Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Hogyan tudok .ogm kiterjesztesu animebol feliratot kiszedni?
semmi,nem lesz folytatás.

Malakai
Ha már szóbakerült, folytatásról tud vki vmit?
Vagy 2 éve semmi hír?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
itt is ? ^^

@

jah igaz én hibáztam hogy kihagytam mert azért bár mostmár kritizálom sok mindenért de jó volt anno:)
Trinity Blood,nem láttam,utána nézek

Nekem nem természetes, a listádon nem volt rajta.

Trinity Blood, abban még szerepel Magyarország is, mint olyan.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Természetes hogy láttam.

Elfen Lied

davidka003
Fullmetal Alhemist 2009 10. rész

Kár, hogy meghalt Hughes alezredes. Én kedveltem, õ volt az egyik legjobb a mellékszereplõk közül. :(

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Eureka meggyõzött azt hiszem sok jót írnak róla,és a hossz sem rossz:D...
Shigurui nem láttam,de most utána olvasva azok miatt panaszkodnak amit írtál hogy lassú,de azért meggyõzött ez is mert egész brutálnak tünik meg ugye a téma:D
Claymora láttam,jól indult de rosszul végzõdött megintcsak összecsapva ahogy japánoknál szokás.
Kritikám:
-Raki:D
clare mindig megmenekül mindig megtörténik a csoda:DD,de meglepett a tereza halála:D.de amúgy elég sablonos befejezetlenek ható történet

Frosty01
jah az jóféle.

practitioner of the forbidden arts of death

Doddy a düdõ
claymore

Seth
Shigurui? Elsõ két kitételnek tökéletesen megfelel. Igaz, hogy tradíconális japános,lassú folyású, de végig lebilincselõ szerintem.

PSN ID.: Beegabor

Magával az NGE izével sehogy elvont és gusztustalan grafika kössz nem:D.Eureka hát talán de hátha kapok vmi más jobb tippet de nem fûzök hozzá sok reményt:DDDD

Láttam az elsõ-két része volt jó,utána részrõl részre csökkent a színvonal odáig hogy a végét összecsapták és a véleményem sem lett vmi jó az adott animével kapcsolatban,de végülis egyszer jó volt.

Bandi 18
Nézd meg a Hellsing-et. Az nagyon jó kis anime.

Frosty01
nem tom hogy álsz az NGE szerü dolgokkal, de az Eureka-t megnézheted pl nyugodtan.. igaz h robot szarok harcolnak benne kb elég sürün, de nagyon jó kis anime attól még... egy próbát megér ;)

nah jó de inkább nekem ajánljon már vki vmit,vmi olyasféle szempontok alapján:
-lehet bosszú központú,nálam örök kedves téma:D
-kegyetlen,brutális,horror témájú,beleértve a lelki terror bármilyen fajtáját is:D
-nem disney stílus(pl nem mondanak olyat hogy a szerelem meg barátság mindent legyõz,és nem is történnek ilyesmik:DDD)
-dráma(de nem mûdráma ami még a nem tom milyen brazil sorozatot sem üti meg):D
-nem robot izék harcolnak benne percenként
-thriller szerû
-jah igen a sima sulis faszságok nem érdekelnek,amik szintje egy poénosnak szánt ecchit üt meg.
nah kezdetnek legyen elég ennyi:D...
tippeket:D.
jah igen példák amiket nagyon bírtam:
-school days
-monster
-Legend of the Galactic Heroes
-Welcome to the NHK!
-Higurashi no Naku Koroni
-hell girl
-Yakin Byoutou(hehe:D)
-yugioh
amiket bírtam még de vmiért mégis csípték a szemem:D
-berserk
-BB:D
-yu-yu hakusho
-ebichu:DDD

Doddy a düdõ
a k-on idétlenség, a beck nem. csak ennyi a különbség <#smile>

hagyjanak már az ilyen zenés animékkel a k-on nak sincs sok köze hozzá inkább szól a lányokról mint a zenérõl,jah és még történet sincs de azé kafa:D

Doddy a düdõ
kurvajó, szerintem.

Seth
jah, ha ecchi kell,akkor a Dears mehet

biomage
hasonlít a chobitshoz :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dears az az ;)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
druaga az fasza, azt nézd meg mindenképpen

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
zenéshez most nincs hangulatom... lehet h valami ecchit kéne néznem...

illetve fantasy? Tower of Druaga? valami of Uruk? Tales of Symphonia?

@

Bulykin
jah de...DMC<#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Beck-et már megnézted? milyen? még zenés animét nem próbáltam...

Doddy a düdõ
"ÁÁÁÁH nem tudom mit nézzek :(( Tele vagyok Plan to Watchcsal de semmihez nincs kedvem -.- mármint megnézek párat, és valahogy nincs kedvem hozzájuk..."

így vagyok ezzel én is. ha valaki tud valami Beck-kel egy színvonalú fílgud cuccot, akkor elárulhatná a címét ;)

biomage
Nézd a Dears ;)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
ÁÁÁÁH nem tudom mit nézzek :(( Tele vagyok Plan to Watchcsal de semmihez nincs kedvem -.- mármint megnézek párat, és valahogy nincs kedvem hozzájuk... mikor beraktam õket listába akkor még volt :D most legszívesebbek K-ONt néznék, de még nem jött ki végig és utálok várni... be lehetne fejeznem Kuroshitsujit, de elõbb a subbereknek kéne befejezni... Ugyanez vonatkozik Gundam 00 S2-re is... help >.<

listám ha segít :)

@

ARGH, lejárt jog.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Ja huhh...
Kifosztjuk, vagy kifosztjuk? xD

davidka003
wtf

Egy csomó anime van 400 Ft alatt. Na nekiállok rendelni. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=talalatok&lap=1&oldal=0&desc=&limit=40

wtf, baloldalt írjátok be keresõbe h Panic, 400 ft :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NeverwinterKING
akkor jó :)

\"You are fucking crazy people!\"

Daell Drow
szerintem nem geciség, jo anime. Amugy en is a masodik evad felenel hagytam abba mert nem csinaljak tovabb.
én meg az elején passzoltam mecha geciség:DDDD....

armageddon666
Nekem nem jött be annyira a Gundam00... túl gyengék voltak a végefelé a jók...rosszak...szal a fõszereplõk... második évadot meg felénél abbahagytam mert menclave baszik csinálni

@

lesz,divatanime.

davidka003
Most fejeztem be a Gundam 00 elsõ évadját. Nagyon ütõs.
Az elsõ pár rész kicsit unalmas volt de utána beindult. Az utolsó 5 rész meg tele volt harcokkal, váratlan fordulatokkal.
Grafika gyönyörû, mindkettõ opening nagyon jó.
10/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

NeverwinterKING
az nem vmi sok :(
azért remélem több évad is lesz

Seth
Csak 12 vagy 13 ha jól emlékszem. De gondolom elég sikeres lett odakint ahhoz, hogy legyártsanak még1 évadot

NeverwinterKING
tudom :D
nekem az is elég^^ csak le kéne szedni...

nem tudod h hány részes lesz? AA-n nem írják

Seth
Ott van az anime adatai alatt, hogy letöltés : felirat. Egyelõre még csak 2 részhez van

NeverwinterKING
köszi, én nem találtam ezen :P

Jó hozzáállás (Y)
Egyik jó barátom is így tanult meg angolul.

Frosty01

NeverwinterKING
tudtok olyan fordító csapatot aki a K-ON t elkezdte fordítani?

Németbõl jobb vagyok, mert 5 évvel többet tanultam mint angolt, de animéhez meg mangához az angol jobb lenne... Na mindegy majd nyáron angolul olvasok mangákat, az ismeretlen szavakat kiszótárazom, ami az elején nagyon sok lesz, de hosszútávon jól járok majd szerintem...