72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Ismét egy "leállás" :(
    Én is remélem hogy a nyaa vagy utóda hamarosan elérhető lesz, nem regisztrációs vagy rang formában.
  • IMYke2.0.0.0
    "Nem kell mindig kínai mesét nézni. :) Menjél ki focizni a grundra, és nézz igazi tökös amerikai Michael Bay akciófilmeket mint többi normális ember! :)"
    https://sg.hu/forum/tema/1009326176 ---
  • Prof William
    Nem kell mindig kínai mesét nézni. :) Menjél ki focizni a grundra, és nézz igazi tökös amerikai Michael Bay akciófilmeket mint többi normális ember! :)
  • Count Adyn
    HS magnet linkeivel semmi változást nem érzek eddig, aztan majd csak lesz valami :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Nyaa halálával gyakorlatilag ellehetetlenül az anime-beszerzés számomra.
    Nem sok kedvem van ugyanis más, esetlegesen regisztrációhoz / pontokhoz stb. kötött torrentoldalhoz.
    A Tosho még csak csak.
    Meg a scene release site-ok.
  • CalebJoe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Régen töltögettem az animetorrents-ről és úgy látszik működik, csak ez a rank rendszer szopóka.
  • PetruZ
    Ja, ja, az új magnet-eket már kezdik átlinkelni más, open tracker-ekre.

Jelen állapotában a nyaa biztosan megszűnt, nem fog újraéledni. Ennek köze lehet ahhoz is, hogy a napokban elmeszeltek egy svéd streaming oldalt és a tulajdonost börtön fenyegeti (mondjuk ott nagyban ment a biznisz, ahogy a TF-en írták).
  • LasDen #68940
    tosho trackerekkel eléggé össze volt kötve nyaval, nem csoda ha valami nem megy...
  • Count Adyn
  • PetruZ
    A tosho mégiscsak működik az info domain-en, de gyakran esik-kel, és persze nincsenek források sem, a magnet-eket lehet próbálgatni, van, amelyik már/még megy...
  • PetruZ
    Igen, most olvastam én is, de herkz a twitterén szemétnek titulálta az egészet :), szóval a fene tudja. Mindenesetre a domain-ek megszűntek, ez biztos. Szóval úgy tűnik, nem takedown volt, hanem költöznek megint (?).
  • LasDen #68936
    Itt lehet követni a fejleményeket... so-so
  • LasDen #68935
    baka délelőtt még rendesen működött...
  • PetruZ
    A baka azt írja, maintenance/server upgrade van náluk 1-2 napig, de ki tudja, lehet, csak elővigyázatosságból állították le.
  • IMYke2.0.0.0
    A macskák se állnak már.
  • IMYke2.0.0.0
    Aztaqélet!
  • PetruZ
    Leállt az összes nagyobb anime torrent oldal (a "macskák", a "Tokió", a "dex", és a "baka" biztosan, és a tőlük függő csoportok oldalai (pl. komcsik) is eldőltek). Állítólag nem sima szerverhibák vannak, hanem komplett domain törlések... A HS próbálja menteni a menthetőt, ők még állnak, de egyelőre csak magnet/xdcc linkekkel működnek.
  • LasDen #68930
    Code Geass Lelouch of the Resurrection előzetes
  • IMYke2.0.0.0
    Hú de fos zene...
  • PetruZ
    Szeptember végén jön az Ajin film (kivételesen nem néz ki rosszul).
  • LasDen #68927
    thx, most éppen nem aktuális...
  • PetruZ
    "Élet"nagyságú bikinis Lala Deviluke szobor vehető most, potom 25 ezer dollárért. :) (Sajnos japán lakosnak kell lenni hozzá és egy sorsoláson is nyerni kell.)
  • Nirz
    Az előző is gyenge volt
  • DasIsFuck
    Én ebből a szezonból 5 animét nézek és meglepő módon egyikkel sincs komoly problémám.

Előző szezonból nem néztem ennyit és a Youjo Senki-n kívül nem is volt ami úgy igazán nyomott hagyna bennem, egyedül a Demi-chant bírtam még úgy igazán.

A mostaniakból nálam a Re:Creators az amiből a legtöbbet ki lehetne hozni és grafikában is az tetszik a legjobban.
    Ezen kívül a többi nálam egynek elmegy(Tsugumono,Busou,Akashic records,Zero)
  • PetruZ
    Lehet, hogy a türelmem sem a régi már, és lehet, most többet kaszáltam, mint szoktam, talán ezért érzem úgy, hogy gyenge a szezon. Ami igazán tetszett eddig, az a Berserk (de az folytatás), és a Kado (a szezonban ez a legjobb most, szerintem), és valóban, a többi se rossz (elvégre maradtak és vannak köztük jobbak is), de pl. az előző szezonban azért volt Youjo Senki, Gabriel, Demi-chan, Kobayashi, Konosuba 2, ACCA, plusz még a Yuyushiki OVA is, de pl. az Urara, vagy a Minami Kamakura se voltak rosszak. Szóval a mostani maradék felhozatal, még ha nézem is tovább őket, többségében nem nagyon ér fel ezekkel a címekkel, szerintem.
  • LasDen #68922
    nemtom, nekem elég szolidnak tűnik a szezon. Zoroku tényleg meh, de van azért érdekes is. Granblue, Recreators, Akashic records, Shuumatsu, Zero és még a szezon fő ecchi sorozata a Sin is nézhető :D
  • PetruZ
    A 2-3. részek mennek már (van még egy-kettő, aminek még nem láttam az első részét) és összességében eddig elég gyengének mondanám a szezont. Ezeket kaszáltam eddig különféle okokból: Alice to Zouroku (az ígéretes első rész után döbbenetes mekkora visszaesést produkált a 2-3. rész, minőségben és történetben is), Tsugumomo (unalmas és zavaros), Sekai no Yami Zukan (ezt nem is értem, hogy kaphatott zöld lámpát), Warau Salesman New (idegesítően unalmas), Frame Arms Girl (szimplán f*s), Sagrada Reset (semmitmondó), Clockwork Planet (nézhető, átlagos clockpunk lett volna, ha kihagyják az ecchit), Fukumenkei Noise (mindenki annyira depis, hogy az már fáj).
  • LasDen #68920
    hát live action idol nem biztos hogy érdekel :D Meg nincsenek kicsit kevesen? És mi ez a dal? Vocaloid számnak elment volna, de így elég szar. Ennyire nem tudnak énekelni a csajok vagy mi? :D
  • PetruZ
    [email protected] tévésorozat
  • xblades
    Érdekelne szerintetek, hogy az alábbi listába kerülhet-e még anime a felsorolásba, ha a lényeg a beteljesülő hárem tagok szerint van. Vagyis nem a végső pár jelöltek hanem a valódi hárem tagok alapján?

Lista

Köszi
  • PetruZ
    Nem annyira, ugyanis ez is eredeti, és ahogy olvasom a szinopszist, továbbviszi a történetet. Ugyanaz írta, önálló spinoff-sorozat, már 8 könyve van ennek is (az alapsztorinak 11) és nagyjából felváltva jelennek meg, szóval regényben meg tud állni a lábán. Meglátjuk, az anime meddig jut. :)
  • LasDen #68916
    meh, attól még olcsó húzás...
  • PetruZ
    Nem mondanám, hogy ugyanaz. Ainz a főszereplő, őt azért az 1. évadban nem sokat láttuk. És a történet is más, más istenségek szerepelnek benne.
  • LasDen #68914
    Elég lehangoló, hogy 2. évad helyett csak egy 1,5. évadra futja. Ugyanazt újra elmesélni, kurva izgalmas.... így már lehet megse nézem
  • PetruZ
    Jön majd a második évad valamikor. Gyak. a sorozat óta olvasom és követem a mangát is, már jócskán előrébb jár és többet megtudunk a karakterekről is. És volt a sorozat vége felé egy egyrészes OVA Road to Hero címmel is, ami Saitama sztorijának kezdeti idejéről szól. Mindenesetre nálam az első évad egyike annak a három sorozatnak, amire 10 pontot adtam. :)
    Ha az eredeti író egy hasonló agymenése érdekel, akkor ajánlom még a Mob Psycho 100-et is.
  • PetruZ
    Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatte Iru Darouka Gaiden: Sword Oratoria: Ahogy már említve volt korábban, ez gyakorlatilag az eredeti történet "ellentétes" oldala, azaz miközben Bell kalandjai elkezdődnek, ez a sorozat Ainz Wallensteinről és társairól szól, sok, már ismerős karakterrel és párhuzamos eseményekkel, valamint az eredeti háttérsztori egy másik oldalával. (Én olvastam az első könyvet, amiből az eredeti sorozat készült és bár voltak kihagyott részek, ez a történet új, nem rémlik, hogy pl. egyáltalán Uranus meg lett volna említve.)
  • CSOCSO
    One Punch Man

Ez nagyon tetszett! Nehezen ultem neki mert par dolog a DBZ re emlekeztet ( ne kerdezzetek de valamiert ruhellem az egesz DBZ vilagot. Meg a rajz technikatol is hanyingerem van)
    Szerencsere poenosra volt veve az egesz ezert szerencsere el tudtam nezni a DBZ dolgokat.
    Tetszett. Poen volt. Sajna csak 12 resz es kb egyik karaktert sem ismerjuk meg. Mindenkit epphogy bemutatnak es ennyi.
    Mindenkinek ajanlom.
  • Prof William
    Ezt már láttam régebben is de még mindig szakadok. :) Zseniálisan van összevágva. :)
  • LasDen #68909
    F/Z szerintem megéri. Meg az új FSN-t is dicsérik valakik... Meg aztán ha megnézed FSN-t (meg Tsukihime), lehet nézni Carnival Phantasm-t, ami good shit... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi. Egyetlen Fate-címűt sem láttam még :)