Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Ajin: Demi-Human ep. 4: még látom esélyét, hogy nem lesz ebből Tokyo Ghoul, úgyhogy reménykedem.

WWFSMD?

Rafanir
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
Vigyáz! Spolier veszély ha még nem láttad!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
A reconguista borzalmas volt, de az Iron Blooded sincs messze nálam. Egyetlen egy szereplőt sem sikerült megkedvelnem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Nézd meg, egészen faszának ígérkezik.
Iron Bloodeddel szerintem nincs baj. Nem váltja meg a Gundam világot, de bőven nézhető kategória. A Reconguista után bőven előrelépés...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Thunderboltba még nem kezdtem bele, de az Iron Blooded eddig elég nagy csalódás számomra.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Buszon megnéztem az új Gundamot, a Thunderboltot (4 részes OVA), aztán utána az Iron Blooded Orphan sorozat egyik részét. Hát a különbség minőségben borzalmasan nyilvánvaló volt. A sorozatban annyira egyszerű volt az egész a Thunderhöz képest. Persze ettől nem lesz rosszabb, csak így egymás után nagyon látszott a minőségbeli különbség....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LasDen
Sakasama no Patema

A legnagyobb szar YA filmeket idéző faszság. Nagyon szépen néz ki, ahogy elvárható, de a sztorit mintha én írtam volna. Pedig ez az inverted dolog egész jó ötlet volt, de a sok szar szereplő között meghal az egész....

2/10

Count Adyn
Jah nekemis nagyon de részről részra szarabb lesz a helyzet, és mindig falkaparós cliffhangereket tudnak csinalni az utolsó 10 secben 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
én meg még mindig nem jutottam el a 2. részig. shame on me....

efti
Boku dake ga Inai Machi ep. 05:ez meg mindig a szezon legjobbja es a tortenet meg mindig terjeszkedoben van, alig varom a kovetkezo reszt.

WWFSMD?

efti
Szerintem nem errol fog szolni. Igy, hogy a harmadik resz is ezzel a tempoval ment le, kezdem gyanitani hogy a lenyeg nem is ez, hanem az hogy kik is ok es hogy jutnak haza, ha lehetséges egyáltalán. Ha ez igaz, akkor sokkal jobb is lehet, mint amilyennek elsőre remeltem

WWFSMD?

Szerintem(remélem) az lesz hogy mire majd lejutnak oda hogy tucatszámra ölhetik a koboldokat, akkor már olyan ellenfelek is lesznek, amikkel majd megint szenvednek.
shaddam
Kb nekem is ez a véleményem. Remélem később sem lesz ilyen csillagharcos kirito a bandából senki

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

efti
Dobtam az Active raidet. Uncsi.

WWFSMD?

xblades
Ez is jó volt csak így tovább 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

efti
Ajin: Demi-Human ep. 01: egyenlore nagyon izgalmas, meg talan eselyes is lehet a szezon legjobbja cimre, csak el ne vigyek indexes-baccanos idiota vigyor iranyba.

WWFSMD?

Rafanir
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.

Az One-Punch Man kicsit másképp

Vigyázz Spoiler veszély ha még nem láttad a sorozatot!
efti
A csata nekem is tetszett, osregi ad&d-s elmenyeim elo is jottek kozben es tenyleg jo lett a lelki oldala, de az epizód 2/3-a ezek utan csak lotyoges volt. Node majd meglatjuk

WWFSMD?

LeWyTy
Nem tudtam miez, azt hittem csak valami sima zene. Meg a stílusa miatt írtam hogy féloff 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BEAST
Teljesen egyetértek. Számomra eddig a Grimgar talán a szezon legjobbja. Hihetetlen brutális a harc és más hasonló világokkal ellentétben itt a szörnyek nem csak arra várnak, hogy levágják őket, élnek, nevetnek és mindent megtesznek a túlélés érdekében. Ez az első olyan sorozatom ahol a hőseink nem azonnal a világ leendő bajnokaiként jelennek meg.

Ahogy a második rész harcából is látszik itt szépen lassan durvulni fognak a dolgok és nem kétlem, hogy hamarosan a gyerekek is hullani kezdenek majd, ha egyetlen egy goblin is ekkora küzdelem volt.

Sokan a rész második felében lévő zenés rész miatt sírtak, hogy unalmas volt, viszont szerintem tökéletes kiegészítése volt az előtte lévő harcnak. Kellett az a kis "mindenki éli tovább az életét" hangulat zenei aláfestéssel.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.20. 13:16:35

Szerinten elég komoly volt a harc ahogy ott szerencsétlenkedtek egy olyan ellenféllel szemben, ami más fantasykban a tucatszámra lekaszabolható lény szintjén van. De ezt teszi ha valakinek nincs gyakorlata.

A csata amúgy meglepően brutálisra sikerült.
efti
Hai to Gensou no Grimgar ep. 02: hat ez mi volt? Ennyire unalmas masodik resze szerintem meg semminek sem volt.

WWFSMD?

biomage
Touhou mióta fél off?

Van hivatalos anime Touhouból aszem.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2016.01.20. 02:41:16

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LeWyTy
Agymenés<#banplz>:

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.19. 21:59:26

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
pls

efti
Active raid: ez eléggé felejthető továbbra is. Szerintem egy-két részig még bírom, aztán kuka. Csak azért nem dobom még mert a psycho pass is csak pár rész után lett jó.

Boku dake ga Inai Machi: ez továbbra is nagyon tetszik. Megint lehet egy hetet várni az új epizódra..

WWFSMD?

efti
Colorful: ugy futottam bele mint ami hasonlit a Haibane Renmei-re. Nos alapvetoen ez igaz, de azert tavolrol sem ut akkorat. Ennek ellenere megerte azt a ket orat amit raforditottam

WWFSMD?

LasDen

LeWyTy
Mellesleg egy kis realitása annak hogy nem kell minden külföldinek perfektül tudni japánul. Engem annyira zavar hogy erre nem szoktak odafigyelni.

LasDen
jó dolgokat nem árt ismételni 😄

LeWyTy
Én kérek elnézést. De én nem itt láttam, bár szétnézhettem volna<#buck> A lényegen nem változtat.<#idiota>

LasDen

Bizakodó vagyok, mert már az első részben több akció és jobban megkomponált harcok voltak mint a teljes (ugyanabban a világban játszódó) Total Eclipse-ben.

Jó lenne már egy igazi war anime, ami nem abból áll hogy a főhős szupermechája egymaga győz.
LasDen
Schwarzesmarken

Eeeeeeee... meh. Miért kell folyton meg mondani, hogy mi történik a képernyőn v egy karakterrel? Miért nem lehet hagyni, hogy a karakterek helyett néha maga a látvány beszéljen? Ha valaki örjöng és üvöltözik a harc hevében, akkor nem kell abban a pillanatban lenyomni a komplikált háttértörténetét, hogy megértsük. Attól nem lesz sokkal drámaibb, mélyebb v kedvelhetőbb a karakter. LEhet adok még egy esélyt neki, mert jó lenne valami mecha még GUndam mellé, de a tököm tele van, hogy szinte minden egyes animében annyiból áll a történet mesélés, hogy valakik beszélgetnek vagy valaki csak info dumpol bele a nagy világba.....

efti
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: ez viszont aligha a pantyshotrol fog szolni. 100% elmeselt tortenet, 47 perces nyito epizoddal. Engem kivancsiva tett.

WWFSMD?

efti
Eszembe jut rola egy ket regi final fantasy szeru jatek es a valos vilagbol lopott, idezett emberekkel meg izgibb. Nem lenne rossz ha errol szolna kus fanservice-el fuszerezve es nem forditva

WWFSMD?

LasDen
aya ya ya...

LasDen
a nincstelen noob sztori nekem bejött. Gondolom az emlékezés lesz a sorozat egyik fő történet vonala... a boobs meg néha jó 😄

efti
Hai to Gensou no Grimgar: eddig tetszik. Nem tudni meg mennyire a boobs a sorozat lenyege vagy mennyire lesz tenyleges sztori. De alighanem igyis ugyis nezos 😊

WWFSMD?

efti
Active raid: ugy erzem ezzel kisse mellenyultam. Joval komolyabb valamit vartam. Adok meg neki 1-2 epizodnyi eselyt, de aligha lesz a szezon legjobb sorozata

WWFSMD?

Gate season 1:

Egész jó volt.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
Hiába kedves, aranyos, cuki a körítés ha a belső egy rothadó pöcegödör....

BEAST

Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.10. 21:12:20

LasDen
Musaigen no Phantom World

KyoAni ide, aranyos karakterek oda, jó animáció amoda, egy közepes, klisés szar. Hiába a rájuk jellemző jó dolgok, ha a "történet" és a dialógusok borzalmasak....

efti
Uj szezonbol most neztem meg az elsot, meghozza a Boku dake ga Inai Machi-t. Ha lenne godlike turelmem most megvarnam hogy lemenjen a sorozat es megneznem egyben. Baromira megfogott.

WWFSMD?

Ezt a weboldalt nem ismertem, köszi.
Ha feliratot kerestem akkor átnéztem a nagyobb subcsapatok weblapját, vagy reménykedtem hogy indavideo-n leirásban szerepel hogy honnan lopták a feliratot.

Google sajnos csak nagyon ritkán talál valamit. (talán azért mert nem publikusak a tartalmak/ sok weboldal tartalmát csak regisztráció után lehet megnézni :S )

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
igen. Amúgy isshotoshot nézd. Magyar sub közösség egy része ott pörög....

Angol felirattal nézed öket?
Csak mert weboldalakon én még olyat se találtam hogy melyik csapat melyiket viszi majd 😄

LasDen
Oshiete! Galko-chan

Így 10 percben teljesen jó. De még így is látszik, hogy sokkal rövidebb is lehetne. Alap karakterek vannak Galko körül, és még a nevekkel sem vitték túlzásba. Az egész nagyon egyszerű, de talán pont emiatt működik...

Dagashi Kashi

A csaj a festett körmeivel olyan volt a képeken mint egy öregnyanya 😄 Viszont mozgás közben annyira nem vészes. Itt sincs nagyon túl bonyolítva a dolog és egy szimpla szerelmi háromszög lesz sok slapstick comedyvel. Azért nézős...

Boku dake ga inai mochi

A végén kicsit csalódtam. Tök jól megalapozták a karaktereket erre a végére elveszik az egészet. Jó, gondolom később visszatérnek, mert elég részletesen lettek bemutatva. A sztori érdekes, időutazás, szóval eddig jó...