72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Fene tudja, ő csak jót akar. :) (Bár a "moguro" valami olyasmit jelent, hogy "sötétség".) -
Moguro biztos nem maga az ördög... -
Warau Salesman New: Világunkban sokan vannak, akik teszik a mindennapi dolgaikat, de úgy érzik, soha nem érhetik el az álmaikat, a vágyaik nem teljesülnek be. Az ő sorsukat változtatja meg a titokzatos nevető üzletember, Moguro, aki látszólag mindenütt ott van és mindenkiről tud mindent, még a legtitkosabb gondolataikat is. Bár jobb, teljesebb életet ad nekik, mindennek ára van, és hiába is próbálják kijátszani a szabályokat, Moguro elől nincs kibúvó. És miután még szánalmasabbá tette az életüket, máris új áldozatok után néz...
Egy '60-as évekbeli manga, aminek egyszer volt már anime feldolgozása, de ez nem annak a folytatása, hanem új sorozat. Elég... fura és semmiképpen sem illik a trendi sorozatok közé. Elsőre nem is tudom, jó-e, vagy sem, inkább az előbbi felé billen egyelőre. -
Sekai no Yami Zukan: A '60-as, '70-es évek pulp horror/sci-fi stílusára hajazó rövid sztorik állóképes grafikákkal elmesélve. Az első részben nem volt semmi különös, vagy félelmetes, pár részt még adok neki. -
Néztem is, hogy milyen hosszú 20 perc már ez... :D Nem volt rossz, de a csajon meg az öregen kívül nem sok érdekes van... -
Alice to Zouroku: Egy viharos éjszakán egy kislány megszökik a szigorúan titkos kormányzati kísérleti laborból és bár rögtön a nyomába erednek, sikerül kicsúsznia az üldőzők markából. A nagyváros viszont teljesen ismeretlen a számára, hiába rendelkezik különleges képességekkel, a hétköznapi dolgokban nem járatos. A véletlen összehozza őt egy kissé mogorva és makacs, de alapvetően jószívű öregemberrel, akinek különleges foglalkozása van...
Eleinte kissé ásítoztam rajta, nem sok extra látszott benne (titkos labor, pszionikus képességekkel rendelkező gyerekek, üldözés), de a végére azért valamennyire érdekessé vált és nincs túl komolyra véve sem. Az első rész duplahosszú. -
fan service mindig jöhet... :D -
DanMachi OVA: Bell, Hestia, és a többiek visszafelé tartanak a 18. szinten történt események után, amikor véletlenül egy eddig feltérképezetlen járatot találnak, ami egy hőforráshoz vezeti őket. A viszontagságok után jól esik egy nyugodt, forró fürdő...
Igen, a szokásos fürdőruhás-tengerpartos fanservice rész, ami általában elmaradhatatlan az ilyesfajta sorozatokból. Két hét múlva jön majd az új sorozat (bár az inkább az első évad lesz újra Wallenstein szemszögéből), addig egynek jó volt.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.01. 23:13:53 -
Boku no Hero Academia S2: Ez is pont ott folytatódik, ahol abbamaradt. Letartóztattak egy csomó mook gonoszt, de a két főkolompos meglépett és nincs róluk semmi információ. Közben az UA a történtek ellenére is megrendezi a sportfesztiválját, ami - mivel a Föld lakosságának négyötöde szuperhős - már teljesen átvette az olimpia szerepét. A hallgatók itt mutatják meg magukat először igazán a profi szuperhős ügynökségeknek, ezért mindenki nagyon készül az eseményre.... és persze várható, hogy a gonoszok sem fogják elmulasztani a lehetőséget a visszavágásra. -
Annyira közepes, hogy ennél közepesebb akármi még soha nem készült... -
Gin no Guardian: Egy lányakadémia hírhedt arról, hogy valami régi temetőre épült és még mindig találni bedőlt sírhalmokat mindenfelé. Bár a bent tanulók inkább csak rémmeséket hallanak az egyébként teljesen békés helyről, egyvalaki pontosan tudja, hogy ez a béke hősünknek köszönhető, aki immár majd' egy éve harcol minden éjjel a túlvilágon az élőholtak végtelen seregei ellen.
Félhosszú epizódokból álló sorozat. A macska jópofa, de egyébként közepesnek tűnik egyelőre. -
Shingeki no Kyojin 2x01: Kb. ott folytatódik, ahol abbamaradt, bár az előző évad végére máshogy emlékszem (vagy átugrottak pár fejezetet az elején az összefoglalóval). -
Végére ért a Sousei no Onmyouji (Twin Star Exorcists) link 50 részes. sima HD, magyar feliratos (az indán lehet olyat, hogy ha megnéztél egy részt, nem kell keresgélni a következőt hanem URL-ben átírod pl: az 1-es 2-re enter és ha egyeznek a nevek akkor már tölti is be)
-
ha akarták volna folytatni mással, már megtették volna szerintem... -
Prof William #68831 Nyugodjon békében. Akkor a mangát most mát biztos hogy nem fogja tovább írni. Pedig már régóta reménykedtem benne hogy egyszer majd visszatér arról fránya Hiatusról.
Bár mivel a rajzoló más ( a tesója ha jól tudom) akkor talán más íróval folytatódhat a sztori. -
Satou Daisuke, a High School of the Dead írója 52 évesen ischaemiás szívbetegségben meghalt. Welp HSOTD S2... -
No Game No Life Zero
-
Nirz #68828 Youjo Senki az egyetlen amit még nem droppoltam a szezonban ( bár az eleje alapján többet reméltem ahhoz képest mostanáig full plot armor volt)
Viszont az ACCA 13-ról még nem hallottam checkolom. -
Youjo Senki és ACCA 13, szerintem. -
nem -
Nirz #68825 100%? -
nincs -
Nirz #68823 van vmi jó anime ebben a szezonban?(darkosabb, anyone can die, battle royale, etc)
Vagy csak hárem trash és plot armoros shounen galléria? -
Kuromukuro link -
A sorozatot még nem ismerem - 1. évad első 3 részét néztem meg, utána a CGI mellett döntöttem.
De, hivatalos is írják, hogy az Osaka Arc került feldolgozásra a filmmel.
Vizuálisan maga a tökély. A cici animációs is jók :)
Ahogy másik topikban írtam:
"[2016] - (imdb) - "Gantz:0" / (-nincs-) - 8/10
(2017.03.13) (95 perc, japán) - Animation, Drama, Fantasy, 3D CGI
Történetünk szerint egy misztikus fekete gömb (GANTZ) jelenik meg a Földön, ami egy rendkívül brutális játékot vezet le - a haláluk után feltámasztott emberi alanyok különleges felszerelést, fegyverzetet kapnak, hogy megküzdjenek a hétköznapi emberek által nem, vagy nehezen megpillantható nem-evilági lényekkel, még hozzá a Gantz által adott záros határidőn belül... ha nem sikerül ugyanis, akkor a versenyzők végleg meghalnak...
De, ha sikerül, és esetleg az adott csapat egyes tagja(i) sikerrel járnak a Főellenfél kinyírását illetően, akkor a végső pont elszámolásnál a bűvös 100 pontot is megkaphatják... amivel 3 választási lehetőséget kap a szerencsés... (direkt nem írom le ezeket)
//A manga/anime archetípusok tetten érhetőek, de nem adagolják túl azokat.
Nem szükséges az anime / manga sorozat ismerete hozzá - a film kellően elmagyaráz mindent az elején.
A render grafika bámulatos (a sötétben kapott film grain ellenére is), a cici fizika fincsi, az arcok is kellően kifejezőek, a szájszinkron pontos, az akciók jók.
Személy szerint simán megnéznék ebből így, ebben a formában akár egy komplett sorozatot - ha záros határidőn belül, kiszámíthatóan követnék egymást az "epizódok"." -
Jó a sztorija? Vizuálisan milyen lett? A sorozatot ismerem, azt tetszett. -
Gantz:O
nagyon zsir lett. ma is vegigneztem szinte az egeszet. -
31-32. rész nem volt rossz (Memory Loss arc volt) ahhoz képest, hogy elvileg ez volt az első komolyabb arc nem volt nagy cucc.. de a 33. részen szakadtam .D:D:D Nagyon beteg volt Gin, ahogy szopatta az asztalos srácokat XD -
Tegnap megnéztem a Kimi no Na wa-t.
A végétől eltekintve remek volt.
A végén végig azt sugallta a film, hogy itt aztán végképp nem fognak feloldani semmit és mindeközben mint a rétes tészta úgy nyúlt az egész.
Aztán végül csak belefért a játékidőbe egy icurka-picurka jelenet ami feloldotta a két főszereplő kapcsolatát, de akkora csalódás volt nekem a vége így is.
-
ha eddig bejött, akkor utána is azért tetszeni fog. Vannak benne jó dolgok. -
Rengeteg ismétlődés lesz benne... sajnos...
Számomra, egy idő után már nem tudott maradéktalanul szórakoztató lenni a sorozat [összes]. -
Üdv!
Elkezdtem a Gintamat most tartok a 18. résznél.. eddig olyan 7/10
Az igaz, hogy a 25. résztől még ennél is jobb lesz ? -
A film grain engem is zavart - de az éjszaka sötétjében ez néhol hozzá is tett. Belső és erős fényes jeleneteknél meg nem volt észlelhető / vagy nem is volt.
Én is néznék ebből így, ebben a formában akár egy komplett sorozatot - ha záros határidőn belül, kiszámíthatóan követnék egymást az "epizódok". -
Nekem is bejött, ilyen formában sok más animét is szívesen látnék, tényleg faszán néz ki a fránya film grain ellenére is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az Osaka Arc-ot. Mangában nemtom melyik... -
Prof William #68810 Ha jól tudom csak egy küldetésről szól az egész film Melyik küldetést viszik? A mangában kb hányas fejezet? -
Beszarááás... -
Nekem meg bejött a GantZ: 0.
A jelenleg általam elérhető legjobb minőségben [720, 5.3 GB] néztem.
- grafó odabasz
- történet sokkal jobb, mint ahogy a sorozat indított [úgy gondoltam, "gyorsan" megnézem a 2 évadot, de az első évad 3 része bőven elég volt, hogy inkább a CGI mellett döntsek]. -

-