Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Egy másik helyen jót meséltek róla, szóval biztos érdemes lehet a megnézésetekre 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Aranyos, bár néha elég gyakran huzatos fejû csajok.
Nem teljesen százas tancinéni.
Állat zenék a hozzá kijött CD-ken.
Nálam egyelõre 10/10
Mio rulz ^^
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
---
K-ON!-t nézi valaki? 😄 Az új Harry Potter? izé...Haruhi? 😄 legalább akkora a hype körülötte... meg ennek is marha jó az endingje x)
@
@
Elég szemét módon kavarnak benne <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
NAGY spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddig bírtam könnyek nélkül
És mikor végre megnyugodtam
Talán itt tudatosult, hogy tényleg vége... Nagisa meghalt...
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az elsõ évad a felszínen egy átlagos háremanime, ám a szereplõk sokkal kidolgozottabbak szerintem (még ha nem is mind eredeti)... Eléggé bejött...
Most a második évadot nézem, és azt kell mondjam, ég és föld... Nem nagyon láttam még romantikus animéket, de szerintem ennek nincs párja... Tipikus hárem kezdet, végül a csávó összejön egy csajjal, és ennyi... általában... az After Story az innen kezdõdik 😊 Azt gondolná az ember hogy miután összejöttek már semmi izgalom, hát nem... legalábbis itt nem... Javaslom mindenkinek megnézésre... most tartok a felénél, és nagyon jó. Vannak benne könnyedebb részek, drámaibb részek, érzelmesebb részek 😊 szal nagyon jó 😊 Oh, és karakterfejlõdés 😊
@
Látom nagyon megmaradt benned a "Pipiru piru piru pipiru piii".
Hogy nekiesik a csaj.. 😄
Persze nem volt rossz.
Nekem a Tenpouibun Ayakashiayashi jobban bejott, bar alul szoktak altalaban ertekelni, talan mert nem a megszokott rajzolasi technikat hasznaltak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tuti egy anime ennek ellenere annyi szent.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert olyanból van kismillió (sokan valószinüleg együtt sikítják, hogy Elfen Lied, vagy, hogy Gantz 😊)..
Ha azt mondod Ninja Scroll elsõ ami eszembejut a Basilisk.
Meg mondjuk abszolút véres és szamurájkodós a Shigurui pl.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valamint nem rossz a Samurai 7 es az Afro Samurai sem.
Ha teljes mozira vagysz, akkor ajanlani tudom a Sword of the Stranger-t (Mukoh Hadan) az is egy nagyszeru alkotas.
Bleach eleje szerintem nem rossz, de egy ido utan elkezdett ellaposodni ez talan a 150. resz kornyeketol ereztem.
Mondjuk az ilyen hosszu sorozatoknal ez elofordul, mint peldaul a Narutoban is voltak ilyen reszek, de ezt kell szeretni. Amugy valamivel gyengebb szerintem a Narutonal, de nem olyan veszesen.
+18-as filmeket tema szerint most biztosan nem tudnek mondani, de az biztos hogy az altalam ismertek kozott erdemes megnezni a Black Lagoon-t, a Wolf`s Rain-t, Death Note-t.
Ezek egytol egyig kivalo alkotasok vagy nevezhetnem oket mestermuveknek.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A csávó miért a "fedõcégén" keresztül pénzeli a gõzöst, ahol a finanszírozási lehetõségek korlátozottak, lévén képtelenség átutalni, készpénzben perkálni, miért nem egyszerûen magánszemélyként üzemelteti?
Tuti jó oka van, de érdekes lenne tudni.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pipiru piru piru pipiru piii
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- olyan lejátszóprogramot (pl.: BSPlayer) használsz, amit támogatja hogy külön megnyitod a feliratfájlt és beteszed
- átnevezed a felirat fájlt UGYANARRA mint ami a videó file neve:
pl: "Naruto_01.avi" és "Naruto_01.srt" és akkor magától betölti bármelyik lejátszó program, még az asztali dvd lejátszó is, ha kompatibilis az ilyennel.
(*.srt az egy hasraütés szerûen megemlített feliratfájl, amúgy van sokféle)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Mától hívhatjátok KÁNÁMÉNAK lányotok.
Naruto tipikusan fent van a legtöbb torrent oldalon.
Magyar felirat pedig rajongói oldalon van: http://www.naruto-kun.hu/news.php
sõt, itt csomó minden van, érdemes kalandozgatni. ^^
(lehet hogy akár maga az anime is valahogy elérhetõ itt)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Esetleg ha nem zavarnak a direkt szembetûnõen nagyra rajzolt mellek akkor ajánlom a Karin-t.
A Hell Girl is jó, habár nem láttam de sok jó véleményt hallottam róla. Nekem az a stílusú rajzolás nem-nagyon jön be.
Death Note
Elfen Lied
Samurai Champloo
Full Metal Panic
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic TST! (+OVA)
Chobits
DearS
Lamune
Lovely Complex
Code Geass
Bár most felkeltette az érdeklõdésmet a hell girl amit el is kezdtem szedni. Remélem jó lesz. Szedjem akkor az exel sagat is?
Kb 3 hónapja videoplayer.hu-n elkezdtem nézni a death note-ot, miútán végig néztem, esszembe jutott hogy dragon ball-on nöttem fel,és annak is megkéne nézni az összes részét , kb néztem 100-120 részt onnan ahonnan a tv-be abbahagyták, azok a videok mentek rendesen, útána a többi videó nem müködött rendesen, (van az "csik" ami jelöli hogy eddig mennyit töltött le, és tölti egy darabig rendesen, útána meg a csik a végére ugrik, és ugy látszik mintha betöltötte volna az egész videot, de csak adig lehet nézni a videot amig "rendesen, lassan töltötte", útána a videó elölröl kezdödik, letöltöttem a legfiresbb flash playert, és google valami olyasmit ir hogy törölni kéne a memoria cache-t, ezt megcsináltam, 10-12 részt megtudtam rendesen nézni, útána megint jön ez a hiba, és csinálhatok akármit nem lesz jobb. Elöre is köszi!
Valaki ajánljon légyszives egy kedves kis vicces animét aminek a vége kiakasztja az embert de aztán mégiscsak happyend pl. mint a lamune.
Ogm-bõl felirat kiszedése
Milyen program kell hozzá?
- VirtualDub MOD
Ha az ogm file-unkból ki szeretnénk szedni mondjuk az angol feliratot például azzal a szándékkal, hogy lefordítsuk magyarra csatlakozva fordító csapatunkhoz J, akkor a következõ a teendõ:
- Természetesen megnyitjuk a VirtualDubMod programot
- File => Open video file => betöltjük az ogm filet
- Streams => Stream list => bejön az Available streams ablak
- A legalsó általában a feliratsáv, de oda is van írva, hogy Ogg Media File text stream 1 (2,3, stb)
- Rákattintok => sötétebb lesz
- És "Demux" => megadom hova mentse, és már meg is van az idõzített feliratunk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(