neked is, mindenkinek :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Bulldogat mindenkinek...

Ilyen lanyokkal biztos nem unnam az agyam :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS

Mindenkibe a boldog új évet!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

xblades
Nem rajzolásban nem vagyok jó :(

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RelakS
Saját gyártás? :}

IMYke2.0.0.0
Juuuj :)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

xblades
Ez azért jó:

Merry christmas Nichijō módra

LeWyTy
Agymenés:
[spoiler]Annó láttam az Oda Nobuna No Yabou-t, aztán rongyosra játszottam a Shogun Total War nevű játékot.
Elgondolkodtam hogy de jó lenne abban a világban egy ilyen mod formájában nyomni. Erre véletlen rátaláltam.<#banplz>
Kami Total war

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Rafanir
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.

A Sword Art Online kicsit másképp 3. rész

Vigyáz! Spoiler és agyzsibbadás veszély!
armageddon666
Evangelion rewatch. Shinji sokkal kevésbé idegesítő mint ahogy emlékeztem (ep. 7)
De tudom hogy lesz ez még másképp. :D Még mindig bejön a sorozat, nem csak az emlékek szépítették. :)

@

efti
Reszemrol az oszi szezonnak vege. Nem is banom, semmi emlitesre meltoval nem talalkoztam. Remelem az uj szezon jobb sorozatokat hoz.

WWFSMD?

Mikor Sonic gyötörte, hogy harcoljanak az utcán akkor is megváltozott. Meg a fizikai felmérésen, de mikor a tanácskozáskor kérdezték tőle kicsoda akkor is teljesen más hangon válaszolt. Ezeknek semmi köze a kihíváshoz

LasDen
Kritikai elemzes? Egy tul ertekelt atlagos sorozat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Mivel OP, ezért mindent fél vállról vesz. De van hogy felcsillan a remény, hogy végre kihívás elé áll. Ennyi. Nincs itt két személyiség.

@

Srácok, van valahol magyar nyelvű kritika, elemzés, vélemény a One Punch Manről? onepunchman.wikia-n ki van alaposan vesézve, de érdekelne hátha van valahol magyarul.

Továbbá a kérdésem vele kapcsolatban:
Saitanak van egy másik énje? van 1-1 pillanat a sorozatban mikor a komolytalan énje komollyá változik, a hangja is mélyebb lesz, az arca is más, szinte tekintélyt parancsoló. Erről vélemények?

LasDen
Sena... love :D

xblades
Mindenkinek

LasDen
Bulldogat nektek is!

RelakS
Az elsőt valamiért nem látom, ezért a másodikra szavazok <#vigyor>

BEAST
Boldog karácsonyt, igazán aranyos mikulást sikerült találnod. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Ilyesmi?

De itt van egy SG.hu-kompatibilis is:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.24. 19:16:56

RelakS
Ilyenekhez jó lenne valami tátott szájú csöpögő nyálú szmájli :)

IMYke2.0.0.0

RelakS
Akkor már Merii Kurisumasu :)

Tudom, hasogatom a szőrszálat :D

Renjike
Merry Kurisumas!!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

biomage
megelőztél te kis <#mf1>

Boldog Karácsonyt minden anime kedvelőnek :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS

Boldog Karácsonyt!

LasDen
Berserk anime jövőre

LasDen
akkor passz. várjál oszt v jó lesz v nem... én pár hónapja használtam akkor jó volt...

Az is elérhetetlen :)
LasDen
talán a honlapjukon nézelődj, ott több sikerrel járhatsz, mert fogalmunk nincs...

Sziasztok, ha valaki ismeri az Usteam FTP-t és/vagy használta tud valami infót mondani miért elérhetetlen a szerver már pár napja legalább? Lekapcsolták már régebben, vissza fognak jönni? :S Köszi
LasDen
Gundam meg mondjuk a One Punch mna

Az őszit
Lelouch
Még az őszi szezont kérded, vagy már a télit?
szóval akkor van vmi komolyabb a seasonban amit érdemes megnézni?
Az új gundam és heavy object sorozatot viszi valamelyik magyar csapat?

gundam adatlap van az urahashop weblapján 0 résszel. (forditok alapján AA közös project, de AA-n semmi info nincs a fordításról)
Heavy object feliratot találtam az animehunteren (10/3 rész van lefordítva)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

efti
Kaguya-hime no Monogatari: eleinte fura volt a rajzolasa, de aztan rajottem, hogy nagyon is illik hozza. Jo tortenet is volt. Csak ajanlani tudom, nalam 9/10

WWFSMD?

efti
:-D

Nehezen tudom elkepzelni, de japanoktol barmi kitelik..

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Nem ismerem a sorozatot, de tippelni azért tudok: mint majdnem minden sorozat esetében - egy onsen/ero-epizódot...

efti
Subete ga F ni Naru ep. 10: erdekes csavar volt. Amit viszont nem ertek hogy mit tartogatnak meg egy epizodra. Nekem elegge lezart sztorinak tunik

WWFSMD?

Overlord:

Tetszett, Csak az a baj hogy a 13 rész az csak egy kis bevezető :S
Eddig elvileg 9 LN kötet van és az anime hármat dolgozott fel :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
1x-2x láttam redditen mikor csinálták. Azért ilyen, mert mindenki szerette volna, ha bekerül a kedvenc sorozata. Ezért olyan túlzottan specifikus néhol a dolog meg nem nagyon 1-nél több cím....