Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, nekem nem is tetszik, hogy majdnem minden "kategóriánál" csak 1 cím van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
láttam már. ezt meglátja egy olyan aki még nem látott animét és futva menekül.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Renjike
Anime ajánló. Másik fórumon linkelte egy srác, elég sok munka lehet benne, de szerintem jó lett.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
karaktertípust nem tudom, de ezt a csukott szemes stílust "róka arcnak" szokták tudtommal hívni

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EyesAlwaysShut tv tropes nem segít
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.12.10. 21:00:34

@

LasDen
Your name - új Makoto Shinkai film jövőre. Talán végre tud valami érdekes sztorit is írni a látványorgia mellé.....

LeWyTy
Butakérdés:
Mi a megnevezése annak a karakter/személyiség típusnak akinek mindig csukva a szeme, lusta, lassú, vicces, de mégis mindig ő a leg menőbb. pl. (Non Non Biyori - Kazuho Miyauchi) vagy (Maji de watashi ni Koi Shinasai - Tatsuko Itagaki)
Bocs hogy hülyeséget kérdeztem<#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.10. 16:31:10

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tegnap a Vampire Hunter D ment a AMC-n. Jó volt újra felidézni de elég sötét volt a kép és a BR minőségtől is nagyon messze ált a minőség...
CSOCSO
ez a jelenet...nem birom kikapcsolni
DasIsFuck
Grimgar az várós, remélem nem csalódok benne😄

Más:
Most, hogy megint kicsit ráfeküdtem a MTG-re úgy gondoltam ledarálom a yugioh-t az elejétől a végéig....
Japánul még úgysem láttam az első részeket sem...
Hát nem biztos,hogy tudom mire vállalkoztam😄
Múltkor olyan roham jött rám, hogy akkor folytassuk a fairy tail-t csak még időbe kapcsoltam, hogy nincs értelme😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
Én találtam pár legalább 1 rész esélyes címet:

Boku dake ga Inai Machi
Oshiete! Galko-chan
Gate
Hai to Gensou no Grimgar
Schwarzesmarken
Ajin
Dagashi Kashi
Ooyasan wa Shishunki!

A mostani szezonra azt mondani, hogy jobb... még az is túlzás ha túlzásnak mondom....

xblades
Hát nekem ebből talán ha egy ami érdekel, így előre és egy-két Ova.
Ez van egy jobb után jön egy gyengébb.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Renjike
GATE <#finom>

LeWyTy
Köszi

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen

armageddon666
Kyoukai no Kanata

@

LeWyTy

Rafanir
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.

Az Overlord kicsit másképp

Vigyáz! Spoiler veszély!
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2015.12.06. 15:02:55
efti
Koszonom szepen a koszonteseket!

WWFSMD?

LeWyTy
Azért vannak nagyon beteg képek is köztük. 4chan.pls<#banplz> De szinte mind orosz... nagyon benne vannak.

DasIsFuck
<#eljen>

Azért kicsit fura ezekbe a kommunista lakótelep világba képzelni az anime karaktereket😄(simán mondhattam volna kelet-Magyarországot is:S)

Veszett jók egyébként😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Boldogat!

Hát ez a Gangsta egyre jobb!

Boldog Születésnapot!
Renjike
Boldog Szülinapot. 😊

RelakS

Boldog szülinapot!

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.11.26. 19:20:23

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
Boldogat <#taps> és szép ajándékot <#vigyor2>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot efti! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
HBD Efti

efti
Tenyleg tok jok!

WWFSMD?

LeWyTy
Ezek de jók. (All in Москве) <#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Hú, ezek murva jók!

LasDen

CSOCSO
itt van masik 3 pass krancsirollra
QN4TGPDFM5S
N4PQBE6R4CP
EFZWKZ3Q8YE
CSOCSO
Tobb rinya vegulis nem kell Shinjitol de a badd ass jelenetek kihagyasa avagy atirasa annyira nem jon be 😞
Megmondom az igazat en azt hittem, hogy ez a 3 resz van ossz-vissz. Ezert kezdtem el meglesni az egeszet most. Ruhellek eveket varni egy uj reszre. Sot meg 1 hetet se szeretek varni uj reszekre. Ezert nem szoktam on going sorozatot nezni.
shaddam
Crunchyroll guest pass akit érdekel
5UE4WCJ9KNJ

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LasDen
az első két rész kiváló volt, míg a 3. már kevésbé. De úgy érzem a 4. soha nem fog elkészülni.....😄

armageddon666
A lerövidített műsoridőbe nem férhet bele minden. A több bad ass jelenet még több Shinji-rinya rovására lehetett volna, illetve ha Shinji jobban szenved, akkor kevesebb látványos akció marad benn. Én úgy éreztem hogy nagyon jó arányt találtak el a kettő között.

De elfogadom a véleményed, viszont ha már kettőt megnéztél, ne mondj le a maradék kettőről. 😊

@

CSOCSO
Shinji szenvedese nem olyan mely mint a sorozatban. Ezenkivul egy csomo bad ass jelenet ki lett hagyva. Pl mikor a hatalmas raketat ralottek az angyalra. az kezzel megfogta es a raketa megroggyant. Avagy a masodik (2.22) reszben mikor shinji harcolt az egyik angyallal. Letepte az eva1 karjat amire az csak ujranott a semmibol. Az eredeti verzioban az angyal a szalag kezeivel bele akart vagni az Eva 1 be. Eva1 kitartotta a kezet es belekapaszkodott a szalagba. Oda huzta magahoz erobol az angyalt es kb megfejelte. Majd elrugta magatol es leszakitotta az angyal kezet amit odatett a sajat keze helyere es atalakult a kez, hogy hasznalhassa. Sokkal faszabb jelenet.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2015.11.21. 01:44:25
LasDen

RelakS
Még a legelején voltak furcsaságok, pl a rakétából kijövő füst mintha valami szalag lenne, össze-vissza zoomolgat a kamera, egyszer Tessáról van egy közeli, ami átmegy olyan távoliba, hogy látszik az egész híd, de a legelején Tessán olyan vastagok a vonalak, mintha fatörzzsel rajzolták volna...
Meg eleve a BD kiadás is csak egy upscale a veszteségmentesnek _látszó_ forrásból.

armageddon666
Mi nem tetszik benne? Az első még eléggé egyezik a sorozattal, csak gyönyörűen néz ki (bár az eredeti sorozat szerintem még ma is megállja a helyét, nagyon igényes), a második már eltér, de nagyon jó néznivaló. Szerintem azt láttam a legtöbbször.

A hármat nem akarom elkönyvelni, hogy SZAR. Kivárom mit hoznak ki negyedikre. Biztosan van valami nagy terv A Mester fejében. 😄 Nem hiszem hogy csak simán tolt egy George Lucast. 😊

@

CSOCSO
elkezdtem nezni az uj Evangelion filmeket (1.11,2.22,3.33) de szerintem igy a 3.33 mar meg se nezem. Inkabb ujra lesem az egesz eredeti sorozatot. Bar a grafika , szinek kicsit kopottak de az egesz sokkal durvabb/faszabb mint az uj.
LasDen
Ezt is megértük. On-holdra raktam Gintamát...😮 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.19. 12:04:59

armageddon666
Mire gondolsz konkrétan? Nem rég néztem újra, és emlékeimben szebben élt, de azért még így is tetszett. 😊

@

RelakS
Emlékeim szerint az első sorozatban volt 1-2 béna megvalósítás, szóval jöhet egy remake is 😊

LasDen
New Full Metal Panic anime to be animated by Studio Bones and directed by Tomoki Kyoda (Eureka Seven)

Habár nincs szó róla, hogy folytatás v sem, de sokan remakeről beszélnek....

efti
En 3 vagy 4 resz utan dobtam. Pont az vele a bajom hogy igazabol nem felnott sztori. Valahogy ez a nagyotmondos stilus engem taszit. Leginkabb a Baccanohoz tudnam hasonlitani es az se jott be.

WWFSMD?

Mondo-ban olvastam a Gangsta-től. 4 resz utan bejön, végignézem, tetszik a felnott sztori, legutobb talan csak a Monster volt ennyire jo. OK, az piszok jo volt 😊

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Animedancsópéter-san e vagy?

Rafanir
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.

A Tokyo Ghoul kicsit másképp.

Vigyáz spoiler veszély!