Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EyesAlwaysShut tv tropes nem segít
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.12.10. 21:00:34
@
Mi a megnevezése annak a karakter/személyiség típusnak akinek mindig csukva a szeme, lusta, lassú, vicces, de mégis mindig ő a leg menőbb. pl. (Non Non Biyori - Kazuho Miyauchi) vagy (Maji de watashi ni Koi Shinasai - Tatsuko Itagaki)
Bocs hogy hülyeséget kérdeztem<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.10. 16:31:10
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Más:
Most, hogy megint kicsit ráfeküdtem a MTG-re úgy gondoltam ledarálom a yugioh-t az elejétől a végéig....
Japánul még úgysem láttam az első részeket sem...
Hát nem biztos,hogy tudom mire vállalkoztam😄
Múltkor olyan roham jött rám, hogy akkor folytassuk a fairy tail-t csak még időbe kapcsoltam, hogy nincs értelme😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Boku dake ga Inai Machi
Oshiete! Galko-chan
Gate
Hai to Gensou no Grimgar
Schwarzesmarken
Ajin
Dagashi Kashi
Ooyasan wa Shishunki!
A mostani szezonra azt mondani, hogy jobb... még az is túlzás ha túlzásnak mondom....
Ez van egy jobb után jön egy gyengébb.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az Overlord kicsit másképp
Vigyáz! Spoiler veszély!
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2015.12.06. 15:02:55
Azért kicsit fura ezekbe a kommunista lakótelep világba képzelni az anime karaktereket😄(simán mondhattam volna kelet-Magyarországot is:S)
Veszett jók egyébként😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hát ez a Gangsta egyre jobb!
Boldog szülinapot!
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.11.26. 19:20:23
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megmondom az igazat en azt hittem, hogy ez a 3 resz van ossz-vissz. Ezert kezdtem el meglesni az egeszet most. Ruhellek eveket varni egy uj reszre. Sot meg 1 hetet se szeretek varni uj reszekre. Ezert nem szoktam on going sorozatot nezni.
5UE4WCJ9KNJ
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De elfogadom a véleményed, viszont ha már kettőt megnéztél, ne mondj le a maradék kettőről. 😊
@
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2015.11.21. 01:44:25
Meg eleve a BD kiadás is csak egy upscale a veszteségmentesnek _látszó_ forrásból.
A hármat nem akarom elkönyvelni, hogy SZAR. Kivárom mit hoznak ki negyedikre. Biztosan van valami nagy terv A Mester fejében. 😄 Nem hiszem hogy csak simán tolt egy George Lucast. 😊
@
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.19. 12:04:59
@
Habár nincs szó róla, hogy folytatás v sem, de sokan remakeről beszélnek....
WWFSMD?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)