Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
nem 😄 "K-ON! az új Haruhi?" akart lenni, mert legalább akkor a a hype körötte 😄 "Az új Harry Potter" csak azért volt, mert SGn volt valami hülye hír xD hogy "<nemtommilyenfilm> - az új Harry Potter?", aztán semmi köze nem volt a Harry Potterhez 😄

@

Harry Potter izé: Zero no Tsukaiaakármicsoda (tsukaima)?

Egy másik helyen jót meséltek róla, szóval biztos érdemes lehet a megnézésetekre 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
Belelestem youtubeon, tenyleg aranyos 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bandi 18
Elvileg még 2 rész van belõle hátra.

armageddon666
fasza 😊 és hol tart? vagyis inkább mikor lesz vége? mert nyár van és sztem gyorsan ledarálom ha kis könnyed anime 😄 Clannad az még húzódik 😊 19-es rész akár finálénak is elment volna 😄

@

RelakSfromhome
K-On!
Aranyos, bár néha elég gyakran huzatos fejû csajok.
Nem teljesen százas tancinéni.
Állat zenék a hozzá kijött CD-ken.

Nálam egyelõre 10/10

Mio rulz ^^

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bandi 18
Én nézem a K-ON!-t 😄 nagyon állat 😄

armageddon666
Majd ha kijött mind ^^
---
K-ON!-t nézi valaki? 😄 Az új Harry Potter? izé...Haruhi? 😄 legalább akkora a hype körülötte... meg ennek is marha jó az endingje x)

@

armageddon666
😊 Before "After Story" nézni kell a rendeset is 😊 Movie felejtõs mert elspoilerezi After Storyt. Meg van még 2 ova vagy mi, ahol másik lányra fektetik a hangsúlyt. Azokat még nem láttam.

@

Nem olvastam el, de a hozzászólásaid meggyõzõek voltak hogy megnézzem ezt. Gondolom sokan lettek így hirtelen. Vagy nem? 😊

RelakS
Higurashit nézi valaki? Márhogy a Rei sorozatot.
Elég szemét módon kavarnak benne <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
ez kész 😊 19. részen is könnyeztem 😄 nagyon szép az egész, nagyon megható... mestermû 😊

@

Nekem a Gundam 00 második évad 11. része után kellessz várnom határozatlan ideig, még 8 rész és ott leszek :@ Plusz még ott van a Toradora is...

LeventeV
kosz

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Sajnos még nincs tovább magyar felirat, szerintem egyhamar nem is lesz... Uraharashop csinálja amúgy, kérdezz rá mikorra várható.

armageddon666
nám... ingliss

@

LeventeV
magyar felirattal nezed? ha igen akkor a 14. resztol honnan szereztel?

armageddon666
Clannad ~After Story~

NAGY spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
18. rész

Eddig bírtam könnyek nélkül
És mikor végre megnyugodtam

Talán itt tudatosult, hogy tényleg vége... Nagisa meghalt...

@

LeventeV
en most nezem a code geass-t. hat azt kell mondjam hogy k*rvajo. mar nem is tudom mikor volt olyan hogy egymas utan 8 reszt megtudtam nezni ugyanabbol a sorozatbol. habar szerintem innen mar mindenki latta, csak ajanlani tudom. aki meg nem latta nezze meg, aki meg mar latta az nosztalgiazzon picit<#idiota>

Kösz a válaszokat! Majd teszek 1 próbát a Shigurui-val, talán a Bleach-el is... Majd meglátjuk, melyikbe "ruházok be" hosszú távon.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Timbo
majd szólj ha végignézted 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
Clannad ~After Story~

Az elsõ évad a felszínen egy átlagos háremanime, ám a szereplõk sokkal kidolgozottabbak szerintem (még ha nem is mind eredeti)... Eléggé bejött...

Most a második évadot nézem, és azt kell mondjam, ég és föld... Nem nagyon láttam még romantikus animéket, de szerintem ennek nincs párja... Tipikus hárem kezdet, végül a csávó összejön egy csajjal, és ennyi... általában... az After Story az innen kezdõdik 😊 Azt gondolná az ember hogy miután összejöttek már semmi izgalom, hát nem... legalábbis itt nem... Javaslom mindenkinek megnézésre... most tartok a felénél, és nagyon jó. Vannak benne könnyedebb részek, drámaibb részek, érzelmesebb részek 😊 szal nagyon jó 😊 Oh, és karakterfejlõdés 😊

@

Belenéztem egy részbe youtube -n.. 😄
Látom nagyon megmaradt benned a "Pipiru piru piru pipiru piii".
Hogy nekiesik a csaj.. 😄

[Jakuza]
Ez lemaradt, nekem a Shigurui nem annyira jott be, mert kisse csapkodonak ereztem a tortenetvezeteset, foleg miutan ide-oda ugraltak a multban.
Persze nem volt rossz.
Nekem a Tenpouibun Ayakashiayashi jobban bejott, bar alul szoktak altalaban ertekelni, talan mert nem a megszokott rajzolasi technikat hasznaltak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Nekem nem szamurajosbol egybol a Black Lagoon es Levy jutott eszembe 😄
Tuti egy anime ennek ellenere annyi szent.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Malakai
18+ alatt azt érted, hogy nagy mértékû erõszak legyen benne?
Mert olyanból van kismillió (sokan valószinüleg együtt sikítják, hogy Elfen Lied, vagy, hogy Gantz 😊)..

Ha azt mondod Ninja Scroll elsõ ami eszembejut a Basilisk.
Meg mondjuk abszolút véres és szamurájkodós a Shigurui pl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[Jakuza]
Samurai Champloo az alapmu, ha nem lattad mindenkeppen ajanlom.
Valamint nem rossz a Samurai 7 es az Afro Samurai sem.
Ha teljes mozira vagysz, akkor ajanlani tudom a Sword of the Stranger-t (Mukoh Hadan) az is egy nagyszeru alkotas.

Bleach eleje szerintem nem rossz, de egy ido utan elkezdett ellaposodni ez talan a 150. resz kornyeketol ereztem.
Mondjuk az ilyen hosszu sorozatoknal ez elofordul, mint peldaul a Narutoban is voltak ilyen reszek, de ezt kell szeretni. Amugy valamivel gyengebb szerintem a Narutonal, de nem olyan veszesen.

+18-as filmeket tema szerint most biztosan nem tudnek mondani, de az biztos hogy az altalam ismertek kozott erdemes megnezni a Black Lagoon-t, a Wolf`s Rain-t, Death Note-t.
Ezek egytol egyig kivalo alkotasok vagy nevezhetnem oket mestermuveknek.

Szevasztok! Samurai Deeper Kyohoz, Ninja Scrollhoz hasonló stílusú animét tudnátok ajánlani? Valamint mi az általános vélemény a Bleachrõl? Mert belenéztem néhány részletbe, az alapján elég gagyinak tûnik, nekem meg 18+os, vagy azzal határeset típusú kellene! Köszi!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Black Hawk
Blood+ hoz hasonló anime sorozatot tudtok ajánlani? 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ja, azt olvastam.

A csávó miért a "fedõcégén" keresztül pénzeli a gõzöst, ahol a finanszírozási lehetõségek korlátozottak, lévén képtelenség átutalni, készpénzben perkálni, miért nem egyszerûen magánszemélyként üzemelteti?

Tuti jó oka van, de érdekes lenne tudni.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RelakS
Gyerekes? Én mg nem mutatnám egy fiatalabb gyereknek... viszont maradandó agykárosodást okoz, az tény...

Pipiru piru piru pipiru piii

Opening alapján sajnos elég gyerekesnek tûnik :S:S

Olyan nincs<#szomoru1>

RelakS
És hol van Szoszke? (Esetleg Szószke?)

Többféle lehetõség is van:
- olyan lejátszóprogramot (pl.: BSPlayer) használsz, amit támogatja hogy külön megnyitod a feliratfájlt és beteszed
- átnevezed a felirat fájlt UGYANARRA mint ami a videó file neve:
pl: "Naruto_01.avi" és "Naruto_01.srt" és akkor magától betölti bármelyik lejátszó program, még az asztali dvd lejátszó is, ha kompatibilis az ilyennel.

(*.srt az egy hasraütés szerûen megemlített feliratfájl, amúgy van sokféle)

köszi! és azt megkérdezhetem azt hogy , hogy müködik a felirat? Mert úgye külön kell letölteni.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Humorozsban találtam.

Mától hívhatjátok KÁNÁMÉNAK lányotok.

Seth
A gõzös meg éppen kihalófélben van 😞

PSN ID.: Beegabor

Torrent xD
Naruto tipikusan fent van a legtöbb torrent oldalon.

Magyar felirat pedig rajongói oldalon van: http://www.naruto-kun.hu/news.php
sõt, itt csomó minden van, érdemes kalandozgatni. ^^
(lehet hogy akár maga az anime is valahogy elérhetõ itt)

tudom alá van huzva a bannernél, de még kezdõ vagyok és számitok a segitségetekre! Tudnátok mondani olyan weboldalt (priviben) ahol tudnék naruto-t letölteni magyar feliratal? vidoplayer nem müködik nekem, indavideo-n meg rossz minõség 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Beating-Angel Dokuro Chan ?

Egyenlõre ne, mert ha túl korán nézi meg az ember akkor rossz élmény lehet.

Esetleg ha nem zavarnak a direkt szembetûnõen nagyra rajzolt mellek akkor ajánlom a Karin-t.
A Hell Girl is jó, habár nem láttam de sok jó véleményt hallottam róla. Nekem az a stílusú rajzolás nem-nagyon jön be.

Ezeket láttam:
Death Note
Elfen Lied
Samurai Champloo
Full Metal Panic
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic TST! (+OVA)
Chobits
DearS
Lamune
Lovely Complex
Code Geass
Bár most felkeltette az érdeklõdésmet a hell girl amit el is kezdtem szedni. Remélem jó lesz. Szedjem akkor az exel sagat is?

Exel Saga ilyesmi. Nem kedves kis vicces, inkább az a típus, hogy minél több paródiát/baromságot akarnak belesûríteni egy részbe, ha nem láttál sok animét akkor nem ajánlom. (ne ilyen legyen az elsõ élményed 😊 De a végén történik kemény dolog, nem akarom lelõni a 'poént'.

Én Code Geass-en jókat nevettem néha, és a vége is kiakasztott 😄

sziasztok ! bocsi hogy ide irok, de nem találtam megfelelõ topicot.
Kb 3 hónapja videoplayer.hu-n elkezdtem nézni a death note-ot, miútán végig néztem, esszembe jutott hogy dragon ball-on nöttem fel,és annak is megkéne nézni az összes részét , kb néztem 100-120 részt onnan ahonnan a tv-be abbahagyták, azok a videok mentek rendesen, útána a többi videó nem müködött rendesen, (van az "csik" ami jelöli hogy eddig mennyit töltött le, és tölti egy darabig rendesen, útána meg a csik a végére ugrik, és ugy látszik mintha betöltötte volna az egész videot, de csak adig lehet nézni a videot amig "rendesen, lassan töltötte", útána a videó elölröl kezdödik, letöltöttem a legfiresbb flash playert, és google valami olyasmit ir hogy törölni kéne a memoria cache-t, ezt megcsináltam, 10-12 részt megtudtam rendesen nézni, útána megint jön ez a hiba, és csinálhatok akármit nem lesz jobb. Elöre is köszi!

Hello!
Valaki ajánljon légyszives egy kedves kis vicces animét aminek a vége kiakasztja az embert de aztán mégiscsak happyend pl. mint a lamune.

Daell Drow
Na sikerul kiszedni, koszi a gyors valaszt.<#worship>
NEOreg3
animeaddicts-ról másolva:

Ogm-bõl felirat kiszedése

Milyen program kell hozzá?
- VirtualDub MOD

Ha az ogm file-unkból ki szeretnénk szedni mondjuk az angol feliratot például azzal a szándékkal, hogy lefordítsuk magyarra csatlakozva fordító csapatunkhoz J, akkor a következõ a teendõ:

- Természetesen megnyitjuk a VirtualDubMod programot
- File => Open video file => betöltjük az ogm filet
- Streams => Stream list => bejön az Available streams ablak
- A legalsó általában a feliratsáv, de oda is van írva, hogy Ogg Media File text stream 1 (2,3, stb)
- Rákattintok => sötétebb lesz
- És "Demux" => megadom hova mentse, és már meg is van az idõzített feliratunk.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(